Merhaba,
Bende bugün gebeliğimi öğrendim. Doktor beş hafatlık dedi. Fakat bana göre 4 haftalık
Ultrasonda kasıklardan baktı kese var dedi
Keseyi görünce dış gebelik olmaz değil mi kızlar?
Kan tahlillerim yarın çıkacak.
Çok mutluyum. Allah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip eder inşallah...
Benimde yok hic gercekten hem kendimi yorgun bile hissetmiyorum sadece iyice nadirlesen regl olucakmisim gibi agrilarim var sik idrara cikma birde
Kizlar ben gecen hafta okadar wc ye gidiyordum ki size anlatamam geceleri uyutmuyordu beni heryarim saatte bir. Simdide yeni farkettim klozete otura otura bacaklarimin arkasi morarmis aciyo her oturdugumda suan düsünün yani ne kadar cok wc ye gittigimi simdi azaldi neyseki
Merhaba,
Bende bugün gebeliğimi öğrendim. Doktor beş hafatlık dedi. Fakat bana göre 4 haftalık
Ultrasonda kasıklardan baktı kese var dedi
Keseyi görünce dış gebelik olmaz değil mi kızlar?
Kan tahlillerim yarın çıkacak.
Çok mutluyum. Allah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip eder inşallah...
benide ekleyin kızlar....
tahmini d.t. 9 haziran izmir
benide ekleyin kızlar....
tahmini d.t. 9 haziran izmir
ayyy bi izmirli daha hg cnmm ne gzl keseyi görmüşünüz maşalaaah
kızlar yaa benimde hiç bulantım filan olmuyo,azıcık belirti istiyorum yaaa:)
yok canım karın/kasıktan dışarıdan baktı doktor bende anlamadım nasıl gözüktü
hatta miomum var o olmasın die salakça bir soru sordum:)
kan tahlilini alasaya kadar havaya girmeyim değil mi?
allah allah 5 nci haftada ve üst usgden baya ölçüm yaptı oylemi maşallah ozaman adetin düzenli yani bilemiycem benim 5+6 idi adete göre çok küçüktü :26:maşallah diyelim inş bizde görürüzz haftaya
canım abartmasın zaen şöyle hafiften kendini belli etsin yeter:):):):) daha erken canım benim... 6. haftadan sonra başlar genelde.. ve o zaman bu belirtiyi istediğin için pişman olabilirsin....
Hayirlisi olsun canim keseyi gördüysen korkma simdi sirada kalp sesini duyman var
Sat ini yazarsan senide listeye ekleriz birde doktor dogum tarihini söyledimi ??
Hayirlisi olsun canim keseyi gördüysen korkma simdi sirada kalp sesini duyman var
Sat ini yazarsan senide listeye ekleriz birde doktor dogum tarihini söyledimi ??
bende anlayamadım ki... ama herhalde doktorda görmüştür herhalde demi? Miomla keseyi ayırt eder herhalde diye tahm,n ediyorum.
adetim hep 28-29 dür hiç şaşırmadı şimdiye kadar etkisi varmı bilmiyorum.
Neyse yarını sabırla bekleyeyim
Bu arada bende kasık ağrısı var. Mide bulantım az. Doktorum iyi günlerim oldğunu söyledi:)
Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin hepimize..
bebiş iSteyene Allah nasip eylesin..
Sağlıkla kucaklarımıza gelsinler...
kızlar ya listeye baktımda en son ben doğurcam galiba
:106::106::106:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?