2012 haziran anneleri

| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

dreamsea27 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

tuanna | İzmir | 28 Ağustos | 3 Haziran | bekliyoruz

chileek | Kocaeli | 5 Haziran | 5 HAziran | bekliyoruz

MrsPink35 | İzmir | 8 Eylül | 14 Haziran | bekliyoruz

Son düzenleme:

umayım cnmmm benide yazarmısın kuzum izmir 8 eylül bat 14 haziran beklenen tarih cnm

canım dokorum banada gunde bı tane folık asıt verdı beta hcg testını bıdaha yaptırdınmı bugun bıdaha yaptır ben gecen hafta pazartesı ogrendım hamıle oldugumu ılk sonucum 706 ıydı sonra katlanarak cogaldı

umayım cnmmm benide yazarmısın kuzum izmir 8 eylül bat 14 haziran beklenen tarih cnm

mesaj düzenleme panelinden ekledim canım :103:

daha önce yapan arkadaşımızın yaptğı kadar olmasada idare eder umarım gelince kendisi tekrar el atabilir :103:

4haftalıktı bnm ilk kan tahlilimde 152.2 çıkmıştı ama şimdi baksak daa yüksek çıkar d,ye düşünüyorum

arkadaşlar hamile kaldığınız ilk günlerde karnınızın alt kısmında hafif ağrı hissetmişmiydiniz olabilir mi böyle bişey BAT ımı bekliyorum test için böyle şeyler oluncada bi hevesleniyorum bebek var galiba diye sitede de bebek konusunda da yeniyim yardımm lütfen

4haftalıktı bnm ilk kan tahlilimde 152.2 çıkmıştı ama şimdi baksak daa yüksek çıkar d,ye düşünüyorum

ben de ilk öğrendiğimde 150 civarındaydı 4 gun sonra 900 civarındaydı şimdi nasıldır bilmiyorum 3 gun gecti son kan tahlilinden

ben takibini yapan dr'unu dinlemeni öneririm canım,çok bi problem yaratıcağını sanmıyorum 100'lüğün,ben dr'uma çok güveniyorum.zararlı bişi olsa onaylamazdı heralde diye düşünüyorum.

bu arada miğde bulantıları kişiye göre değişiyo sanırım arkadaşlar,yada benim için çokmu erken acaba.hamilelikten önce tatlıyı severdim özellikle çikolata vazgeçilmezimdi,şimdi tam tersine,turşu,çiğ köfte tuzlu şeyler istiyo canım sürekli.bu aşerme değildir heralde hormonlar tepe takla olduğu için heralde diyorum.

ne kadardır bebek istiyosun cnm? benim adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor normal yani.seni heveslendirmiş gibi olmıyım ama bende senle aynı zamanlarda aynı ağrıyı yaşadım eşimde daha erken falan demişti ama olabiliyormuş.benim ablam kadın doom uzmanının tıbbi sekreteriydi ona soruyorum bazen.o herşeyi bildiği halde illa gelip burda didikliyorum o ayrı :)

aşerme cnm 4 haftadan itibaren aşerme oluyomuş

sana çok çok teşekkür ederim heycanımı paylaşıyorsun yardımcı oluyorsun henüz bu ay denedik korunmayı ağustosta bırakmıştım ama inşallah bekletmeden gelir yediklerime bile dikkat ediyorum şimdiden

bişi diil cnm nolcak ne mutlu faydalı oluyosam.yediklerine dikkat falan etmene gerek yok şimdiden o kadar pimpiriklenme.korunma yönteminiz doğum kontrol hapı ise hemen olmayabilir.

umaygulay arkadaşım sana zahmet beni de eklermisin listeye .İzmir son sat tarihim 9 eylül,muhtemel doğum 15 haziran.

Son düzenleme:
bişi diil cnm nolcak ne mutlu faydalı oluyosam.yediklerine dikkat falan etmene gerek yok şimdiden o kadar pimpiriklenme.korunma yönteminiz doğum kontrol hapı ise hemen olmayabilir.
evet doğum kontrol hapıydı bu 3. ay içmiyorum ve çook istiyorum olsun hemen :) biraz pimpirikliyim galiba bakalım neler bekliyor bizleri Allah gönlümüze göre versin inşallah sağlıklı olsunda isterse 1 sene sonra olsun napalım

| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

dreamsea27 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

tuanna | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran | bekliyoruz

Son düzenleme:
umaygulay canim liste zaten renkli sen alintiyla cevapla de yeter.listeyi bastan düzenlemene gerek yok yani

eklenmesini isteyen arkadaslarda bana özeldem mesaj atsinlar ben eklerim bos vaktim oldukca

doom kontrol haplarını düzenli kullanan bir kadın 6 ayda bebek sahibi olmayabilirmiş ama herkez için geçerli değil olabilir de yani.biz 4 aylık evliyiz ben 3 ayda başladım bizim çocuğumuz olmıycak galiba demeye ama nedense eylülde adet oldum dedim ben bu ay hamile kalıcam acayip inançlıydım bide kesinlikle ağzımdan negatif bi kelime çıkarmadım sivilcelendim,başım ağrıdı hep adet belirtisi yaşadım ama kesinlikle ne kendime ne eşime demedim.quantum yaptım :) neyse ben şimdi kaçıyorum aşkı memnun başladı :)

bende onu izliyorum canım görüşmek üzere herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…