2012 haziran anneleri

Merhaba Hanimlar; ben de yeni ogrendim hamile oldugumu, henuz 4 haftalik hamileligim. Guzel bir topik olmus, buradan tecrubelerimizi paylasmamiz cok iyi olacak bizler icin. Hepimizin hamileligi hayirli olsun, kucaklarimizi doldursunlar.

bende bu gün öğrendim hamile oldğumu

çok heyecanlıyım 13 haziranda doğacak sanırım bu inş sağlıkla sıhatle hepimiz bebişlerimizi kucaklarımza alırız arkadaşlarrrr

hoşgeldiniz yeni anneler,
ne güzel topiğimiz iyice hareketleniyor
allahım sonuna kadar gitmeyi nasip etsin hepimize.

hayırlı olsun canım benim, benim kese cuma günü yani 4+5 ken göründü ama bebek ne zaman görünür bilmiyorum, ben de 7 haftaya kadar bekliycem inşallah bi sorun çıkmaz.

canım bende de 2. çizgi silikti kan testi yaptım ve pozitif çıktı, bi kan testi yaptır istersen emin olmak için ama büyük ihtimalle hamilesin hayırlı olsun

hayırlı olsun canım topiğmize hoşgeldin :), hepimizin korkuları var sağlıkla atlatırız inşallah.
Merhaba Hanimlar; ben de yeni ogrendim hamile oldugumu, henuz 4 haftalik hamileligim. Guzel bir topik olmus, buradan tecrubelerimizi paylasmamiz cok iyi olacak bizler icin. Hepimizin hamileligi hayirli olsun, kucaklarimizi doldursunlar.

amin canım senin de hayırlı olsun, umarım topikteki ve isteyen herkes bebeğine kavuşur.

çok heyecanlıyım 13 haziranda doğacak sanırım bu inş sağlıkla sıhatle hepimiz bebişlerimizi kucaklarımza alırız arkadaşlarrrr

amin,hayırlı uğurlu olur inşallah bebişin canım.

topiğimiz baya hareketlendi çok güzel

hayırlı olsun canım benim, benim kese cuma günü yani 4+5 ken göründü ama bebek ne zaman görünür bilmiyorum, ben de 7 haftaya kadar bekliycem inşallah bi sorun çıkmaz.

canım bende de 2. çizgi silikti kan testi yaptım ve pozitif çıktı, bi kan testi yaptır istersen emin olmak için ama büyük ihtimalle hamilesin hayırlı olsun

hayırlı olsun canım topiğmize hoşgeldin :), hepimizin korkuları var sağlıkla atlatırız inşallah.

amin canım senin de hayırlı olsun, umarım topikteki ve isteyen herkes bebeğine kavuşur.

amin,hayırlı uğurlu olur inşallah bebişin canım.

topiğimiz baya hareketlendi çok güzel

selam hanimlar bugun kalabaligiz masallah ben gecen yazmistim ama topis sessizdi
benim bebis 1 haziranda gelecek insallah ilk kontrolum carsamba gunu kismetse kizlarima bir erkek kardes gelir kizlar yaklasik 5 haftalik gebeyim ve bulantim ve uyku halim yok normalmi sizce

canım ya bu topikteki herkes aynı sanırım haziran annelerinde var bi gariplik hayırlı olsun bebişin bu arada

tüm anne adayları burada ama kimsede ses yok nasılsınız kızlar? ben bugün daha iyi gibiyim inşallah bişey olmıycak bebeğime buna inanıyorum.

