eşimden yararlanıyorum ssk ama özel sigortam yok arkadaşım özel dedi muayenesiprof olduu için belkide öle değilmi geçen sene 180 miş
ben de eşimden ssk lıyım. özel sigorta için de geç kalmışım:)
Ben jinekoloji polikliniğinden randevu aldım, ama hangi doktor daha bilmiyorum. Muayene ücreti isterse de özele gitmeye devam ederim. Karataş iyiymiş mesela, öyle biliyorum.
allah hepimizi ii drlarla karşılaştırsın işlhh dr çok önemli çnküü
canım ben ilk onu sordum doktoruma çünkü ılık suyla duş yapamıyorumhamam gibi sauna gibi yapıp çok uzun zmaan geçirmediğin müddetçe önemli değil dedi. yani bence eğer sende benim gibi ılık suyla duş alamıyorsan banyo faslını çok uzatmamaya bak
allah hepimizi ii drlarla karşılaştırsın işlhh dr çok önemli çnküü
Amin. Egepol de fiyatlar nasıl?muayene ücreti ne kadar?
Valla hamileliği öğrendiğim günün sabahı hafif bi lekelenme oldu öğleden sonra ilk bulduğum doktora gittim yüzüme baktı, muayene falan olmadı progestan verdi ama ilacı içmeden öncede yeni lekelenme yoktu. Vajinal ultrason yapmak istemem dedi. 6. haftadan sonra gel dedi. ama kalp atışı benide heyecanlandırıyo, sağlıklı olduğunu duyana kadar sevinemeiyorum bile hamileliğe. Bide bu progestan haifif bi depresif yaptı beni, yani çok mutlu değilim, hormonlarım alt üst.. Sağ salim gelsinler de bu süreci de atlatırım ben.. İlk kez keseyi görcez, beklemelimiyim 7. haftayı yoksa hemen gitmelimiyim bilmiyorum. Yda hangi doktora gitmeliyim
kızlar bu arada benim öğleden sonraları karnım çok şişiyor normaldede şişerdim akşamları zaten ama şimdi daha fazla. birde gaz problemim var. ilk opak çorabı giydiğim gün patlıcam sandım inanılmaz sıktı. benimde bir arkadaşım demişti hamile çorabı al diye. koraydan 7lira küsüratıda vardı galiiba bir kahve bir siyah aldım kışa iyi olur diye haberiniz olsun
Amin. Egepol de fiyatlar nasıl?muayene ücreti ne kadar?
29 lira muyene ücreti cnm doğumda arkadaşlarım bu yaz doğurdu 850 lira herşey içinde çok ii odaları çok gzl
kızlar bu arada benim öğleden sonraları karnım çok şişiyor normaldede şişerdim akşamları zaten ama şimdi daha fazla. birde gaz problemim var. ilk opak çorabı giydiğim gün patlıcam sandım inanılmaz sıktı. benimde bir arkadaşım demişti hamile çorabı al diye. koraydan 7lira küsüratıda vardı galiiba bir kahve bir siyah aldım kışa iyi olur diye haberiniz olsun
anlamadım sıkan şeyler iyi değil diye biliyorum ben ? bu çorap ne için ? özel bir yararı varmı
Gaz olması normalmiş diye okudum ben dün nette.
29 lira muyene ücreti cnm doğumda arkadaşlarım bu yaz doğurdu 850 lira herşey içinde çok ii odaları çok gzl
Hm evet içi güzel. -ilgi tıp- var, gittim daha önce. orda muayene ücreti 21 tl, ama doğumu bilmiyorum. baki uzun da muayene 12 tl
Hm evet içi güzel. -ilgi tıp- var, gittim daha önce. orda muayene ücreti 21 tl, ama doğumu bilmiyorum. baki uzun da muayene 12 tl
baki uzun nerde bn duymadım hiç
baki uzun nerde bn duymadım hiç
yeni açıldı o ya. karabağlar da.
gamzecim alanyanın neresindensin? Bi zamanlar bizde alanyada keykubat caddesinde oturuyordukta.
hmmmmmnette sorun oldu kac defa cıktı yazım ya. ben yeni açıldı die biliyorum naz
doğumu bilmiyorum ama orda. yine bence 9 eylül en iyisi. orayı bi araştır istersen. ara.
cnm ben cıkcıllıde oturuyorum
herkese meraba,
sancılarım var korkuyorum demiştim en son, ertesi sabah biraz kanama olunca doktora gittik, normal randevumuzdan 1 hafta erken. 6+1'deydim. kesemizi gördük, doktor "her şey yolunda görünüyor ama kanama uyarıdır dikkate etmek gerek" dedi. progesteron iğnesi yaptı ve 10 gün rapor verdi. 10 gün boyunca sadece tuvalete kalktım ve minumum hareket ettim. iğneden sonra zaten kesilmişti kanamam ve bir daha da olmadı ama doktor dinlen dediği için sürekli yattım. bazen hafif sancılar geliyodu, elimi kasığımın üstüne koyuyordum geçiyordu. biraz da sarı-açıkkahve arası akıntılarım oluyor ama kanama olmadığı sürece bunlar normal diye biliyorum. birçok arkadaşım, bebek gitme-kalma savaşı veriyor ve vücut henüz onu taşımaya alışık olmadığı için kanamalar olabiliyor dedi, ne kadar doğru bilmiyorum ama iyi şeyler düşününce ve elimi kasığıma koyunca sancı geçiyorsa gerçekten bebeğin güzel bişeyler hissetmeye ihtiyacı vardır diye düşünüyorum. siz de güzel şeyler düşünerek, onu ne akadr istediğinizi ona hissettirin arkadaşlar.
bugün işe yeniden başladım ve gayet güzel geçiyor günüm. bugün 7+5'teyiz ve perşembe günü kalp atışı için randevumuz var. umarım her şey çok güzel geçer, sağlıkla alırım kucağıma onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?