iyi aksamlar kizlar ben cikiyorum artik öpüldünüz :79: :80:
Merhaba arkadaşlar hastaneden döndüm. minik bebeğimin kesesini gördük. 15 gün sonra gidip kalbini dinliycez ve tam doğum tarihi ozaman belli olacak dedi doktorum. :97: şimdilik sat a göre 6 haziran ama bilmiyorum sonra nasıl değişebilir anlamadım neyse 15 gün sonra öğrencem :)
tebrikler canım...
tebrik ederim canım satın kaç bide kalp atışlarını nasıl duydun alltan ultrasonlamı bende haftaya gidicem kalp atışı içinde merak ettim
izmirli gebişlerden
doktor ismi istiyorum...
egepole gidiyorum cnm nezahat hnma 3 tane arkadaşım orda doğum yaptı we çok memnunizmirli gebiş panpişler:)
hangi doktora gittiğinizi yazarmısınız? memnunmusunuz birde? Ben sonuçlarımı doktoruma sonuçları gösteremedim öğlen vakti olmadan kaçmış.
Yani kanımdaki sizin bu bahsettiğiniz değerleri bilmiyorom ve tahlilimi faksını istedim hastahane göndermedi
benim doktorum burak ağca.alsancak'ta muayehanesi var.memnunum çok.
gelinimizinde tahir özgüder'di.şirinyerde.oda çok memnundu.
egepole gidiyorum cnm nezahat hnma 3 tane arkadaşım orda doğum yaptı we çok memnun
tahir özgüder bnm hayatımı kaydırdıı
aaaaa nolduu,neden?
telaş yapma cnmm ilerki günlerde yükselir bnmde yumurtlamam 18iydi sen nasıl temmuz annesi oluyosun cnmmslm kızlar bende sanırsam temmuz annesi olucam.geçen gün test yaptırdım sonuç 144 çıktı.yalnız benim yumurtlama günüm ayın 17siydi eylül 17.neden bu kadar düşük çıktı.sebebini açıklayacak biri var mı acaba?
telaş yapma cnmm ilerki günlerde yükselir bnmde yumurtlamam 18iydi sen nasıl temmuz annesi oluyosun cnmm
izmirli gebişlerden
doktor ismi istiyorum...
bide kızlar SAT dediğiniz son adet tarihinizin ilk günü mü yoksa son adet tarihinizin son günü mü?
son adet tarihinin ilk günü pelincim
son adet tarihimin ilk günü 4 eylülde başladı 12 eylülde bitti.test sonucum 144 çıktı.ben ne kadarlık hamileyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?