burak ağca alsancak'ta..:)
bende tereddütle yaklaştım ama doktor hiçbir sorun olmayacağını söyledi,allahtan olmadı da.
ama bebeği görmek için 6hafta geçmesini beklemeliymişiz.sende üzülme sayılı gün geçer diyeceğim ama geçmiyor haklısın :)
hepimiz için bu süreç sorunsuz olurda sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallahh :)
peki sen hangi doktora gidiyorsun,memnun musun doktorundan?
inşallah bitanemm... aramıza eski topikten de katılanlar olsa yaa yasemin yetişebilir mesela dimihatırladım yaaaaa hemşeriim:)))))
h b kuzuuum yeni topik bze şans uğur getirsin işlhhh
benim alttan baktı 4.haftada hatta daha erken keseyi gördü, içimde rahaladı dış gebelikmi diye düşünmekten kurtuldum... hepde alttan bakıyo çünkü üstten bakınca bişilerin gözükmesi için baya büyümesi gerek... alttan bakmak sorunmu yaratır anlamadım ben :S varsa bi sorun bende istemiycem.tamam cnm hayırlısı olsun alttan baktımayı bende istemiyorum ama haftaya adete göre 7 geç döllenmeyse 6 olucaz gözükmesse acaba baktırsammı bklesemmi bide bişey olur yerim kendimi sabrettim bu kadar sabredeyim demi
hayırlı olsun cnm ve geçmiş olsun...bende aynı dertten yatıyorum bugün, dün kan geldi gittik iğne yaptı progestan...keseye bakınc hiç sorun görmedi içerde bişey yok dedi, dışarıdan rahim agzından gelebilir dedi...risk yok çok şükür ama yinede önlem olarak yatıcam bikaç gün... dr sana bakmadınmı? kese sağlıklı duruyodur inş..bende 5hafta 5günlük hamileyim :) birkaç gün önce öğrendim hamile olduğumu ve inanılmaz mutluyum ama halk arasında lekelenme adıyla tabir edilen kanamam var.doktor progestan verdi günde 3kere onu içiyorum,düşük tehlikesi olabilirmiş,bu duruma biraz canım sıkkın
gebelik kesesini gördüm ama tabii 7mm olduğu için bebeğimi göremedim.haftaya tekrar çağırdı doktor,şu anda dinleniyorum sürekli.
inşallah bu sıkıntılı dönem en kısa zamanda biter.
sizlere bişey sormak istiyorum.sizce ben progestan adlı ilacı ne zamana kadar kullanırım,birde düşük tehlikesi ne zaman ortadan kalkar,bu süreç ne kadar sürer?
inşallah bitanemm... aramıza eski topikten de katılanlar olsa yaa yasemin yetişebilir mesela dimi
benim alttan baktı 4.haftada hatta daha erken keseyi gördü, içimde rahaladı dış gebelikmi diye düşünmekten kurtuldum... hepde alttan bakıyo çünkü üstten bakınca bişilerin gözükmesi için baya büyümesi gerek... alttan bakmak sorunmu yaratır anlamadım ben :S varsa bi sorun bende istemiycem.
hayırlı olsun cnm ve geçmiş olsun...bende aynı dertten yatıyorum bugün, dün kan geldi gittik iğne yaptı progestan...keseye bakınc hiç sorun görmedi içerde bişey yok dedi, dışarıdan rahim agzından gelebilir dedi...risk yok çok şükür ama yinede önlem olarak yatıcam bikaç gün... dr sana bakmadınmı? kese sağlıklı duruyodur inş..
kesede benimde bi sorun yok şükür,normalmiş böyle kanama olması rahim duvarına yerleşmeye çalıştığı için ama insan yinede tedirgin oluyor.3ay devam etmemi istedi ilaca.haftaya gittiğimde daha netleşecektir gelişmeler ama bana zaman geçmek bilmiyor :)
canım cok hatırlayamadım sımdı gecen yıl cektırmıstım ben sanırım ama onun akabinde biz hemen aşılama yaptırmıştık rahim filmide çok güzel çıkmamıştı zaten ama herhangi bir gecikme yaşamadım ama benim gecikme yaşamamamın sebebi aşılamada olabilirdi. senin adetlerin nasıl bundan önce düzenlimiydi şuan bel ve kasık ağrısı hissediyormusun
| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet
folikacid | ????? | 25 Agustos | 7 Haziran| bekliyoruz
siderta | ???? | 26 Agustos | 1 Haziran| bekliyoruz
muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran| bekliyoruz
edavuca | ???? | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
agustos2011 | ???? | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran| bekliyoruz
umaygulay | ???? | 7 eylül | 13 haziran| bekliyoruz
bana sordun sanırımben özel gazi hastanesine gidiyorum memnunum gayet ii hem maddi açıdan ii hemde çok tatlı bir dr
Kizlar yapabildigim kadar yaptim umarim begenirsiniz konuyu acan arkadasimiz listeyi ilk sayfada yayinlayablir gercektende
ismi ne peki?
allah kısmet ederde sorun yaşamazsam normal doğum stiyorum.burak beyde sonuna kadar normal doğum diye direttiği için onu seçmiştim ben.artık doktorlar kolaylarına geldiği için sezeryana yönlendiriyorlar anneleri.burak bey normalde inat ediyor..tabii ne olacağı şimdiden belli olmaz ama sende doktorunun adını yazarsan onunla ilgili bi bakınyayım sende memnun olduğunu söylemişsin hem.
yeni anneler hayırlı olsun, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah... ben de bugün bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını duydum, çok mutluyum inşallah bi problem olmaz ve kavuşurum bebeğime...
yeni anneler hayırlı olsun, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah... ben de bugün bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını duydum, çok mutluyum inşallah bi problem olmaz ve kavuşurum bebeğime...
slm cnmm
5. haftanda nasıl duydun kalp atışını maşalaah diyelim sat ne senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?