2012 haziran anneleri

Ya ben yarınki randevumu çarşambaya alcam heralde kızlar. =(cesaret edemiyorum gitmeye. Ya insanda hiç mi bi belirti olmaz gebeliğe dair? ya bana kese boş derlerse? offff.=((

niye canım yhaa demez allahın izniyle öle bişi sıkma canını git gör erkenden :)

ya göremezem canım? şimdiden o kadar heyecanlıyım ki yarın doktor daha ağzını açmadan düşüp bayılcam belkde..

bnmde randewum yarın bnde çok heycanlıyım canımm kötüü düşünmeyelimm inşş güzel haberler duyarız yarınn inşş ...

Ya ben yarınki randevumu çarşambaya alcam heralde kızlar. =(cesaret edemiyorum gitmeye. Ya insanda hiç mi bi belirti olmaz gebeliğe dair? ya bana kese boş derlerse? offff.=((

bende de belirti yokkkk canım.. sadece göğüslerim acıyor o kadarr... öyle düsünmee gitmezsen daha cok yiyip bitirirsin kendini.. zatenn minik yavrularımız dünyaya gözlerini acacaksa buna ne engel olabilir ki icini ferah tut..

Hayirli aksamlar herkeze,

Benimde yarin ilk ultrasyonum var bende asiri derece cok korkuyorum keseyi gorememekten, bebegin kalbi atacakmis onlari duyamamaktan, gelismemis demelerinden vs...

Ama bi o kadarda heycanliyim ve sabirsizim insaALLAH hayirlisiyla bidigimin kalbini duymak nasip olur insaALLAH hersey yolundadir.

ALLAH hepimizin yardimcisi olsun.

merhaba kızlar....satım 7 eylül bazı arkadaşlar biliyorlar....
11 ekimde gittiğimizde kese görünmemişti,beta hcg 380 di.....20 ekimde randevumuz var,kese görünür diye tahmin ediyorum Allah'ın izniyle ancak kalp atışları başlamışmıdır sizce ?????

bir de bir gün içerisinde neler yiyoruz yazalım diyorum fikir verir birbirimize

iyi akşamlar kızlar benimde birgun sonra kontrolum war bende çok korkuyorum ve cok heyecanlıyım bende bazen acaba birşey yokmu falan diyorum anlayamıyorum allahım hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip eder inş. kızlar

InsaALLAH canim heryse yolundadir insaALLAH. Gonlunu ferah tut.

Bencede guzel fikir gun icerisinde neler yidiklerimizi yazmamiz... Ben mutlaka iki cevizle ayva yimeye ozen gosteriyorum

merhablar cnm benimde satım 7 eylül ve bende 11ine kan testi yaptırmıştım benimde 380 civarındaydı bu kadar olmaz gözükebilir benide doktor 22sinde cagırdı ama g enaz 7-8 haftalık olmak lazımmış normal ulrtrasyonda görünürmüş öyle dedi doktor bana cnm

selam kıslar.. ben giremiyorum ne zamandır hatırlayanınız vardır.
geçen salı dr gittim kese vadı ama kalp atışı duyulmamıştı.. dr gitme sebebim zaten kalp atışını duymak değildi kanamam vardı..
düşük riski var dedi dr ve pro.... verdi. okula da gitmedim ama evde de dinlenemedim ev taşıdık.. ancak yerleşebildim çok şükür iyiyim...
perşembe kontrole gidecem... az önce bi arkadaşı okuyunca ben de korktum boş kese olayı falan dr. gittiğimde 5 hafta 2 günlüktü.....
hoş ikinci bebeğim olcak ama
ilkinde ne kanama ne de başka bir sorun her şey gayet normaldi..
inşallah sizlerde bir sorun yoktur...

benim kızımda ben 6 haftadaydım kalp atışını duyduğumda... inşallah sağlıkla hayırla gelir miniklerimiz..

benim kızımda ben 6 haftadaydım kalp atışını duyduğumda... inşallah sağlıkla hayırla gelir miniklerimiz..

inş cnm sende kendini çok yorma dikkat et kendine hayırlısıyla duysak kalp atışlarını bu seferde acaba kız mı erkek mi diyeceğiz :)

ben de güne ilk 2 ceviz ve 1-2 adet kuru incir veya kuru üzüm ile başlıyorum.....( muhakkak cevizim var ama)
öğretmen olduğum için sabah 07:30 da ders başlıyor,cevizlerimi ilk derse girmeden yiyorum ....birinci ve ya 2. dersin sonunda evden hazırladığım peynirli sandviçimi yiyorum.....0,5 lt.lik su şişem elimde dolanıyorum,okulda suyumuz var bittikçe dolduruyorum ve evde de devam ediyorum tabi en fazla 2 lt. oluyor....

eve geliyorum hafif bir yemek,çorba varsa 1 kase çorba 1 kase yoğurt yiyorum

arada meyve su.....

akşama olan yemekten 1 tabak,pilav-makarna ne varsa 5-6 yemek kaşığı....yoğurt veya salata....

meyve.....

süt içmediğimi farketmişsinizdir....hiç sevmiyorum ya (((
ama başlıyacağım.....

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar doktor bu listeyi verdi bunlara dikkat et dedi sizile paylaşayım dedim :)

HAMİLELİKTE EN YARARLI BESİNLER NELERDİR?
* Süt, yoğurt ve peynir (kalsiyum ve protein içermektedir.)
* Yeşil yapraklı sebzeler (C vitamini, folik asit ve lif içermektedir.)
* Yağsız kırmızı et (Protein ve demir içermektedir.)
* Tavuk eti (protein ve demir içermektedir.)
* Balık eti (kalsiyum, demir, protein içermektedir.)
* Portakal (Cvitamini, lif içermektedir.)
* Kepekli ekmek (protein, lif, folik asit içermektedir.)
GEBELİKTE EN ZARARLI BESİNLER NELERDİR?
* Genel olarak tatlı ve şekerlemeler
* Reçeller ve şekerli marmelatlar
* Likörler
* Gazlı ve şekerli içecekler (kola, gazoz vs.)
* Kızartmalar
* Aşırı kahve ve çay
* İki kişilik yemek yemek

birde ek olarak 2 kişilik yemek yemek yerine günlük aldıgımız kaloriyi 300 kalori arttırmak gerekiyormus ama kızlaar ben cok yemek yiyorum dayanamıyorumm (( simdi bile bu saatte hic olmicak bişeyi kalktım pişirdim yiyorum off bu gidişle 100 kg olurum ben cok yemeye baslaadıııııımmmmm ((((( diyetisyene mi gitsem (

ayva da iyimi geliyor ki
hiç duymadım ben onu....ne işe yarıyor ayva ????

Ayvanin cok faydasi var diye biliyorum. Mide bulantilarina iyi geliyor ayrica gamze olusumuna etkisi varmis

Dinimizdede peygamber efendimiz hamilelere ayva yimeyi onermis.

Hadis kaynaklarında böyle bir ifadeye rastlayamadık. Ancak İmam Gazalî, -hadis olarak değil- bir menkıbe olarak bunu anlatmıştır. İfadesi -meal olarak- aynen şöyledir:
“Rivayet edilmiştir ki, bir kavim/topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar’ diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…