2012 haziran anneleri

5+5 fazla bir belirtim yok sadece çok fazla gaz var ve geceleri tuvalete çok gidiyorum birde dudaklarım kurudu daha öncede bi gebelik geçirdim kalbi durdu ve düşükle sonlandı dudaklarım o kadar kuruyor ve kabuklanıyor ki hemen anlıyorum ki hamileyim :)

ewt benimde vucut ısımızz yükseliyo ya ondan

sata göre4+4 hçbi belirtim yok walla sadece açılan iştahım çok fazla

dudak kuruluğunu ilk defa duydum hmmm
her geçen gün bir şeyler daha öğreniyorum bi kaç kişidende duydum herkeste akıntı varmış galiba ama benim ovulasyondan sonre bir daha akıntım olmadı kötü birşeymi bilmiyorum
ben4+2deyim çoook susuyorum çooook tuvalete gidiyorum çooook sancım var geceleri uyuyamıyorum kalkıp kalkıp yatmaktan
bu kadar... haaa ewet bir de gaz eşime gazından ötürü hep kızardım ama başıma geldi çok utanıorum gazım geldikçe kaçıorum wc ye

Son düzenleme:

benimde 4+2 lerde oyleydi yavaş yavaş akıntın başlar

hıı ewet bndede akıntı war bide yaa zaman geçsin artıık umaygulay sen gittinmi dr keseyi ne zmn görcen

hıı ewet bndede akıntı war bide yaa zaman geçsin artıık umaygulay sen gittinmi dr keseyi ne zmn görcen

canım ben daha gitmedim ya tek başıma gitmek istemiyorum keseyi eşimle görmek istiyorum büyük ihtimalle ayın 13ünde gideceğiz onla birlikte hem ben o zaman 5. haftama girmiş olacağım bir ihtimal kalp atışı duyarız diyorum ama olmaz biliyorumda yinede küçük bir ihhtimal sesini duymasakda kımıldadğını görsem yeter 6 haftadan sonra normalde öyle dudyorm hekesten ama... umut işşte
gece yatarken sanki kasıklarımda bir seğirme hissettim ondan dolayı biraz umudum var acaba kalbi mi oluştu
belkide hala ir embriyo ben abartıyom :18:

evet bendede 2 kere oldu kalbı atıyo tabi artık ama biz nokta görüyoz keseyide daha küçükler

evet bendede 2 kere oldu kalbı atıyo tabi artık ama biz nokta görüyoz keseyide daha küçükler

oyy maşallah hepimizin miniciklerinee yaaaaa allahım esirgrsin hepsini tüm hastalıklardan dış etkenlerden sağlıkla sıhatla kucağımıza alımaayı nasibetsin inşallah rabbim bizim ilk bebeğimiz ben hala çok garip duygular içindeyim yaaa
yani ben anne olcam

aminnnnnnnnnnnn aynen cnm duygularımızz

| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

dreamsea27 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

çok sağolun arkadaşlar yaa çok duygulandım dediğiniz gibi inşallah kalp atışlarınıda duyarız hayırlısıyla ve kocaman göbüşlerimiz olur sağlıcaklada doğarlar inşAllah bebişlerimiz.

canım benim maşallah, Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah, ben dün gördüm kalp atışını çok güzel bi duygu, ultrason kağıdına bakıp bakıp seviyorum :)

aynı durumdayım gaz şikayeti bendede var eşime kızardım başıma geldi şimdi o benimle dalga geçiyo gıcık geçen haftalarda gece tuvalete daha çok çıkıyodum şimdi 1 kere kalkıyorum bide yatarken fazla su içmiyorum

suanda agrilarim neredeyse yok denecek kadar azaldi ve seyreklesti. Ama gögüslerimin agrisi artti ve giderek dolgunlasiyor sanki.Bunlarin disinda bisey yok bende he birde idrara cikiyorum sik sik

canım benim maşallah, Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah, ben dün gördüm kalp atışını çok güzel bi duygu, ultrason kağıdına bakıp bakıp seviyorum :)

tebrik ederim canım satın kaç bide kalp atışlarını nasıl duydun alltan ultrasonlamı bende haftaya gidicem kalp atışı içinde merak ettim

gaz olayı evet çok komık ama nnapalım

izmirli gebiş panpişler:)
hangi doktora gittiğinizi yazarmısınız? memnunmusunuz birde? Ben sonuçlarımı doktoruma sonuçları gösteremedim öğlen vakti olmadan kaçmış.

Yani kanımdaki sizin bu bahsettiğiniz değerleri bilmiyorom ve tahlilimi faksını istedim hastahane göndermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…