yaaa ben dünkü ultrasonda kese içinde bişeyler gördüm ama hemşire uyuzu henüz yok olmaması normal erken daha dedi bişey olmasa bomboş olurdu heralde hey Allah'ım ya yrn gelmez şimdi bide akşam üstü 16 50 pehhhhhh
canım topiğe girer girmez yazın dikkatimi çekti.
Moral vermek için yazmıyorum. Henüz çok erken bu kadar yorum yapmak için.
Doktorunu iyi seç.
Ben ilk 6 haftalıkken gittim doktora. Bebeği göremedi. Ya alttan bakıcaz ya beklicez 1 hafta dedi.
Ben de alttan bak dedim. Ilk gebeliğimde malesef kürtaj olduğum için aynı olacak sandım ve çok korktum. Sonra alttan bakınca gördü kalp atışıda aldı. Ama umut verici konuşmadı. Bi 7. Haftaya gel hele dedi kesin konuşalım. şimdi çok şükür. Demek istediğim 5 küsür haftalıksın anladığım kadarıyla. Bizler çok aceleciyiz. Herkesin bünyesi farklı. Belki geç döllendi. Belki bünyen öyle. Sakın ağlayıp kendini harap etme boş yere. Moral çok önemli bol dua emi canım.
Canım o hangi hastaneydi merak ettim. ben de izmirdeyim,oraya gitmiyim bari =S sabret biraz,bişey kalmadı. benim randevum 2kasım, ben napim peki?=(
tepecik kadın doğumun acili canım yapçak bişeyim yoktu pazar dı ve bütün özellerde doktor yoktu yrn egepole gidicem Allah nasip ederde o günler gelirse doğumuda orda yapmak istiyorum ztn ilk randevum olucak bide=)
hm, yok zaten orayı bilmiyorum. // ben de baki uzuna gittim. fena değildi. fiyatlar da uygun şimdilik. ama 9 eylüle de gitcem. kaydım bulunsun.
vajinal usg ile bakılması zarar vermez canım sakin ol inşallah hiç bişey olmaz ama 1 hafta geç gitsende karından baksa daha iyi olurmuş neden acele ettiki?
insan ne kdr çok şey okuyorsa o kdr çok kafasına takıo aslında =(
kocam hep diyo biraz oluruna bırak herşeyi böle kendini stress yaparak daha çok riske atıosun dio haklı aslında ama elimde deil napayım burda sizlerle paylaşınca rahatlıorum paylaştıkça psikolojim düzelio heee an gelio yerlebirde oluo ama mesela kafama şu an en çok kese acaba boşmu sorusuna takıorum kocamda heh yine buldun kendine takçak bişey helal olsun dio=)) bebişlerimiz Allah'a emanet
bugün keseyi gördük çok şükür
herşey yolunda dedi doktor dış gebelik tehlikesini atlattık dedi
kese 20,2 mm imiş
kaç haftalık acaba kese boyutuna göre
canım benim 4+6 yazıyor kağıdında,11.1 mm yazıyor haftasına göre normal dedi.senin 5+ lı bir şey herhalde
kızlar bende iştahsızlıkdan başka belirti yok arada yorulunca adet sancısı geliyor sizde başka belirti varmı 5 veya 6 haftalık hamile arkadaşlarda
ay cnm bak benden sölemesi 9 eylül ordan daha beterdir ben hiç aklımdan geçirmiyorum orayı çok canımı yaktı orası insanları deneylerinde kullanıyorlar resmen yinede sen bilirsin hayatım sana zarar gelsin istemem
| isim/yas |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet
minilya | Istanbul | 24 Agustos | ??? Haziran| bekliyoruz
folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran| bekliyoruz
siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran| bekliyoruz
dreamsea27 / 26 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran| bekliyoruz
muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran| bekliyoruz
edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
dusduru / 29 | Istanbul | ??? Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran| bekliyoruz
nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran| bekliyoruz
LLADYBIRD | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran| bekliyoruz
yagmur8 | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran| bekliyoruz
edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
glcnats_00 | Antalya | 31 Agustos | 6 haziran| bekliyoruz
newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
Sweatheart30 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
gizi | ???? | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
lafraise | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
kivikiz | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
tansell | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
Abbuk_Prensess / 27 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran| bekliyoruz
Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
aborjinos / 27 | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran| bekliyoruz
emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran| bekliyoruz
nimessay | Istanbul | 4 Eylül | ??? Haziran| bekliyoruz
oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran| bekliyoruz
oznur_u | Kocaeli | 6 eylül |?? haziran| bekliyoruz
hewal_25 / 28 | Izmir | 6 eylül |12 haziran| bekliyoruz
umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran| bekliyoruz
adaer | Istanbul | 7 eylül | 14 haziran| bekliyoruz
AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran| bekliyoruz
MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran| bekliyoruz
ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran| bekliyoruz
superisi33 | ???? | 9 eylül | 15 haziran| bekliyoruz
eylülaymutu / 29 | Ankara | 14 eylül | 20 haziran| bekliyoruz
listede cok eksik var eminim ki cok giremedigimden kacirdim baya kisiyi bana özelden mesaj atarsaniz eklerim eklenmeyenleride bu arada siteye ugramayan cokkisi var liste cok uzadi suana kadar girmeyenleri yani haber alamadiklarimizi sileyim diyorum ama kimler onlar bilmiyorum. Sizler bana bildirirseniz sevinirim arkadaslar..
ben egeye istemiştim aslında ama bana çok uzak. nereye gideyim peki? ben karabağlardayım. konaktaki Hayri üstündağ var, oraya gittim daha önce. o nasıl sence?
cnm hiç gitmedim oraya ilk kez duyuyorum vallaha ben bi ilgi tıp a gittim hep ama yrn egepole geçicem karabağardaysan gaziemirde arıkan tıp var şif var onları denesen ya cnm
kızzlllarr ben geldimmm... benmde kontrolüm perşembe bakalım neler olmuss bebegime :))
yolk ve saçı gören var mı kızlar aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?