annem dedı kişiı cok uyuyup mıgde bulantıları olmazsa kızı olurmus derdı
annem dedı kişiı cok uyuyup mıgde bulantıları olmazsa kızı olurmus derdı
mrb arkadaşlar hepinizin bebeği hayırlı olsun inşallah aranıza benide alırsanız sevinirim ama benimkisi tüp bebek yanlış hesaplamıyorsam şu anda 4+3 haftalığız ilk b-hcg 42 iki gün sonra 105 3 gün sonra dünde 313 çıktı sizce nasıl sat:7 eylüldü cvp yazarsanız sevinirim
vay be hayrlısı bilmiom canım bend aşırı uyku ve mide bulantısı 1 kez oldu daha hadi bakalım görcez önümüzdeki haftalarda inş.içimden hep kız geçiyo ya bilmiom allah ne verirse razıyım sağlıklı olsunlarda
ne dersin deryacım ikimizde kız doğururmuşuz:) benimkinin iki teyzesi iki halası var hepsi kız istiyo
inş. Canım ya gerçekten çok isterim ya teyzeyim zate ama bi teyse daha olurum ne demek inş. Canım ya gerçekten çok sevinirim ayrıca beni bebişine teyse ettiğin içinde saol
amin kızlar tabıykı saglıklı olsunlarda ama her kesın kalbınde bır aslan yatarmıs ben esım aılelerımız acayıp kız bebek ıstıyor ama bakalım kısmet hayırlısı.hatta sunu dıyım esımın dedesı varbutun torunlara adam kucuk altın yapıyor ve adamın butun torunlar erkek dede herkeze soyledı kız dogurana bılezık yapıcam dıeOkadar kıza hasret bır sulale esımın sulalesı
çok sağolun kızlar inşallak keseyi görp kalp atışınıda dyarız hayırlısıyla
cucum allah söyletti herhalde inş. Kızımız olur hayrlısı
biz kesemizi gördük pztsi hareketliliğne bakcaz inş. Canım allah herkesin gönlüne göre versin
ayy ne güzel canımya bizzde haftaya cuma görmeye çalışıcaz kaç haftalıksın
16. Hafta da cinsiyetler belli olabiliyomuş o günlere gelince hatırlarız bu konuşmaları
burda güzel arkadaşlıklar başlıyo bebeklerimizin teyzeleri çok tatlı
pztsi 6 haftaya giriyoz kısmetse canım 34 hafta kaldıSenin ne kadarlık canım seninde hayrı olsun inş.
desene kız olursa gelsin bilezik
benim 4+3 günlük 3. Tüp bebek denemem üçüncüde tuttu ama tüp bebek ya hep içimde birşey olucak diye korku var hamileliğimin tadını bile çıkaramıyorum
he vallaha kız kızım olursa zengın olcek anasın yok bılezıgı kızın olcak hele
benim 4+3 günlük 3. tüp bebek denemem üçüncüde tuttu ama tüp bebek ya hep içimde birşey olucak diye korku var hamileliğimin tadını bile çıkaramıyorum
olsun canım sağlıklı olsun da sende yaparsın kendine benim de yok bende çok istiyodum bizlezik almayı kaldı olsun hem altında çok pahalı ya inş. Biz doğurana kadar düşer ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?