- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
amin canım dualarım sizlerleee sendende güzel haberler bekliyoruz inşallah bebek ve hamile kıyafetlerine baktım bu arada kızlar hepsi süperler....canımın içi Allah bu mutluluğu bizede yaşatır inşallah canım arkadaşım sağlığına dikkat et bebişinede girebilirsen nete gel yaz bize mutlaka iyi dinlenmeler sana bırak süpürme evini yüklüsün dinlenmen gerek snr nasıl olsa temizlersin tatlım öpüyorum çok seni
sağol canım sizlerede iyi bayramlar bir haftadn sonra gideceğim inşallah bir hafta buralardayım ama dedğim gibi bu aralar çok sık giremeyeceğim sonrada zaten annemlere gidicezzz :)))=D=D=D Maşallah canım, çok sevindim. gözün aydın. inşallah hepimize nasip olur o pıt pıtları duymak. // tatil iyi gelir. dinlen bol bol. Amin, güzel dileklerin için çok saol. Sen de kendine ve bebişine çok dikkat et. iyi beslen. Allaha emanet ol. iyi bayramlar bu arada da =)
sağol canım teşekkür ederimne güzel
allah bize de nasip eder inşallah
sana da şimdiden iyi yolculuklar diliyorum
seninki cuma günüydü değilmi zuzu benimki perşembe ölüyorum meraktan ne zormuş beklemek. Ben tüp bebek tedavimi kayseri erciyes universitesinde yaptırdım. O kadar endişeliydimki. Herkez bir tüp bebek tedavi merkezi syledi ama yinede devlette denedim.Allah nasip ederse inşallah oldu yani şunu söyleyeceğim bende çok korkmuştum ilgilenmezler diye ama inan okadar ilgileniyorlarki ben çok memnun kaldım.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
Evet tatlım cuma günü.... Ya devlet kötü falan demiyorum sonuçta 3 yıldır hipotiroidi tedavisi görüyorum hemen hemen 2 ayda 1 gidip devlette herhangi bi doktora tsh ıma baktırmak istiyorum diyorum hemen yazıyorlardı tahlili hatta sonuçları almaya bile gitmiyordum netten online çıkartıp değerlere ben bakıyordum.... şimdi gittiğim hastane devlet hastanesinin ek binası kadın doğum hastanesi .... diğer bina da istediğim gibi tahlil yaptırıp kadın doğumda böyle bi doktorla karşılaşınca moralim bozuldu elbet..İşte kimi özelden iyi doktor bulamaz kimi devlette....Rabbim herşeyin hayırlısını çıkarsın karşımıza.....
ayzancım takip edemedim iş yerindeyim müşterim vardı. ne oldu canım kalp atışını duydunuz mu ?
pazartesi mutlaka yaz olurmu ? beklicem Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
bu arad akızlar doktorum yolculuk riskli olabilir dedi haftaya bana dua edin lütfen
benim randevum yarın canım,inşallah bebeğimi de kalp atımınıda görürüm
bu arad akızlar doktorum yolculuk riskli olabilir dedi haftaya bana dua edin lütfen
sende perşembe yaz sonuçta cuma yarım gün işteyim okurum da bakalım misafirler gelmeden girebilirsem nete yazmaya çalışırım bende....Daha akşamları poğaça börek yapıp buzluğa atmayı düşünüyordum ama uyumaktan hiç bişi yapamıyorummmm....Şu an mide bulantısı falan hiç bişi yok sadece gözlerimi açamıyorum 8 de esnemeye başlıyorummmm....
ben ölüyorum bulantıdan kabus gibi zaten çok zayıfım bi deri bi kemik kaldım acayip meyve yiyorum 30 yaşındayım hayatımda hiç elma yemedim biliyormusun nefret ederim ama şimdi günde 2 tana yiyorum hayret ediyorum sadece elma yerken bulanmıyor midem. mide yanmalarım çok fazla ve bazen kasıklarıma sanki mil giriyormuş gibi acı var benim randevumu dr akşam 18:00 a verdi. öğrenir öğrenmez hemen yazarım netten.
ayva yiyin kızlar
üzerine limon sıkın tuz dökün
bulantıya da çok iyi
anlliyorum canim o isme niyetlendiysen kesin oglun olur Allahin izniyle hayirlisi tabii benimde oglum olursa esim rahmetli babasinin ismini yasatmak istiyo nasip kismet saglikli hayirli olsunda kiz erkek farketmez Allah gonlumuzevgore versin insallah.
Kızlar merhaba,bende hamileyim.6 haftalık.Minnakımı bugün görmeye gittim öyle duruyordu sol tarafımda.
kızlar dua edin bnm için doktor için hazırlanıcam çıkıcam birazdan hayırlısıyla gidip geleyim inşallah güzel haberlerle dönerim çok tedirginim öptüm hepiniziii
kızlar dua edin bnm için doktor için hazırlanıcam çıkıcam birazdan hayırlısıyla gidip geleyim inşallah güzel haberlerle dönerim çok tedirginim öptüm hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?