2012 haziran anneleri

kızlar dua edin bnm için doktor için hazırlanıcam çıkıcam birazdan hayırlısıyla gidip geleyim inşallah güzel haberlerle dönerim çok tedirginim öptüm hepiniziii

gelince yazarsın canım
Allahın izniyle herşey yolundadır
kusura bakmayın hepinizi tedirgin ettim durduk yere

ben almadım ama daha 5+2yim
sen aldın mı?

ben cok aldim 9 haftalik sayilirim.ama sinirim bozuluyor.yani zor bela giyiniyorum artik. kizlar doydumu bilmiyorum desem yeridir.keske kusmalrim olsaydi ya

selamlar kızlar. ben sizlere bi şey sorcaktım. bende polikistik over var. bu ay soğan suyu kürü uyguladım.polikistik over ı iyileştirik hormonları düzene sokuyormuş. kasım ın 2 sinde adet olmam gerekiyordu. bi kaç gündür idrarımda beyaz tortu oluyor. ve baya çok. sistit dede beyaz tortu geliyor. ama sistit daha önceden olmuştum acıması lasım idrar yaparken. bi kaç form da gördüm. beyaz tortu hamilelik belirtisi olabiliyormuş. aranızda hamilelikte idarında beyaz tortu olan yada yaşayan varmı? ilk aylarında? adet olmama daha var.ayın 2 sinde.

selam kızlar,bugün böbrek ultrasonumu ve dün verdiğim kan tahlili sonuçlarını götürdüm doktoruma şuan için herşey normal ara ara hafif kahverengi lekelenmem oluyor benim oğluma hamileykende olmuştu ama çok şükür nur topu gibi doğurdum oğlumu oğlumdan önce 1 gebelik yaşamıştım sonucu kürtajla biten ve oğluma hamileyken çok zor geçmişti hamileliğim preklamsi vardı ama çok stres yapmışım şimdi çok rahatım eğer dünyada yiyecez rızıkları varsa gelecekler inşallah şu günleri ne kadar sakin geçirirsek o kadar iyi takmayın yolk sac ı falan daha çok yeniyiz biraz zaman lazım herbir yerlerini görücez inşallah....

benim bebiş sanırım 6+6 dün karın ultrasonundan kalp atımını seyrettim çok şükür 3 hafta sonra randevum var,inşallah o zamn baya bir bebek görcem ekranda....

canim bence bu belirtilere takilma bende hala bir belirti yok.yok gögüste damar yok ainti, yok bulanti,daha aklina ne geliyorsa hic biri bende olmadi.istersen biraz bekle kan tahlili yap.insallah iyi haberler alirsin bir tanem

kizlar bana müsade rabbim hepimizin bebeklerini sag saglim kucana almayi nasip etsin.insallah bende birgun uzun uzun yazacak firsata sahip olurum.kendinize ve bebislere iyi bakin

6+6 da karından görünüyormu kalp atışı maşallah canım Allah tamamını erdirir inşalah belirtin varmı

Gözün aydın tatlım darısı bizim başımıza

kızlar bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda gözüküyor bu sefer..
15 mm falsuye tanem var bitane nokta kadarda kalbi o kalp inşallah sag saglim dünyaya gelir ve mutluluk içinde çarpar....
inşallah hepinizin sonuçları çok iyi gelir haziranda bebek patlaması olur

kızlar bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda gözüküyor bu sefer..
15 mm falsuye tanem var bitane nokta kadarda kalbi o kalp inşallah sag saglim dünyaya gelir ve mutluluk içinde çarpar....
inşallah hepinizin sonuçları çok iyi gelir haziranda bebek patlaması olur

OOO maşallah ne güzel.Rabbim hayırlısı ile dünyaya getirmeyi nasip eylesin....

yeriz o fasülyeyi çok sevindim arkadaşım,yarında inşallah ben yazarım böyle güzel haberleri.darısı hepimize olsun.

tebrikler
inşallah bizler de böyle güzel haberler veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…