kızlar sırtüstü uzanıp kasıklarınızda kap sesi duyabildinizmi hiç mümkünmü bu ses derken ses değil tabi attğnı hissedbildinizmi? çok merak ediyorum birde bebek bizim kasığımızın ne tarafında normalde sağ sol ? orda neresinde
kızlar sırtüstü uzanıp kasıklarınızda kap sesi duyabildinizmi hiç mümkünmü bu ses derken ses değil tabi attğnı hissedbildinizmi? çok merak ediyorum birde bebek bizim kasığımızın ne tarafında normalde sağ sol ? orda neresinde
tatlım be sabah öğlen akşam içiyorum ama olurda unutursun yanında ilaç olmassa mesela sabah unuttun öğlen ikisini bir içebiliyorsun öle hergün değil ama bana yapılabilindiği söylendi normalde bi ilacı içerken bile 3 kere düşünen ben aynı anda almıorum unutmadığıım müddetçe
antalyanın neresindensin cnm bende antalyada.bide kızlar bişi sorucam vitamin folik asit bişi kullanıyo musunuz? ben doktora sormayı unuttum ilk gittiğimde zaten çok küçüktü.kendim folbiol aldım eczaneden ama kapsamlı bi ilaç değil yani sadece folic asit içeriyor demir falan yok.siz ne kullanıyosunuz doktorunuz ne önerdi?
kumlucadayım. ben kan tahlili idrar yaptırmıştım onlar normal çıkınca doktor demire vitamine şimdi gerek yok dedi. 3. aydan sonra başlanacakmış şimdi folic asit kullnıyorumm..
| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet
folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz
siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz
dreamsea27 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz
hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz
muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz
edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz
nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz
edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz
agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz
newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz
glcnats_00 |Antalya | 31 Ağustos |6 haziran| bekliyoruz
ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz
duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz
Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz
aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz
n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz
emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz
oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz
umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz
AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz
listeyi buldum kızlar ismi olmayan yazsında güncelleyelim listemizi
daha sonra renklendirme de yaparız
hangi hastaneye gidiyorsun peki?
şu anda burdaki devlet hastanesine. biz yeni geldik buraya tam bilmiyorum antalyayı medical parka gideyim diyorm ama bilmiyorum. çalıştığım için her zaman doktora antalyaya gelmek zor gelio ..7 aydan sonra da özel doktor edineyim diyorum ama bakalım... sen hangi hastaneye gidiyorsun ya da doktora önerebileceğin yer varmı?
Canimcim bebgimiz suanda rahmimizde yani ortada tam asagi tarafta rahim zaten kücücük. Düsün bebegimiz ne kadar kücüktürBebegin kalp sesini o sekilde hissetmen mümkün degildir sanirsam ama onun icin özel aletler satiliyormus esimde arastiriyor eger cok pahali bisey degilse almayi düsünüyoruz istedigin zaman bebegin kalbinin sesini dinleyebilirsin hatta hickirikklari falanda duyuluyormus
o sıkıntı bende de var, geceleri hiç rahat uyuyamıyorum, öyle bi yastık mı varmış, ben de alayım bari
tatlım ben kan tahlili için en yakın hastaneye gittim ama normalde oraya gitmiycem Antalyada dersen uncalı meydan hastanesi çok iyi ablam orda doğum yaptı doktor ablamın elinden tuttu korkma çocuğum diye süper bi adam ama kumlucada bilmiyorum aslında Antalya sana uzak aniden doğum sancın gelse yolda doğurursun :) bide korkutelinde medi yaşam var orası da iyi elmalıya yakın mısın peki? ben medi yaşama gidicem.medical parka gelince orası çok pahalı
şekerim sırt üstü yatıp dinlediğinde bebeğin kalp atışını duyamazsın.3 aylık olduğunda bğırsak hareketlerin olacak onu bile bebeğin kıpırtısı sananlar oluyor.bebeğin hissedilmesine daha çok var.şuanda bebişlerimiz rahimden çıktı sağ ya da sol kasığa hangisini uygun bulursa ona yerleşmeye çalışıyor.çok yoğunlar bebişlerimiz şuan :)
canım bi karışıklık oldu galiba benden başka tuanaya rastlamdım hem isim hem tarih hem şehir aynı olamaz sanırım :)
umaycımmm sanırım bnm bebiş sol tarafta hissetmek duymak şu an çok zor hatta imkansız ama sancım devamlı orda oluyor sağda tık yok
ayy kuzum benim yerim ben onun pıt pıtlarını ya sabır goruğu pekmez edermiş sabretmek lazım işte ama insan sabırsızlanıyorcanım daha o kadar miniciklerki,
ben kızımda 18. haftada ilk kıpırtılarını hissetmiştim,muhteşem bi duygu.
ama son haftada bile kalp atışını hissedemezsin,onlar kaç kat içimizde ve kalpleride minicik bedenlerinin içinde bir kıpırtı sadece.ama hareketlerini hissettikten sonra hıçkırıklarını hissedebiliyosun pıt pıt pıt çok tatlı :)
şu an sağdada soldada değiller,rahmimiz henüz küçük ve alt karın bölgesinin tam ortasında duruyor onlarda içinde biyerdeler işte :)
ayzancığım bende öyle bir şey düşünmüştüm ama değilmiş malesef bir kaç ay sabretmemiz gerekiyormuş onlar için...ben been beeenson bi kaç gündür sırtüstü yatıp elimi kasığıma doğru koyduğumda sanki kalp atıyo gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?