umaycımmm sanırım bnm bebiş sol tarafta hissetmek duymak şu an çok zor hatta imkansız ama sancım devamlı orda oluyor sağda tık yok
| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet
folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran| bekliyoruz
siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran| bekliyoruz
dreamsea27 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran| bekliyoruz
muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran| bekliyoruz
edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
tuanna | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran| bekliyoruz
nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran| bekliyoruz
edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran| bekliyoruz
Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran| bekliyoruz
emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran| bekliyoruz
oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran| bekliyoruz
umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran| bekliyoruz
AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran| bekliyoruz
MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran| bekliyoruz
ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran| bekliyoruz
Sweatheart30 | İstanbul | 1 eylül | 7 haziran| bekliyoruz
Ben reglim gecikince (4+3) test yaptırdım, sonuç 396 çıktı. Sonra bir kanamam oldu, 5 haftada doktora gittim, keseyi gördük ultrasonda çok şükür.Doktorum bana Solgar Folic Acid verdi. Bir de haftada 1-2 balık yememi önerdi, eğer onu yapamazsam da omega 3 tableti verecekmiş ilerleyen zamanlarda... Bu arada benim kanamam vajinal bir iltihaba bağlıymış, bana Flagyl diye bir ilaç verdi. Onu kullanıyorum şimdilik. Eğer bu problemi çözemezsek ileride erken doğuma sebep olabilirmişilaç kullanmak istemezdim ama doktor sorun olmaz dediğine göre olmaz heralde ve Allah'ın izniyle sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma...
| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet
folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran| bekliyoruz
siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran| bekliyoruz
dreamsea27 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran| bekliyoruz
muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran| bekliyoruz
edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
tuanna | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran| bekliyoruz
nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran| bekliyoruz
edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran| bekliyoruz
Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran| bekliyoruz
emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran| bekliyoruz
oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran| bekliyoruz
umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran| bekliyoruz
AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran| bekliyoruz
MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran| bekliyoruz
ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran| bekliyoruz
t.u.a.n.a ile tuanna ayni kisimi acaba arkadaslar bileniniz varmi tarihleri ayni zaten isimleride cok benzer
Aborjonos tşk ederim eklediğin için nslsnız bakem kızlar
önemli degil canim
merhaba arkadaşlar ben geldim doktordan şimdi 5 buçuk haftlıkmışızkesemizi gördük beeğimizide gördük içinde ama kalp atışlarını henüz duyamadık doktor daha çok küçük duyulmaz ama herşey yolunda şimdilik dedi bir sürü rutin testler verdi onları yaptırcam devlet hastanesinden randuve alıcam onun içi özel hastanede çok pahalı tutuyor testler sizdende istendimi bu testler ?
merhaba arkadaşlar ben geldim doktordan şimdi 5 buçuk haftlıkmışızkesemizi gördük beeğimizide gördük içinde ama kalp atışlarını henüz duyamadık doktor daha çok küçük duyulmaz ama herşey yolunda şimdilik dedi bir sürü rutin testler verdi onları yaptırcam devlet hastanesinden randuve alıcam onun içi özel hastanede çok pahalı tutuyor testler sizdende istendimi bu testler ?
ben bugün 5+1 oldum ama bana 6 haftadan önce ultrasondan keseyi göremezsin diyolar.napcam ben şimdi? perşembe günü kan vericem.valla cnm bende balık yemiyorum açıkçası pek aram yok.flagyl dediğin ilaç benim bildiğim isal için beyaz bi kutu yeşil çizgiler varmı üstünde? ayrıca genital tüy temizliğini nasıl yapacaksınız gebelik döneminde?
hayirlisi olsun canim benim o testler isteniyor sanirsam herkesten ben daha gitmedigim icin bilemiyorum :26:.
Bu arada bebegin tahmini dogum tarihini söyledimi canim doktorun ?? Birde karindan mi bakti sana??
biz 5 buçuk haftalığız bugün itibariyle usg de göründü ama 6 haftadan önce pek görünmüyor diyor doktorlar bende folik asit içiyorum ama balıgı çok sevdiğim için bol bol yiyebilirim en sağlıklısı balık yemek aslında ama yenmeyincede doktor mecburen ona göre vitamin veriyor genital temizlik için bende bugün doktoruma danıştım sürekli ağda yaptırıyorsan ağda yaptırabilirsin sorun olmaz dedi ama sürekl yaptırmazsan ağda acısı rahimin kasılmasına neden olabilir dedi
devlet hastaneleri bütün testleri yapıyorlar mı peki? bide bu testler özel hastanede ne kadar ortalama bi tanesi?
ya canım benim hep alttan bakıyo sinir oluyom sonra da bulantım oluyo ya
ya canım benim hep alttan bakıyo sinir oluyom sonra da bulantım oluyo ya
hayirlisi olsun canim benim o testler isteniyor sanirsam herkesten ben daha gitmedigim icin bilemiyorum :26:.
Bu arada bebegin tahmini dogum tarihini söyledimi canim doktorun ?? birde karindan mi bakti sana??
ee benimde öle ama bulanti falan yok alistim artik ya :26:
Ya benim bütün belirtiler gitti bi idrara cikiyom sik sik ama onuda bol su ictigimden olabilir. Birde bazen belim agriyo baska hic bisey kalmadi korkuyom bazen belirtisiz olmaktan yaa cok garip bölede. Olsa bi ders olmasa bi dert bizede valla yaa su tehlikeli aylari bi atlatsak ta rahatlasak bi yaaa
çok acıyo ya ben ağdaya dayanamıyorum.tenim o kadar hassaski şişiyor kıpkırmızı oluyor.neyse bi çaresine bakıcam
evet devlet hastanesi bütün bu rutin testleri yapıyor bizim hastanemizde doktorun yazdığı bütün tahliller için 500 tl gibi bir rakam istediler ssk lı hali bide bu bende devlet hasanesinden randevu alıcam doktorun istediği tahlilleri yazdırcam orda yaptırıcam sonuçta aynı tahliller 500 lıra da büyük bir rakam ama bizim hastane zaten normaldede malesef pahalı bir hastane doktorumuzun muayenesi bile ssk lı hali 150 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?