2012 haziran anneleri

ıı geceler kızlar bugun gene kan testı yaptrdım 2 gun once 77 dıydı sımdı 318 cok sukur guzel gıdıo bas agrım yok denıcek kadar azaldı ama kasıklarım ve bacaklarım agrıyo mıde bulantımı sormayın accık yemek yıyebılıyrm ve bugun hayatımda bır dnm sayfası olarak sut ıctımmm nefret ederım ayrıca arada ates basmalarımda var ne hallere dusurdu benı mınık mercımegım :Ç:) olsun cekılıoo ama

benimde sat 7 eylül hoşgeldiniz kızlar inş. bu uzun yolda el ele kolaycacık geçiririz 40 haftamızı
kızlar listeyi hazırlayan arkadaşa özelden msj da atabilirsiniz

dün gece kahverengi akıntı kendini kırmızı kana bıraktı ve ben çok kötüyüm ...doktorumu arayacağım birazdan ama galiba düşük yapıyorummmmm(((((((((((((((((((((((((((

,gx
dün gece kahverengi akıntı kendini kırmızı kana bıraktı ve ben çok kötüyüm ...doktorumu arayacağım birazdan ama galiba düşük yapıyorummmmm(((((((((((((((((((((((((((

Canim sakin ol panik yapma sirtustu yat ,doktorunla gorus allah yardimcin olsun insallah bsey yoktur

| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

dreamsea27 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

tuanna | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

yagmur8 | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

lafraise | ???? | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

adaer | ???? | 7 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran | bekliyoruz

glcnats_00 | ???? | ??? eylül |?? haziran | bekliyoruz

Kızlarr günaydınn. Ne kadar güzell ve kalabalık bi topik burası böyle :) Öncelikle hepinizin bebikleri hayırlı olsun inşallahh. Yeni anne adayları olarak banada yardımcı olurmusunuzz ?? Çocuk düşünmezken doktor olsun artık dedi. ( Pco ve fsh yüksek olduğu için ) Hatta hiç denemeden direk aşılama yaptık. Dün yani Adet günüme 2 gün kala test sonucum pozitif çıktı. B-hcg 12.02.. Normalde daha yüksek çıkması gerekiyormuş sanırım ancak aşılama olduğu için biraz daha geç döllenme oluyormuş. Önemli olan artarak gitmesi dedi doktor. Biraz tedirgin oldum sizde nedir durumlar ?

arkadaşlar merhaba Allahım nasip ederse bende haziran annesi olucam beta hcg 657 çıktı 4 haftalık hamileyim listenize benide eklermisiniz pazartesi günü inş. keseyi görmeye gidicem..
28 yaşındayım kocaeli

öncelikle hoşgeldin canım hayırlıolsun inşallah en tez vakitte allahım kucağına almayı nasip etsin ne güzzel işte hamiş kalmışsın bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etti allahım çok şükür inş. kucağımıza alamayıda nasip eder... eğer doktorun öyle dediyse tedirgin olmana gerek yok bence.. hem 2 gün önceden yapmışsın olur öyle en az 5 miş zaten bende
3. haftamdan bi kaç gün sonra kan tesstinde 60.73 çıkmıştı bende günümde yaptırmıştım ben henüz hiç kontrole gitmedim sadece test yaptırmak için gitmiştim o da çok erken oldğ. için kontrol olmadım benimde aslında doktor ve hastane fobim var nasıl olacak bilmiyorum cuma günü kesemi görmek için gitmek zorundayım bebeğim için mecbur gidicem eşimle cuma cününe 5.haftam bitmiş olacak ve 6.haftanın içinde olacağım 5+3 olmuş olacak kendi hesaplarıma göre
benden durumlar böyle arkadaşım allah hepimize kolaylık versin en azından doktor kontrolündesin o seni doğru şekilde yönlendirecektir

oznur_u hoşgeldin hayırlı olsun canım
:103:

