2012 haziran anneleri

adet olmazsan bir daha yapğtırırsın canım ..herşeyin hayırlıısı üzülme moralinide bozma bu işde moral çok önemli

çok tşk.ederim...
kızlar size sormak istediğim bir konu var, acaba ovülasyon testi alıp onu mu yapsam, böylelikle tam yumurtlama zamanını bilir ve buna göre denemeler yaparız..
yumurtlama testini daha önce deneyenler lütfen bana görüşlerini yazsınlar...

tatlım ben test falan almadım ama nette bi sitede ovulasyon hesaplama diye baktım o tarihe göre yaptım ve doktorumun demesiyle aynı dönemde yumurtlama gerçekleşti sana özelden mesaj atmaya çalıştım ama 100 mesaj atmadığım için yollayamadım link vermek yasakmı değilmi bilmiyorum ama google da ovulasyon hesaplama yaz 2.link yumurtlama-dönemi .........vs İnşallah işine yarar benim yaramıştı.

inşallah sonuna kadar sağlıkla
bu tedirginlikler hiç bitmeyecek. Hepimizin az çok yaşadığı kötü tecrübeler var. Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun inşallah

evet aynen öyle . Tabiki moral çok önemli kafamızdan bazı kötü anıları silmemiz lazım .

kızlar merhaba

çok acil bi bilgiye ihtiyacım var..TORCH testlerim yapıldı..cmv igg pozitif çıktı değerimde 132.8..doktorumuda daha göremedim çok endişeliyim bişiy olur mu acaba??bilgisi olan var mı bu konuda...7+4 hamileyim ben de bu arada..

canım bilgim yok ama doktoruna göstermeden endişelenme . Bu arada 7 haftalıkken ne testi bu ?

canım bilgim yok ama doktoruna göstermeden endişelenme . Bu arada 7 haftalıkken ne testi bu ?

rutin teslermiş benim 6+1 de yapıldı...ama endişelendim biraz..araştırdım..sonuç bağışıklığım olduğunu gösteriyo ama bilmiyom yarın sabah görücem doktorumu inşallah önemli bişiy değildir..

cnm çook tşk.ederim..hemen bakıcam..

bu arada sen hamile misin???

ozgee sakın ol tTLIM BENIMDE POZITIF 165 cıkmıstı sok oldum negatıf olması gerekıyordu ama drum herseyın normal tahlıl sonucların ıyı dedı sanırım gebelıkle ılgılı bı yuksek deger ama sorun yok sakın ol

ayy süper çok sevindim...çıldırcam kaç gündenberi..pozitif olup aldıran falan var çok korktum..gerçi aile doktorumuz önmeli bi test değil dedi..ama yine de endişelndim..çoğu hastane yapmıyormuş bile..araştırmış olduğum kadarıyla kedi den,çiğ et sebzeden bulaşan bi virüsmüş..bende 2 yıl kedi baktım..ondan endişelendim..ama çok sağol içimi ferhlattın..

kızlar sizin hala adet sancısı gibi sancılarınız oluyormu bende ara ara oluyor

cnm aynen bende devam edio bazen diorum noluoruz diye sanki regli olcakmışım gibi bi sancı o zmn oturduğum yerde şekil deiştiriorum azalıo ve geçio =)

kızlar siz yazınca baktım bende kan sonuçlarıma CMV IGM negatif çıkmış toxoplazma fln hepsi negatif çok şükür bana yapılan tek test kan ve idrar oldu daha 2 li tarama ense ölçümü fln yapılmadı yani hepsinin bi sırası vardır azcık sabredicez asıl heyecan 12. haftadan snr başlıcak Allah'ım o günleride göstersin bize inşallah çnkkkkkkkk cinsiyeti belli olucak Allah'ın izniyle =)

buna sevındım ve sımdı ozaman ıcını rahat tut ve sakın kafana takma bende dr agzına baktım aaa sorun var dıycek dıe ama testlerın cok guzel dedı hadı bakalım annesı sımdı rahat ol at aklındakılerı cope ve tadını cıkar yarında bana yaz olurmu bakalım drun ne dıycek

kızlarr
doktordan geldim çok şükür bebeği de kalp atışını da gördük
boş yere üzülmüşüm yaa bebeğim çok iyiymişş

kızlarr
doktordan geldim çok şükür bebeği de kalp atışını da gördük
boş yere üzülmüşüm yaa bebeğim çok iyiymişş

gözün aydın canım ya,çok çok çooook sevindim yeminle.Hamdolsun,ay öldüm meraktan.topiğede yazdım cevap vermeyince daha çok merak ettim.ohh çok rahatladım vallaha,Allah'ım kucağına almayıda nasip etsin canım

amin canım inşallah kucaklarımıza da alalım hepimiz
doktordan yeni gelebildim zaten
doktordan çıktığımda saat 5buçuktu, baya bir sarktı randevu ama beklediğime değdi neticede
çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…