2012 haziran anneleri

beni de:))26 haziran doğum,istanbul,pınar

ay canım çokk sevindimm
inşallah bizlere de nasip olur
karından mı baktı vajinal mi?

maşallah size darısı bizlere inşallah
kasıntım cok hafif hafif var benimde kasrsam o yayılıcak ve mantar iyice olusucak kokuda var ( ilerlemesinden korkuyorum eger ilac krem falan kullanamazsam yanarım (
yok canım gebelikde olan mantarlar için ilaçlar veriyorlar sen doktora geç olmadan söyle ama önleminizi alırsınız korkma bebişe bişey olmaz

iyi akşamlar kızlarrr
benimde mide bulantım var dünden beri ilk kızımda da olmuştu ilk 3 ay 5 kilo vermiştim sadece kahvaltı yapabiliyordumm...
çok sevdiğim yemekleri yiyorum ama 5 dk sonra tıkanıyorum ve mide bulantısı başlıyor((

bu arada benimde ilk hamileliğimde mantar olmuştu doktor fitil ve krem vermişti travazol çok çok iyi geliyor canım ...şimdi de akıntım çok fazla bana da fitil yazdı doktorummm...

slm kızlar dün kontrole gittim sadece ultrasyonla bakıp hamilesin,15 gün sonra tekrar gel dedi.ne test ne bi şey istedi normal mi yaw?5+2 olan arkadaşlar dr size ne dedi?

kasıntım cok hafif hafif var benimde kasrsam o yayılıcak ve mantar iyice olusucak kokuda var ( ilerlemesinden korkuyorum eger ilac krem falan kullanamazsam yanarım (

aa bende çok sevdiğim yemekler olursa yiyorum

MrPink35 canımmmm cok sevindim hayırlı ugurlu olsun insallah sorunsuz sıkıntısız gecer insallah.. bende perşembe günü doktora gidicem kalp atıslarını duymak icin melegimin darısı benim gibi bekleyenlerin basına... :)

superisi33
cok tesekkür ederim canım perşembe günü gidicem kontrole insallah ilerlemez.

Lavinya4134
aa travazolu biliyorum canım dayımın eside kullanıyordu travazol var su anda kullanayım öyleyse bende.

slm kızlar dün kontrole gittim sadece ultrasyonla bakıp hamilesin,15 gün sonra tekrar gel dedi.ne test ne bi şey istedi normal mi yaw?5+2 olan arkadaşlar dr size ne dedi?

valla canım ben ilk gittiğimde 4 haftalıktan
kansızlık demir ve tsh tahlillerim yapıldı
5+1de gittiğimde ultrasonla baktı keseyi gösterdi mmsini söyledi, ama keşke söylemeseydi kafamı karıştırdı
2 hafta sonraya randevu verdi bana da
bayrama denk geldiği için ben bayramdan önce cumaya aldım
gittiğimde toksoplazma, hepatit,tsh testleri yapacak

canım ben ilk gittigimde 4 haftalıktı kese görünmemişti sadece kan testi istemisti degerlerime bakmak için 1 hafta sonra gittigimde keseyi gördük 5 haftalıık dedi 2 hafta sonraya kalp atıslarını duymak icin cagırdı ve bu gidisimde testleride isteyecegini söyledi yani bu perşembe kısmetse kalp atıslarını duyucam hemde testleri vericek dr.

bende sağlık ocağında öğrendim kanda daha sonra eski doktoruma gittim burda hastane sorunu var doktorumda 2 saat uzaklıkda bende kist var diye doktor bulmuştum kendime şark görevindeyiz biz.doktor ulturasyonla baktı değerim 4000lerdeyken gördük keseyi 7.8mm di ben sordum daha yeni 4 haftalık gibi dedi.doktor 10 gün sonra gel dedi oda bu cumartesiye geliyor pazartesi gidecem inşallah kalp atışını görürüz

Son düzenleme:
ay canım çokk sevindimm
inşallah bizlere de nasip olur
karından mı baktı vajinal mi?
tatlım karından baktı

cnm çok tşk ederim

kızlar iyi dilekleriniz için çok kocaman tşk ederim herkes yaşar bu duyguyu inşallah

sağ ol canım ya,bakalım 15 gün sonra test yapmazsa başka dr gideceğim.Gerçi aç gel falan da demedi ama....Ya zaten dedim ki ben folik asit kullanıyordum tamam tamam devam et dedi,yarım içiyordum ne yapayım dedim,öyle devam et önemli değil fazlası idrarla atılır dedi.Folbiol yarım alıyorum kafama göre

tam iç canım sen yarım içme
en az 5 mg alman lazım
fazlası dediği gibi atılır zaten
fazla olsun da az olmasın
genelde toksoplazma türü testler için kalp atışını duymayı bekliyorlar
yapar merak etme
tshı doktorunuz istemese de siz hatırlatın bence mutlaka
gebelik öncesi tsh sorunu olmayanlarda da tsh sorunu çıkabiliyor
ve gebelikte büyük sorun teşkil ediyor maalesef
bende gebelik öncesinde de sıkıntı vardı tsh da
sürekli takip altındayım

bişey olmaz inşallah canım mantar olupda hamile kalanlar var ama sen yinede doktorunla geç kalmadan konuşursun......

Allah Hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin sana ve hepimize hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayada nasip etsin Yüce Rabbim... Çok sevindim...:)) Darısı hepimizin başına inşallah....

anladım canım benim adet düzeninde falan sorun yoktu ama ayyy sinir oldum şimdi dr.,tebrikler hamilesin dedi o kadar.istanbul avrupa yakasında olup dr memnun olan var mı???????????

Arkadaşlar bende yarın doktora gideceğim bakalım kalp atışlarını duyabilecekmiyim...?? Hayırlısı olsun....

anladım canım benim adet düzeninde falan sorun yoktu ama ayyy sinir oldum şimdi dr.,tebrikler hamilesin dedi o kadar.istanbul avrupa yakasında olup dr memnun olan var mı???????????

tshın adet düzenine bir etkisi yok canım
benim de düzenliydi her zaman
ben de doktorumdan memnun değilim değiştiricem
ama sağlıklı olduğunu bi bileyim, kalp atışını duyayım ondan sonra kendime iyi bir doktor bulucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…