2012 haziran anneleri

Gülaycım gözün aydın kalp atışlarının duymak çok güzel bi duygu darısı arkadaşların başına...

dikkat et kendine bebişe oralarda... doktorun dediği gb yolculuk biraz sıkıntılı olabilir ama molalar insanı rahatlatıyor
arada gir yine nete bize yaz neler yapıyorsun sana iyiyolculuklar iyi eğlenceler

temizliğide boşver bende aynı durumdayım bendeilk 3 ay çok dikkat etmeliyiz canım unutma

slm kızlarrrr... iyi ki varsınız yaa. insan kendini yalnız hissetmiyo sayenizde :)
öncelikle tedirginlik içinde bebişlerinin kesesini görmeyi, kalp atım seslerini duymayı bekleyen tüm anne adaylarının Rabbim yardımcısı olsun, topiği okudukça dua ediyorum size. veee biliyorum ki duaya ihtiyaç duyduğum anda da sizler de yanımda olacaksınız bebişlerinizle.....
benim minik de şu an 5+6 lık teyzeleri ellerinizden öper :))) dün gece rüyamda gördüm. rüya içinde rüyaydı. benim bebekliğimin aynısı ama eşimin ten renginde tosun mu tosun bi oğlancık gördüm lakin bol bol acı,tuzlu ve ekşi yiyorum bakalım sonuç ne olacak??
5+2 de keseyi 8mm olarak gördük, normalmiş. haftaya dr da randevum var. kalp atışlarını duyarsınız dediler. bayram hediyesi olacak babannemize inşallah tosunum... siz şimdiden söylediniz mi iki tarafa da? annemin 6 düşüğü olmuş ve bu yüzden temkinli davranmamı söylüyo hep.. sevincimi bi tek burada paylaşabiliyorum ne yazık ki... (

ben herkese söyledim evet
ama şimdi diyorum keşke söylemeseydim
şimdi bi terslik olursa herkese açıklama yapmak daha bir acıtır insanı
ben de 5+1 iken kesem 20mm olarak göründü
off ya benimki neden bu kadar büyüüüükkkkk

Hoşgeldin aramıza Jang_bogo. amin, duaların için saol canım. kalp atışını duysam dünyalar benim olcak.. // senle aynı sayılırız. bende 6 hafta oldu. // daha kimseye hiç bişey söylemedik biz. bi tek burda paylaştım, bide en yakın dostumuz biliyo. önce bi netleşsin. doktordan kötü bi haber de alırsam bi burda paylaşırım ve kendi içimde yaşarım.=((

ben 9. haftamdayım kilo almadım ama 2. bebekte galiba daha kolay büyüyecek karnım şimdiden pantolonlarımın beli sıkmaya başladı ilkinde hamilelik kıyafetlerini 5. ayda başlamıştım

selam kızlar.. sık giremesem de takip etmeye çalışıyom inş. iyisinizdir.
ben hiç iyi değilim bulantılar halsizlik yorgunluk bi de üstüne okul işler yetmedi kızım....
Allah yardımcımız olsun.....

Tatlımm dualarımız hepimize.... Rüyan hayırlara vesile olur inşallah.SAğlıklı gelsin de oğlan kız fark etmez dimi??? Bende sözde 3 ay dolana kadar sadece ailelerimize ve çok yakın 1-2 dosta söylemeyi planlıyordum ama sağolsun bizimkiler tüm sülaleye söylemiş....Açıkcası bende tutamıyorum kendimi dur ona da söyleyim buna da söyleyim derken herhalde duymamış 10-15 kişi kalmıştır.... Bide haykırasım geliyooooo

ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım 52 kilo idim şimdi 54 kiloyum ancak hiç yemek yemiyorum çok fazla bulantım var sanırım horman iğneleri yaptı diye düşünüyorum tüp bebek yaptırıp bu şekilde olan varmı aranızda hayatımda hiç göbeğim olmamaıştı iğne vurduğum bölgede şişkinlik var ?

