- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet
folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz
siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz
dreamsea27 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz
hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz
muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz
edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz
nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz
edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz
agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz
newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz
ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz
duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz
Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz
aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz
n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz
emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz
oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz
umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz
AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz
listeyi buldum kızlar ismi olmayan yazsında güncelleyelim listemizi
daha sonra renklendirme de yaparız
chileek kocaeli sat 30 agustos 5 hazıran muhtemel tarıh benıde ekleyın bu arad msn de kullanan varsa burcu_poyraz@hotmail.com ınsanın kendı gıbı heycanları olan bırılerıyle konusması cok rhatlatıo bı sorum daha olucak bna dr folık asıt verdı ama gunde 1 tane kendı dr um deıl test yaptrdgm yerdekı dr kendı drum haftaya c.tesı gel panık yapma daha erken sımdıden muaynede bısı cıkmaz dedı bu arada betahcg ılk sonuclarınız nedır ben bugun gene yaptrcm katlanmısmı ıkıye c.tesı ogrendım ben 77 dıydı dua edın bna
umayım cnmmm benide yazarmısın kuzum izmir 8 eylül bat 14 haziran beklenen tarih cnm
canım dokorum banada gunde bı tane folık asıt verdı beta hcg testını bıdaha yaptırdınmı bugun bıdaha yaptır ben gecen hafta pazartesı ogrendım hamıle oldugumu ılk sonucum 706 ıydı sonra katlanarak cogaldı
4haftalıktı bnm ilk kan tahlilimde 152.2 çıkmıştı ama şimdi baksak daa yüksek çıkar d,ye düşünüyorum
Cidden canim heryerde bebek aspirini die geciyor. Bana izmirdeki doktorum vermisti ama burdaki 50 mg lik ic dedi ben sonucu ögrendigimde izmirdeki doktorumu aradim devam 100 mg liga dedi bende onu dinledim 100 lüge deevam ediyorum. ama burdakinin 50lik ic demesi kafami karistirdi simdi hangisinin kini dinliyim bilemedim :26:
arkadaşlar hamile kaldığınız ilk günlerde karnınızın alt kısmında hafif ağrı hissetmişmiydiniz olabilir mi böyle bişey BAT ımı bekliyorum test için böyle şeyler oluncada bi hevesleniyorum bebek var galiba diye sitede de bebek konusunda da yeniyim yardımm lütfen
ben takibini yapan dr'unu dinlemeni öneririm canım,çok bi problem yaratıcağını sanmıyorum 100'lüğün,ben dr'uma çok güveniyorum.zararlı bişi olsa onaylamazdı heralde diye düşünüyorum.
bu arada miğde bulantıları kişiye göre değişiyo sanırım arkadaşlar,yada benim için çokmu erken acaba.hamilelikten önce tatlıyı severdim özellikle çikolata vazgeçilmezimdi,şimdi tam tersine,turşu,çiğ köfte tuzlu şeyler istiyo canım sürekli.bu aşerme değildir heralde hormonlar tepe takla olduğu için heralde diyorum.
sana çok çok teşekkür ederim heycanımı paylaşıyorsun yardımcı oluyorsun henüz bu ay denedik korunmayı ağustosta bırakmıştım ama inşallah bekletmeden gelir yediklerime bile dikkat ediyorum şimdidenne kadardır bebek istiyosun cnm? benim adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor normal yani.seni heveslendirmiş gibi olmıyım ama bende senle aynı zamanlarda aynı ağrıyı yaşadım eşimde daha erken falan demişti ama olabiliyormuş.benim ablam kadın doom uzmanının tıbbi sekreteriydi ona soruyorum bazen.o herşeyi bildiği halde illa gelip burda didikliyorum o ayrı :)
sana çok çok teşekkür ederim heycanımı paylaşıyorsun yardımcı oluyorsun henüz bu ay denedik korunmayı ağustosta bırakmıştım ama inşallah bekletmeden gelir yediklerime bile dikkat ediyorum şimdiden
evet doğum kontrol hapıydı bu 3. ay içmiyorum ve çook istiyorum olsun hemen :) biraz pimpirikliyim galiba bakalım neler bekliyor bizleri Allah gönlümüze göre versin inşallah sağlıklı olsunda isterse 1 sene sonra olsun napalımbişi diil cnm nolcak ne mutlu faydalı oluyosam.yediklerine dikkat falan etmene gerek yok şimdiden o kadar pimpiriklenme.korunma yönteminiz doğum kontrol hapı ise hemen olmayabilir.
evet doğum kontrol hapıydı bu 3. ay içmiyorum ve çook istiyorum olsun hemen :) biraz pimpirikliyim galiba bakalım neler bekliyor bizleri Allah gönlümüze göre versin inşallah sağlıklı olsunda isterse 1 sene sonra olsun napalım
umaygulay arkadaşım sana zahmet beni de eklermisin listeye .İzmir son sat tarihim 9 eylül,muhtemel doğum 15 haziran.
bende onu izliyorum canım görüşmek üzere herşeyin hayırlısıdoom kontrol haplarını düzenli kullanan bir kadın 6 ayda bebek sahibi olmayabilirmiş ama herkez için geçerli değil olabilir de yani.biz 4 aylık evliyiz ben 3 ayda başladım bizim çocuğumuz olmıycak galiba demeye ama nedense eylülde adet oldum dedim ben bu ay hamile kalıcam acayip inançlıydım bide kesinlikle ağzımdan negatif bi kelime çıkarmadım sivilcelendim,başım ağrıdı hep adet belirtisi yaşadım ama kesinlikle ne kendime ne eşime demedim.quantum yaptım :) neyse ben şimdi kaçıyorum aşkı memnun başladı :)
ekledim canim senide hosgeldin listemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?