2012 haziran anneleri

ben egeye istemiştim aslında ama bana çok uzak. nereye gideyim peki? ben karabağlardayım. konaktaki Hayri üstündağ var, oraya gittim daha önce. o nasıl sence?

Bugün bnm için zorlu birgun yada ben kendim zorlaştırıyorum bu yolla sac muhabbetine bende takıldım ama ilk kezde burda duydum bişeyleri oluruna bırakmıyoruz cok inceleyip cok araştırıyoruz iyimi yapıyoruz bilmiyorum ama kendi kendimizin psikolojisini yıpratıyoruz bugün aksam üstü doktora gidicem 2 gün önce sadece kesemin 18 mm olduğunu öğrenmiştim dev. Hastanesinde acaba bugün bı farklılık olucakmi bebeimi gorebilicekmiyim cok merak içindeyim boş gebelik olmasından cok fazla korkuyorum kan sonucumdada aynı arabaları yasamıştım Allah yardımcım ve yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin kızlar yataktan kalkasim yok resmen ama korkunun ecelede faydası yok

canım altan muayne ile daha netmi görünüyor ne fark oluyor bu hafta 6 haftalık oldu gelecek hafta karından kalp sesi duyulurmu ne zaman duyuluyor biliyormusunuz?

cnm dusuk riski olmadikca alttan muayene daha nettir canim benim kalp atisi 6+3 gunlukken gozuktu ama herkeste farklilik gosterebilir ama doktorun karindan bakip gorunmuyo derse alttan bakmasini oner

canım gitmeden bilemezsin, ama lütfen oluruna bırakın. yani biz bebeklerimiz için tabiki enişeleniyoruz, korkularımız var ama derler ya iş olacağına varır. ben de korkudan randvumu ertesi güne aldırmıştım. inan bana,ben artık gözümü herşeyle o kadar korkuttum ki, herşey olabilir diyorum. // korkma, inşallah çok iyi haberlerle gelirsin bugün. Dualarımız seninle. gelince de hemen yaz, o.k? bebişin üzmez seni

cnm dusuk riski olmadikca alttan muayene daha nettir canim benim kalp atisi 6+3 gunlukken gozuktu ama herkeste farklilik gosterebilir ama doktorun karindan bakip gorunmuyo derse alttan bakmasini oner

anladım canım inşallah bizede kısmet olurda haftaya bizde duyarız duyacazmı görecezmi anlamadım daha ama inşallah bizde duyarız bebişimizin sesinieşim özel hastane yok diye malesef ne görüyor nede duyabilecek eğitim ve arştırma hastanesine gidiyorum şark görevindeyizde burda hastane sorunu var

msj tekrarııııı

Son düzenleme:
msj tekrarııııı

anladim canim ama buyuk ihtimal gorursun kalp atisi goruluyo canim duyulmuyo acilip kapanan bisi goruosun cok degisik bi duygu sende yakin zamanda gorunce hissedeceksin kalp sesini cok sonra duyabilirmisiz doktorum oyle dedi

slm kızlar nslsnız ben çok fenayım tansiyonum da düştü herhalde düştüm düşecem yemek yemeye çıktım ama yemeklerden tiksindim kaldım ölece

malesef bende aynı durumdayım aşırı iştahsızım ve nezleyim üzerinden uzak ama haftaya bebişin kalp sesini duymak için gidecez inşallah duyarız canım siz duydunuzmu nasıl

anladim canim ama buyuk ihtimal gorursun kalp atisi goruluyo canim duyulmuyo acilip kapanan bisi goruosun cok degisik bi duygu sende yakin zamanda gorunce hissedeceksin kalp sesini cok sonra duyabilirmisiz doktorum oyle dedi

ay maşallah çok güzel bişey ya ben keseyi görünce nasıl sevindim anlatamam Allah tüm istiyenlere nasip eder inşallah ben 1 düşük yaptım onun kesesi filan yoktu daha bu bambaşkamış bide kalp atışı olduğunu görsek içimiz rahat edecek inşallah Allah herkese nasip etsin inşallah.......

malesef bende aynı durumdayım aşırı iştahsızım ve nezleyim üzerinden uzak ama haftaya bebişin kalp sesini duymak için gidecez inşallah duyarız canım siz duydunuzmu nasıl

geçmiş olsun canım duymadım ama gördüm benim siyah beyaz old için haliyle duymadım ama istiyom duymayı biraz daha büyüsün gidicez inş. çok halsizim ve düştüm düşecem ya

slm kızlar nslsnız ben çok fenayım tansiyonum da düştü herhalde düştüm düşecem yemek yemeye çıktım ama yemeklerden tiksindim kaldım ölece

hoşgeldin canım. nasılsın? meyve falan ye. istemiyosan çok da zorlama kendini. fındık fıstık atıştır tuzlu. // ben de bugün ilk defa kustum. =( dünden kendini belli etmişti.

