2012 haziran anneleri

ben bugün 5+1 oldum ama bana 6 haftadan önce ultrasondan keseyi göremezsin diyolar.napcam ben şimdi? perşembe günü kan vericem.valla cnm bende balık yemiyorum açıkçası pek aram yok.flagyl dediğin ilaç benim bildiğim isal için beyaz bi kutu yeşil çizgiler varmı üstünde? ayrıca genital tüy temizliğini nasıl yapacaksınız gebelik döneminde?

Sevgili UmayGülay beni de ekler misin rica etsem Haziran 2012de doğum yapacaklar listesine.Allah'ın izniyle bende sizinleryim :);

Sweatheart30/İstanbul/1Eylül/7 Haziran.

merhaba arkadaşlar ben geldim doktordan şimdi 5 buçuk haftlıkmışız kesemizi gördük beeğimizide gördük içinde ama kalp atışlarını henüz duyamadık doktor daha çok küçük duyulmaz ama herşey yolunda şimdilik dedi bir sürü rutin testler verdi onları yaptırcam devlet hastanesinden randuve alıcam onun içi özel hastanede çok pahalı tutuyor testler sizdende istendimi bu testler ?

| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

dreamsea27 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

tuanna | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

yagmur8 | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Sweatheart30 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

lafraise | ???? | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

tansell | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

oznur_u | Kocaeli | 6 eylül |?? haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

adaer | ???? | 7 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran | bekliyoruz

glcnats_00 | ???? | ??? eylül |?? haziran | bekliyoruz

devlet hastaneleri bütün testleri yapıyorlar mı peki? bide bu testler özel hastanede ne kadar ortalama bi tanesi?

hayirlisi olsun canim benim o testler isteniyor sanirsam herkesten ben daha gitmedigim icin bilemiyorum :26:.
Bu arada bebegin tahmini dogum tarihini söyledimi canim doktorun ?? birde karindan mi bakti sana??

biz 5 buçuk haftalığız bugün itibariyle usg de göründü ama 6 haftadan önce pek görünmüyor diyor doktorlar bende folik asit içiyorum ama balıgı çok sevdiğim için bol bol yiyebilirim en sağlıklısı balık yemek aslında ama yenmeyincede doktor mecburen ona göre vitamin veriyor genital temizlik için bende bugün doktoruma danıştım sürekli ağda yaptırıyorsan ağda yaptırabilirsin sorun olmaz dedi ama sürekl yaptırmazsan ağda acısı rahimin kasılmasına neden olabilir dedi

hayirlisi olsun canim benim o testler isteniyor sanirsam herkesten ben daha gitmedigim icin bilemiyorum :26:.
Bu arada bebegin tahmini dogum tarihini söyledimi canim doktorun ?? Birde karindan mi bakti sana??

ya canım benim hep alttan bakıyo sinir oluyom sonra da bulantım oluyo ya

çok acıyo ya ben ağdaya dayanamıyorum.tenim o kadar hassaski şişiyor kıpkırmızı oluyor.neyse bi çaresine bakıcam

devlet hastaneleri bütün testleri yapıyorlar mı peki? bide bu testler özel hastanede ne kadar ortalama bi tanesi?

evet devlet hastanesi bütün bu rutin testleri yapıyor bizim hastanemizde doktorun yazdığı bütün tahliller için 500 tl gibi bir rakam istediler ssk lı hali bide bu bende devlet hasanesinden randevu alıcam doktorun istediği tahlilleri yazdırcam orda yaptırıcam sonuçta aynı tahliller 500 lıra da büyük bir rakam ama bizim hastane zaten normaldede malesef pahalı bir hastane doktorumuzun muayenesi bile ssk lı hali 150 tl

bu zamanlarda bulantınızın olması hamileliğin rahat geçeceğine işaret.bizim ailede herkez bu dönemi rahat geçirip 2 aydan itibaren haftalarca hastanede yattılar kusa kusa bi hal oldular inşallah bende öyle olmam zaten midem çok hassas herşeye günlerce kusarım migrenim var astımım var hemşire hatasından siyatik sinir zedelenmesi var.Allah yardımcımız olsun

ee benimde öle ama bulanti falan yok alistim artik ya :26:

ya benim bütün belirtiler gitti bi idrara cikiyom sik sik ama onuda bol su ictigimden olabilir. Birde bazen belim agriyo baska hic bisey kalmadi korkuyom bazen belirtisiz olmaktan yaa cok garip bölede. Olsa bi ders olmasa bi dert bizede valla yaa su tehlikeli aylari bi atlatsak ta rahatlasak bi yaaa

Bu arada bebegin tahmini dogum tarihini söyledimi canim doktorun ?? birde karindan mi bakti sana??

evet canım karından baktı tahmini doğum tarihi 6 hazirana denk geliyormuş benim bakalım artık hayırlısı

canım d.tarihini new zaman ki kontrolünde dedi bana doğum t. Ilgili bişi demedi daha aynen şu ilk 3 ay bi geçse oh be diycem yemekte yiyemiyom ya uykum var ve çok halsizlik oluyo

çok acıyo ya ben ağdaya dayanamıyorum.tenim o kadar hassaski şişiyor kıpkırmızı oluyor.neyse bi çaresine bakıcam

acıyorsa yaptırma zaten rahim kasılmasına nedenoluyormuş ama sakın tüy dökücü krem jel filan kullanma onlarda gebelikte çok tehlikeliymiş

bize de özel hastane baya bi uzakta bende olmazsa bi süre devlete giderim ondan sonra özele geçebilirim.yalnız devlet hastaneleri her gittiğinde ultrasona sokmayabiliyomuş eğer öle bişiy varsa hep özele giderim.bide kızlar bu listeye doğum çeşidini de ekleyin.sezeryan mı normal doğum mu? çoğunluğun neyi tercih ettiğini de görmüş olur herkez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…