2012 haziran anneleri

slm tatlım nekadar belırtılerımız aynı bende ılk bebekte herkeze yaymıstım sımdı kımseye soylemıycem dedım ama bı baktım yıne herkez duymus annane olmaya meraklı sevgılı annecıgım sagolsun sankı bana tercuman olmussunda yazmıssın gıbı hıssettım kendımı okuyunca

çok haklısın bende ilk bebeğimi kaybettim düşükle sonlandı o yüzden yaymıyım dedim ama gene anlatmak isteği olduğundan çoğu arkadaşım ve annem ve gelinlerimiz biliyo napayım 3 ay sonra cümle aleme duyururuz inşşşşşşşşşşş

slm cnm hayırlı olsun seninde

son adet tarihimin ilk günü 4 eylülde başladı 12 eylülde bitti.test sonucum 144 çıktı.ben ne kadarlık hamileyim?

olsun daha yeni gebeliğin demekki artar değerin merak etme hayırlı olsun sağlıklı inşş

izmirli gebişlerden
doktor ismi istiyorum...

gazi hastanesi- gülizar yeşilkaya

kızlar herkese merhaba, 4 artı 3 günlük hamileyim doktor bugün kesen 4 artı 1 günlük dedi bu sonradan normale yetişirmi acaba böyle bişi yaşayan yada duyan varmı yardım edin lütfen...
olabilir cnm döllenmen 2 gün sonra olmuştur takılma buna dr demedimi sana açıklama yapmadımı ilerde belkide öne bile geçer

ay nazcım bu kadar detaylı bilmiyodum allaha nasıl hesap vericek o dr acaba böyle drları teşhir edinde kızlar kimsenin canı yanmasın allah bi daha yaşatmasın nazcım en çok kokrtuğum şey bebeğimi tekrar kaybetmek

arkadaşlar bende 2 gün önce idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama emin olamadım kan verdim bugün inşallah çıkacak sonucu oda pozitif çıkarsa bende haziran annesi olacağım inşallah.2 yıllık evliyim 2 aydırda çocuk düşünüyorduk bakalım hayırlısı

hayırlısı olsun nehircim inşş drda kesşnleştirir için rahatlar

Canım o kadar çok araştırdıktan sonra egepol gökalp beye karar kıldım ama çok yoğun en yakın 17 kasıma randevu verdiler napıcaz bakalım

ewet bnde gökalp beyi düşünüyodum ama aşırı yoğun oyzdan nezahat hnma aldım randewuyu kapalı bayan...

günaydıın kızlaar dün gece berbat bi gece geçirdim bölükpörçük uyku acayip rüyalaar ikidebir tuwalet ama sanki bişey gelmiş korkusu için gittim ufffffff
nasıl geçicek böle zmnnn allah yardımcımız olsun

yaaatubiiş o drun değil yüzünü görmek ismini bile duymak istemiyorumm ...allahından bulsun işlhhh

haklısın nazcım yani sen gene bişey yapmamışsın adama allahından bulksun ki bulcak neyse üzülme düşünmede inş bu yavrunu rabbim sağlıkla kucağına almanı nasıp eder

haklısın nazcım yani sen gene bişey yapmamışsın adama allahından bulksun ki bulcak neyse üzülme düşünmede inş bu yavrunu rabbim sağlıkla kucağına almanı nasıp eder

amin cnm amiiin hepimiz sağsalim alalım bebeklerimizi kucağımıza...

kızlar nabersiniz
ya ben çay içmeyi çok seviyorum nolcak böyle günde 2 bardak açık diyolar ama beni kesmiyooooo

aborjinos msn e beni sen ekledin mi canım

yok canım da ben bilmiyoumki msn ini :26: gecmişte yazdın heralde daha henüz okuyamadım yazdıklarınızı maşllah çok kalabalıklaştık

Bu arada günaydın canlarım hepinizeee
liste nerde kızla onuda bulamadım

Son düzenleme:
alıştırmaya çalış cnm kndini başka çaresi yook bnde her sabah kahweyle gözümü açardım ama bıraktım herşey bebişlerimiz içinn

uykusuzuum walaaaa sen nasılsın

aynen bende öle hiç uyumamış gibi hissediyom kendimi bizde yarın dr gidecez kesemizi göredük şimdi hareketliliğine bakılcak canım darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…