2012 haziran anneleri

acıyorsa yaptırma zaten rahim kasılmasına nedenoluyormuş ama sakın tüy dökücü krem jel filan kullanma onlarda gebelikte çok tehlikeliymiş

hımm ok cnm kullanmam.kimler sezeryan doğum yapacak kızlar? ben hem astım hem de siyatik sinir zedelenmesi olduğu için sezeryan yapıcam ama bu hastalıklar olmasa bile sezeryan yaparım.aslında sağlıklı olan normal doğum ama onun içinde şanslı bi anne olmak gerekir çünkü kimi kadın 15 dakikada doğum yapar kimisi de 5 saatte onu göze alamam

yok ben zaten devlette muayene olmayacağım sadece tahlillerimi orda yaptırıcam muayene için yine kendi doktoruma gidicem doğumumuda tabiki kendi doktorum yapıcak ama tahliller için hastaneye boşuna para vermeye gerek yok

yok ben zaten devlette muayene olmayacağım sadece tahlillerimi orda yaptırıcam muayene için yine kendi doktoruma gidicem doğumumuda tabiki kendi doktorum yapıcak ama tahliller için hastaneye boşuna para vermeye gerek yok

he anladım olabilir tabii

Bana vajinal ultrason yaptı ve gördü canım. karından görülmüyordur belki... evet ama o ishal ilacı değil. dediğim gibi akıntım için verdi.
valla temizlik konusunu bende bilmşyorum, bilen varsa aydınlatsın lütfen...

vajinal görünür de karından görünmesi önemli benim için kayınvalideme vesikalık resim çektirdim nasıl çıkmışım diya göstericem o şekilde öğrenecekler :)

kızlar bişi sorucam hep unutuyorum.hani değerlerini yazıyolar ya buraya 144 çıktı falan diye inşallah yükselir diyorsunuz ya.yükselmeme gibi bi olasılık varmı ki? ve neden yükselmez?

vajinal görünür de karından görünmesi önemli benim için kayınvalideme vesikalık resim çektirdim nasıl çıkmışım diya göstericem o şekilde öğrenecekler :)

Biz bekliyoruz, Allah'ın izniyle 8. haftamızı atlatalım ondan sonra söyleyeceğiz... Ay böyle içinde tutmak da ne zor, biriyle konuşurken söylememek için zor tutuyorum kendimi :) bu arada doğum tercihim Allah izin verirse Normal doğum... Ayyy inşAllah o günleri görelim, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza :)

yalnız hamile misin diye soranlara değilim demek iyiye gelmezmiş yani soran olursa inkar etmeyin bide hamileler türbe ve mezarlıklara gitmezmiş.

birileri sizden habersiz koltuğun birinin altına makas birinin altına bıçak koysun.makas olan koltuğun altına oturursanız kızınız,bıça olan koltuğun altına oturursanız oğlunuz olurmuş biz 4 yiğenimde de denemiştik.ayrıca başından biri tuz serpicek az bişi ilk ağzını tutarsan oğlun burnunu tutarsan kızın olur ya da tam tersi onu hatırlamıyorum.ama yemek esnasında yapılmaması gerek çünkü o sırada el ağza gider

31 ağustos 6 haziran antalya

Son düzenleme:
off ya kızlar ben 5+2 de gittim dr.a keseyi göremediiiikkk 4+3 te görenler olmus keseyii ( günler gecmiyor bir türlü sabırsızlıkla persembe gününü bekliyorum insallah kötü bişeylee karsılasmam

hadi gözünaydın canım bende seni merak ediyordum çok sevindim.

evet bendende istendi,hafta içi bende devlet hastanesine gidip yaptırıcam hepsini,sonuçları doktoruma gösteririm artık

özelde 150 civarı tutuyomuş sordum ben.

off ya kızlar ben 5+2 de gittim dr.a keseyi göremediiiikkk 4+3 te görenler olmus keseyii ( günler gecmiyor bir türlü sabırsızlıkla persembe gününü bekliyorum insallah kötü bişeylee karsılasmam

neden herkezin kesesi farklı zamanlarda görülüyor? hemde arada nerdeyse 2 hafta var

he bide kızlar çok iyi bir doktor 2.5 aylık olduğunda bebeğin cinsiyetiyle ilgili bilgi verebilir ama çoğu doktor da söylemez kafa çapından falan bi yerlerden onlar tahmin ediyolar eğer doktorunuz çok eskiyse yakınlığınız falan varsa 2.5 aylık olunca sorun.

ayy senin hastane uçmuş kuu one ööle

aha bide şöle bişi var düğününüzde ilk kucağınıza erkek bebek yada çocuk aldıysanız oğlunuz ilk kız bebek aldıysanız kızınız olurmuş ama bunun doğruluğunu bilmiyorum :)

neden herkezin kesesi farklı zamanlarda görülüyor? hemde arada nerdeyse 2 hafta var

hicc bilmiyorum kii bi yerde okuduguma göre herkesin kesesi farklı gelisiyormus amaa dıs gebeliktende korkuyorum. kesin sonucu dra gittigimde ögrenicem artık
birde ben daha önce vajinal ultrason olmadım eger keseyi göremezsek vajinal ultrasonla bakıcakmıs dr. zor oluyor muu.

ayy senin hastane uçmuş kuu one ööle

oyle valla bende kıyamadım 500 lıraya veremeyecegımden deıl ıllakı bı yerden kısar verırım o parayı ama ne gerek var devlet hastanesıde yapıyor sonucta aynı testlerı gıder yaptırırım o parayıda bebısımın baska bır ıhtıyacını gorurum sonucta bunlar sadece rutın testler daha bunun 2 lı uclu testlerı var daha dunya kadar test tahlıl yapılcak bakalım hayırlısı artık doktoruma cok guvenıyorum bıtek muayeneye ona gıderım bıde 2li 3 lü testleri onda yaptırırım kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…