2012 haziran anneleri

Ayvanin diger faydalari:

1-Damar sertliğini önler.

2-Karaciğer tembelliğine iyi gelir.

3-Ayva şurubu ishali ve dizenteriyi keser. Mideye ve bağırsaklara kuvvet verir.

4-Tansiyonu düşürür.

5-Safrayı tedavi eder.

6-Bronşite, öksürüğe ve vereme faydalıdır. Çekirdekleri kaynatılıp suyu içilirse göğsü yumuşatır.

7-Çekirdeklerinden yapılan merhem, dudak ve meme çatlaklarında, ekzamalarda kullanılır. Çekirdekleri kaynatılıp suyu içilirse göğsü yumuşatır

8-Ayvanın yaprağını yakıp kül olmadan söndürüp iyice dövüp göze çekilirse çok faydalıdır.

9-Çiçeği baş ağrısını geçirir, kalbe, beyne iyi gelir.

10-Ayva suyu kabızlığı giderir.

11-Çiçeği bal ile pişirilip emzikli anneye verilirse sütü bollaşır.

12-Yemekten önce yenilirse kabızlık, sonra yenirse ishal yapar.

kızlar bende nisan 2012 annesi olacağım daha önce nisan 2004 doğumlu bir oğlum var ve şuan bende 14 haftalık hamişim 2 hafta sora dr gidecem 3lü testim var ve cinsiyetini saklamazsa belli olacak rabbim herkese gani gani nasip etsin olmayanlarada versin.çünkü bu ikinci aradaki zamana bakılırsa ben vazgeçmiştimki ramazan ayında süpriz oldu hadi herkese hayırlı hamilelikler diliorum

adaer cnm sütü sevmiosan ki bende sevmiorum nesquickle iç kakaolusu var çileklisi var milkshake gibi oluo çok güsel öle yada böle bi şekilde vücuduna süt girmeli çok önemli

GÜNAYDINN KIZLARRR:79:Kızlar Allah a bin şükür dün bebişimin kalp sesini duyduk. şu anda 6+3 görünüyor 4,5 mm. anlıcağınız biraz mercimek canım arkadaşlarım benim Allah hepinize duymayı nasip etsin İnşallah.doktoruda anlatıcam kızlar, geliyorum birazdan

bende bugün gideceğim geçen hafta gittiğimde kese gözükmemişti geçen hafta 4+6ydı hcg değerim 5000di ama keseyi göremedi dr. bugün gideceğim başka bir doktora bakalım nolacak bugünde tam 6 haftalık

bende bugün gideceğim geçen hafta gittiğimde kese gözükmemişti geçen hafta 4+6ydı hcg değerim 5000di ama keseyi göremedi dr. bugün gideceğim başka bir doktora bakalım nolacak bugünde tam 6 haftalık

canım benim görürsün merak etme, ben sat a göre 6+1de keseyi görmüştüm 7+1 dede kalp atışını duydum ama dün doktor 6+2 dedi geç döllenme olmuş. ama ben zaten ovulasyon testi kullandığım için 8 gün geç yumurtladığımı biliyordum. dün kendi kendime vallahi bravo bu ovulasyon testlerini üretenlere dedim. bir gün bile sekmedi hesabıma göre döllenmem. oyüzden etrafımda çocuk sahibi olmak isteyen herkese tavsiye ediyorum

günaydınlar ben 2011 haziran annesi idim ama bbeğimi kaybettim 37. haftamda acils ezeryan oldum 3 gün yogun bakımda kaldı ve dayanamadı... şuan da tekrar hamileyim bugünki bhcg değerim ise 227 inş. bu yavrumu kucagıma almayı nasipğ olur

kızlarrr, dün size dediğim üzere doktorumu ve neler dediğini anlatıyorum. Doktorum Cihangir Çakıcı, öncelikle ilk muayaneye gittiğimde eşim işten çıkıp yetişemediği için saattimde gelmişti mecbur girdim içeri. doktor eşin yokmu dedi yetişemedi diyince ben başka hasta alıyım onu bekleyelim babasıda duysun kalp sesini dedi. oyüzden ilk artıyı aldı eşim geldikten sonra önce muayene etti. sonra içeri geçtik bana yapmam ve yapmamam gerekenleri anlattı.
yapmamız gerekenler şöyle kızlar : her gün iki bardak süt, yemeklerin yanında mümkünse yoğurt, mutlaka gün içerisinde meyve, mutlka ara öğün yapıcaz, haftada en az üç gün yumurta hergünde yiyebilirz ancak midemizi rahatsız ediyorsa iki üç günde bir de olabilir. sebze, yemeklerin yanında temiz olduğuna inandığımız müddetçe bol salata. gün aşırı et. ama etin içerisine kırmızı ve beyaz ette giriyor. yani gün aşırı mutlaka kırmızı et, tavuk veya balık tüketmek gerekiyormuş. balığı daha fazla tüketebilirmişiz eğer yiyebiliyorsak. balık tüketmenin bebeğe en önemli faydası bebeğin kilolu olmasını sağlıyormş.ama normal doğum düşünenler için, bebeğin aşırı kilo alması doğumda sıkıntı yaratabiliyormuş.uzanmak problem değilmiş ancak uzandığımız yerden ağır birşey kaldırmak sıkıntı olurmuş. evde oturuken ayaklarımızı uzatarak oturmalıymışız böylece hamileliğe bağlı damar hastalıklarının ve romatizmal hastalıkların önlenmesini sağlarmış. cinsel hayat devam. eğilirken doğrudan eğilmek sakıncalıymış. oturur pozisyonda eğilmemiz gerekiyormuş. seyahat edebilriz sıkıntı yok, ancak iki satte bir mola vermemeiz gerekiyormuş. uzun süre ayakta kaldık ise bacaklarımızı folklor hareketleri gibi öne arkaya yapıp biraz oynatmak gerkiyormuş, mesela ocak başında çok kaldınız çorbayı karıştırırken yapabilrisiniz

