2012 haziran anneleri

selam harika haziran anneleriiii
ne guzel hepimizinki super gidioooo
benim sat 7 eyluldu bugun adet olmam gerekiodu tabi olmiycak :)
dayanamadim test yaptirdim yine nasil artiyo merakimdan
bugun 4561 cikti pazar aksami yani 3,5 gun once 669 cikmisti
nerdeyse 7 kat artmis
iyi gidiyor dimi kizlar? bugun 4 hafta bitti
allah hepimizin yardimcisi olsuuun insallah

maşallh cnm çok ghüzel adetten sonramı 4 hafta orasını anlamadım :26:

günaydınlar canımcım işyerindeyim azcıkta olsa sancım var bebişim kendini hissettiriyor. batmalara ve sancılara alıştım. herkeste normal deyince oldukça rahatım bugün

Canim benim bende isteyim suan. Benim agrilar baya bi seyreklesti zamanla gecicek demek :) Pek yorgunlugumda yok iyi gidiyor suan Allah ima sükürler olsun. Ama bendede batma cok oluyodu 4. haftaya girdigimde simdi gecti sanki . Insallah iyidir bebislerimiz
Bende deli gibi arastiriyorum büssürü sey bos vakit buldugumda

bugün demişsin çok güzel maşallah değerin ne kadar yüksek dr gittinmni

çok ii artmış yaa bnm sat 4 eylül we bnm ilk değerim 214 sana göre az çıkmış yaaa.......

herkese slm
bnde dün örendişm hamile olduğumu kızlar sabah idrada silik çizgiyi görünce öğlen kendimi hastanede buldum we kan sonucum 214 çıktı:)
allahıma şükürler olsun satımda 4 eylül:)

Canim tebrik ederim yakiniz benimde sat 3 eylül Allah sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin insallah hepimizinde
Bu arada degerin cok güzel

Canim tebrik ederim yakiniz benimde sat 3 eylül Allah sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin insallah hepimizinde
Bu arada degerin cok güzel

amin cnm

yaa ii demi değerim peki sen kseyi gördünmü cnmm bn daha dra gitmedim 2 hafta snr dei bana dr

Canim artisi cok normal hadi hayirlisi bakalim suanda herkesin iyi gidiyor gibi Allah im korusun bebislerimizi

çok ii artmış yaa bnm sat 4 eylül we bnm ilk değerim 214 sana göre az çıkmış yaaa.......

az değil seninkide herkesin farklı oluyo biliyosun benimde ilk değerim 354
oarkadaşın değeri bünyesine göre farklıdır herkesin bide ikiz olabilir derler yüksek çıkınca

az değil seninkide herkesin farklı oluyo biliyosun benimde ilk değerim 354
oarkadaşın değeri bünyesine göre farklıdır herkesin bide ikiz olabilir derler yüksek çıkınca

cnm dr gittinmi keseyi gördünüzmü

cok saol tatlim
ewet canim en son adet gordugum tarihten itibaren itibaren bugun 4 hafta bitti

şöyle sat 7 eylül 4 haftalık yani 1 aylıksınız maşallah cidden çok güzel değerin ama değerler dediğim gibi kişiye göre değişiyo
sağlıklla kucaklarımıza alalım inş

amin cnm

yaa ii demi değerim peki sen kseyi gördünmü cnmm bn daha dra gitmedim 2 hafta snr dei bana dr

yok canim bende keseyi görmek icin gitmedim daha 3+5 de gittim kan tahlili icin güzel dedi ayin 13 üne verdi randevuyu o zaman görürüz keseyi insallah. Suan ne durumdayim yani bilmiyorum bende :26:

ama degerin iyi merak etme herkesin degisik oluyo bebegin rahme tutundugu güne bagliymis kimisin hemen tutunuyo kimisinin daha gec. Insallah icimizde ki o kücük hayatlar iyi durumdadir bende su keseyi görsem kalbinin sesini bi duysam derin bi nefes alicam ama bakalim 1 haftam kaldi benimde insallah ikisinide haftaya atlatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…