acıyorsa yaptırma zaten rahim kasılmasına nedenoluyormuş ama sakın tüy dökücü krem jel filan kullanma onlarda gebelikte çok tehlikeliymiş
bize de özel hastane baya bi uzakta bende olmazsa bi süre devlete giderim ondan sonra özele geçebilirim.yalnız devlet hastaneleri her gittiğinde ultrasona sokmayabiliyomuş eğer öle bişiy varsa hep özele giderim.bide kızlar bu listeye doğum çeşidini de ekleyin.sezeryan mı normal doğum mu? çoğunluğun neyi tercih ettiğini de görmüş olur herkez.
yok ben zaten devlette muayene olmayacağım sadece tahlillerimi orda yaptırıcam muayene için yine kendi doktoruma gidicem doğumumuda tabiki kendi doktorum yapıcak ama tahliller için hastaneye boşuna para vermeye gerek yok
Sevgili UmayGülay beni de ekler misin rica etsem Haziran 2012de doğum yapacaklar listesine.Allah'ın izniyle bende sizinleryim :);
Sweatheart30/İstanbul/1Eylül/7 Haziran.
ben bugün 5+1 oldum ama bana 6 haftadan önce ultrasondan keseyi göremezsin diyolar.napcam ben şimdi? perşembe günü kan vericem.valla cnm bende balık yemiyorum açıkçası pek aram yok.flagyl dediğin ilaç benim bildiğim isal için beyaz bi kutu yeşil çizgiler varmı üstünde? ayrıca genital tüy temizliğini nasıl yapacaksınız gebelik döneminde?
Bana vajinal ultrason yaptı ve gördü canım. karından görülmüyordur belki... evet ama o ishal ilacı değil. dediğim gibi akıntım için verdi.
valla temizlik konusunu bende bilmşyorum, bilen varsa aydınlatsın lütfen...
vajinal görünür de karından görünmesi önemli benim için kayınvalideme vesikalık resim çektirdim nasıl çıkmışım diya göstericem o şekilde öğrenecekler :)
Biz bekliyoruz, Allah'ın izniyle 8. haftamızı atlatalım ondan sonra söyleyeceğiz... Ay böyle içinde tutmak da ne zor, biriyle konuşurken söylememek için zor tutuyorum kendimi :) bu arada doğum tercihim Allah izin verirse Normal doğum... Ayyy inşAllah o günleri görelim, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza :)
| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet
folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran| bekliyoruz
siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran| bekliyoruz
dreamsea27 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran| bekliyoruz
muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran| bekliyoruz
edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
tuanna | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran| bekliyoruz
nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran| bekliyoruz
yagmur8 | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran| bekliyoruz
edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
lafraise | ???? | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran| bekliyoruz
Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran| bekliyoruz
emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran| bekliyoruz
oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran| bekliyoruz
umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran| bekliyoruz
adaer | ???? | 7 eylül | 14 haziran| bekliyoruz
AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran| bekliyoruz
MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran| bekliyoruz
ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran| bekliyoruz
glcnats_00 | ???? | ??? eylül |?? haziran| bekliyoruz
merhaba arkadaşlar ben geldim doktordan şimdi 5 buçuk haftlıkmışızkesemizi gördük beeğimizide gördük içinde ama kalp atışlarını henüz duyamadık doktor daha çok küçük duyulmaz ama herşey yolunda şimdilik dedi bir sürü rutin testler verdi onları yaptırcam devlet hastanesinden randuve alıcam onun içi özel hastanede çok pahalı tutuyor testler sizdende istendimi bu testler ?
off ya kızlar ben 5+2 de gittim dr.a keseyi göremediiiikkk 4+3 te görenler olmus keseyii( günler gecmiyor bir türlü sabırsızlıkla persembe gününü bekliyorum insallah kötü bişeylee karsılasmam
evet devlet hastanesi bütün bu rutin testleri yapıyor bizim hastanemizde doktorun yazdığı bütün tahliller için 500 tl gibi bir rakam istediler ssk lı hali bide bu bende devlet hasanesinden randevu alıcam doktorun istediği tahlilleri yazdırcam orda yaptırıcam sonuçta aynı tahliller 500 lıra da büyük bir rakam ama bizim hastane zaten normaldede malesef pahalı bir hastane doktorumuzun muayenesi bile ssk lı hali 150 tl
neden herkezin kesesi farklı zamanlarda görülüyor? hemde arada nerdeyse 2 hafta var
ayy senin hastane uçmuş kuu one ööle
aha bide şöle bişi var düğününüzde ilk kucağınıza erkek bebek yada çocuk aldıysanız oğlunuz ilk kız bebek aldıysanız kızınız olurmuş ama bunun doğruluğunu bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?