arkadaşlar herkese hayırlı olsun bende 4+2 günlük hamileyim,henüz bulantı ya da kusma yok ama,kasıklarımda ağrı var,çalışıyorum bide ayaktayım sürekli,biraz beni endişelendiriyor,dr a 6.hafta da gitmeyi düşünüyorum,daha karar veremedim,ama forumlara baktım ağrı sanırım normal di mi
selam kızlar bende haziran anne adayıyım sanırım.p.tesi 273 çıktı hcg .sat ım 5 eylül...herkese hayırlı olsun.sağlıcakla ilerlesin zaman inşallah.
NAZ cım sende burdasın ...sevindim bak gene aynı topikteyiz ben son zamanlarda pek giremedim taşınma olayı falan internet mağruduydum...kendimide toparladım bu arada..şimdi yeniden başladık allahın izniyle kavuşacaz bebeciklerimize...
cnmmmm çok sewindim seni gördüüme yoktun bayaadırr yaaa bakk gene eynı topikteyz allahın izniyle bu sefer sağsalim alalım bebeklerimizi kucağımıza bnmde sat 4 eylül:) bnde çrş kan yaptırdım 214 çıktı:)keseyi fln gördünmüü
çok ii artmış yaa bnm sat 4 eylül we bnm ilk değerim 214 sana göre az çıkmış yaaa.......
kızlar benide ekleyin listenize istanbuldanım satım 29 ağustos doğum tarihimizde kısmetse 4 haziran geçen hafta kesemizi gördük bu c.teside tekrar gidip kalp atışımızı duyucaz Allah izin verirse.bende hiç belirti yaşamayanlardanım.neyseki benim gibi olanlarıda okudum burdanda içim rahatladı bi nebze.bendemi diyodum bi anormallik var.birde doğum yapan arkadaşlarım daha erken belirtiler 6.haftadan sonra başlıyor diyorlar.bide aklıma takılan bişey var.göğüs ucu koyulaşan varmı aranızda hemen hemen aynı haftalardayız.bende daha olmadı merak ediyorum kızlar??
yok cnm bn çarşamba yaptırdım kan testinicanım inşallahh...olumsuz hiç bişi düşünmek istemiyorum .. 1 gün var aramız daa.dünmü senin 214 çıktı benim p.tesi 273 çıkmıştı bugün gittik ama doktor görünmez dedi tekrar test verdi ama yaptırmadım testi tekrar giderim p tesi daha iyi bi doktor bulamadım gerçi burada yeni olunca..biz bu ay bıraktık korunmayı bu ay aldık haberi çok şükür rabbime.inşallah herşey yolunda gider canım...:))))
ayy ikiz olmasın senin bebiişbence senin değerlerin gayet normal maşallah, bende sürekli okuyorum, benim değerler abartı gidio
evet cnm hiç belirti melirti yok bi uyku bi gaz onun dışında hamşile değilim sankikoyulaşmadı bende hala :26: benim 5 ncı haftam geç döllnme ondan sanırım hayırlısı inş sağlıklıdır moralişm bozuluyo zaten korkuyorum bişey olmayınca sorunmu var diyorum ağlamaklıyım bide
yaaa folikasit moral bozmak yok cnmm
bak ne diceeem bndede hiç bi belirti yok göğüslerim acıyodu o bile geçtii hiç hamile gibi hissetmiyoeum kndimii
selam kızlar bende haziran anne adayıyım sanırım.p.tesi 273 çıktı hcg .sat ım 5 eylül...herkese hayırlı olsun.sağlıcakla ilerlesin zaman inşallah.
NAZ cım sende burdasın ...sevindim bak gene aynı topikteyiz ben son zamanlarda pek giremedim taşınma olayı falan internet mağruduydum...kendimide toparladım bu arada..şimdi yeniden başladık allahın izniyle kavuşacaz bebeciklerimize...
Günaydin tatli annecikler nasilsiniz bakalim bugün
Ben dün dayanamadim haftaya kadar beklemicem dedim gittim kan verdim Allah ima sükürler olsun iyi geldi sonuc. Insallah bundan sonra herseylerimiz yolunda giderde meleklerimizi aliriz kollarimiza
günaydın cnm ne kanı verdin :26:
slm kalabalıklaşmışız yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
benim doktorum bana cumaya gel demişti bebeğimin kesesini görmek için ve 11 de randevum var. dua edin arkadaşlar bi sorun çıkmasın biraz heyecanlıyım ve korkuyorum.
cnmmm dur hmn moralini bozma lütfen için rahat değilse bikereliğine git baktır alttan ama aynı stres bendede war sürekli kndimi dinliyorum bii belirti warmı diye ama bndede hiiç yok sadece akıntım çok altım sürekli ıslak gibi sizede oluyo mu kızlar yaaaaynen nazcım hiç belirti yok yani bazen sorunmu oldu diyorum büyümüyomukı diyorum kesemde küçükdü ya herkes görmüş okadar kafam takıldıki eski dr mı gitsem acaba bi kereliğine alttan bakardı üstten görmeyince ne yapsam acaba valla stres oluyorum bebişe zarar vermem demi büyür demi stresli bir dönem geçiriyorum acaba hormonlarımdanmı
ayyy bi ben kaldım herhalde ikinci kanı wermeyen:)hadi maşallah cnmm değerin ii çıkmış ayy kızlaar bndemi wersem acaba bidaha yaaaGünaydin tatli annecikler nasilsiniz bakalim bugün
Ben dün dayanamadim haftaya kadar beklemicem dedim gittim kan verdim Allah ima sükürler olsun iyi geldi sonuc. Insallah bundan sonra herseylerimiz yolunda giderde meleklerimizi aliriz kollarimiza
benim doktorum bana cumaya gel demişti bebeğimin kesesini görmek için ve 11 de randevum var. dua edin arkadaşlar bi sorun çıkmasın biraz heyecanlıyım ve korkuyorum.
hcg icin canim ben bi kere baktirmistim ee herkes en az iki kere baktirmis 2 ye katlaniyomu die bende ondan gittim verdim kani icim rahat etsin die
inş cnn güzel haberlerle gel bize çrş gitcezzz sırayla güzel haberlerimizi verelim inş rabbime emanetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?