2012 haziran anneleri

annem dedı kişiı cok uyuyup mıgde bulantıları olmazsa kızı olurmus derdı

vay be hayrlısı bilmiom canım bend aşırı uyku ve mide bulantısı 1 kez oldu daha hadi bakalım görcez önümüzdeki haftalarda inş.içimden hep kız geçiyo ya bilmiom allah ne verirse razıyım sağlıklı olsunlarda

sagol canım seninde hayırlı saglıklı olsun inş tebrik ederim b-hcg degerlerin çok güzel artmış iki günde iki katına çıkması normal olan seninkide gayet iyi çıkmış bi sorun yok gibi 5-6 haftalık olunca kese ve kalp atışlarını görebilirsin

ne dersin deryacım ikimizde kız doğururmuşuz:) benimkinin iki teyzesi iki halası var hepsi kız istiyo

amin kızlar tabıykı saglıklı olsunlarda ama her kesın kalbınde bır aslan yatarmıs ben esım aılelerımız acayıp kız bebek ıstıyor ama bakalım kısmet hayırlısı.hatta sunu dıyım esımın dedesı varbutun torunlara adam kucuk altın yapıyor ve adamın butun torunlar erkek dede herkeze soyledı kız dogurana bılezık yapıcam dıe okadar kıza hasret bır sulale esımın sulalesı

ne dersin deryacım ikimizde kız doğururmuşuz:) benimkinin iki teyzesi iki halası var hepsi kız istiyo

inş. Canım ya gerçekten çok isterim ya teyzeyim zate ama bi teyse daha olurum ne demek inş. Canım ya gerçekten çok sevinirim ayrıca beni bebişine teyse ettiğin içinde saol

desene kız olursa gelsin bilezik

16. Hafta da cinsiyetler belli olabiliyomuş o günlere gelince hatırlarız bu konuşmaları
burda güzel arkadaşlıklar başlıyo bebeklerimizin teyzeleri çok tatlı

canım daha 10 hafta var ya baya var inş. Canım inş. Geliriz hayrlısıyla allhım o günlere herkese yaşattrsın

pztsi 6 haftaya giriyoz kısmetse canım 34 hafta kaldı Senin ne kadarlık canım seninde hayrı olsun inş.

benim 4+3 günlük 3. tüp bebek denemem üçüncüde tuttu ama tüp bebek ya hep içimde birşey olucak diye korku var hamileliğimin tadını bile çıkaramıyorum

benim 4+3 günlük 3. Tüp bebek denemem üçüncüde tuttu ama tüp bebek ya hep içimde birşey olucak diye korku var hamileliğimin tadını bile çıkaramıyorum

olsun canım korkma allaha emanet et allahın izniyle bişi olmaz ne mutlu sana yine olmuş inş. Sağ salim alırsın sende bebişin, bende çok kötü öksürüyom ya
korkuom bişi olcak diye sanki içim çıkcak gibi oluyom

he vallaha kız kızım olursa zengın olcek anasın yok bılezıgı kızın olcak hele

olsun canım sağlıklı olsun da sende yaparsın kendine benim de yok bende çok istiyodum bizlezik almayı kaldı olsun hem altında çok pahalı ya inş. Biz doğurana kadar düşer ya

benim 4+3 günlük 3. tüp bebek denemem üçüncüde tuttu ama tüp bebek ya hep içimde birşey olucak diye korku var hamileliğimin tadını bile çıkaramıyorum

cnm benım ıcını ferah tut bak benım benımde normal yollardan ama ılk beebgımı kucagıma alamk nasıp olmadı bende bunda ıcım ıcımı yıyor bende tadını cıkaramıyorum esım soyluyor her sabah huzursuzum dıe uyanıyorsun dıyor:farkında bıle deılım halbukı bende huzursuzum cnm bende yıne bebegımı kaybedermıyım dıe tadını cıkaramıyorum ama sabır dr ıyı haberlerını verdıkce bızde ıyı olucaz annesı

olsun canım sağlıklı olsun da sende yaparsın kendine benim de yok bende çok istiyodum bizlezik almayı kaldı olsun hem altında çok pahalı ya inş. Biz doğurana kadar düşer ya

harbıden bızım dede yan cızmesın altın uctu dıe ozaman kzımda bılezıksız kalır hayırlısı ıle bı doguralım ben adamdan yuz gorumlulugu ıstıycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…