2012 haziran anneleri

Ben de banyoya girdimmi, iyice ısınmadan cıkamıyorum D Zaten çok üşümeye başladım son zamanlar. tamam havalar soğudu, ama onunla alakalı diil sanırım. saol, iyiyki sormuşsun doktora.

kızlar bu arada benim öğleden sonraları karnım çok şişiyor normaldede şişerdim akşamları zaten ama şimdi daha fazla. birde gaz problemim var. ilk opak çorabı giydiğim gün patlıcam sandım inanılmaz sıktı. benimde bir arkadaşım demişti hamile çorabı al diye. koraydan 7lira küsüratıda vardı galiiba bir kahve bir siyah aldım kışa iyi olur diye haberiniz olsun

canım doktorun ne dediyse onu dinle 6. haftadan önce zaten bişi söylemiyorlar sadece keseyi görürsün sanırım , hayırlısı olsun inş hepimiz için..

Gaz olması normalmiş diye okudum ben dün nette.

anlamadım sıkan şeyler iyi değil diye biliyorum ben ? bu çorap ne için ? özel bir yararı varmı

anlamadım sıkan şeyler iyi değil diye biliyorum ben ? bu çorap ne için ? özel bir yararı varmı

canım bu hamile çorabı diye satılıyor.pentinindi galiba. hiç sıkmıyor okadar rahat ki. hatta şu anda karnım olmamasına rağmen giydiğim için birazda bol geliyor.

nette sorun oldu kac defa cıktı yazım ya. ben yeni açıldı die biliyorum naz

Son düzenleme:
doğumu bilmiyorum ama orda. yine bence 9 eylül en iyisi. orayı bi araştır istersen. ara.

Son düzenleme:
nette sorun oldu kac defa cıktı yazım ya. ben yeni açıldı die biliyorum naz
hmmmmm
doğumu bilmiyorum ama orda. yine bence 9 eylül en iyisi. orayı bi araştır istersen. ara.

bn bucada oturuyorum cnmm 9 eylül çok uzak bze egepol tam ortada kalıyo bu yaz 3 tane arkadaşım orda doğum yaptı we hepside çok memnun kaldılar bnde orayı düşünüyorum ama bakalım genede nasip

herkese meraba,
sancılarım var korkuyorum demiştim en son, ertesi sabah biraz kanama olunca doktora gittik, normal randevumuzdan 1 hafta erken. 6+1'deydim. kesemizi gördük, doktor "her şey yolunda görünüyor ama kanama uyarıdır dikkate etmek gerek" dedi. progesteron iğnesi yaptı ve 10 gün rapor verdi. 10 gün boyunca sadece tuvalete kalktım ve minumum hareket ettim. iğneden sonra zaten kesilmişti kanamam ve bir daha da olmadı ama doktor dinlen dediği için sürekli yattım. bazen hafif sancılar geliyodu, elimi kasığımın üstüne koyuyordum geçiyordu. biraz da sarı-açıkkahve arası akıntılarım oluyor ama kanama olmadığı sürece bunlar normal diye biliyorum. birçok arkadaşım, bebek gitme-kalma savaşı veriyor ve vücut henüz onu taşımaya alışık olmadığı için kanamalar olabiliyor dedi, ne kadar doğru bilmiyorum ama iyi şeyler düşününce ve elimi kasığıma koyunca sancı geçiyorsa gerçekten bebeğin güzel bişeyler hissetmeye ihtiyacı vardır diye düşünüyorum. siz de güzel şeyler düşünerek, onu ne akadr istediğinizi ona hissettirin arkadaşlar.
bugün işe yeniden başladım ve gayet güzel geçiyor günüm. bugün 7+5'teyiz ve perşembe günü kalp atışı için randevumuz var. umarım her şey çok güzel geçer, sağlıkla alırım kucağıma onu.

umarım herşey yolunda gider canım, şakır şakır kanama olmadığı sürece korkma demişti bana doktor, 7+5 ve kalp atışı için yeni gidecek olmanıza şaşırdım benim 16 eylül sat tarihim, bugün minicik keseyi gördük ve 10 gün sonra kalp atışı duymaya gideceğiz, benim doktorum çok aceleci galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…