hatırladım yaaaaa hemşeriim:)))))
hangi dr gidiyosun
daha hiç gitmedim ama hamile kalmadan önce egepole nezahat hnıma gitmiştm şimdi gene ona randewu aldım sen?
selam harika haziran anneleriiii
ne guzel hepimizinki super gidioooo
benim sat 7 eyluldu bugun adet olmam gerekiodu tabi olmiycak :)
dayanamadim test yaptirdim yine nasil artiyo merakimdan
bugun 4561 cikti pazar aksami yani 3,5 gun once 669 cikmisti
nerdeyse 7 kat artmis
iyi gidiyor dimi kizlar? bugun 4 hafta bitti
allah hepimizin yardimcisi olsuuun insallah
daha hiç gitmedim ama hamile kalmadan önce egepole nezahat hnıma gitmiştm şimdi gene ona randewu aldım sen?
ben gittim çünki ilki düşük oldu dşiye korktum progestanb için gittim iiyiki gitmişim dr tedbir için verdi gazi hastanesine gidiyorum cnm
günaydınlar canımcım işyerindeyim azcıkta olsa sancım var bebişim kendini hissettiriyor. batmalara ve sancılara alıştım. herkeste normal deyince oldukça rahatım bugün
nerdeyse 7 kat artmis
herkese slm
bnde dün örendişm hamile olduğumu kızlar sabah idrada silik çizgiyi görünce öğlen kendimi hastanede buldum we kan sonucum 214 çıktı:)
allahıma şükürler olsun satımda 4 eylül:)
ben gittim çünki ilki düşük oldu dşiye korktum progestanb için gittim iiyiki gitmişim dr tedbir için verdi gazi hastanesine gidiyorum cnm
ya ii etmişin cnmm bnde bi dewlwtemi gitsem napsam acaba yaa?randewusuz fln alırlarmı kii
Canim tebrik ederimyakiniz benimde sat 3 eylül Allah sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin insallah hepimizinde
Bu arada degerin cok güzel
nerdeyse 7 kat artmis
çok ii artmış yaa bnm sat 4 eylül we bnm ilk değerim 214 sana göre az çıkmış yaaa.......
ya ii etmişin cnmm bnde bi dewlwtemi gitsem napsam acaba yaa?randewusuz fln alırlarmı kii
devlet değil gazi hastanesi özel nazcım ben çok memnunum
çok ii artmış yaa bnm sat 4 eylül we bnm ilk değerim 214 sana göre az çıkmış yaaa.......
az değil seninkide herkesin farklı oluyo biliyosun benimde ilk değerim 354
oarkadaşın değeri bünyesine göre farklıdır herkesin bide ikiz olabilir derler yüksek çıkınca
biliyorum cnm gazi hastanesini
bnm 19unda ya randewum ama ozmna kdr dayanamazsam bi dewlete flnmı gitsem acaba diyom yoksa sabretip beklesemmi:)
maşallh cnm çok ghüzel adetten sonramı 4 hafta orasını anlamadım :26:
az değil seninkide herkesin farklı oluyo biliyosun benimde ilk değerim 354
oarkadaşın değeri bünyesine göre farklıdır herkesin bide ikiz olabilir derler yüksek çıkınca
biliyorum cnm gazi hastanesini
bnm 19unda ya randewum ama ozmna kdr dayanamazsam bi dewlete flnmı gitsem acaba diyom yoksa sabretip beklesemmi:)
sen bilirsin cnm ikilzere gittiğin dr mu 19 unda çağırdı seni gerçi ben gibi gitsende minnacık görcen bekle bence 19 unu
ben haftaya bile gelmiyim dedim dr 2 hafta sonra geleyim dedim olmaz gel dedi 2 haftadır minik görüyoruzz moralim bozuldu yani allahtan değerim arttıda içime su serpildi
genelde 5-6 haftalarda üstten gözükmüyo ya alttan bakınca net gözükürde benim dr bakmıyo
cok saol tatlim
ewet canim en son adet gordugum tarihten itibaren itibaren bugun 4 hafta bitti
sen bilirsin cnm ikilzere gittiğin dr mu 19 unda çağırdı seni gerçi ben gibi gitsende minnacık görcen bekle bence 19 unu
ben haftaya bile gelmiyim dedim dr 2 hafta sonra geleyim dedim olmaz gel dedi 2 haftadır minik görüyoruzz moralim bozuldu yani allahtan değerim arttıda içime su serpildi
genelde 5-6 haftalarda üstten gözükmüyo ya alttan bakınca net gözükürde benim dr bakmıyo
yaa bnde bekliim en iisi gözükmücek alttan bakmak isticekler onuda bn istemiyom
bn ikizlerde gittiğim dra bidaha asla gitmem kmseyede tawsiye etmem hayatımı kaydırdı bnm....
egepolden aldım cnmm randewuyu memnun kalırsam oraya dwm ederim artık
amin cnm
yaa ii demi değerim peki sen kseyi gördünmü cnmm bn daha dra gitmedim 2 hafta snr dei bana dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?