2012 haziran anneleri

|isim|Sat|beklenen dogum günü|cinsiyet

umaygulay | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

| isim |Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

edavuca | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

folikacid | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

aborjinos | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

umaygulay | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

Son düzenleme:

Bence yaşadığımız yeri de yazalım :)

Benim sat 26 Ağustos. Beklenen doğum tarihi 1 Haziran ve ben Ankarada yaşıyorum. Yaşım da 30.

son adet tarihim 1 eylül değil cnm 25 ağustos geç döllenmeyse bana göre 1 eylül ama 25 ağustos yaz sen

Bir senedir deniyoruz olmadıgı icin çektirdim ama hiç bir sorun çıkmadı iki tüpünde açık ins dediğin gibi olur cok istiyorum bebeğim olsun

kızlaaar bnide ekleyin listeye sat.4 eylül beklernen doğum.10 haziran hafta 4+4

Bir senedir deniyoruz olmadıgı icin çektirdim ama hiç bir sorun çıkmadı iki tüpünde açık ins dediğin gibi olur cok istiyorum bebeğim olsun

ya heyecanlandım şimdi bir kaç kişiden duymuştum rahim filmi çektirdikten sonra hamile kaldıklarını yaa inşallah Allahım sende hamilesindir neler hissettiğini çok iyi anlıyorum bende çektirmiştim rahim filmi biz 3 yıldır bekliyoruz bebeğimizi ve bize sürpriz yaptı kendiliğinden geliverdi onca tedaviye cevap vermemişti. bu ay hamile değilsen bile sakın canını sıkma vakti saati var mutlaka ben çok umutsuzluklar yaşadım çok olmayacak dedim ama oldu görüceksin bak seninde olucak yeterki sen Allaha duanı eksik etme içindeki inancı yitirme

hala düzeltmedim hayatım tabloyu

Cok saolcanim peki sende cektirmisin sende çektirdiğin ay gecikme oldumu yarında olmazsam test yapcam hayırlısı neyse o olsun

canım tablo çok güzel olmuş eline sağlık:)

isim/ son adet tarihi /tahmini doğum tarihi/
agustos2011/ 31 ağustos/6 haziran/bekliyoruz

geçmiş olsun cnm 3 ay içersin bence bende yok ama tedbir amaçlı içiyorum ilkinden dolayı dr alttan mı baktı kesenize hemen görmüş :26:

evet alttan ultrasonla baktı,keseyi gördü.7mm imiş.14mm olmadan bebeği göremiyormuş.hafta gideceğim tekrar o zaman görürmüşüz.çünkü hergün 1mm büyüyormuş gebelik kesesi.

evet alttan ultrasonla baktı,keseyi gördü.7mm imiş.14mm olmadan bebeği göremiyormuş.hafta gideceğim tekrar o zaman görürmüşüz.çünkü hergün 1mm büyüyormuş gebelik kesesi.

bize üstten baktı küçükdü ölçüm bile yapmadı ondan üzüldümde inş sağlıkla büyür haftaya regl ye göre 7 hafta ama geç döllenme benim 6 hafta olur sanırım inş gözkür artık

Bence yaşadığımız yeri de yazalım :)

Benim sat 26 Ağustos. Beklenen doğum tarihi 1 Haziran ve ben Ankarada yaşıyorum. Yaşım da 30.

benimde sat 27ağustos.beklenen doğum tarihi 2 haziran,İzmir'de yaşıyorum.31 yaşındayım :)

kızlar bişey dicem konu sahibi ilk sayfaya yapsa tabloy daha ii olur bn topiğimde öle yaptım hem herkes istediği zaman takip eder

bnde yaş 25 izmirde yaşıyorum

Cok saolcanim peki sende cektirmisin sende çektirdiğin ay gecikme oldumu yarında olmazsam test yapcam hayırlısı neyse o olsun

canım cok hatırlayamadım sımdı gecen yıl cektırmıstım ben sanırım ama onun akabinde biz hemen aşılama yaptırmıştık rahim filmide çok güzel çıkmamıştı zaten ama herhangi bir gecikme yaşamadım ama benim gecikme yaşamamamın sebebi aşılamada olabilirdi. senin adetlerin nasıl bundan önce düzenlimiydi şuan bel ve kasık ağrısı hissediyormusun

bende tereddütle yaklaştım ama doktor hiçbir sorun olmayacağını söyledi,allahtan olmadı da.
ama bebeği görmek için 6hafta geçmesini beklemeliymişiz.sende üzülme sayılı gün geçer diyeceğim ama geçmiyor haklısın :)
hepimiz için bu süreç sorunsuz olurda sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallahh :)

arkadaşlar sata göre bende 4+1 deyim inanılmaz müthiş sancılarım var sizde sancı yaşıyormusunuz bu normalmi ??????

alttan ultrasyon ne demek aleti nereye koyuyorlar ya kızlar benim ilk hamileliğim ve daha hiç doktor muayenesi olmadım bilgilendirirsenin sevinirim
ultrasn da kasıklardan bakmıyorlarmı??

:103: :103: :103:

hayırlı olsun,sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah..benimde ilk hamileliğim inanılmaz duygular içindeyim.seni çok iyi anlıyorum :)
benim rahim ve yumurtalıklarımda ağrı var regl olacakmışım gibi.doktor rahim büyümeye başlıyor ve yumurtalıklara baskı yapacak ağrın olur panik olma dedi.
alttan ultrason demekte rahime ultrason aleti ile bakıyorlar,ağrı duymuyorsun o yüzden panik olma.ama herşeyi ölçülere kadar görebiliyor doktor.karından ultrasonla baktığında ölçüyü göremeyebiliyorlamış çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…