- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
| isim/yas |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet
minilya | Istanbul | 24 Agustos | ??? Haziran| bekliyoruz
folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran| bekliyoruz
siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran| bekliyoruz
dreamsea27 / 26 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran| bekliyoruz
muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran| bekliyoruz
dosthane / 33 | ??? | 27 Agustos | 2 Haziran| bekliyoruz
edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
ilk_ | Istanbul | 28 Agustos | 5 Haziran| bekliyoruz
dusduru / 29 | Istanbul | ??? Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran| bekliyoruz
nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran| bekliyoruz
LLADYBIRD | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran| bekliyoruz
yagmur8 | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran| bekliyoruz
edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
glcnats_00 | Antalya | 31 Agustos | 6 haziran| bekliyoruz
newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
Sweatheart30 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
gizi | ???? | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
lafraise | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
kivikiz | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
tansell | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
Abbuk_Prensess / 27 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
aborjinos / 27 | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran| bekliyoruz
emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran| bekliyoruz
nimessay | Istanbul | 4 Eylül | 11 Haziran| bekliyoruz
oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran| bekliyoruz
oznur_u | Kocaeli | 6 eylül |?? haziran| bekliyoruz
hewal_25 / 28 | Izmir | 6 eylül |12 haziran| bekliyoruz
umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran| bekliyoruz
adaer | Istanbul | 7 eylül | 14 haziran| bekliyoruz
AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran| bekliyoruz
MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran| bekliyoruz
ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran| bekliyoruz
superisi33 | ???? | 9 eylül | 15 haziran| bekliyoruz
LAVİNYA4134 | Giresun | 12 eylül | 18 haziran| bekliyoruz
_Rana_ / 24 | Izmir | 13 eylül | 19 haziran| bekliyoruz
eylülaymutu / 29 | Ankara | 14 eylül | 20 haziran| bekliyoruz
Yesim83 | G.kore | 14 eylül |??? haziran| bekliyoruz
chanel / 31 | Istanbul | 16 eylül | 22 haziran| bekliyoruz
ben geldiiimmmm kızlar şu an yazacaklarımı 2 kere düşünüp öyle yazacağım çnk burda bebeğiyle ilgili gelişmeler duymak isteyen anne adaylarımız var hepimiz için hayırlısı olsun öncelikle
izmirde olan arkadaşlar için yazıorum bilgisi olsun diye ranacım sana mesela egepole gittim sadece 30dk rötarla doktoruma ulaşabildim önce kilomu ölçtü dedim ben daha kalp sesini duymadım çok meraktayım tansiyonumu ölçtü ve hemen ultrasona girdim keseyi hemen buldu ve çok şükür Rabbim'e bebeimi gösterdi o uyuz devlet hastanesindeki hemşirenin görmediğini hemencicik gördü hafif parazitlide olsa kalp sesini duyabildim kuzucuum daha çok küçük duyabilmemiz bile güzel dedi 6+3 müşüm 6mm Allah'ım çok harika bi duygu gözyaşları akıp gidio tabi inanamadım bütün bekleyen annelerimiz yaşar inşallah yrn sabah aç karnına hastaneye gidicem yine kan ve idrar için 2 hafta snr daha net görebilmem için randevu verdi öleeee geçti yani hamilelikteli dert arkadaşlarım
çok şükür çok şükür çok şükür hergün mutlaka şükredin kızlar dualarınız içinde çok tşk ederim etsenizde etmeseniz Allah razı olsun inşallah ilk fırsatta sizde güzel ayrıntılar yaşarsınız
ben geldiiimmmm kızlar şu an yazacaklarımı 2 kere düşünüp öyle yazacağım çnk burda bebeğiyle ilgili gelişmeler duymak isteyen anne adaylarımız var hepimiz için hayırlısı olsun öncelikle
izmirde olan arkadaşlar için yazıorum bilgisi olsun diye ranacım sana mesela egepole gittim sadece 30dk rötarla doktoruma ulaşabildim önce kilomu ölçtü dedim ben daha kalp sesini duymadım çok meraktayım tansiyonumu ölçtü ve hemen ultrasona girdim keseyi hemen buldu ve çok şükür Rabbim'e bebeimi gösterdi o uyuz devlet hastanesindeki hemşirenin görmediğini hemencicik gördü hafif parazitlide olsa kalp sesini duyabildim kuzucuum daha çok küçük duyabilmemiz bile güzel dedi 6+3 müşüm 6mm Allah'ım çok harika bi duygu gözyaşları akıp gidio tabi inanamadım bütün bekleyen annelerimiz yaşar inşallah yrn sabah aç karnına hastaneye gidicem yine kan ve idrar için 2 hafta snr daha net görebilmem için randevu verdi öleeee geçti yani hamilelikteli dert arkadaşlarım
çok şükür çok şükür çok şükür hergün mutlaka şükredin kızlar dualarınız içinde çok tşk ederim etsenizde etmeseniz Allah razı olsun inşallah ilk fırsatta sizde güzel ayrıntılar yaşarsınız
yok canım gebelikde olan mantarlar için ilaçlar veriyorlar sen doktora geç olmadan söyle ama önleminizi alırsınız korkma bebişe bişey olmazkasıntım cok hafif hafif var benimde kasrsam o yayılıcak ve mantar iyice olusucak kokuda var( ilerlemesinden korkuyorum eger ilac krem falan kullanamazsam yanarım (
kasıntım cok hafif hafif var benimde kasrsam o yayılıcak ve mantar iyice olusucak kokuda var( ilerlemesinden korkuyorum eger ilac krem falan kullanamazsam yanarım (
iyi akşamlar kızlarrr
benimde mide bulantım var dünden beri ilk kızımda da olmuştu ilk 3 ay 5 kilo vermiştim sadece kahvaltı yapabiliyordumm...
