2012 haziran anneleri

amin canım dualarım sizlerleee sendende güzel haberler bekliyoruz inşallah bebek ve hamile kıyafetlerine baktım bu arada kızlar hepsi süperler....

sağol canım sizlerede iyi bayramlar bir haftadn sonra gideceğim inşallah bir hafta buralardayım ama dedğim gibi bu aralar çok sık giremeyeceğim sonrada zaten annemlere gidicezzz :)))

ne güzel
allah bize de nasip eder inşallah
sana da şimdiden iyi yolculuklar diliyorum
sağol canım teşekkür ederim

bu arad akızlar doktorum yolculuk riskli olabilir dedi haftaya bana dua edin lütfen

Evet tatlım cuma günü.... Ya devlet kötü falan demiyorum sonuçta 3 yıldır hipotiroidi tedavisi görüyorum hemen hemen 2 ayda 1 gidip devlette herhangi bi doktora tsh ıma baktırmak istiyorum diyorum hemen yazıyorlardı tahlili hatta sonuçları almaya bile gitmiyordum netten online çıkartıp değerlere ben bakıyordum.... şimdi gittiğim hastane devlet hastanesinin ek binası kadın doğum hastanesi .... diğer bina da istediğim gibi tahlil yaptırıp kadın doğumda böyle bi doktorla karşılaşınca moralim bozuldu elbet..İşte kimi özelden iyi doktor bulamaz kimi devlette....Rabbim herşeyin hayırlısını çıkarsın karşımıza.....

pazartesi mutlaka yaz olurmu ? beklicem Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

pazartesi mutlaka yaz olurmu ? beklicem Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

sende perşembe yaz sonuçta cuma yarım gün işteyim okurum da bakalım misafirler gelmeden girebilirsem nete yazmaya çalışırım bende....Daha akşamları poğaça börek yapıp buzluğa atmayı düşünüyordum ama uyumaktan hiç bişi yapamıyorummmm....Şu an mide bulantısı falan hiç bişi yok sadece gözlerimi açamıyorum 8 de esnemeye başlıyorummmm....

ben ölüyorum bulantıdan kabus gibi zaten çok zayıfım bi deri bi kemik kaldım acayip meyve yiyorum 30 yaşındayım hayatımda hiç elma yemedim biliyormusun nefret ederim ama şimdi günde 2 tana yiyorum hayret ediyorum sadece elma yerken bulanmıyor midem. mide yanmalarım çok fazla ve bazen kasıklarıma sanki mil giriyormuş gibi acı var benim randevumu dr akşam 18:00 a verdi. öğrenir öğrenmez hemen yazarım netten.

teşekkür ederim kızlar

bu arada benim bir adaşım gelmiş topiğimize hoşgeldin gülay :)

ehehhe bende elma hiç sevmem ama mecbur yiyeceğiz galibaa....

aminn canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eder inşallah

kızlar dua edin bnm için doktor için hazırlanıcam çıkıcam birazdan hayırlısıyla gidip geleyim inşallah güzel haberlerle dönerim çok tedirginim öptüm hepiniziii

selam kizlar benimde bugun dr.kontrolum. benim midem kötü yaniyor o yandikca ben yiyorum ya duba gibi oldum daha simdiden.siz nasilsiniz

kızlar dua edin bnm için doktor için hazırlanıcam çıkıcam birazdan hayırlısıyla gidip geleyim inşallah güzel haberlerle dönerim çok tedirginim öptüm hepiniziii

hayirlisiyla iyi haberle gelesin bende aksama görecem bakalim

Hadi bakalım canım. güzel haberlerini bekliyorum. Allah yardımcın olsun.

güle güle git gel arkadaşım,güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…