| isim/yas |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet
minilya | Istanbul | 24 Agustos | ??? Haziran| bekliyoruz
folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran| bekliyoruz
siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran| bekliyoruz
dreamsea27 / 26 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran| bekliyoruz
muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran| bekliyoruz
dosthane / 33 | ??? | 27 Agustos | 2 Haziran| bekliyoruz
edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
dusduru / 29 | Istanbul | ??? Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran| bekliyoruz
nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran| bekliyoruz
LLADYBIRD | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran| bekliyoruz
yagmur8 | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran| bekliyoruz
edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
glcnats_00 | Antalya | 31 Agustos | 6 haziran| bekliyoruz
newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
Sweatheart30 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
gizi | ???? | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
lafraise | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
kivikiz | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
tansell | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
Abbuk_Prensess / 27 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
aborjinos / 27 | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran| bekliyoruz
emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran| bekliyoruz
nimessay | Istanbul | 4 Eylül | 11 Haziran| bekliyoruz
oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran| bekliyoruz
oznur_u | Kocaeli | 6 eylül |?? haziran| bekliyoruz
hewal_25 / 28 | Izmir | 6 eylül |12 haziran| bekliyoruz
umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran| bekliyoruz
adaer | Istanbul | 7 eylül | 14 haziran| bekliyoruz
AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran| bekliyoruz
MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran| bekliyoruz
ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran| bekliyoruz
superisi33 | ???? | 9 eylül | 15 haziran| bekliyoruz
eylülaymutu / 29 | Ankara | 14 eylül | 20 haziran| bekliyoruz
Yesim83 | G.kore | 14 eylül |??? haziran| bekliyoruz
merhaba haziran anneleri... girdiğim başka bir haziran anneleri topiği daha vardı ordakilerle kısacık vedalaştım, şimdi burdaki listeden de adımı sildirmeye geldim. malesefki bebeğimi kaybettim. kalp atışları duyulmuyor,yarın sabah alıcaklar bebeğimi... hepinize önünüzdeki uzun yolda bol şans dilerim inşallah hayırlısıyla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza... bana kısmet diilmiş haziran annesi olmak... neyse,iyi geceler...
kızlar selam ACİL yardımlarınıza ihtiyacım var.. Bende 5+2 hamileyim inşallah haziran annesi olucam ultrason icin perşembe gününe randevum var. Fakat 3 gündür çok şitdettli ishal kusma mide ağrısı var hiçbişey yiyemiyorum. halbuki allah kısmet ederse bu benim 2,ci bebeğim olucak. İlki hiç böyle değildi değildi. Sizce doktora daha önce gitsemmi yoksa perşembeyi beklesemmi bilemedim. kasık ağrım mide ağrım geçmiyor bide üzerine ishal ve kusma ölücem galiba :2:
bana cevap yazacak kimse yokmu
yanlış yönlendirmek istemem ama ishal, kusma, mide yanması normal bebeğe zarar vermez, şakır şakır ağrılı kanaman olmadığı sürece korkma demişti bana doktorum, bende ishalim henüz kusmalar başlamadı Allahtan satım 16 eylül - 5+4 üm
kızlar dün gece hiç uyuyamadım sizlerden uzak nezleyim çok huzursuzum nefes almakta zorlanıyorum ilaçda kullanamıyorum
merhaba haziran anneleri... girdiğim başka bir haziran anneleri topiği daha vardı ordakilerle kısacık vedalaştım, şimdi burdaki listeden de adımı sildirmeye geldim. malesefki bebeğimi kaybettim. kalp atışları duyulmuyor,yarın sabah alıcaklar bebeğimi... hepinize önünüzdeki uzun yolda bol şans dilerim inşallah hayırlısıyla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza... bana kısmet diilmiş haziran annesi olmak... neyse,iyi geceler...
çok geçmiş olsun canım benim ıhlamur ve nane limon içebilirsin inş. en kısa zamanda atlatırsın
kızlarrr bugün doktordaydım:)))
ve miniğimin ilk kalp atışlarını duydum..ne kadar heyecanlandığımı ve aynı anda sevindiğimi anlatamam..
içimde benden minicik bir parça ve güm güm atan kalbi..bundan daha güzeli onu kucağıma sağlıklı bir şekilde alıp
kokusunu içime çekmek olur herhalde..Allah hepimize o güzel anı nasip etsin...zaman bi an önce geçip gitsinn..
kızlarrr bugün doktordaydım:)))
ve miniğimin ilk kalp atışlarını duydum..ne kadar heyecanlandığımı ve aynı anda sevindiğimi anlatamam..
içimde benden minicik bir parça ve güm güm atan kalbi..bundan daha güzeli onu kucağıma sağlıklı bir şekilde alıp
kokusunu içime çekmek olur herhalde..Allah hepimize o güzel anı nasip etsin...zaman bi an önce geçip gitsinn..
canım çok sevindim tam olarak kaç haftalıksın peki ? benim kinede 27 sinde bakılacak vajinall yoldan bakılacağı tarihte 6+5 haftalık olacağım seninki kaç haftalıkta nasıl bakıldı bilgi verirmisin lütfen ?
cnm ben 8.haftaya girdim alttan ultrasonla bekıldı..bu benim ikinci bebeğim olacak..oğlumda da aynı dokrda doğum yaptım..3 ay bitene kadar vajinal ultrasaonla bakıyor benim dr..ben çok memnunum
bende 8 haftalik hamileyim benim doktorumda alttan bakiyo 3 aya kadar ve bende son derece memnunum
ne zaman gordun canim
kese boyutu kacti gordugunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?