Son düzenleme:
Arkadaslar kahverengi lekelenmem var ne yapmaliyim. V. QUOTE=aborjinos;21252609] | isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

[/QUOTE]

arkadaşlar merhaba Allahım nasip ederse bende haziran annesi olucam beta hcg 657 çıktı 4 haftalık hamileyim listenize benide eklermisiniz pazartesi günü inş. keseyi görmeye gidicem..
28 yaşındayım kocaeli

| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

oznur_u | ???? | ??? eylül |?? haziran | bekliyoruz

Sağol cnm yaa insan iyi şeyler duyup biraz rahatlamak istiyor bu durumlarda sanırım :) İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Bende öyle kan aldırırken bayılırdım önceden.Hasta ziyaretine bile gitmeyi istemezdim hastane sendromu yüzünden :) Aşılama sürecinde o kadar iğne vuruldumki 2 günde bi doktor kontrolü derken sanırım hissizleştim. Sende 9 aylık serüveninde hem alışır hemde bebişi görmek için koşa koşa gidersin hastaneye.:) Perşembe günü tekrar kan vericem bakalımm yükselicek mi değer :/

merhaba kızlar,
doktordan geldik,kesemizi gördük.sat.la uyumlu.
içinde bebek var,doktor kalp atışları yeni oluşuyor gördüm dedi ama ben göremedim,bi hafta sonra tekrar çağırdı bebeği daha net görebilmek için.böylece en çok kortkuğum dış gebelik ve mol gebeliği elemiş olduk şükür,artık daha rahatım.
bu arada 6+2 yiz ve karından baktı.
yapılması gereken testler verdi ama ben bunları nasıl yaptırıcam aç karnına yaa,iki gündür iyice arttı öğürmeler özellikle açsam felaket oluyor,bi galeta yiyip gitsem olmazmı:26:

bugün gidecek başka arkadaşlarda vardı onlar ne yaptı meraktayım...

Hayirlisi olsun canim bak hersey iyi gidiyor ne güzel. Benimde persembe kontrolum daha kesemizi bile görmedim henüz ben bakalim insallah persembe günü herseyi görürüm. Bu arada bana alttan bakicak göbekten degil :18:

Hayirlisi olsun canim bak hersey iyi gidiyor ne güzel. Benimde persembe kontrolum daha kesemizi bile görmedim henüz ben bakalim insallah persembe günü herseyi görürüm. Bu arada bana alttan bakicak göbekten degil :18:

sağol canım

sende içini ferah tut,en azından keseyi mutlaka görürsünüz,alttan bakacağı için belki bebek bile görünür.

inşallah yükselir canım haberlerini bekliyoruz.. alışacağız artık başka seçeneğimiz yok :)

dusduru çok sevindim hadi darısı bizim başımızaa bende 4+6dayım beşinci haftam da yarın doluyor... doktora gittiğimde 5+3 olacak sence bende keseyi görebilmek için yani 6.hafta dolmadan kese karından gözükürmü acaba çok merak ediyorum :86:

canım kolay geçer inş. güzel haberler alırsın

28 yaşındayım kocaeli
Özel mesaj atamıyorum kan testim 77 sanırım telefondan yazıyorum zor oluyo doktora öğleden sonra gidicem ama korkuyorum kahverengi lekelenmesi olan varmi arkadaslar yerleşme olabilirmi

canim kahverengi lekelenmenin kötü bir anlami yoktur genelde ama sen tabi gene doktoruna danis canim.

kızlar slmm ben geldim nasılsınız bakalım abarjınıs tşkkr ederim eklediğin için ben çok kötüyüm grip bide üstyüne halsizlik tuz biber oldu dün dr gittik kalp atışını gördüük ama duymadım küçüçük bişey daha

Hoşgeldin deroşum öncelikle geçmiş olsun dikkat et kendine
dün merakla seni bekledim ama giremedin heralde çok sevindim güzel haberlerine darısı hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…