yok canim bende keseyi görmek icin gitmedim daha 3+5 de gittim kan tahlili icin güzel dedi ayin 13 üne verdi randevuyu o zaman görürüz keseyi insallah. Suan ne durumdayim yani bilmiyorum bende :26:
ama degerin iyi merak etme herkesin degisik oluyo bebegin rahme tutundugu güne bagliymis kimisin hemen tutunuyo kimisinin daha gec. Insallah icimizde ki o kücük hayatlar iyi durumdadir bende su keseyi görsem kalbinin sesini bi duysam derin bi nefes alicam ama bakalim 1 haftam kaldi benimde insallah ikisinide haftaya atlatirim
yaa bnde bekliim en iisi gözükmücek alttan bakmak isticekler onuda bn istemiyom
bn ikizlerde gittiğim dra bidaha asla gitmem kmseyede tawsiye etmem hayatımı kaydırdı bnm....
egepolden aldım cnmm randewuyu memnun kalırsam oraya dwm ederim artık
tamam cnm hayırlısı olsun alttan baktımayı bende istemiyorum ama haftaya adete göre 7 geç döllenmeyse 6 olucaz gözükmesse acaba baktırsammı bklesemmi bide bişey olur yerim kendimi sabrettim bu kadar sabredeyim demi
tamam cnm hayırlısı olsun alttan baktımayı bende istemiyorum ama haftaya adete göre 7 geç döllenmeyse 6 olucaz gözükmesse acaba baktırsammı bklesemmi bide bişey olur yerim kendimi sabrettim bu kadar sabredeyim demi
bilmiyomki cnm yaa bnm bi tanıdığım wardı 8. haftada halaa gözükmedi üsttten dr alttan bakalım demiş ama o elletmedi bekledi 2 hafta daha we snr gözüktü ama bzler bekleyebilirmiyiz bilmiyom
bilmiyomki cnm yaa bnm bi tanıdığım wardı 8. haftada halaa gözükmedi üsttten dr alttan bakalım demiş ama o elletmedi bekledi 2 hafta daha we snr gözüktü ama bzler bekleyebilirmiyiz bilmiyom
ya zatebn yuvarlak bişey gözüküyo bebek daha gözükmez de bakalım inş kese ve yolk saçını görse kalp atışı görsejl ay allahım sağlıklı olsunlarda beklerizz nazcım
ayy ewet yaa şu kalp seslerini bi duysak hayırlısıyla içim rahat edicek şuan halaa inanmıyorum hamile olduğumaa
bide bnm ikizdi ilk gebeliğim onun mrkıda war acaba gene ikiz olurmu kiii
sizin bi bilginiz warmı
haklısın cnmm yetrki sağlıklı olsunlar bz beklemeye razıyızya zatebn yuvarlak bişey gözüküyo bebek daha gözükmez de bakalım inş kese ve yolk saçını görse kalp atışı görsejl ay allahım sağlıklı olsunlarda beklerizz nazcım
bekleyip göricez artık bakalım kısmet hepimizin hakkında hayırlısı olsın işlllCanim bilemiyorum ki hcg si yüksek deger cikanlarin cogul gebelik orani yüksek diyorlar. Ama ben hcg si 4. haftada 25 cikipta ikizi olanida duydum. Doktor söyler zaten kan degerlerini görünce. Hayirlisi olsunda hepimiz icin
Kizlar ya siz neden alttan baktirmiyonuz bende öle dedim benim doktor alttan bakti bana. Hatta yok istemiyorum dedim yok korkma ben bebegine zarar gelsin istermiyim hic dedi bakti valla ama cok sokmadi ucunu aletin hatta kesesini görene kadar alttan bakiyoruz biz dedi. Sükür ki baktindan sonra kanamadir yada baska bisey olmadi . Simdi iyimi kötümü anliyamadim ben :26: ama bi dahaki gittigimdede alttan bakicaz kesin
cnm bnm ilk gebeliğimdede hep alttan bakıyoduk bide bnm rahim tersti 9. haftaya kdr gözükmedi hee bişey olmadı ama bzm başımızdan kötü şyler geçtiği için herşeyden korkar olduk
yoksa allaha emanetler....
Kizlar ya siz neden alttan baktirmiyonuz bende öle dedim benim doktor alttan bakti bana. Hatta yok istemiyorum dedim yok korkma ben bebegine zarar gelsin istermiyim hic dedi bakti valla ama cok sokmadi ucunu aletin hatta kesesini görene kadar alttan bakiyoruz biz dedi. Sükür ki baktindan sonra kanamadir yada baska bisey olmadi . Simdi iyimi kötümü anliyamadim ben :26: ama bi dahaki gittigimdede alttan bakicaz kesin
benim diğer dr umda alttan bakıyodu ama bilmem insan tedirgin oluyo ya ama bu dr kendi bakmıyo alttan ama haftaya inş gözükür bi konuşcam alttan baksak daha net olmazmı diycem ama işinede karışmıyım diyom
Canım hayırlı uğurlu olsun seninle aynıyız :) benimde sat 31 ağustos. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Yeni gelen anneler hoşgeldiniz. hepimize sağlıklı bi hamilelik diliyorum.
Merhaba arkadaslar benim sat 30 Ağustos hala adet olmadım 8 gün gecti test yapmadım gecen ay rahim filmi cektirmistim acaba ondanmi gecikmistir hiç rahim filmi cektiren varmi gecikmeyaparmi test yapıp gene hüsrana uğramak istemiyorum
bende 5hafta 5günlük hamileyim :) birkaç gün önce öğrendim hamile olduğumu ve inanılmaz mutluyum ama halk arasında lekelenme adıyla tabir edilen kanamam var.doktor progestan verdi günde 3kere onu içiyorum,düşük tehlikesi olabilirmiş,bu duruma biraz canım sıkkın
gebelik kesesini gördüm ama tabii 7mm olduğu için bebeğimi göremedim.haftaya tekrar çağırdı doktor,şu anda dinleniyorum sürekli.
inşallah bu sıkıntılı dönem en kısa zamanda biter.
sizlere bişey sormak istiyorum.sizce ben progestan adlı ilacı ne zamana kadar kullanırım,birde düşük tehlikesi ne zaman ortadan kalkar,bu süreç ne kadar sürer?
| isim |Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet
aborjinos | 3 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
edavuca | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
bizimde 7 haziran ama değişebilir daha kesemizin ölçümü yapılmadı üstten bakıyo minnacık ay kafama taktım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?