2012 haziran anneleri

hayırlı olsun canım,allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.kasıklarında ağrı olması normal panik olma ama doktora git yinede.çünkü ayakta çalışıyormuşsun.çünkü doktor bana 10dk dan falza ayakta kalma dedirapor aldım.3gündür sürekli yatış durumundayım ama olsun.doktor 9ay yat desin yatarım bebişim için :)

cnmmmm çok sewindim seni gördüüme yoktun bayaadırr yaaa bakk gene eynı topikteyz allahın izniyle bu sefer sağsalim alalım bebeklerimizi kucağımıza bnmde sat 4 eylül:) bnde çrş kan yaptırdım 214 çıktı:)keseyi fln gördünmüü

canım inşallahh...olumsuz hiç bişi düşünmek istemiyorum .. 1 gün var aramız daa.dünmü senin 214 çıktı benim p.tesi 273 çıkmıştı bugün gittik ama doktor görünmez dedi tekrar test verdi ama yaptırmadım testi tekrar giderim p tesi daha iyi bi doktor bulamadım gerçi burada yeni olunca..biz bu ay bıraktık korunmayı bu ay aldık haberi çok şükür rabbime.inşallah herşey yolunda gider canım...:))))

kızlar benide ekleyin listenize istanbuldanım satım 29 ağustos doğum tarihimizde kısmetse 4 haziran geçen hafta kesemizi gördük bu c.teside tekrar gidip kalp atışımızı duyucaz Allah izin verirse.bende hiç belirti yaşamayanlardanım.neyseki benim gibi olanlarıda okudum burdanda içim rahatladı bi nebze.bendemi diyodum bi anormallik var.birde doğum yapan arkadaşlarım daha erken belirtiler 6.haftadan sonra başlıyor diyorlar.bide aklıma takılan bişey var.göğüs ucu koyulaşan varmı aranızda hemen hemen aynı haftalardayız.bende daha olmadı merak ediyorum kızlar??

evet cnm hiç belirti melirti yok bi uyku bi gaz onun dışında hamşile değilim sanki koyulaşmadı bende hala :26: benim 5 ncı haftam geç döllnme ondan sanırım hayırlısı inş sağlıklıdır moralişm bozuluyo zaten korkuyorum bişey olmayınca sorunmu var diyorum ağlamaklıyım bide

yok cnm bn çarşamba yaptırdım kan testini
nese allah gönlümüze göre wersin işlhh bnde korunmayı bıraktıım ay hamiş kaldım:)))

bence senin değerlerin gayet normal maşallah, bende sürekli okuyorum, benim değerler abartı gidio
ayy ikiz olmasın senin bebiiş

yaaa folikasit moral bozmak yok cnmm
bak ne diceeem bndede hiç bi belirti yok göğüslerim acıyodu o bile geçtii hiç hamile gibi hissetmiyoeum kndimii

yaaa folikasit moral bozmak yok cnmm
bak ne diceeem bndede hiç bi belirti yok göğüslerim acıyodu o bile geçtii hiç hamile gibi hissetmiyoeum kndimii

aynen nazcım hiç belirti yok yani bazen sorunmu oldu diyorum büyümüyomukı diyorum kesemde küçükdü ya herkes görmüş okadar kafam takıldıki eski dr mı gitsem acaba bi kereliğine alttan bakardı üstten görmeyince ne yapsam acaba valla stres oluyorum bebişe zarar vermem demi büyür demi stresli bir dönem geçiriyorum acaba hormonlarımdanmı

| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

Günaydin tatli annecikler nasilsiniz bakalim bugün

Ben dün dayanamadim haftaya kadar beklemicem dedim gittim kan verdim Allah ima sükürler olsun iyi geldi sonuc. Insallah bundan sonra herseylerimiz yolunda giderde meleklerimizi aliriz kollarimiza

Canim hayirli olsun hosgeldin aramiza

Arkadaslar listeye ekleneceklerin hepsini ekledim hadi listemiz bize ugurlu gelir insallah

günaydın cnm ne kanı verdin :26:

slm kalabalıklaşmışız yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

benim doktorum bana cumaya gel demişti bebeğimin kesesini görmek için ve 11 de randevum var. dua edin arkadaşlar bi sorun çıkmasın biraz heyecanlıyım ve korkuyorum.

Canim hic korkma hayirlisiylan görüceksin insallah keseyi burda hepimiz insalah cok güzel sonuclar alicaz hadi git gelde bizede anlat belki kalp sesini bie duyarsin

cnmmm dur hmn moralini bozma lütfen için rahat değilse bikereliğine git baktır alttan ama aynı stres bendede war sürekli kndimi dinliyorum bii belirti warmı diye ama bndede hiiç yok sadece akıntım çok altım sürekli ıslak gibi sizede oluyo mu kızlar yaaa
ayyy bi ben kaldım herhalde ikinci kanı wermeyen:)hadi maşallah cnmm değerin ii çıkmış ayy kızlaar bndemi wersem acaba bidaha yaaa

hadi güzel hbrlerle gel işlh cnmm dualarımız seninlee

inş cnn güzel haberlerle gel bize çrş gitcezzz sırayla güzel haberlerimizi verelim inş rabbime emanetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…