canım ya bu topikteki herkes aynı haziran annelerinde var bi gariplik hayırlı olsun bebişin bu arada

sagol canim ama gercekten garip uyku yok kusma yok hayirlisi bakalim
benim ikinci gebeligim ama 3.bebis insallah ilk asilama olmustu buda dogal olmaz 9 yil hapla korundum ikinci aydada gebe kaldim ama daha belli degil ikizmi tekmi crs ba belli olacak senin ilk bebekmi

benim ilk gebelik bi kaç gündür üzgündüm düşük tehlikesi vardı ama bugün azaldı bakalım bişley olmaz inşallah, herkes bebişine kavuşur canım, ikiz istiyo musun canım ?
çok güzel ya

benim ilk gebelik bi kaç gündür üzgündüm düşük tehlikesi vardı ama bugün azaldı bakalım bişley olmaz inşallah, herkes bebişine kavuşur canım, ikiz istiyo musun canım ?
çok güzel ya

insallah rabbim bebegini sana bagislar canim korkma dusunmemeye calis
benim ikiz kizlarim var bilmem hic dusunmedim ikiz olmasini saglikli olsun yater ama kan sonucum yuksekmis dr-ikiz olabilir demisti klomen kullanmistim da
ama oglan istiyoruz

kızların ikizmi canım ne güzel :)

inşallah allah gönlüne göre verir birde oğluşun olur.

benimde ikinci çocuğum olacak kısmetse.

kızlarr merhabalarrrr.... benimde sat 26 ağustos... çok heyecanlıyımmm :) çarşamba dra gidicem inşallah... ya yalnz ben bu bhcg değerlerinden pek anlamıyorum geçtiğimz cuma günü yani adetimden 5 gün geçtikten sonra kan testi yaptrdm 1841 çıktı... sizce bu değer nasılll ????

way be zaman ne çabuk geçmiş bende 2011 haziran annesiyim biz kuzucuklarımızı kucağımıza aldık sağlıkla büyütüyüroz çok şükür darısı sizin başınıza inş.rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inş.

Merhaba kizlar bende 4 gün önce ögrendim hamile oldugumu Allah ima sükürler olsun. Allah sagligiylan hayirlisiylan kucagimiza almayi nasip etsin. bende 4+3 üm hesaplasa göre haziran annesi olucam insallah benim 3+5 günken degerim 192 cikti doktor birdaha gerek yokgüzel deger dedi bi dahaki 5+5 ken yapilacakmis. o yüzden tedirginim artis nasildir die insallah hersey yolunda gider. bu arada geceleri her yarim saatte bir tuvaletteyim neredeyse cok cisli oldum cok
Sizin kan degerleri nasil ikinci ölcümleriniz yapildimi ? Birde belirtileriniz neler??
Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah hepimiz en güzeliylen en sagliklisiylan en hayirlisiylan bebislerimiza kavusuruz...

Canim benim degerin süper adetten 5 gün sonraysa cok normal yani hadi hayirlisi olsun Allah kucagina almayi nasip etsn

çok güzel ya

Canim benim benimde de ilk gebeligim Allah korusun seni ve bebgini hepimizin bebeklerini insallah Canim benim senin düsük tehliken nerden anlasildi kanaman mi vardi.
Ben suan hem kansulandirici bebek aspirini düzeyinde bir ilac aliyorum hemde progestron jeli doktor bana 3+5 ken bakti birdaha 5+5 de dedi. ee Ne kese görebildim ne 2. kan tahlilim yapildi endiseleniyorum bisey olursa nerden anlicam die. ALlah korusun bu bebegi uzun zamandir bekliyorduk Allah bizi korusun hepimizi insallah

Be bhcg değerlerini okuyunca benim aile hekimine küfrediyorum resmen :)
Benim değerim 4049 çıktı geçen perşembe ve aile hekimi hamilesin diyemeyiz çünkü bunun sınırı 5000 dedi:)
Komik kadın. Bu forumda gördüğüm tüm değerler bunun altında ama doktorları hamilesin demiş herkese.
Bu aile hekimi diplomasını kasaptan almış heralde :)

Canim benim sen birimlerine baktin mi yanindaki herkes farkli birimler kullaniyor. Biriminide yazarsan burdan net bi cevap verebilirm insallah hamilesindir canim benim hayirlisi olsun birde sen kacinci gün baktirdin kanina?

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. haziran annesiyim inşallah. Sat 31 ağustos. Arkadşalar bende ara ara sancı oluyor normalmi korkuyorum ben hemde çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…