yeni gelen bütün arkadaşlar hoşgeldiniz
iki gün giremedim ama topik almış başını gitmiş maaşallah
keseyi gören,pıtpıtları duyan arkadaşlarıda tebrik ediyor ve darısı bize diyorum
bende 5+6 haftalık hamileyim,henüz doktora gitmedim,yarın gidicektim ama salı günü gitmeye karar verdim.bu arada ben kan testini hiç yaptırmadım :26: sadece çift çizgi gördüm ve adetimde bugün itibariyle 8 gün falan geçmiş durumda,henüz hamileliğim tam olarak tescillenmedi yaniumarım herşey yolundadır.
29 yaşındayım 3 yaşında bi kızım var adı duru,bu ikinci olacak inşallah
istanbul/pendikteyim varmı bu taraflarda oturan doktor hastane tavsiyeleri alırdık birbirimizden.
neler yaşıyorum :
kasık ağrısı oluyor bazen ama çok fazla değil alt karın bölgesinde garip bi ağrı oluyor,bi süre devam ediyor sonra ben farkına varmadan geçmiş oluyor.
bulantılarım henüz başlamadı ama yine bazen heran kusacak gibi bi his oluyor boğazımda,özellikle dişlerimi fırçalarken öğürüyorum.
uzun süre aynı pozisyonda kalınca rahatsız oluyorum ve uzanma gereği hissediyorum.
uykularımda sorun yok,çiş durumu içtiğim suyla orantılı oluyor her zamanki gibi bi aşırılık yok yani.
birde canım sürekli kısır,çiğ köfte,mercimekli köfte tarzında acılı ekşili şeyler çekiyor
birde henüz eşim ve bikaç arkadaşım ve sizler biliyosunuz,12-13 hafta dolmadan kimseye söylemeye niyetim yok.
(sebep : ilk hamileliğimde ilk günden cümle aleme yaymış bulunduğum için,9. haftada bebeğin kalbi durunca,herkese tekrar tekrar bu konuyu açıklamak durumunda kalmam)
yeni gelen bütün arkadaşlar hoşgeldiniz
iki gün giremedim ama topik almış başını gitmiş maaşallah
keseyi gören,pıtpıtları duyan arkadaşlarıda tebrik ediyor ve darısı bize diyorum
bende 5+6 haftalık hamileyim,henüz doktora gitmedim,yarın gidicektim ama salı günü gitmeye karar verdim.bu arada ben kan testini hiç yaptırmadım :26: sadece çift çizgi gördüm ve adetimde bugün itibariyle 8 gün falan geçmiş durumda,henüz hamileliğim tam olarak tescillenmedi yaniumarım herşey yolundadır.
29 yaşındayım 3 yaşında bi kızım var adı duru,bu ikinci olacak inşallah
istanbul/pendikteyim varmı bu taraflarda oturan doktor hastane tavsiyeleri alırdık birbirimizden.
neler yaşıyorum :
kasık ağrısı oluyor bazen ama çok fazla değil alt karın bölgesinde garip bi ağrı oluyor,bi süre devam ediyor sonra ben farkına varmadan geçmiş oluyor.
bulantılarım henüz başlamadı ama yine bazen heran kusacak gibi bi his oluyor boğazımda,özellikle dişlerimi fırçalarken öğürüyorum.
uzun süre aynı pozisyonda kalınca rahatsız oluyorum ve uzanma gereği hissediyorum.
uykularımda sorun yok,çiş durumu içtiğim suyla orantılı oluyor her zamanki gibi bi aşırılık yok yani.
birde canım sürekli kısır,çiğ köfte,mercimekli köfte tarzında acılı ekşili şeyler çekiyor
birde henüz eşim ve bikaç arkadaşım ve sizler biliyosunuz,12-13 hafta dolmadan kimseye söylemeye niyetim yok.
(sebep : ilk hamileliğimde ilk günden cümle aleme yaymış bulunduğum için,9. haftada bebeğin kalbi durunca,herkese tekrar tekrar bu konuyu açıklamak durumunda kalmam)
slm cnm hayırlı olsun senindeslm kızlar topıgın adı hazıran annelerı bende katılayım aranıza musadenızle kendımden kısa ve oz bahsedeyım 26 yasındayım 2 yllık evlıylm ıkıncı gebelıgım aslında ılk cunkı ılk gebelıgım gectıgımız nısan ayında 9 haftalıkken bebek gelısmedıgı ıcın sonlandırılmıstı.inş bu bebegım ona benzemez sat 1 eylul benım salı gunu ılk kontrolum var hayırlısıyla ıns
son adet tarihimin ilk günü 4 eylülde başladı 12 eylülde bitti.test sonucum 144 çıktı.ben ne kadarlık hamileyim?
izmirli gebişlerden
doktor ismi istiyorum...
olabilir cnm döllenmen 2 gün sonra olmuştur takılma buna dr demedimi sana açıklama yapmadımı ilerde belkide öne bile geçerkızlar herkese merhaba, 4 artı 3 günlük hamileyim doktor bugün kesen 4 artı 1 günlük dedi bu sonradan normale yetişirmi acaba böyle bişi yaşayan yada duyan varmı yardım edin lütfen...
