slm cnm bende yenıyım kımsecıkler ses cıkarmadı bana ozaman sende bende hos geldık topıge bende kısmetse salı gunu gıdıcem ıns bende kemızı gorurum ama kalp atısı ıcın erken olur ıns sen duyarsın
slm cnm bende yenıyım kımsecıkler ses cıkarmadı bana ozaman sende bende hos geldık topıge bende kısmetse salı gunu gıdıcem ıns bende kemızı gorurum ama kalp atısı ıcın erken olur ıns sen duyarsın
amin cnm ıns bende salı gıdıcem ama ılk olucak kontrol ben anca kese gorucem sende ıns pıt pıtlarını duyarsın bebegının
arkadaslar banada yardım edermisnz bnmde adetim gecikmezdi 1 2 gn geçti ama bnm göğslerim çok acıyo bide karnımın sağ tarafında bi sertlik var bişey varmış gibi.sizdede böyle şeyler varmıydı :26:
haziranın cici anne adayları nasılsınız bakalım.keyifler nasıl gidiyor.yeni gelen arkadaşlarımızın hepsi hoşgelmiş topiğimize.2-3 gün girmedim maşallahhhh tpik dolmuş taşmış resmen.inşallah hepimizde sağlıkla sıhhatle allahın izniyle alırız bebişlerimizi kucaklarımıza.liste yapılmış sanırsam.hazırlayan arkadaşların ellerine sağlık.benide eklerseniz sevinirim.
Sat:27 ağustos
doğum: (alah nasip ederse tabi) 2 haziran
teşekkürler...kendinize çoook dikkat edin şekerler....
evet canım liste yapıldı dün hatta yaptılar inş. Sende sağlıklı şekilde alırsın bebişini
burcum herkes ıstıharet halinde herhalde benimde uykum geldi çok uyudum uyuycam
arkadaslar banada yardım edermisnz bnmde adetim gecikmezdi 1 2 gn geçti ama bnm göğslerim çok acıyo bide karnımın sağ tarafında bi sertlik var bişey varmış gibi.sizdede böyle şeyler varmıydı :26:
selam kızlar
bende 5 haftlaık hamileyim,dün kesemizi gördük..:))haftaya pazarteside kalp atışı ve bebişimizi inşallah..
slm topıktekı guzel anneler aksam yazdım bugun gıreyım dedım masallah he ne kaynatmıssınız boyle okuyamadım hazıran annelerı bıraz heyecanlıyız sanıırım ayy sızınle aynı anda dogum yapacak olmam ne guzel ıns allah kısmet ederse
kızlar ılk defa bugun ogurmelerım basladı ve zorla kahvaltı yaptım halada mıgdem agzımda resmen agzımın tadı berbat sakın cıgnıyorum ama bu gıdısle benım velet poklu olcak eskıler oyle derler
canım hg bence idrar testi yapman yada kan vermen en iyi sonucu verecektir bazen adet belirtileride yanıltabiliyo
tebrik ederim hayırlısıyla bebişleri kucagımıza alırız inş
sagol canım hepimiz aynı heyecanlar içindeyiz saglıkla inş
hadi bakalım canım devamı gelsin inş.benimde 2 gün önce öle kötüydüm bu 2 gündür bişi yok şidi uyudum uyuycam iş yerinde olmasam yatardım ne güsel
burcum herkes ıstıharet halinde herhalde benimde uykum geldi çok uyudum uyuycam
sorma canım bu uyku hali nolcak böyle bilmiyorum bıraksalar hep uyucam
1 gun var senle aramızda varmı bulantı falam pekı sende
ılk gebelıgımde bende calısıyordum resmen pc basında aglıyordum eve gıtmek ıstıyorum dıe ınsan gebeyken evde olsamda bacaklarımı soyle uzatıp keyıf catsam dıyor calısırken gercekten zor hemde ınsan calısmak ıstemıyor ısteksız oluyor.ılk ebbegım 9 hafatalıkken gelısmedıgı ıcın kurtas oldum sonra ısten cıktım sımdı bu bebekte evdeyım ve pıjamalar ustumde keyıf catıyorum
mrb arkadaşlar hepinizin bebeği hayırlı olsun inşallah aranıza benide alırsanız sevinirim ama benimkisi tüp bebek yanlış hesaplamıyorsam şu anda 4+3 haftalığız ilk b-hcg 42 iki gün sonra 105 3 gün sonra dünde 313 çıktı sizce nasıl sat:7 eylüldü cvp yazarsanız sevinirim
mrb arkadaşlar hepinizin bebeği hayırlı olsun inşallah aranıza benide alırsanız sevinirim ama benimkisi tüp bebek yanlış hesaplamıyorsam şu anda 4+3 haftalığız ilk b-hcg 42 iki gün sonra 105 3 gün sonra dünde 313 çıktı sizce nasıl sat:7 eylüldü cvp yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?