Yapmamamız gerekenler
şu üç ay için ağır birşey kaldırmamaya çalışıcakmışız. asitli içeceklerden uzak duracağız, çiğ et yenilmeyece (çiğköfte, salam, sosis,sucuk), alkol ve sigara yok , hatta sigara içilen ortamlarda bulunmakta yok.

muayene ücreti:220 tl ama bence kızlar konuşulursa indirim yapabilir. geçen hafta gittiğimde para vermiştim. ancak bu hafta gittiğimde para vermedim. öncede söylediğim gibi tek handikap çok yoğun olması. ben gitiğimde bir normal doğum hastasının sancıları başlamıştı. hastaneye gidicekti. birde böyle durumlarda olabiliyor tabi. yoğunluğu dışında gayet iyi canım arkadaşlarım. umuyorum güzel anlatabilmişimdir.

vallahi çok yararlı bir paylaşım olmuş,teşekkürler

kızlar bu hastneye git geller bu dokrorların ilgisizliği beni öldürecek yhaa allahım nolur valla yardım etsin bana yha lanet olsun bu dewlet hastnesine beni ultrason kontrol için çağrıo bugün gidiyorumm beta hcg için kan testi istedi gene yhaa bu 3 olduu ne derdi var bu doktorların benle anlamadım düşük tehlikem varmışöbür doktor öyle dedi diyorumm cewapp ' ona bişey yapmayızz' ne demek yapmayız yhaa kızlar vallahi ben delirmek üzereyimm yhaaa ..............

maşallah seninle aynıyız

sanırım kabızlık çeken tek benim

bende yaşıyorum 10 güdnğr valla dr kayısı hoşafı deei kaynattım ama içemedm midem bulandığından çıkmaadığım içinde ağrım oluyo ne yapcaz allah yardım etsin

inşallah canım, Allah bu bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin... hepimizin yardımcısı olsun, bebeklerimizi bize bağışlasın

llaybird satın kaç canım, birde kalp atışını ultrasonda mı yoksa alttan muayenede mi gördün

llaybird satın kaç canım, birde kalp atışını ultrasonda mı yoksa alttan muayenede mi gördün

canım sat ım 29 ağustos, ultrasonda gördü tatlım. sata göre 7+1 olmam gerekir, ama geç döllenmeden dolayı 6+3üm canım ben geçen hafta salı günü gittiğimde duyammaıştık kalp atışını oyüzden duyamayanlar panik yapmasın arkadaşlarım

gösdecim senin neden böyle olsu kanaman arttımıki nasıl durumuın bi anlatsana bana acaba dr mu değiştirsen yaa banada geçen detaylıdaki dr düşük olabilir dedi ama maşallah olmadı hatta yüzüne bu hafta dedim kalp atışını dinelrken beni çok üzdünüz dedim rabbim yardımcımız olsun

günaydın kızlaar lladybird cnm çok sewindim darısı başımıza olsun işlhh bnm daha koskoca 10 günüm war ya uffffffffffffffffffffff

merhabalar.sanırım topiğin en yaşlı annesı benım:) 32 yaşındayım ve 2.hamılelığim.2009 haz.doğumlu bı kızım var.kızlar maşallah çene çok okuyabıldığım kadarıyla iştahı açıka rkadaşalr var:)benden sıze tavsıye.gırtalığınız tuabıldığınız kadar tutun.en azından ılk 3 ay.ben de ılkınde sızın gıbı amaaaan yarasınçocuguma dıyıp ballar kaymaklar tam 21 kg aldım ve 75 kg ıle doğuma gırdım.1 yıl içinde de hepsini verdım çok şükür ama verme kısmı bıraz sıkıntılı oluyo.şimdi mumkun mertebe az ve sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum.

eğer sut sevmıyorsanız kı ben sevmıyorum mesela 3 ay içmesen olur ayran yoğurt bastır dedı dr.ılk hamılelığimde delı gıbı yarım kg sut içiyodum hergun.bı tavsıye daha yarı yağlı için.tam yağlı sut çok kg yapıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…