2012 haziran anneleri

yaaa ben dünkü ultrasonda kese içinde bişeyler gördüm ama hemşire uyuzu henüz yok olmaması normal erken daha dedi bişey olmasa bomboş olurdu heralde hey Allah'ım ya yrn gelmez şimdi bide akşam üstü 16 50 pehhhhhh

Canım o hangi hastaneydi merak ettim. ben de izmirdeyim,oraya gitmiyim bari =S sabret biraz,bişey kalmadı. benim randevum 2kasım, ben napim peki?=(

teşekkürler moral verdiğin için
gebelik haftama göre erken olduğunu biliyorum ama kese boyutuna göre yolk saçın gözlenmiş olması gerekiyormuş
geç döllenme ihtimalim yok benim ovulasyon testi kullandım
inşallah boşuna üzüyorumdur kendimi
çok üzüldüm ben ya

Canım o hangi hastaneydi merak ettim. ben de izmirdeyim,oraya gitmiyim bari =S sabret biraz,bişey kalmadı. benim randevum 2kasım, ben napim peki?=(

tepecik kadın doğumun acili canım yapçak bişeyim yoktu pazar dı ve bütün özellerde doktor yoktu yrn egepole gidicem Allah nasip ederde o günler gelirse doğumuda orda yapmak istiyorum ztn ilk randevum olucak bide=)

insan ne kdr çok şey okuyorsa o kdr çok kafasına takıo aslında =(
kocam hep diyo biraz oluruna bırak herşeyi böle kendini stress yaparak daha çok riske atıosun dio haklı aslında ama elimde deil napayım burda sizlerle paylaşınca rahatlıorum paylaştıkça psikolojim düzelio heee an gelio yerlebirde oluo ama mesela kafama şu an en çok kese acaba boşmu sorusuna takıorum kocamda heh yine buldun kendine takçak bişey helal olsun dio=)) bebişlerimiz Allah'a emanet

tepecik kadın doğumun acili canım yapçak bişeyim yoktu pazar dı ve bütün özellerde doktor yoktu yrn egepole gidicem Allah nasip ederde o günler gelirse doğumuda orda yapmak istiyorum ztn ilk randevum olucak bide=)

hm, yok zaten orayı bilmiyorum. // ben de baki uzuna gittim. fena değildi. fiyatlar da uygun şimdilik. ama 9 eylüle de gitcem. kaydım bulunsun.

Son düzenleme:
hm, yok zaten orayı bilmiyorum. // ben de baki uzuna gittim. fena değildi. fiyatlar da uygun şimdilik. ama 9 eylüle de gitcem. kaydım bulunsun.

ay cnm bak benden sölemesi 9 eylül ordan daha beterdir ben hiç aklımdan geçirmiyorum orayı çok canımı yaktı orası insanları deneylerinde kullanıyorlar resmen yinede sen bilirsin hayatım sana zarar gelsin istemem

vajinal usg ile bakılması zarar vermez canım sakin ol inşallah hiç bişey olmaz ama 1 hafta geç gitsende karından baksa daha iyi olurmuş neden acele ettiki?

gerçekten herkeze çok ama çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar dolayı. Bu arada zuzu1907 ve ayzan kalp atışlarının duyumu için aramızda 1'er gün var sadece lütfen duyunca burdan yazın inanaılmaz moral oluyor. ayzan özellikle senin ki çarşamba günü yani 26 ekim , perşembe benimki 27 ekim , zuzu 1907 cuma 28 ekim Allah hayırlısını versin inşallah

soma ya, ben de ona taktım kafayı. korkuyorum=( geç döllenme dedi doktor, kese boş değil dimi dedim. ona 7.haftada kalp atışını duymadan bişey diyemeyiz deedi. ödüm patlıyo. eşim de çok sakin davranıyo beni rahatlatmak için. senden önemli değil falan diyo. ama ok üzülürüz biliyorum( Allahın takdiri aRtık..... daha sevinemedik bile kimseye de söylemedik....

bugün keseyi gördük çok şükür
herşey yolunda dedi doktor dış gebelik tehlikesini atlattık dedi
kese 20,2 mm imiş
kaç haftalık acaba kese boyutuna göre

canım benim 4+6 yazıyor kağıdında,11.1 mm yazıyor haftasına göre normal dedi.senin 5+ lı bir şey herhalde

kızlar bende iştahsızlıkdan başka belirti yok arada yorulunca adet sancısı geliyor sizde başka belirti varmı 5 veya 6 haftalık hamile arkadaşlarda

bende de yorulunca sancı oluyor,korkuyorum o anda..bugün bulantı başladı sabahları yemek yemek güçleşti:)

ben egeye istemiştim aslında ama bana çok uzak. nereye gideyim peki? ben karabağlardayım. konaktaki Hayri üstündağ var, oraya gittim daha önce. o nasıl sence?

beni de de:))sat 18 eylül doğum 26haziran görünüyor,istanbuldan:))

ben egeye istemiştim aslında ama bana çok uzak. nereye gideyim peki? ben karabağlardayım. konaktaki Hayri üstündağ var, oraya gittim daha önce. o nasıl sence?

cnm hiç gitmedim oraya ilk kez duyuyorum vallaha ben bi ilgi tıp a gittim hep ama yrn egepole geçicem karabağardaysan gaziemirde arıkan tıp var şif var onları denesen ya cnm

cnm hiç gitmedim oraya ilk kez duyuyorum vallaha ben bi ilgi tıp a gittim hep ama yrn egepole geçicem karabağardaysan gaziemirde arıkan tıp var şif var onları denesen ya cnm

canım özel baki uzuna gidiyorum ben. memnunum da şimdilik. ama bide devlet hastanesinde kaydım bulunsun istiyorum. devlet hangisi iyi yani?

kızzlllarr ben geldimmm... benmde kontrolüm perşembe bakalım neler olmuss bebegime :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…