2012 haziran anneleri

canım özel baki uzuna gidiyorum ben. memnunum da şimdilik. ama bide devlet hastanesinde kaydım bulunsun istiyorum. devlet hangisi iyi yani?

cnm şaka gibi gelicek ama tepecik kadın doğum kötünün iyisi 9 eylülmüş egemiş onun yanında palavra en azından lafını geçiriosun

cnm şaka gibi gelicek ama tepecik kadın doğum kötünün iyisi 9 eylülmüş egemiş onun yanında palavra en azından lafını geçiriosun

=D dalgamı geçiyosun canım? ben az önce oraya gitmiyim diye özellikle sormuştum=D şimdide tavsiyemi ediyosun? Allah seni güldürsün, çok güldüm. neresi bu tepecik ya? ben bilmiyorum. ya konaga falan sahil yolundan gidiyo otobüs, bi şekide dayanıyorum. aslında yolculuklar midemi çok fena yapıyo

yolk ve saçı gören var mı kızlar aranızda?

canım ya bu yolk sac'ı ben ortaya attım,ben sordum aklına düşürdüm senin.çok vicdan azabı çekiyorum seni üzdüm diye.kafana takma nolur,stres en büyük düşman biliyosun.geç gelişiyodur seninki belki,kese ölçüsünü dikkate alma,sat haftana bak sen.

2 yıl önce rahim filmini tepecikte çektirmiştim,çok kalabalık haliyle ilgi sıfır,bi daha da yolum düşmedi şükür.ama tüp denememi ege de yaptırdım şimdilik memnunum.

ayzan kendini suclu hissetme hic
internetten okuduklarima canim skildi benim
20 mm olunca yolk sac hatta bebek gorunurmus
bende biseyler ters gidiyor apacik ortada

selamlar. 5+3 hamileyim . bugün vajinal ultrason yapıldı.kese göründü ancak bebek görülmedi.bu durum normal mi ? bebek ne zaman görünür ? acil cevap verir misiniz lütfen.
cevabınızı bekliyorum merak içindeyim!

peki sende yolk saç göründü mü?
kese boyutun kaçtı?
bende de benzer sorun var da

bende de benzer durum var
yolk saç göründü mü?
kesenin boyu kaçmış?

ayzan kendini suclu hissetme hic
internetten okuduklarima canim skildi benim
20 mm olunca yolk sac hatta bebek gorunurmus
bende biseyler ters gidiyor apacik ortada

canım öyle düşünme,ona bakarsan benimde bebeği görmedim diye paniklemem lazımdı.ama ben kesenin ölçüsünü değil sat'ımı baz alıyorum.nolur sende sakin olmaya çalış.eminim benim gibi burdaki herke sana dua ediyodur.

sagolasin canim insallah yolundadir hersey
tup bebekolmasa da her ne kadar bende cokzor kavustum bebegime
insallah rabbim tamamina erdirir

merhaba haziran anneleri... girdiğim başka bir haziran anneleri topiği daha vardı ordakilerle kısacık vedalaştım, şimdi burdaki listeden de adımı sildirmeye geldim. malesefki bebeğimi kaybettim. kalp atışları duyulmuyor,yarın sabah alıcaklar bebeğimi... hepinize önünüzdeki uzun yolda bol şans dilerim inşallah hayırlısıyla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza... bana kısmet diilmiş haziran annesi olmak... neyse,iyi geceler...

kızlarrr bugün doktordaydım:)))
ve miniğimin ilk kalp atışlarını duydum..ne kadar heyecanlandığımı ve aynı anda sevindiğimi anlatamam..
içimde benden minicik bir parça ve güm güm atan kalbi..bundan daha güzeli onu kucağıma sağlıklı bir şekilde alıp
kokusunu içime çekmek olur herhalde..Allah hepimize o güzel anı nasip etsin...zaman bi an önce geçip gitsinn..

ne kadar güzel canım,ben de bugn keseyi gördüm nasıl heyecanlandım duygulandım anlatamam.Allah zamanında hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder inş.

Selam,

Asilama tarihi 25 eylul
13Ekim ilk test 156
23Ekim ikinci test 630
doktor artisi normal buldu.

Sevinecem sevinemiyorum, cocugumuzu kucagima alana kadar hep bir sorun cikacakmis gibi dusunecem galiba.

Sizce artis normal mi?

Off

gecmis olsun canim. Allah korusun bebisini, neden kanaman olmus dr ne dedi?
bebeğin gelişeceğine dair ilk gözlem onlar
doktorumla konuştum bende görememiş
boş gebelik olabilir dedi
canim onun dunyada yiyecek ekmegi varsa ne olursa olsun gelir dunyaya
yoksa da ne yaparsak yapalim tutamayiz. seni anliyorum kaybetme korkusu yasiyorsun
hepimiz icin bu gecerli bu ylda kimin ilerleyecegini bilemeyiz. hersey olabilir. ins kimsenin bebeigne birsey olmaz
ama takdir ALlahin. Tevekkul et canim dua et Allah herseye kadir. bu kadar yiyp bitirme kendini.
cunku boyle yapsanda olacagin onune gecemezsin. ins hicbirsey olmuyacak yolunca gidecek hersey
biz cok arastiriyoruz cok didikliyoruz yok yolk saci yok kesesi. ben iki kere hemile kaldim hic mm lerini
bilmedim ogrenmedim. ogrenme bilme. belki onun gelisimi oyle . ins pazartesi guzel haberlerini
beklyoruz.

hayirlisi canim ya. Allah en kisa zamanda bebegini yollasin canim.
Uzulme stres yapma en kisa zamanda yeniden gelicek insallah bebisin.

canim gecmis olsun insallah tez zamanda kavusursun bebisine demekki hakkinda hayirlisi boyleymis canini s1kmamaya calis umudunu hicbirzaman yitirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…