ben egeye istemiştim aslında ama bana çok uzak. nereye gideyim peki? ben karabağlardayım. konaktaki Hayri üstündağ var, oraya gittim daha önce. o nasıl sence?
canım altan muayne ile daha netmi görünüyor ne fark oluyor bu hafta 6 haftalık oldu gelecek hafta karından kalp sesi duyulurmu ne zaman duyuluyor biliyormusunuz?
Bugün bnm için zorlu birgun yada ben kendim zorlaştırıyorum bu yolla sac muhabbetine bende takıldım ama ilk kezde burda duydum bişeyleri oluruna bırakmıyoruz cok inceleyip cok araştırıyoruz iyimi yapıyoruz bilmiyorum ama kendi kendimizin psikolojisini yıpratıyoruz bugün aksam üstü doktora gidicem 2 gün önce sadece kesemin 18 mm olduğunu öğrenmiştim dev. Hastanesinde acaba bugün bı farklılık olucakmi bebeimi gorebilicekmiyim cok merak içindeyim boş gebelik olmasından cok fazla korkuyorum kan sonucumdada aynı arabaları yasamıştım Allah yardımcım ve yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin kızlar yataktan kalkasim yok resmen ama korkunun ecelede faydası yok
cnm dusuk riski olmadikca alttan muayene daha nettir canim benim kalp atisi 6+3 gunlukken gozuktu ama herkeste farklilik gosterebilir ama doktorun karindan bakip gorunmuyo derse alttan bakmasini oner
cnm dusuk riski olmadikca alttan muayene daha nettir canim benim kalp atisi 6+3 gunlukken gozuktu ama herkeste farklilik gosterebilir ama doktorun karindan bakip gorunmuyo derse alttan bakmasini oner
msj tekrarııııı
msj tekrarııııı
slm kızlar nslsnız ben çok fenayım tansiyonum da düştü herhalde düştüm düşecem yemek yemeye çıktım ama yemeklerden tiksindim kaldım ölece
gecmis olsun canim. Allah korusun bebisini,neden kanaman olmus dr ne dedi?
caım dr net birşey söylemedi çünkü rahimde kanama görmedi gittiğimde. kanama bölgesi yok yani ne bebeğe yakın yerde ne de uzağında elhamdülillah... şimdilik kahverengi akıntıdan başka birşey yok ... olmazda inş, tekrarlamasın birdaha...
anladim canim ama buyuk ihtimal gorursun kalp atisi goruluyo canim duyulmuyo acilip kapanan bisi goruosun cok degisik bi duygu sende yakin zamanda gorunce hissedeceksin kalp sesini cok sonra duyabilirmisiz doktorum oyle dedi
malesef bende aynı durumdayım aşırı iştahsızım ve nezleyim üzerinden uzak ama haftaya bebişin kalp sesini duymak için gidecez inşallah duyarız canım siz duydunuzmu nasıl
slm kızlar nslsnız ben çok fenayım tansiyonum da düştü herhalde düştüm düşecem yemek yemeye çıktım ama yemeklerden tiksindim kaldım ölece
geçmiş olsun canım duymadım ama gördüm benim siyah beyaz old için haliyle duymadım ama istiyom duymayı biraz daha büyüsün gidicez inş. çok halsizim ve düştüm düşecem ya
ay maşallahçok güzel bişey ya ben keseyi görünce nasıl sevindim anlatamam Allah tüm istiyenlere nasip eder inşallah ben 1 düşük yaptım onun kesesi filan yoktu daha bu bambaşkamış bide kalp atışı olduğunu görsek içimiz rahat edecek inşallah Allah herkese nasip etsin inşallah.......
malesef bende aynı durumdayım aşırı iştahsızım ve nezleyim üzerinden uzak ama haftaya bebişin kalp sesini duymak için gidecez inşallah duyarız canım siz duydunuzmu nasıl
canım gitmeden bilemezsin, ama lütfen oluruna bırakın. yani biz bebeklerimiz için tabiki enişeleniyoruz, korkularımız var ama derler ya iş olacağına varır. ben de korkudan randvumu ertesi güne aldırmıştım. inan bana,ben artık gözümü herşeyle o kadar korkuttum ki, herşey olabilir diyorum. // korkma, inşallah çok iyi haberlerle gelirsin bugün. Dualarımız seninle. gelince de hemen yaz, o.k? bebişin üzmez seni
insallah canim Allah herkese bu duyguyu yasatir insallah eksikligini gostermez. sen erkek mi istiyosun tickrrini mavis mavis suslemisin mide bulantisi durumlari nasil?
canım erkek kız hiç fark etmez sağlıklı ve hayırlısını istiyorum ben 1 yıl hamile kalabilmek için tedavi oldum sonra kendiliğinden oldu çok şukur bu ticker içimde kalmıştı çok hoşuma gitmişti tedavi olurken bende polikistik over var bu arada o yüzden şimdide hamile olunca hemen yaptım ama Allah sağlıklısını nasip etsinde oğluşumuz olursa adını muhammed koymayı nasip eder inşallah 1 yıldır hep içimdeydi... midem arada bulanıyor gece çok huzursuzum gündüz uyumaya başladım gece uyuyamıyorum ama artık gündüz uyumucam çok bunalıyorum geceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?