2012 haziran anneleri

yok bu pazartesi değil 17 sinde..haftaya pazartesi duyucam inşallah..acayip heyecanlıyım..3 haftalıkken öğrendik bebişi..polikistik overliydim tedavi de görmedim süpriz oldu..ama 2 haftadır 9 doğurdum resmen geç gösterdi kendini bizimki..2 haftdır hcg takbindeydim..çok şükür herşey normalde..içim rahatladı..

canım sende hg ben işten dolayı yazamıyom inş.sağlıklı şekilde sizlerde bebeğinizi kucağınıza alırsınız

arkadaslar banada yardım edermisnz bnmde adetim gecikmezdi 1 2 gn geçti ama bnm göğslerim çok acıyo bide karnımın sağ tarafında bi sertlik var bişey varmış gibi.sizdede böyle şeyler varmıydı :26:

merhaba
ben 3 haftalıkken öğrendim bebeişimi..ilk belirti göğüs uçlarımda aşırı acımaydı..ve kasığımın sağ tarafında bıçak saplaması gibi ağrılar oluyodu..belirtiler benziyo..bence bi idrar testi yap istersen..benim idrar silik çıktı sonra hemen kan testi yaptırdık..hcg 291 çıkmıştı..

Haziranın cici anne adayları nasılsınız bakalım.Keyifler nasıl gidiyor.Yeni gelen arkadaşlarımızın hepsi hoşgelmiş topiğimize.2-3 gün girmedim Maşallahhhh tpik dolmuş taşmış resmen.İnşallah hepimizde sağlıkla sıhhatle Allahın izniyle alırız bebişlerimizi kucaklarımıza.Liste yapılmış sanırsam.Hazırlayan arkadaşların ellerine sağlık.Benide eklerseniz sevinirim.

Sat:27 Ağustos

Doğum: (Alah nasip ederse tabi) 2 Haziran

Teşekkürler...Kendinize çoook dikkat edin şekerler....

evet canım liste yapıldı dün hatta yaptılar inş. Sende sağlıklı şekilde alırsın bebişini

burcum herkes ıstıharet halinde herhalde benimde uykum geldi çok uyudum uyuycam

kızlar ılk defa bugun ogurmelerım basladı ve zorla kahvaltı yaptım halada mıgdem agzımda resmen agzımın tadı berbat sakız cıgnıyorum ama bu gıdısle benım velet poklu olcak eskıler oyle derler

Son düzenleme:
arkadaslar banada yardım edermisnz bnmde adetim gecikmezdi 1 2 gn geçti ama bnm göğslerim çok acıyo bide karnımın sağ tarafında bi sertlik var bişey varmış gibi.sizdede böyle şeyler varmıydı :26:

canım hg bence idrar testi yapman yada kan vermen en iyi sonucu verecektir bazen adet belirtileride yanıltabiliyo

selam kızlar
bende 5 haftlaık hamileyim,dün kesemizi gördük..:))haftaya pazarteside kalp atışı ve bebişimizi inşallah..

tebrik ederim hayırlısıyla bebişleri kucagımıza alırız inş

sagol canım hepimiz aynı heyecanlar içindeyiz saglıkla inş

kızlar ılk defa bugun ogurmelerım basladı ve zorla kahvaltı yaptım halada mıgdem agzımda resmen agzımın tadı berbat sakın cıgnıyorum ama bu gıdısle benım velet poklu olcak eskıler oyle derler

hadi bakalım canım devamı gelsin inş.benimde 2 gün önce öle kötüydüm bu 2 gündür bişi yok şidi uyudum uyuycam iş yerinde olmasam yatardım ne güsel

1 gun var senle aramızda varmı bulantı falam pekı sende

hadi bakalım canım devamı gelsin inş.benimde 2 gün önce öle kötüydüm bu 2 gündür bişi yok şidi uyudum uyuycam iş yerinde olmasam yatardım ne güsel

ılk gebelıgımde bende calısıyordum resmen pc basında aglıyordum eve gıtmek ıstıyorum dıe ınsan gebeyken evde olsamda bacaklarımı soyle uzatıp keyıf catsam dıyor calısırken gercekten zor hemde ınsan calısmak ıstemıyor ısteksız oluyor.ılk ebbegım 9 hafatalıkken gelısmedıgı ıcın kurtas oldum sonra ısten cıktım sımdı bu bebekte evdeyım ve pıjamalar ustumde keyıf catıyorum

kızlar lıstede bende olmak ıstıyorum sat 1 eylul yas 26

mrb arkadaşlar hepinizin bebeği hayırlı olsun inşallah aranıza benide alırsanız sevinirim ama benimkisi tüp bebek yanlış hesaplamıyorsam şu anda 4+3 haftalığız ilk b-hcg 42 iki gün sonra 105 3 gün sonra dünde 313 çıktı sizce nasıl sat:7 eylüldü cvp yazarsanız sevinirim

anladım canım geçmiş olsun bak herşeyde bi hayr vardır şimdi inş. Sağlıklı bi şekilde bebişini sende kucağına alırsın benim ilk bebeğim inş.
Işim zor değil ama uyku çok oluyo nedense midem de öle 2 gün öncesinde çok kötüydü şimdi yok normal dimi bi sorun yok demi pztsi inş bakcaz ilk hareketliliğine

hergun katlamıs beta cnm bu ıyıye ısaret bıde tup bebek oylemı ayyy allah kucagına almayı nasıp etsın ıns bence ıcını ferah tut kan degerlerının katlaması guzel gıttıgını gosterır

canım aramıza hg inş. Sende sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…