çok sevdiğim yemekleri yiyorum ama 5 dk sonra tıkanıyorum ve mide bulantısı başlıyor((
bu arada benimde ilk hamileliğimde mantar olmuştu doktor fitil ve krem vermişti travazol çok çok iyi geliyor canım ...şimdi de akıntım çok fazla bana da fitil yazdı doktorummm...
slm kızlar dün kontrole gittim sadece ultrasyonla bakıp hamilesin,15 gün sonra tekrar gel dedi.ne test ne bi şey istedi normal mi yaw?5+2 olan arkadaşlar dr size ne dedi?
slm kızlar dün kontrole gittim sadece ultrasyonla bakıp hamilesin,15 gün sonra tekrar gel dedi.ne test ne bi şey istedi normal mi yaw?5+2 olan arkadaşlar dr size ne dedi?
tatlım karından baktıay canım çokk sevindimm
inşallah bizlere de nasip olur
karından mı baktı vajinal mi?
MrPink35 canımmmm cok sevindim hayırlı ugurlu olsun insallah sorunsuz sıkıntısız gecer insallah.. bende perşembe günü doktora gidicem kalp atıslarını duymak icin melegimin darısı benim gibi bekleyenlerin basına... :)
superisi33
cok tesekkür ederim canım perşembe günü gidicem kontrole insallah ilerlemez.
Lavinya4134
aa travazolu biliyorum canım dayımın eside kullanıyordu travazol var su anda kullanayım öyleyse bende.
valla canım ben ilk gittiğimde 4 haftalıktan
kansızlık demir ve tsh tahlillerim yapıldı
5+1de gittiğimde ultrasonla baktı keseyi gösterdi mmsini söyledi, ama keşke söylemeseydi kafamı karıştırdı
2 hafta sonraya randevu verdi bana da
bayrama denk geldiği için ben bayramdan önce cumaya aldım
gittiğimde toksoplazma, hepatit,tsh testleri yapacak
sağ ol canım ya,bakalım 15 gün sonra test yapmazsa başka dr gideceğim.Gerçi aç gel falan da demedi ama....Ya zaten dedim ki ben folik asit kullanıyordum tamam tamam devam et dedi,yarım içiyordum ne yapayım dedim,öyle devam et önemli değil fazlası idrarla atılır dedi.Folbiol yarım alıyorum kafama göre
MrPink35 canımmmm cok sevindim hayırlı ugurlu olsun insallah sorunsuz sıkıntısız gecer insallah.. bende perşembe günü doktora gidicem kalp atıslarını duymak icin melegimin darısı benim gibi bekleyenlerin basına... :)
superisi33
cok tesekkür ederim canım perşembe günü gidicem kontrole insallah ilerlemez.
Lavinya4134
aa travazolu biliyorum canım dayımın eside kullanıyordu travazol var su anda kullanayım öyleyse bende.
tam iç canım sen yarım içme
en az 5 mg alman lazım
fazlası dediği gibi atılır zaten
fazla olsun da az olmasın
genelde toksoplazma türü testler için kalp atışını duymayı bekliyorlar
yapar merak etme
tshı doktorunuz istemese de siz hatırlatın bence mutlaka
gebelik öncesi tsh sorunu olmayanlarda da tsh sorunu çıkabiliyor
ve gebelikte büyük sorun teşkil ediyor maalesef
bende gebelik öncesinde de sıkıntı vardı tsh da
sürekli takip altındayım
anladım canım benim adet düzeninde falan sorun yoktu ama ayyy sinir oldum şimdi dr.,tebrikler hamilesin dedi o kadar.istanbul avrupa yakasında olup dr memnun olan var mı???????????
tshın adet düzenine bir etkisi yok canım
benim de düzenliydi her zaman
ben de doktorumdan memnun değilim değiştiricem
ama sağlıklı olduğunu bi bileyim, kalp atışını duyayım ondan sonra kendime iyi bir doktor bulucam
Ferdat85 sen hangi hastaneye gidiyordun...??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?