arkadaşlar 4 ve 5 haftada olan arkadaşlarımız herkes kaçıncı haftada olduklarını ve neler yaşadıklarını paylaşırlarsa kendimizinkilerle karşılaştırma imkanımız olur içimiz biraz rahatlar :)
5+5 fazla bir belirtim yok sadece çok fazla gaz var ve geceleri tuvalete çok gidiyorum birde dudaklarım kurudu daha öncede bi gebelik geçirdim kalbi durdu ve düşükle sonlandı dudaklarım o kadar kuruyor ve kabuklanıyor ki hemen anlıyorum ki hamileyim :)
arkadaşlar 4 ve 5 haftada olan arkadaşlarımız herkes kaçıncı haftada olduklarını ve neler yaşadıklarını paylaşırlarsa kendimizinkilerle karşılaştırma imkanımız olur içimiz biraz rahatlar :)
dudak kuruluğunu ilk defa duydum hmmm
her geçen gün bir şeyler daha öğreniyorum bi kaç kişidende duydum herkeste akıntı varmış galiba ama benim ovulasyondan sonre bir daha akıntım olmadı kötü birşeymi bilmiyorum
ben4+2deyim çoook susuyorum çooook tuvalete gidiyorum çooook sancım var geceleri uyuyamıyorum kalkıp kalkıp yatmaktan
bu kadar...
her geçen gün bir şeyler daha öğreniyorum bi kaç kişidende duydum herkeste akıntı varmış galiba ama benim ovulasyondan sonre bir daha akıntım olmadı kötü birşeymi bilmiyorum
ben4+2deyim çoook susuyorum çooook tuvalete gidiyorum çooook sancım var geceleri uyuyamıyorum kalkıp kalkıp yatmaktan
bu kadar... haaa ewet bir de gaz eşime gazından ötürü hep kızardım ama başıma geldi çok utanıorum gazım geldikçe kaçıorum wc ye
hıı ewet bndede akıntı war bide yaa zaman geçsin artıık umaygulay sen gittinmi dr keseyi ne zmn görcen
canım ben daha gitmedim ya tek başıma gitmek istemiyorum keseyi eşimle görmek istiyorum büyük ihtimalle ayın 13ünde gideceğiz onla birlikte hem ben o zaman 5. haftama girmiş olacağım bir ihtimal kalp atışı duyarız diyorum ama olmaz biliyorumda yinede küçük bir ihhtimal sesini duymasakda kımıldadğını görsem yeter 6 haftadan sonra normalde öyle dudyorm hekesten ama... umut işşte
gece yatarken sanki kasıklarımda bir seğirme hissettim ondan dolayı biraz umudum var acaba kalbi mi oluştu
belkide hala ir embriyo ben abartıyom:18:
evet bendede 2 kere oldu kalbı atıyo tabi artık ama biz nokta görüyoz keseyide daha küçükler
oyy maşallah hepimizin miniciklerinee yaaaaa allahım esirgrsin hepsini tüm hastalıklardan dış etkenlerden sağlıkla sıhatla kucağımıza alımaayı nasibetsin inşallah rabbim bizim ilk bebeğimiz ben hala çok garip duygular içindeyim yaaa
yani ben anne olcam
kızlar benide ekleyin
izmir /28 ağustos/3 haziran/bekliyoruz
çok sağolun arkadaşlar yaa çok duygulandım dediğiniz gibi inşallah kalp atışlarınıda duyarız hayırlısıyla ve kocaman göbüşlerimiz olur sağlıcaklada doğarlar inşAllah bebişlerimiz.
bu kadar... haaa ewet bir de gaz eşime gazından ötürü hep kızardım ama başıma geldi çok utanıorum gazım geldikçe kaçıorum wc ye
canım benim maşallah, Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah, ben dün gördüm kalp atışını çok güzel bi duygu, ultrason kağıdına bakıp bakıp seviyorum :)
aynı durumdayım gaz şikayeti bendede var eşime kızardım başıma geldi şimdi o benimle dalga geçiyo gıcıkgeçen haftalarda gece tuvalete daha çok çıkıyodum şimdi 1 kere kalkıyorum bide yatarken fazla su içmiyorum
iyi aksamlar kizlar ben cikiyorum artik öpüldünüz :79: :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?