hoşgeldin canım. nasılsın? meyve falan ye. istemiyosan çok da zorlama kendini. fındık fıstık atıştır tuzlu. // ben de bugün ilk defa kustum. =( dünden kendini belli etmişti.

geçmiş olsun canım duymadım ama gördüm benim siyah beyaz old için haliyle duymadım ama istiyom duymayı biraz daha büyüsün gidicez inş. çok halsizim ve düştüm düşecem ya

heralde herkesin ilk haftaları böyle oluyor canım ben sütü içmeye çalışıyorum kupayla 2 veya 3 bardağa kadar sende süt iç canım en azından

insallah canim Allah herkese bu duyguyu yasatir insallah eksikligini gostermez. sen erkek mi istiyosun tickrrini mavis mavis suslemisin mide bulantisi durumlari nasil?

inşallah duyarsınız canım. ben daha duymadım, haftaya gitcez inşallah duymaya bizde. çok heyecanlıyım....

inşallah güsel haberlerle gelirim canım bunu çok istiyorum bugün acayip halsizim tansiyonum yerlerde sanırım az biraz bulantım var ama öğürme yok sadece midemde bi dalgalanma var sanırım ay başımı taşıyamıyorum saat 16 da annem gelicek beni almaya ilk doktora gittiğimde heyecandan terör estirmiştim keseyi göremicem diye şimdi o kdr heyecanlı deilim delirmek üzere deilim yani ama şimdi doktora sorucam şu yolk sac olayını bende varmı diye o hain hemşire sölemedi ama ben bişiler gördüm kesenin içinde nys artık herşeyin hayırlısı zaman geçmesinnnn yada geçsinmiki=)

insallah canim Allah herkese bu duyguyu yasatir insallah eksikligini gostermez. sen erkek mi istiyosun tickrrini mavis mavis suslemisin mide bulantisi durumlari nasil?

canım erkek kız hiç fark etmez sağlıklı ve hayırlısını istiyorum ben 1 yıl hamile kalabilmek için tedavi oldum sonra kendiliğinden oldu çok şukur bu ticker içimde kalmıştı çok hoşuma gitmişti tedavi olurken bende polikistik over var bu arada o yüzden şimdide hamile olunca hemen yaptım ama Allah sağlıklısını nasip etsinde oğluşumuz olursa adını muhammed koymayı nasip eder inşallah 1 yıldır hep içimdeydi... midem arada bulanıyor gece çok huzursuzum gündüz uyumaya başladım gece uyuyamıyorum ama artık gündüz uyumucam çok bunalıyorum geceleri

| isim/yas |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

minilya | Istanbul | 24 Agustos | ??? Haziran | bekliyoruz

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

dreamsea27 / 26 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

dosthane / 33 | ??? | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

ilk_ | Istanbul | 28 Agustos | 5 Haziran | bekliyoruz

dusduru / 29 | Istanbul | ??? Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

LLADYBIRD | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

yagmur8 | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

glcnats_00 | Antalya | 31 Agustos | 6 haziran | bekliyoruz

newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Sweatheart30 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

gizi | ???? | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

lafraise | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

kivikiz | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

tansell | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Abbuk_Prensess / 27 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos / 27 | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

nimessay | Istanbul | 4 Eylül | 11 Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

oznur_u | Kocaeli | 6 eylül |?? haziran | bekliyoruz

hewal_25 / 28 | Izmir | 6 eylül |12 haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

adaer | Istanbul | 7 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran | bekliyoruz

superisi33 | ???? | 9 eylül | 15 haziran | bekliyoruz

LAVİNYA4134 | Giresun | 12 eylül | 18 haziran | bekliyoruz

eylülaymutu / 29 | Ankara | 14 eylül | 20 haziran | bekliyoruz

Yesim83 | G.kore | 14 eylül |??? haziran | bekliyoruz

chanel / 31 | Istanbul | 16 eylül | 22 haziran | bekliyoruz

anlliyorum canim o isme niyetlendiysen kesin oglun olur Allahin izniyle hayirlisi tabii benimde oglum olursa esim rahmetli babasinin ismini yasatmak istiyo nasip kismet saglikli hayirli olsunda kiz erkek farketmez Allah gonlumuzevgore versin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…