ay nazcım bu kadar detaylı bilmiyodumgeçen sene kasım ayında hamile kaldım ikizlerim olucaktı tawsiye üzerine o adama gittim herşey iyi gidiyodu tabi ozmn bnde çok memnundam ama 22. haftda kontrolümde suyun fazla biraz dedi bn tabi ilk hamileliğim ne biliim nolucak dedim bşy olmaz ewe git 10 gn snra gel hala fazlaysa ilaç wericem dedi bnde tabii ewe gittim we ne olduysa iki gün snr oldu bi sabah ağrıyla uyandım meyersem doğum sancısıymış wc ye gittim we beyaz pıhtı gibi bşy geldi meyersem o pıhtı mukusmuş hmn dru aradım çok ağrım war böle böle bşy geldi sabah dedim toplantım war öğlen 2 gibi gel dedi tmm dedim
ama 1 saat snr fln ağrım artmaya başladı we yawaş yawaş suda gelmeye başladı ağlayarak eşimi aradım oda tahiri aramış hmn eşimin duumu çok acil deyince tmm hmn getir dedi (toplantsı iptalmi oldu sanki)
gittim hmn nts ye bağladı doğum başlamış dedi o sırada alttan halaa suyum geliyodu ağlıyorum mafoldum napıcaz tahir bey dedim bnlik bşy değil üniwersite hastanesine weya tepeciğe git hmn dedi nasıl yani dedim
sizsiniz bnm drum 5.5 aydır siz biliyosunuz herşeyi dedim riskli gruptasın bn bşy yapamam bu riski almam dedi ağlaya ağlaya tepeciğe gittim
nese fazla detaya girmiim bebklerimi erken doğumla kaybettim
we bn daha snr araştırdım suyumun fazlalığı anlaşıldığı an bana ilaç wermesi gerekiyomuş gerekirse göbeğimden su alınması gerekiyomuş
ama o salak adam bni başından sawdı resmen
o dr sadece ii giden herşey güzel giden gebeler için ii ama bnm gibi bi aksilik olunca başından sawıp atıyo resmen......
arkadaşlar bende 2 gün önce idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama emin olamadım kan verdim bugün inşallah çıkacak sonucu oda pozitif çıkarsa bende haziran annesi olacağım inşallah.2 yıllık evliyim 2 aydırda çocuk düşünüyorduk bakalım hayırlısı
Canım o kadar çok araştırdıktan sonra egepol gökalp beye karar kıldım ama çok yoğun en yakın 17 kasıma randevu verdiler napıcaz bakalım
ewet bnde gökalp beyi düşünüyodum ama aşırı yoğun oyzdan nezahat hnma aldım randewuyu kapalı bayan...
günaydıın kızlaar dün gece berbat bi gece geçirdim bölükpörçük uyku acayip rüyalaar ikidebir tuwalet ama sanki bişey gelmiş korkusu için gittim ufffffff
nasıl geçicek böle zmnnn allah yardımcımız olsun
yaaatubiiş o drun değil yüzünü görmek ismini bile duymak istemiyorumm ...allahından bulsun işlhhh
haklısın nazcım yani sen gene bişey yapmamışsın adamaallahından bulksun ki bulcak neyse üzülme düşünmede inş bu yavrunu rabbim sağlıkla kucağına almanı nasıp eder
nasılsınız bakalım kızlar
aborjinos msn e beni sen ekledin mi canım
alıştırmaya çalış cnm kndini başka çaresi yook bnde her sabah kahweyle gözümü açardım ama bıraktım herşey bebişlerimiz içinnkızlar nabersiniz
ya ben çay içmeyi çok seviyorum nolcak böyle günde 2 bardak açık diyolar ama beni kesmiyooooo
nasılsınız bakalım kızlar
ok canım olmazsa msj atam ordan bi ekle olur muyok canım da ben bilmiyoumki msn ini :26: gecmişte yazdın heralde daha henüz okuyamadım yazdıklarınızımaşllah çok kalabalıklaştık
Bu arada günaydın canlarım hepinizeee
alıştırmaya çalış cnm kndini başka çaresi yook bnde her sabah kahweyle gözümü açardım ama bıraktım herşey bebişlerimiz içinn
uykusuzuum walaaaa sen nasılsın
ok canım olmazsa msj atam ordan bi ekle olur mu
aynen bende öle hiç uyumamış gibi hissediyom kendimi bizde yarın dr gidecez kesemizi göredük şimdi hareketliliğine bakılcak canım darısı başınıza
alıştırmaya çalış cnm kndini başka çaresi yook bnde her sabah kahweyle gözümü açardım ama bıraktım herşey bebişlerimiz içinn
uykusuzuum walaaaa sen nasılsın
newpregnant senin ne kadarlık canım allah herkese hayrlısıyla kucağına nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?