2012 haziran anneleri

canım daha o kadar miniciklerki,
ben kızımda 18. haftada ilk kıpırtılarını hissetmiştim,muhteşem bi duygu.
ama son haftada bile kalp atışını hissedemezsin,onlar kaç kat içimizde ve kalpleride minicik bedenlerinin içinde bir kıpırtı sadece.ama hareketlerini hissettikten sonra hıçkırıklarını hissedebiliyosun pıt pıt pıt çok tatlı :)

şu an sağdada soldada değiller,rahmimiz henüz küçük ve alt karın bölgesinin tam ortasında duruyor onlarda içinde biyerdeler işte :)

ben been beeen son bi kaç gündür sırtüstü yatıp elimi kasığıma doğru koyduğumda sanki kalp atıyo gibi hissediyorum

ben çok unuturum normalde,bazen günde bi iki taneyle kalırım.
sonra biyerde okudum 5 dk. arayla içilebilir diye,ona istinaden doktoruma sordum,çünkü benim içinde kolaylık olurdu öylesi.ama işte yazdığım yanıtı aldım banada mantıklı geldi.arada bir yapmakta sakınca yoktur bencede.

diğer arkadaşlar tarafından yanlış anlaşılma olmasın diye belirtmek istedim,sürekli hergün peşpeşe almak çok sağlıklı olmayabilir

benim bugünkü belirtilerim kasık ağrım vardı uyku halindeydim devamlı bildiğiniz ayakta uyuyorum yani bide göğüslerimin maşallahı var=)) kocaman oldular kahverengisi arttı bide acıyorlar çok hassas oldular

kızlar önemli bişi sorucam ağda esnasında rahim ağzı kasları kendini sıktığı için sıkıntı yaratır mı? genital temizliği nasıl sağlıycaz? artı cinsel ilişki hangi aylarda yasak? bunları bilen varmı? bide benim beyaz akıntım var demiştim sizde de varmı?

kumlucadayım. ben kan tahlili idrar yaptırmıştım onlar normal çıkınca doktor demire vitamine şimdi gerek yok dedi. 3. aydan sonra başlanacakmış şimdi folic asit kullnıyorumm..

bende ekled,m

hangi hastaneye gidiyorsun peki?

şu anda burdaki devlet hastanesine. biz yeni geldik buraya tam bilmiyorum antalyayı medical parka gideyim diyorm ama bilmiyorum. çalıştığım için her zaman doktora antalyaya gelmek zor gelio ..7 aydan sonra da özel doktor edineyim diyorum ama bakalım... sen hangi hastaneye gidiyorsun ya da doktora önerebileceğin yer varmı?

tatlım ben kan tahlili için en yakın hastaneye gittim ama normalde oraya gitmiycem Antalyada dersen uncalı meydan hastanesi çok iyi ablam orda doğum yaptı doktor ablamın elinden tuttu korkma çocuğum diye süper bi adam ama kumlucada bilmiyorum aslında Antalya sana uzak aniden doğum sancın gelse yolda doğurursun :) bide korkutelinde medi yaşam var orası da iyi elmalıya yakın mısın peki? ben medi yaşama gidicem.medical parka gelince orası çok pahalı

hmm ya bir an önce onun oralad yaşadğına tanık olmak istiyorum sanırm o sebepten sabırsızlığım...o dedğin aleti bende düşünücem almayı güzel fikir

o sıkıntı bende de var, geceleri hiç rahat uyuyamıyorum, öyle bi yastık mı varmış, ben de alayım bari

arkadaşlar o sıkıntı bendede var kızımdada vardı bnm yanlız adetim geçti bide tahminime göre bebiş varsada daha 3 4 gaftalık siz nasıl öğrendiniz bide sizde daha önce hissetmişmiydiniz göğsünüzde acı karnınızda sertlik falan ben var gibi düşünüyorum aama inşallah

ayy öle hemen sancı falan gelmesin o kadar beklio 1 saat daha beklesin :)) elmalı yakınmış ama gitmedim orasıda ilçe ben antalya merkez daha iyi korkutelide 60 km falan antalya 90 km 60 km dayanan 90 km dayanır heralde :) sen nerdesin antalyanın? medi yaşam antalya merkezdemi bi kaç özel hastanede var bakıcam onlara...

ooo çok beklememiz gerekiyor yani:26:

canım bi karışıklık oldu galiba benden başka tuanaya rastlamdım hem isim hem tarih hem şehir aynı olamaz sanırım :)

ben folic plaus kullanıyorum canım günde üç tane hamilelğmi günümde öğrendim ve o gün başladım doktor yazdı

umaycımmm sanırım bnm bebiş sol tarafta hissetmek duymak şu an çok zor hatta imkansız ama sancım devamlı orda oluyor sağda tık yok

benimde bazen sağda bazen solda oluyor bu demekki ikizim olacak zaten bi rüya gördüm rüyamı netten yorumlamaya çalıştım üstün yorum yeteneğim sonunda üçüz bebeğim olacak biri çift yumurta diğeri tek yumurtada hahahah ben böyle düşündüm hehe

ayy kuzum benim yerim ben onun pıt pıtlarını ya sabır goruğu pekmez edermiş sabretmek lazım işte ama insan sabırsızlanıyor yumuk yumuk ellerini bi koklayacağım günler gelse...

ben been beeen son bi kaç gündür sırtüstü yatıp elimi kasığıma doğru koyduğumda sanki kalp atıyo gibi hissediyorum
ayzancığım bende öyle bir şey düşünmüştüm ama değilmiş malesef bir kaç ay sabretmemiz gerekiyormuş onlar için...

Iyi aksamlar herkese,allah kismet ederse bende haziran annesiyim 2,5yasinda bir oglum var,satim 7eylul tahmini dogum tar.13 haziran bugun doktora gittim kese gorundu tahliller icin kan ve idrar verdim yarin sonuclarimi alicam,insallah herkes guzel bir hamilelik gecirir....

merhaba arkadaşlar......
birşeyler varsa gelirim demiştim işte buradayım :))))
bugün idrar testi yaptım ve 2. çizgi silik çıktı......sanırım gebelik yeni oluşmuş
SAT : 7 eylül tahmini doğum tarihi : 14 haziran 2012 :)))))
yarın kan tahlilimi yaptırıp bir gün sonra falan da dr.ma karar verip eşimle oraya gideceğim :)))))

kızlaar benide ekleyin listeye sat 1 eylül dogum tarihi 7 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…