2012 haziran anneleri

gerçekten sabredin kızlar allaha emanet edin inş. Bişycik olmaz demişti derya dersiniz benim eşimde
varikoselden ameliyat olmuştu hatta 2 taraftan hidrosel bana arkadaşlar çocuk olmaz dediler allahın izniyle şimdi kısmetse gelcek bebişimz onun için allaha güvenin kızlar

harbıden bızım dede yan cızmesın altın uctu dıe ozaman kzımda bılezıksız kalır Hayırlısı ıle bı doguralım ben adamdan yuz gorumlulugu ıstıycem

oooo sende ha sen eşinden iste yüz görümlülüğü deden ne istiyon kız babnızda bişiler yapsın bebişine koly mı baba olmak demi ama

kızlarr buarada ben dr gıttıgımde 5+5 olcamya kalp atısını duya bılırmıyız.ama erken dımı bence duyamayız galıba:18:

slm kızlar 4-5 gün var adetimeee umarımmm hamileyimdir ve sizlerle sohbet ederim.. çok merak ediyorum bu ayyy çok istedim diger aylara göre.. allahım duysun sesimi bana minik bi bebiş versinnn adet olursam çok üzülcem hamilelerin duası kabul olurmuşş bana dua edin olurmu

kızlarr buarada ben dr gıttıgımde 5+5 olcamya kalp atısını duya bılırmıyız.ama erken dımı bence duyamayız galıba:18:

yok canım ben de daha göremedim 6 haftaya girekn işte anca yeni görcem senle aynıyız bende pztsi 6 hafta olduğum için görcem sanırım canım inş. Sende görürsün yakında bebişini

cnm allah gonlune gore versın olmazsada uzulme bak ben 15 aydır beklıyordum sabır herseyın vaktı zamanı var bıde 15 ay ıcınde 1 kurtajım var hayat zor kolay deıl.heee buarad ben daha adetıme 1 hafta varken ben hamıleyım demıstım hıssetmıstım adet olmam gereken gunde test yaptım cıktı yanı hıslerımde yanılmamısım

slm canım hg istersen bi idrar testi yap çok silikde çıksa pozitif olabilir benim öyle olmuştu bi hafta kala silik çıktı 2-3 kala kan verdim bhcg 160 çıktı şimdie 5+3deyim
darsı sana olur inş

inanılmaz derecede oksuruyodum ve sureklı antıbıotık ıctıgım ıcın ınat ettım bu sefer almıcam dıye bı arkadasım bana 1 yemek kasıgı bala bıraz lımon sıkmamı bırde karabıber atmamı soledı aksam yaptım yedım ve gece hıc oksurmedım sabah kaltıgımda bıraz oksuuryordum ama cok azalmıstı bı kac gun denıcem sızde deneyın ınanılmaz ıse yarıyor:teytey:

BEN ÇOK ÖKSÜRÜYOM TAVSİYE EDECEĞİNİZ BİŞİ VAR MI YA KIZLARA SANİ İÇİM SÖKÜLÜĞYO[/QUOTE]

gemiş olsun deryacım toz zencefil+zerdeçal+bal karıştır biraz bogazını yakar ama iyi gelir

15 aymı
benim daha 3. ayımm

bende bu ay çok umutluyum ama bi an gelioooo yok hamile deilim diyorum..
gögüslerim hiç agrımıyor normald adetime 4-5 gün var ve benim gögüslerim taş gibi olup agrıması lasımdı şimdi sönük yumuşacıklar.. ondan umutsuzum sanki ..
bu a doktora gittim tam ovulasyonumun son günleriydi ultrasonda baktı gayet güzel yumurtluyorsun dedii.. sorunda yok yanii.
kasıklarımda arada batma var okdr.. belim bile agrımıyor.. sadece 5 gün önce kustumm.. ondan sonrada midem bulandıı ve grip oldum okdr..

5 gün önce sanki kasıgımdan böle bşy aktı gibi bi duygu oldu elimi karnıma götürdüm umarım bebegim sen gelmişsindir dedim o an çok garip bi duyguydu

BEN ÇOK ÖKSÜRÜYOM TAVSİYE EDECEĞİNİZ BİŞİ VAR MI YA KIZLARA SANİ İÇİM SÖKÜLÜĞYO

gemiş olsun deryacım toz zencefil+zerdeçal+bal karıştır biraz bogazını yakar ama iyi gelir[/QUOTE]

SAOL CUCUM YA CUCU DİYOM KIZMIYON DEMİ GÖRÜMCEMİN ADI DA BURCU ONA CUC DİYOZ SANA DA DESEM Bİ SAKINCASI VAR MI İSTEMESSEN DEMEM DEDİKLERİNİZ DENİYCEM CANIM İNŞ. FAYDASI OLUR YA

sat 7 eylül.....
henüz hazır değilim falan derken sanırım bu fikre alışıyormuyum ne..... :))))
Rabbim tüm kalbiyle isteyenlere öncelikle nasip etsin ama tabi varsa da kabulüm :))))
1,5 yıllık evliyim az daha gezelim tozalım da nereye kadar değil mi....k.k da bebiş diye diye dualar içinde olan o kadar çok insan var ki,eğer hamişsem sanki şımarıklık yapıyormuşum gibi hissettim bir an,yerimde olmak isteyen o kadar kişi var ki.....
uzun lafın kısası,testin sonucuna göre sanırım bu topiğe dahil olacağım
öncelikle şu testi yapmam gerekiyor ama biraz daha bekleyeyim diyorum,hani idrar da hemen görünmüyormuş ya.....
bir de belirtileriniz nedir kızlar????
sanki kasıklarımda hafif sancı var....kimbilir belkide sadece gecikmiştir.....peki bu kadar 4-5 gün gecikir mi?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…