evet canım o hormon ilaçları iğneleri yapıyor
ben tüp bebek yaptırmadım ama ablamdan biliyorum
verdi tekrar takma sakın kafana

evet canım tüp bebekte kullanılan ilaçlardan,kilo değil onlar zaten ödem,bir süre sonra atıyo vücut.benim bu ikinci denemem,ilkinde daha çok şişmiştim sanki bu defa o kadar etkilemedi çok şükür.transferden önce 52 kiloydum transfer günü 57 kilo olmuştum,ama sonrasında hiç tartılmadım.o göbek bende hala mevcut,neyse doğumdan sonra topluca eritiriz canım.

Merhaba kizlar... Ben geldimmm

Bende ayni senin gibiyim canim. Ama benim bulantilarim ilk haftalar hic yoktu 6 haftamdan sonra basladilar ve inanilmaz bir siddette devam ediyor.

Agzima dogru durust hic birsey sokamiyorum. Ben 4 kilo vermissim iki haftada ve bu durum beni korkutuyor

selam kızlar ben geldim yine bu hafta ve gelecek hafta kalp atışı duyma zamanı heralde. bütün arkadaşlar hayırlı haberlerle gelir inşallah

teşekkür ederim verdiğniz cevaplar için kan merkezindeki kız en az 5 kilo alırsın demişti nasıl moralim bozulmuştu. çok şükür şimdi daha iyiyim bebeğimde iyi sanırım durmadan midemi bulandırdığına göre herkezi çok öpüyorum iyi akşamlar.

kızlaarr benimde akıntım basladı mantar olmasın diye temizligime cok dikkat ediyorum ama sanırım olucak.. mantar olunca mantar kremlerinide mi kullanamıyoruz bilgisi olan varmı
birdee idrarımın rengi koyulastı su cok sık tuvalette gittiğim zamanlarda rengi neredeyse su gibiydi.

Son düzenleme:

benim idrarımda bakteri çıktı ama tek kullanımlık toz verdi sağlık ocağındaki aile hekimimiz geçti bende çok dikkat ederim temizliğime sarı az akıntı oluyordu sadece su gibi değildi seninki farklı bişey heralde ama mantarda kaşıntı oluyor diye biliyorum veya kokulu oluyormuş.

Son düzenleme:
ben geldiiimmmm kızlar şu an yazacaklarımı 2 kere düşünüp öyle yazacağım çnk burda bebeğiyle ilgili gelişmeler duymak isteyen anne adaylarımız var hepimiz için hayırlısı olsun öncelikle

izmirde olan arkadaşlar için yazıorum bilgisi olsun diye ranacım sana mesela egepole gittim sadece 30dk rötarla doktoruma ulaşabildim önce kilomu ölçtü dedim ben daha kalp sesini duymadım çok meraktayım tansiyonumu ölçtü ve hemen ultrasona girdim keseyi hemen buldu ve çok şükür Rabbim'e bebeimi gösterdi o uyuz devlet hastanesindeki hemşirenin görmediğini hemencicik gördü hafif parazitlide olsa kalp sesini duyabildim kuzucuum daha çok küçük duyabilmemiz bile güzel dedi 6+3 müşüm 6mm Allah'ım çok harika bi duygu gözyaşları akıp gidio tabi inanamadım bütün bekleyen annelerimiz yaşar inşallah yrn sabah aç karnına hastaneye gidicem yine kan ve idrar için 2 hafta snr daha net görebilmem için randevu verdi öleeee geçti yani hamilelikteli dert arkadaşlarım

çok şükür çok şükür çok şükür hergün mutlaka şükredin kızlar dualarınız içinde çok tşk ederim etsenizde etmeseniz Allah razı olsun inşallah ilk fırsatta sizde güzel ayrıntılar yaşarsınız

kasıntım cok hafif hafif var benimde kasrsam o yayılıcak ve mantar iyice olusucak kokuda var ( ilerlemesinden korkuyorum eger ilac krem falan kullanamazsam yanarım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…