Hoşgeldin. inşallah sağlıkla büyüyodur annesinin karnında
cok tesekkür ederimm.. insallah bütün bebeklerimizz saglıklaa büyürr :)
canım özel baki uzuna gidiyorum ben. memnunum da şimdilik. ama bide devlet hastanesinde kaydım bulunsun istiyorum. devlet hangisi iyi yani?
cnm şaka gibi gelicek ama tepecik kadın doğum kötünün iyisi 9 eylülmüş egemiş onun yanında palavra en azından lafını geçiriosun
yolk ve saçı gören var mı kızlar aranızda?
cnm şaka gibi gelicek ama tepecik kadın doğum kötünün iyisi 9 eylülmüş egemiş onun yanında palavra en azından lafını geçiriosun
benim usg resminde Yolk Sac= 3.5 mm yazıyo.
selamlar. 5+3 hamileyim . bugün vajinal ultrason yapıldı.kese göründü ancak bebek görülmedi.bu durum normal mi ? bebek ne zaman görünür ? acil cevap verir misiniz lütfen.
cevabınızı bekliyorum merak içindeyim!
selamlar. 5+3 hamileyim . bugün vajinal ultrason yapıldı.kese göründü ancak bebek görülmedi.bu durum normal mi ? bebek ne zaman görünür ? acil cevap verir misiniz lütfen.
cevabınızı bekliyorum merak içindeyim!
bende de benzer durum var
yolk saç göründü mü?
kesenin boyu kaçmış?
ayzan kendini suclu hissetme hic
internetten okuduklarima canim skildi benim
20 mm olunca yolk sac hatta bebek gorunurmus
bende biseyler ters gidiyor apacik ortada
kızlarrr bugün doktordaydım:)))
ve miniğimin ilk kalp atışlarını duydum..ne kadar heyecanlandığımı ve aynı anda sevindiğimi anlatamam..
içimde benden minicik bir parça ve güm güm atan kalbi..bundan daha güzeli onu kucağıma sağlıklı bir şekilde alıp
kokusunu içime çekmek olur herhalde..Allah hepimize o güzel anı nasip etsin...zaman bi an önce geçip gitsinn..
gecmis olsun canim. Allah korusun bebisini,arkadaşlar bir süredir giremedim malum durumlar yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler bebekleri hayırlı uğurlu olsun.
bana gelnce dua eden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum destekleriniz benim için inanılmaz önemliydi.gecen çarşamba yaşadığım yoğun ve pıhtılı kanama 3 gün kadar sürdü .şimdi kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor cumartesi kendi dr umla randevum vardı bebeğim çok sağlıklı ve kalp atışları güzel. doğum tarihini bile söyledi dr um 11 HAZİRAN dualarınızın devamını bekliyorum... umarım bu zorlu dönemi atlatırım.
canim onun dunyada yiyecek ekmegi varsa ne olursa olsun gelir dunyayabebeğin gelişeceğine dair ilk gözlem onlar
doktorumla konuştum bende görememiş
boş gebelik olabilir dedi
merhaba haziran anneleri... girdiğim başka bir haziran anneleri topiği daha vardı ordakilerle kısacık vedalaştım, şimdi burdaki listeden de adımı sildirmeye geldim. malesefki bebeğimi kaybettim. kalp atışları duyulmuyor,yarın sabah alıcaklar bebeğimi... hepinize önünüzdeki uzun yolda bol şans dilerim inşallah hayırlısıyla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza... bana kısmet diilmiş haziran annesi olmak... neyse,iyi geceler...
merhaba haziran anneleri... girdiğim başka bir haziran anneleri topiği daha vardı ordakilerle kısacık vedalaştım, şimdi burdaki listeden de adımı sildirmeye geldim. malesefki bebeğimi kaybettim. kalp atışları duyulmuyor,yarın sabah alıcaklar bebeğimi... hepinize önünüzdeki uzun yolda bol şans dilerim inşallah hayırlısıyla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza... bana kısmet diilmiş haziran annesi olmak... neyse,iyi geceler...
benide listeye alırmısın son adet tarihim 9 eylül doğum tarihi 15 haziran oluyor netten baktığıma göre inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?