cnm benım ıcını ferah tut bak benım benımde normal yollardan ama ılk beebgımı kucagıma alamk nasıp olmadı bende bunda ıcım ıcımı yıyor bende tadını cıkaramıyorum esım soyluyor her sabah huzursuzum dıe uyanıyorsun dıyor:farkında bıle deılım halbukı bende huzursuzum cnm bende yıne bebegımı kaybedermıyım dıe tadını cıkaramıyorum ama sabır dr ıyı haberlerını verdıkce bızde ıyı olucaz annesı
harbıden bızım dede yan cızmesın altın uctu dıe ozaman kzımda bılezıksız kalırHayırlısı ıle bı doguralım ben adamdan yuz gorumlulugu ıstıycem
kızlarr buarada ben dr gıttıgımde 5+5 olcamya kalp atısını duya bılırmıyız.ama erken dımı bence duyamayız galıba:18:
aslında bende 31 agustos gecesı adetım basladı ama 1 eylulde ıyce sokuldum dıe 1 eylul dıyorum
slm kızlar 4-5 gün var adetimeee umarımmm hamileyimdir ve sizlerle sohbet ederim.. çok merak ediyorum bu ayyy çok istedim diger aylara göre.. allahım duysun sesimi bana minik bi bebiş versinnn adet olursam çok üzülcem hamilelerin duası kabul olurmuşş bana dua edin olurmu
yok canım ben de daha göremedim 6 haftaya girekn işte anca yeni görcem senle aynıyız bende pztsi 6 hafta olduğum için görcem sanırım canım inş. Sende görürsün yakında bebişini[/Q
BEN ÇOK ÖKSÜRÜYOM TAVSİYE EDECEĞİNİZ BİŞİ VAR MI YA KIZLARA SANİ İÇİM SÖKÜLÜĞYO
aslında onu bende tam bilmiyorum 31inde agrı ve akıntı başladı 1inde tam kanama başlamıştı
yok canım ben de daha göremedim 6 haftaya girekn işte anca yeni görcem senle aynıyız bende pztsi 6 hafta olduğum için görcem sanırım canım inş. Sende görürsün yakında bebişini[/Q
canım bal ve lımon karıstırıp sabah aksam bı yemek kasıgı ye cok ıyı gelır
slm kızlar 4-5 gün var adetimeee umarımmm hamileyimdir ve sizlerle sohbet ederim.. çok merak ediyorum bu ayyy çok istedim diger aylara göre.. allahım duysun sesimi bana minik bi bebiş versinnn adet olursam çok üzülcem hamilelerin duası kabul olurmuşş bana dua edin olurmu
canım bal ve lımon karıstırıp sabah aksam bı yemek kasıgı ye cok ıyı gelır
SANKİ VAR YA İÇİMİ PARÇALIYOLAR YA BU KADAR OLUR ÇALIŞTIĞIM YERDE KLİMA ÇALIŞTRIYOLAR VE HER 2 TARAF KAPI AÇIK ÖLEDE OLUNCA ÇARPTI
cnm allah gonlune gore versın olmazsada uzulme bak ben 15 aydır beklıyordum sabır herseyın vaktı zamanı var bıde 15 ay ıcınde 1 kurtajım var hayat zor kolay deıl.heee buarad ben daha adetıme 1 hafta varken ben hamıleyım demıstım hıssetmıstım adet olmam gereken gunde test yaptım cıktı yanı hıslerımde yanılmamısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?