çok teşekkür ederim canım.ismimin yanında 9 var,muhtemelen sen farketmeden elin değmiştir.bu bir işaret olabilirmi acaba
umaygulay canim liste zaten renkli sen alintiyla cevapla de yeter.listeyi bastan düzenlemene gerek yok yani
eklenmesini isteyen arkadaslarda bana özeldem mesaj atsinlar ben eklerim bos vaktim oldukca
tamam canım listeye karışmış gibi oldumda kusura bakma arkadaşlarda listede bulunsun istedim emeğine sağlık canım böyle daha güzel oldu
:103::103:
kızlar sırtüstü uzanıp kasıklarınızda kap sesi duyabildinizmi hiç mümkünmü bu ses derken ses değil tabi attğnı hissedbildinizmi? çok merak ediyorum birde bebek bizim kasığımızın ne tarafında normalde sağ sol ? orda neresinde
bende 5 haftalık olunca gittim kese göründü(ama vajinal ultrasonda) normal dedi doktor
norma ultrasonda görünmedi mi bende 5 haftalıkken gittim normal ultrasonda görünmedi iste bi daha gidicem perşembe günü.. ayy o zaman bosuna mı evham yapıyorum dış gebelik mi diyee :)
Canimcim bebgimiz suanda rahmimizde yani ortada tam asagi tarafta rahim zaten kücücük. Düsün bebegimiz ne kadar kücüktürBebegin kalp sesini o sekilde hissetmen mümkün degildir sanirsam ama onun icin özel aletler satiliyormus esimde arastiriyor eger cok pahali bisey degilse almayi düsünüyoruz istedigin zaman bebegin kalbinin sesini dinleyebilirsin hatta hickirikklari falanda duyuluyormus
cihazı bulursanız bizde almak isteriz bilgilendirisen çok sevinirim canım ya
evham yapmana gerek yok canım zaten doktor normalde görünmez diye vajinal ultrason yapmıştı
kızlar sırtüstü uzanıp kasıklarınızda kap sesi duyabildinizmi hiç mümkünmü bu ses derken ses değil tabi attğnı hissedbildinizmi? çok merak ediyorum birde bebek bizim kasığımızın ne tarafında normalde sağ sol ? orda neresinde
| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet
folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran| bekliyoruz
siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran| bekliyoruz
dreamsea27 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran| bekliyoruz
muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran| bekliyoruz
edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
tuanna | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran| bekliyoruz
nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran| bekliyoruz
edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran| bekliyoruz
Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran| bekliyoruz
emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran| bekliyoruz
oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran| bekliyoruz
umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran| bekliyoruz
AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran| bekliyoruz
MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran| bekliyoruz
ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran| bekliyoruz
t.u.a.n.a ile tuanna ayni kisimi acaba arkadaslar bileniniz varmi tarihleri ayni zaten isimleride cok benzer
Kızlar aranızda folik plus kullanan varmı? varsa günde kaç tane içiyorsunuz?
Kızlar aranızda folik plus kullanan varmı? varsa günde kaç tane içiyorsunuz?
canım ben kullanıyorum günde 3 tane içmek zorundasın ister aynı anda ister sabah öğle akşam çnk içinde 400mg folic var ilk aylarda hergün bunu almak şart 3. aydan snr değerin arttırılması gerek onun içinde doktorlar veriyorlardır
doktor bana en az 2 saat arayla iç demişti,mide ve karaciğere zarar verebilirmiş hepsini aynı anda almak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?