Adetim düzenli olduğundan yumurtlama günlerimde kalmışım canım:)
Bugün itibarı ile tam 5 hafta olduk...:)
bu arada mide bulantım yok die terettüt yaşayan arkadaşlar ben kızıma olan ilk hamileliğimde bir defa bile midemin bulandığını hatırlamam , keza bu hamilelliğimde de yine bulantım yok:) o Yüzden neden bulantım yok bir terslik mi var die kötü düşünceleri uzaklaştırın ;-)
Allah cümlemizin ve tüm bebek bekleyenlerin sağlıklı sihhatli bir şekilde kucaklarına almalarını nasip etsin...
Adetim düzenli olduğundan yumurtlama günlerimde kalmışım canım:)
Bugün itibarı ile tam 5 hafta olduk...:)
bu arada mide bulantım yok die terettüt yaşayan arkadaşlar ben kızıma olan ilk hamileliğimde bir defa bile midemin bulandığını hatırlamam , keza bu hamilelliğimde de yine bulantım yok:) o Yüzden neden bulantım yok bir terslik mi var die kötü düşünceleri uzaklaştırın ;-)
Allah cümlemizin ve tüm bebek bekleyenlerin sağlıklı sihhatli bir şekilde kucaklarına almalarını nasip etsin...
evet canımayyy hmde üstten bakmış
maşaalah maşallah cnmm darısı başımıza işlhh
muhtemelen öyledir canım haftaya çok büyük ihtimalle görürünüz, harika bi duygu yaay demi inş cnm bizlerde görcez inş sağlıklaa ilerlesinlerde
oo 5+4 ve gördünüz maşallah ya benim adetim 25 ağustos ama tabi bende 19 ucnu gün ovulayon testim koyulaştı 21 nci gün çatladım büyük ihtimal geç döllenme büyük ihtimal yoksa 25 ağustosa göre 6 haftalık görmeliydik net ama tabiki minnak bişeydi dr haftaya görürüz dedi haftaya 6 hafta olcuz inş görürüz (sata göre 7 hafta)
zaten drlar misal 4+0 4+6 aralığını 5 hafta sayıyoondan 6 haftalık demiş sana hadi maşallah darısı bize
inş sağlıkla kucaklarımıza alırız
bilmiyorum canım ya görünr heralde.ay insallah bende görürüm hem keseyi hem kalbini duyarim benimde randevu 5+5 de insallah ya rahatlarim hem. Ama bana alttan bakicak ee alttan bakinca kalp sesi duyulurmu ki yaa :44:
sanırım kalp sesi değilde atışını görüyomuşuz demi sonra sesi :26: yoksa ben mi yanlış biliyorum
canim özelde 10 dakika bekleyemedim sat 27 agustos gelisi 1 haziran sagol allah razi olsun
evet canıminşallah sizinde darısı başınıza...
muhtemelen öyledir canım haftaya çok büyük ihtimalle görürünüz, harika bi duygu ya
bilmiyorum canım ya görünr heralde.
evet canım atışı görülüyo çok tatlı :)
teşekkür ederim canım.
önce çamaşırımda açık kahverengi bir leke gördüm. Hemen rahim içi ultrason bakıldı ve bebeğin kalp atışları duyulduğu için problem yok dediler. ama kanamalar ve sancılar devam etti. sancı kasıklara giren türden değildi, anüse kadar vuran bir sancıydı. düşük olduğunu da parça düşürdüğümde anladım. bunları yaşadığımda yurtdışındaydım ama hemen kendi doktorumu aradım. Parça düşürmenin pek normal olmadığını, hemen yeniden ultrason çektirmem gerektiğini söyledi. gece acile gittik, elle muayene yapılabildi, kan testi yapıldı. o gece çok ama çok ciddi bi sancı çektim, sancıdan midem bulandı resmen. sabah ultrason için gittiğimde ise düşük başlamış 1-2 gün içinde düşecek dediler. 1 gün önce problem yok diyip bir gün sonr nasıl düşük başlamış oluyo hala anlayabilmiş değilim ama kendi deneyimimden şunu söyleyebilirim, eğer kanaman canlı kırmızı bir renkse, parça düşürüyorsan ve sancıların çok şiddetliyse düşük olabilir. anladığım kadarıyla senin kanaman koyu kahverengi. belki dikkate etmen gerekiyordur sadece. yine de içini temiz tut,4 aylıkken inanılmaz bir kanamayla uyanıp, düşük tehdidi olduğu söylenen ve 1 ay sürekli dinlenen ama 15 eylülde sağlıklı bir doğum yapan arkadaşım var. hayırlısı neyse o olacaktır.
sağol cnm inş görürüz bizde ne güzel bir duygu allahıma şükürler olsun
amin canım, haftaya büyük ihtimalle görünür Allah bebeklerimizi korur inşallah...
kızlar yaa benimde hiç bulantım filan olmuyo,azıcık belirti istiyorum yaaa:)
kızlar yaa benimde hiç bulantım filan olmuyo,azıcık belirti istiyorum yaaa:)
kızlar ya listeye baktımda en son ben doğurcam galiba
:106::106::106:
kızlar ya listeye baktımda en son ben doğurcam galiba
:106::106::106:
Benimde yok hic gercekten hem kendimi yorgun bile hissetmiyorum sadece iyice nadirlesen regl olucakmisim gibi agrilarim var sik idrara cikma birde
Kizlar ben gecen hafta okadar wc ye gidiyordum ki size anlatamam geceleri uyutmuyordu beni heryarim saatte bir. Simdide yeni farkettim klozete otura otura bacaklarimin arkasi morarmis aciyo her oturdugumda suan düsünün yani ne kadar cok wc ye gittigimi simdi azaldi neyseki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?