2012 haziran anneleri

burak ağca alsancak'ta..:)

burak bey sanki duydum evet bazı dr alttan bakıyoda benim dr bakmıyo nedense hayırlısı artık sabrettim bukadar sabretcem ama insan moral olarak tedirginleşiyo okadar rabbim korusun artık bebişlerimizi

peki sen hangi doktora gidiyorsun,memnun musun doktorundan?

bana sordun sanırım ben özel gazi hastanesine gidiyorum memnunum gayet ii hem maddi açıdan ii hemde çok tatlı bir dr

hatırladım yaaaaa hemşeriim:)))))

h b kuzuuum yeni topik bze şans uğur getirsin işlhhh
inşallah bitanemm... aramıza eski topikten de katılanlar olsa yaa yasemin yetişebilir mesela dimi

| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | ???? | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

umaygulay | ???? | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

Son düzenleme:

dumanım keske yaseminde aramıza katılsa ama sanırım o temmuz annesi olucak yani işlhh:)

Adetim duzenlidir 30 günde bir olurum arada kasiklarima agrigiriyor geciyor adet olcam sanıyorum ama olmuyorum bide akıntım var göğüs uçlarım aciyor okadar baskada birsey yok

izmir cnm benimde

Kizlar yapabildigim kadar yaptim umarim begenirsiniz konuyu acan arkadasimiz listeyi ilk sayfada yayinlayablir gercektende

bana sordun sanırım ben özel gazi hastanesine gidiyorum memnunum gayet ii hem maddi açıdan ii hemde çok tatlı bir dr

ismi ne peki?
allah kısmet ederde sorun yaşamazsam normal doğum stiyorum.burak beyde sonuna kadar normal doğum diye direttiği için onu seçmiştim ben.artık doktorlar kolaylarına geldiği için sezeryana yönlendiriyorlar anneleri.burak bey normalde inat ediyor..tabii ne olacağı şimdiden belli olmaz ama sende doktorunun adını yazarsan onunla ilgili bi bakınyayım sende memnun olduğunu söylemişsin hem.

yeni anneler hayırlı olsun, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah... ben de bugün bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını duydum, çok mutluyum inşallah bi problem olmaz ve kavuşurum bebeğime...

Kizlar yapabildigim kadar yaptim umarim begenirsiniz konuyu acan arkadasimiz listeyi ilk sayfada yayinlayablir gercektende

ellerine sağlık cnm

gülizar yeşilkaya valla ben normal korkarım yaa bilmem o günleri düşünmüyrum şu an bi kalp atımını duyalım büyüsünde sağlıkla sırayla

kaç haftalıksınızz cnm allttan mı baktı dr :26: inş sağlıkla kucağımıza alırız hepberaber

slm cnmm
5. haftanda nasıl duydun kalp atışını maşalaah diyelim sat ne senin

ne kadar cok izmirden var bende izmirdenim doktor tavsiyesi isterseniz erol tavmergen ve ege nazan tavmergen derim kizlar ben onlarin takibinde hamile kaldim

ay canim hayirli olsun hadi cok sevindik zor kisimlarin birini atlatmissin darisi bizlerin basina insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…