2012 haziran anneleri

umaygulay canim liste zaten renkli sen alintiyla cevapla de yeter.listeyi bastan düzenlemene gerek yok yani

eklenmesini isteyen arkadaslarda bana özeldem mesaj atsinlar ben eklerim bos vaktim oldukca

tamam canım listeye karışmış gibi oldumda kusura bakma arkadaşlarda listede bulunsun istedim emeğine sağlık canım böyle daha güzel oldu
:103::103:

tamam canım listeye karışmış gibi oldumda kusura bakma arkadaşlarda listede bulunsun istedim emeğine sağlık canım böyle daha güzel oldu
:103::103:

canim benim nedemek yaptigin kusur degil ki bitanem

bu liste hepimizin insallah hepimize ugur getiricek hepimize sans getiricek

bende eklmek istiyorum herkesi ama gercekten bi bakiyorum 10 sayfa ilerlemis bile masallah cok kalabaligiz

Bana özelden mesaj ativerin ben eklerim hem kimsede ugrasmamis olur

kızlar sırtüstü uzanıp kasıklarınızda kap sesi duyabildinizmi hiç mümkünmü bu ses derken ses değil tabi attğnı hissedbildinizmi? çok merak ediyorum birde bebek bizim kasığımızın ne tarafında normalde sağ sol ? orda neresinde

Canimcim bebgimiz suanda rahmimizde yani ortada tam asagi tarafta rahim zaten kücücük. Düsün bebegimiz ne kadar kücüktür Bebegin kalp sesini o sekilde hissetmen mümkün degildir sanirsam ama onun icin özel aletler satiliyormus esimde arastiriyor eger cok pahali bisey degilse almayi düsünüyoruz istedigin zaman bebegin kalbinin sesini dinleyebilirsin hatta hickirikklari falanda duyuluyormus

| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

dreamsea27 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

tuanna | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran | bekliyoruz

t.u.a.n.a ile tuanna ayni kisimi acaba arkadaslar bileniniz varmi tarihleri ayni zaten isimleride cok benzer

bende 5 haftalık olunca gittim kese göründü(ama vajinal ultrasonda) normal dedi doktor

norma ultrasonda görünmedi mi bende 5 haftalıkken gittim normal ultrasonda görünmedi iste bi daha gidicem perşembe günü.. ayy o zaman bosuna mı evham yapıyorum dış gebelik mi diyee :)

norma ultrasonda görünmedi mi bende 5 haftalıkken gittim normal ultrasonda görünmedi iste bi daha gidicem perşembe günü.. ayy o zaman bosuna mı evham yapıyorum dış gebelik mi diyee :)

evham yapmana gerek yok canım zaten doktor normalde görünmez diye vajinal ultrason yapmıştı

cihazı bulursanız bizde almak isteriz bilgilendirisen çok sevinirim canım ya

şekerim sırt üstü yatıp dinlediğinde bebeğin kalp atışını duyamazsın.3 aylık olduğunda bğırsak hareketlerin olacak onu bile bebeğin kıpırtısı sananlar oluyor.bebeğin hissedilmesine daha çok var.şuanda bebişlerimiz rahimden çıktı sağ ya da sol kasığa hangisini uygun bulursa ona yerleşmeye çalışıyor.çok yoğunlar bebişlerimiz şuan :)

şekerim sırt üstü yatıp dinlediğinde bebeğin kalp atışını duyamazsın.3 aylık olduğunda bğırsak hareketlerin olacak onu bile bebeğin kıpırtısı sananlar oluyor.bebeğin hissedilmesine daha çok var.şuanda bebişlerimiz rahimden çıktı sağ ya da sol kasığa hangisini uygun bulursa ona yerleşmeye çalışıyor.çok yoğunlar bebişlerimiz şuan :)

canım bi karışıklık oldu galiba benden başka tuanaya rastlamdım hem isim hem tarih hem şehir aynı olamaz sanırım :)

Kızlar aranızda folik plus kullanan varmı? varsa günde kaç tane içiyorsunuz?

canım ben kullanıyorum günde 3 tane içmek zorundasın ister aynı anda ister sabah öğle akşam çnk içinde 400mg folic var ilk aylarda hergün bunu almak şart 3. aydan snr değerin arttırılması gerek onun içinde doktorlar veriyorlardır

umaycımmm sanırım bnm bebiş sol tarafta hissetmek duymak şu an çok zor hatta imkansız ama sancım devamlı orda oluyor sağda tık yok

doktor bana en az 2 saat arayla iç demişti,mide ve karaciğere zarar verebilirmiş hepsini aynı anda almak.

doktor bana en az 2 saat arayla iç demişti,mide ve karaciğere zarar verebilirmiş hepsini aynı anda almak.

tatlım be sabah öğlen akşam içiyorum ama olurda unutursun yanında ilaç olmassa mesela sabah unuttun öğlen ikisini bir içebiliyorsun öle hergün değil ama bana yapılabilindiği söylendi normalde bi ilacı içerken bile 3 kere düşünen ben aynı anda almıorum unutmadığıım müddetçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…