2012 haziran anneleri

en azından okul işin rahatmış
yoksa okula git gel yorulurdun zor olurdu sana da
şimdi ben sadece sabahları gittiğim halde halim kalmıyor hiçbişeye
umarım kpss de sonuçlar güzel olur

ewt bide okul olsaydı ilk 3 ay çok fena olurdu canım
allah sana sabır versin canım valla
umarım güzel olur kpss tek umut o kaldı :)

vallahi bizde esimlee 5 yıl bebek yok diyorduktaaa demek ki nasipmiş :)) hayırlısı olsun saglıklı olsun artık baska birsey istemiyorum. ben annemlede cok gezdim tozdum cok sükür hic bisey icimde kalmadı :)) herseyi heryeri gördüm keyfini cıkardım :))

Ben de 21 yaşımda evlendim, 3 yıl gezdik tozduk eğlendik eşimle. şimdi 24 yaşındayım ve hamileyim. =) üniversitemi bitirmeden evlenmem demiştim, diplomamı aldım 2 ay sonra evlendik.

23 ümde evlendim 25 yaşında hamile kaldım okulda bitti eeee sıra bebiişte snr iş güç hayata dönces=))

evet canım cokk korkmustum bende o zaman dıs gebelik mi diye o yüzden özellikle sordum dr.a :)) bende 5. haftamda gördüm işte ilk gittigimde görememiştik.

kızlar bişey sorcam
size toksoplazma testi yapıldı mı
ya da kaçıncı haftada yapılıyor biliyor musunuz?
hangi testler yapıldı size?
bana kansızlık demir ve tsh yapıldı şimdilik

kızlar bişey sorcam
size toksoplazma testi yapıldı mı
ya da kaçıncı haftada yapılıyor biliyor musunuz?
hangi testler yapıldı size?
bana kansızlık demir ve tsh yapıldı şimdilik

bana daha hiç bi test yapılmadı canımm yha bnde merak ediyorum normal değerlere bakmak için bi kan testi bile yapılmadıı anormal bi durummu yoksa normalmi bu durum anlayamıyorum...

bana daha hiç bi test yapılmadı canımm yha bnde merak ediyorum normal değerlere bakmak için bi kan testi bile yapılmadıı anormal bi durummu yoksa normalmi bu durum anlayamıyorum...

banada henüz hic bir test yapılmadıı... kalp atıslarını duymaya gidicez kısmetse haftaya o zaman bazı testler yapıcaz dedi doktorumuz

herkeze iyi akşamlar bende 4 hafta 3 günlük hamileyim.dilerim herkez bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına alır.

bende aynı sorunları yaşıyorum canım çatlıcak gbyim inanılmaz gaz problemi var havalarda soğudu birde üşütüyoruz galiba

Ya ben yarınki randevumu çarşambaya alcam heralde kızlar. =(cesaret edemiyorum gitmeye. Ya insanda hiç mi bi belirti olmaz gebeliğe dair? ya bana kese boş derlerse? offff.=((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…