selam cnm sende mi haziran annesi oo süper ben daha yeniyim cnm 5 haftalık sanırım daha kese ölçümmüz yapılmadı dr üstten bakıyo geç döllenme sanırsamtahmine göre 7 haziranda olabilir netleşsin bakalım düzeltiriz
hayırlı olsun,sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah..benimde ilk hamileliğim inanılmaz duygular içindeyim.seni çok iyi anlıyorum :)
benim rahim ve yumurtalıklarımda ağrı var regl olacakmışım gibi.doktor rahim büyümeye başlıyor ve yumurtalıklara baskı yapacak ağrın olur panik olma dedi.
alttan ultrason demekte rahime ultrason aleti ile bakıyorlar,ağrı duymuyorsun o yüzden panik olma.ama herşeyi ölçülere kadar görebiliyor doktor.karından ultrasonla baktığında ölçüyü göremeyebiliyorlamış çünkü.
izmir cnm benimde
canım bende Gaziantepte yaşıyorum şimdilik.
benide eklermisin... ankara/2 eylül/ 3 haziran
evet tedirginlik hep olucak sanırım, kan gördüğümde eler hissettim anlatamam allah birdaha yaşatmasın...
inşallah o da güzel olur...
benide eklermisiniz 1 hazirani bekliyoruz
son adet 27 agustos
ben 7 haftanin sonundayim dr ikiz olabilir demisti ama tekmis-ama kanamam hala devam ediyor progestoran alacam gunde iki tane 4 ayin bitisine kadar bende 1 haziranim ayyyyyyyyyyy senin icin cok sevindim
kizlar nasilsiniz ben hep gelemiyorum ama hepinizi sonradan okuyorum malum okul ev kizlar
ya arkadaslar benim niye uykum gelmiyor ve kusmuyorum kendimden süpheleniyorum acaba hamile degilmiyim diye
dogum listemiz varmi
Merhabalar kızlar , Allah izin verirse bende Haziran annesi olacağım ...10 yaşında bir kızım var bu ikinci bebişim olacak kısmetse...Hepinizdeki korkular malum bende de var...
Dün ilk doktor kontrolümüze gittik Allahıma çok şükür bir sorun görünmedi..Üstten ultrason ile keseyi gördük ve ilk adım olarak dış gebelik riskini ekarte etmiş olduk :)
Listeye beni de eklerseniz sevinirim...
SAT 1 Eylül
Beklenen Doğum tarihi 7 haziran
İSTANBUL da yaşıyorum yaşım 35
Merhabalar kızlar , Allah izin verirse bende Haziran annesi olacağım ...10 yaşında bir kızım var bu ikinci bebişim olacak kısmetse...Hepinizdeki korkular malum bende de var...
Dün ilk doktor kontrolümüze gittik Allahıma çok şükür bir sorun görünmedi..Üstten ultrason ile keseyi gördük ve ilk adım olarak dış gebelik riskini ekarte etmiş olduk :)
Listeye beni de eklerseniz sevinirim...
SAT 1 Eylül
Beklenen Doğum tarihi 7 haziran
İSTANBUL da yaşıyorum yaşım 35
sonunda okuyabiliyorum yuppiiiiiiiiiiii
folikcim yanlis anladin bende hic belirti yok ne uykum var nede kusmam
kisssssssssss yoksa bende bir anormallikmi var herkes ya kusuyor ya kusuyor ben niye cin dudugu gibiyim ya
arkadaslar cikiyorum yemek derdim var kendinize iyi bakin
| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet
folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran| bekliyoruz
siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran| bekliyoruz
hsnbrl | ????? | 27 Agustos | 1 Haziran| bekliyoruz
muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran| bekliyoruz
edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran| bekliyoruz
aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran| bekliyoruz
umaygulay | ???? | 7 eylül | 13 haziran| bekliyoruz
maşalaah walla çok erken gözükmüüş ayy folikasiit bzde o gnleri bi göreydik hayırlısıylaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?