- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
| isim |Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet
edavuca | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
folikacid | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
aborjinos | 3 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
umaygulay | 7 eylül | 13 haziran| bekliyoruz
canım rahim filmi neden çektirmiştin kanallarda bir tıkanıklık dolayısı ile çektirdiyse bazen film çekilirken verilen ilaç yüzünde kanallar açılabiliyor burda birkaç kişiden daha duymuştum filmi çektirdikten sonra hamile kaldığını umutlandırmıyım ama bir test alıp yap istersen
Bir senedir deniyoruz olmadıgı icin çektirdim ama hiç bir sorun çıkmadı iki tüpünde açık ins dediğin gibi olur cok istiyorum bebeğim olsun
ya heyecanlandım şimdi bir kaç kişiden duymuştum rahim filmi çektirdikten sonra hamile kaldıklarını yaa inşallah Allahım sende hamilesindir neler hissettiğini çok iyi anlıyorum bende çektirmiştim rahim filmi biz 3 yıldır bekliyoruz bebeğimizi ve bize sürpriz yaptı kendiliğinden geliverdi onca tedaviye cevap vermemişti. bu ay hamile değilsen bile sakın canını sıkma vakti saati var mutlaka ben çok umutsuzluklar yaşadım çok olmayacak dedim ama oldu görüceksin bak seninde olucak yeterki sen Allaha duanı eksik etme içindeki inancı yitirme
| isim |Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet
edavuca | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
folikacid | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
aborjinos | 3 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
umaygulay | 7 eylül | 13 haziran| bekliyoruz
geçmiş olsun cnm 3 ay içersin bence bende yok ama tedbir amaçlı içiyorum ilkinden dolayı dr alttan mı baktı kesenize hemen görmüş:26:
evet alttan ultrasonla baktı,keseyi gördü.7mm imiş.14mm olmadan bebeği göremiyormuş.hafta gideceğim tekrar o zaman görürmüşüz.çünkü hergün 1mm büyüyormuş gebelik kesesi.
Bence yaşadığımız yeri de yazalım :)
Benim sat 26 Ağustos. Beklenen doğum tarihi 1 Haziran ve ben Ankarada yaşıyorum. Yaşım da 30.
Cok saolcanim peki sende cektirmisin sende çektirdiğin ay gecikme oldumu yarında olmazsam test yapcam hayırlısı neyse o olsun
bize üstten baktı küçükdü ölçüm bile yapmadı ondan üzüldümde inş sağlıkla büyür haftaya regl ye göre 7 hafta ama geç döllenme benim 6 hafta olur sanırım inş gözkür artık
arkadaşlar sata göre bende 4+1 deyim inanılmaz müthiş sancılarım var sizde sancı yaşıyormusunuz bu normalmi ??????
alttan ultrasyon ne demek aleti nereye koyuyorlar ya kızlar benim ilk hamileliğim ve daha hiç doktor muayenesi olmadım bilgilendirirsenin sevinirim
ultrasn da kasıklardan bakmıyorlarmı??
:103: :103: :103:
bende izmirdeyim hangi dr gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?