2012 haziran anneleri

ayy ewet yaa şu kalp seslerini bi duysak hayırlısıyla içim rahat edicek şuan halaa inanmıyorum hamile olduğumaa
bide bnm ikizdi ilk gebeliğim onun mrkıda war acaba gene ikiz olurmu kiii
sizin bi bilginiz warmı

ayy ewet yaa şu kalp seslerini bi duysak hayırlısıyla içim rahat edicek şuan halaa inanmıyorum hamile olduğumaa
bide bnm ikizdi ilk gebeliğim onun mrkıda war acaba gene ikiz olurmu kiii
sizin bi bilginiz warmı

Canim bilemiyorum ki hcg si yüksek deger cikanlarin cogul gebelik orani yüksek diyorlar. Ama ben hcg si 4. haftada 25 cikipta ikizi olanida duydum. Doktor söyler zaten kan degerlerini görünce. Hayirlisi olsunda hepimiz icin

bilmiyomki cnm yaa bnm bi tanıdığım wardı 8. haftada halaa gözükmedi üsttten dr alttan bakalım demiş ama o elletmedi bekledi 2 hafta daha we snr gözüktü ama bzler bekleyebilirmiyiz bilmiyom

Kizlar ya siz neden alttan baktirmiyonuz bende öle dedim benim doktor alttan bakti bana. Hatta yok istemiyorum dedim yok korkma ben bebegine zarar gelsin istermiyim hic dedi bakti valla ama cok sokmadi ucunu aletin hatta kesesini görene kadar alttan bakiyoruz biz dedi. Sükür ki baktindan sonra kanamadir yada baska bisey olmadi . Simdi iyimi kötümü anliyamadim ben :26: ama bi dahaki gittigimdede alttan bakicaz kesin

Son düzenleme:

Canım hayırlı uğurlu olsun seninle aynıyız :) benimde sat 31 ağustos. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Yeni gelen anneler hoşgeldiniz. hepimize sağlıklı bi hamilelik diliyorum.

teşekkür ederim canım sanada hayırlı uğurlu olsun hepimiz inşallah sağlıkla mutlukla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi

bende 5hafta 5günlük hamileyim :) birkaç gün önce öğrendim hamile olduğumu ve inanılmaz mutluyum ama halk arasında lekelenme adıyla tabir edilen kanamam var.doktor progestan verdi günde 3kere onu içiyorum,düşük tehlikesi olabilirmiş,bu duruma biraz canım sıkkın
gebelik kesesini gördüm ama tabii 7mm olduğu için bebeğimi göremedim.haftaya tekrar çağırdı doktor,şu anda dinleniyorum sürekli.
inşallah bu sıkıntılı dönem en kısa zamanda biter.
sizlere bişey sormak istiyorum.sizce ben progestan adlı ilacı ne zamana kadar kullanırım,birde düşük tehlikesi ne zaman ortadan kalkar,bu süreç ne kadar sürer?

Merhaba arkadaslar benim sat 30 Ağustos hala adet olmadım 8 gün gecti test yapmadım gecen ay rahim filmi cektirmistim acaba ondanmi gecikmistir hiç rahim filmi cektiren varmi gecikmeyaparmi test yapıp gene hüsrana uğramak istemiyorum

|isim|Sat|beklenen dogum günü|cinsiyet
| aborjinos | 3 Eylül |9 Haziran | bekliyoruz

Son düzenleme:
| isim |Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

aborjinos | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

kizlar ben böle bi liste yapmaya calistim güzel olmus derseniz ekliyelim herkesi yada eklenmesini istediginiz bi alan daha varsa söleyin yas, gebeliga baslanan kilo falan olabilir mesela

Son düzenleme:

canım rahim filmi neden çektirmiştin kanallarda bir tıkanıklık dolayısı ile çektirdiyse bazen film çekilirken verilen ilaç yüzünde kanallar açılabiliyor burda birkaç kişiden daha duymuştum filmi çektirdikten sonra hamile kaldığını umutlandırmıyım ama bir test alıp yap istersen

geçmiş olsun cnm 3 ay içersin bence bende yok ama tedbir amaçlı içiyorum ilkinden dolayı dr alttan mı baktı kesenize hemen görmüş :26:

edavuca | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

Son düzenleme:

edavuca | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

bizimde 7 haziran ama değişebilir daha kesemizin ölçümü yapılmadı üstten bakıyo minnacık ay kafama taktım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…