tebrikler
inşallah bizler de böyle güzel haberler veririz
kızlar 7. haftama girdim beni erken hamileleik belirtileri beni vurmaya başladı o yüzden çok sık (eskisi kadar) giremiyorum bebeğimin kalp atışlarını duyduk bugün pıt pıt lar beklerkem maaşallah gümbede güm gümm diye ramazan davulu gibi atıyormu miniğimin kalbi...
:)
doktor galiba sesi çok açtı ondan kaynaklanıyordur
kızlar üç gündür tahminen kalp atışı hızlandğndan beri hiç iyi değilim hep yatıyorum 3 4 gündür ewi süpüremedim temizleyemedim çok vahim durumdayım allah hepimize sağlık sıhhat versin haftaya izine gidiyoruz 20 günlük bayram iznine memleketimize eşimin ve benim memlekete (ankara ve osmaniye) haftayaa yola çıkacağız orda ne kadar sıklıkla girebilirim bilemiyorum ammman ha unuttum sanmayın buralar o zaman giremedğimde
unutmayın o zaman beni
MrsPink35 aborjinos ferdat85 deniz naz sepya gözde hcertn hapsuu rana tuanna ...... vwe adını şuan hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım ve hamile tüm arkadaşlar umarım bu zor günleri çabuk atlatırız allah yardımcınız olsun:)
:103::103:
kizlar kilo almaya basladinizmi
slm kızlarrrr... iyi ki varsınız yaa. insan kendini yalnız hissetmiyo sayenizde :)
öncelikle tedirginlik içinde bebişlerinin kesesini görmeyi, kalp atım seslerini duymayı bekleyen tüm anne adaylarının Rabbim yardımcısı olsun, topiği okudukça dua ediyorum size. veee biliyorum ki duaya ihtiyaç duyduğum anda da sizler de yanımda olacaksınız bebişlerinizle.....
benim minik de şu an 5+6 lık teyzeleri ellerinizden öper :))) dün gece rüyamda gördüm. rüya içinde rüyaydı. benim bebekliğimin aynısı ama eşimin ten renginde tosun mu tosun bi oğlancık gördümlakin bol bol acı,tuzlu ve ekşi yiyorum bakalım sonuç ne olacak??
5+2 de keseyi 8mm olarak gördük, normalmiş. haftaya dr da randevum var. kalp atışlarını duyarsınız dediler. bayram hediyesi olacak babannemize inşallah tosunum... siz şimdiden söylediniz mi iki tarafa da? annemin 6 düşüğü olmuş ve bu yüzden temkinli davranmamı söylüyo hep.. sevincimi bi tek burada paylaşabiliyorum ne yazık ki...(
slm kızlarrrr... iyi ki varsınız yaa. insan kendini yalnız hissetmiyo sayenizde :)
öncelikle tedirginlik içinde bebişlerinin kesesini görmeyi, kalp atım seslerini duymayı bekleyen tüm anne adaylarının Rabbim yardımcısı olsun, topiği okudukça dua ediyorum size. veee biliyorum ki duaya ihtiyaç duyduğum anda da sizler de yanımda olacaksınız bebişlerinizle.....
benim minik de şu an 5+6 lık teyzeleri ellerinizden öper :))) dün gece rüyamda gördüm. rüya içinde rüyaydı. benim bebekliğimin aynısı ama eşimin ten renginde tosun mu tosun bi oğlancık gördümlakin bol bol acı,tuzlu ve ekşi yiyorum bakalım sonuç ne olacak??
5+2 de keseyi 8mm olarak gördük, normalmiş. haftaya dr da randevum var. kalp atışlarını duyarsınız dediler. bayram hediyesi olacak babannemize inşallah tosunum... siz şimdiden söylediniz mi iki tarafa da? annemin 6 düşüğü olmuş ve bu yüzden temkinli davranmamı söylüyo hep.. sevincimi bi tek burada paylaşabiliyorum ne yazık ki...(
ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım 52 kilo idim şimdi 54 kiloyum ancak hiç yemek yemiyorum çok fazla bulantım var sanırım horman iğneleri yaptı diye düşünüyorum tüp bebek yaptırıp bu şekilde olan varmı aranızda hayatımda hiç göbeğim olmamaıştı iğne vurduğum bölgede şişkinlik var ?
ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım 52 kilo idim şimdi 54 kiloyum ancak hiç yemek yemiyorum çok fazla bulantım var sanırım horman iğneleri yaptı diye düşünüyorum tüp bebek yaptırıp bu şekilde olan varmı aranızda hayatımda hiç göbeğim olmamaıştı iğne vurduğum bölgede şişkinlik var ?
kızlaarr benimde akıntım basladı mantar olmasın diye temizligime cok dikkat ediyorum ama sanırım olucak.. mantar olunca mantar kremlerinide mi kullanamıyoruz bilgisi olan varmı
birdee idrarımın rengi koyulastı su cok sık tuvalette gittiğim zamanlarda rengi neredeyse su gibiydi.
benim idrarımda bakteri çıktı ama tek kullanımlık toz verdi sağlık ocağı geçti bende çok dikkat ederim temizliğime sarı az akıntı oluyordu sadece su gibi değildi seninki farklı bişey heralde ama mantarda kaşıntı oluyor diye biliyorum veya kokulu oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?