Ya ben yarınki randevumu çarşambaya alcam heralde kızlar. =(cesaret edemiyorum gitmeye. Ya insanda hiç mi bi belirti olmaz gebeliğe dair? ya bana kese boş derlerse? offff.=((
niye canım yhaa demez allahın izniyle öle bişi sıkma canını git gör erkenden :)
ya göremezem canım? şimdiden o kadar heyecanlıyım ki yarın doktor daha ağzını açmadan düşüp bayılcam belkde..
Ya ben yarınki randevumu çarşambaya alcam heralde kızlar. =(cesaret edemiyorum gitmeye. Ya insanda hiç mi bi belirti olmaz gebeliğe dair? ya bana kese boş derlerse? offff.=((
sanırım kabızlık çeken tek benim
merhaba kızlar....satım 7 eylül bazı arkadaşlar biliyorlar....
11 ekimde gittiğimizde kese görünmemişti,beta hcg 380 di.....20 ekimde randevumuz var,kese görünür diye tahmin ediyorum Allah'ın izniyle ancak kalp atışları başlamışmıdır sizce ?????
bir de bir gün içerisinde neler yiyoruz yazalım diyorum fikir verir birbirimize
merhaba kızlar....satım 7 eylül bazı arkadaşlar biliyorlar....
11 ekimde gittiğimizde kese görünmemişti,beta hcg 380 di.....20 ekimde randevumuz var,kese görünür diye tahmin ediyorum Allah'ın izniyle ancak kalp atışları başlamışmıdır sizce ?????
bir de bir gün içerisinde neler yiyoruz yazalım diyorum fikir verir birbirimize
merhablar cnm benimde satım 7 eylül ve bende 11ine kan testi yaptırmıştım benimde 380 civarındaydı bu kadar olmaz gözükebilir benide doktor 22sinde cagırdı ama g enaz 7-8 haftalık olmak lazımmış normal ulrtrasyonda görünürmüş öyle dedi doktor bana cnm
benim kızımda ben 6 haftadaydım kalp atışını duyduğumda... inşallah sağlıkla hayırla gelir miniklerimiz..
ayva da iyimi geliyor ki
hiç duymadım ben onu....ne işe yarıyor ayva ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?