2012 haziran anneleri

aha bide şöle bişi var düğününüzde ilk kucağınıza erkek bebek yada çocuk aldıysanız oğlunuz ilk kız bebek aldıysanız kızınız olurmuş ama bunun doğruluğunu bilmiyorum :)

haha bende görürüz bunu, ben erkek yeğenimi almıştım ilk :) Aman valla kız veya erkek olsun önemli değil, sağlıklı eli ayağı düzgün olsun inşAllah...

aha bide şöle bişi var düğününüzde ilk kucağınıza erkek bebek yada çocuk aldıysanız oğlunuz ilk kız bebek aldıysanız kızınız olurmuş ama bunun doğruluğunu bilmiyorum :)

benimde erkek yiğenimi vermişlerdi kucağıma.valla ben 5 yıldır bugünü bekliyorum o yüzden kız yada erkek olması çok önemli değil.yeterki sağlıklı,eli ayağı düzgün ve hayırlı olsun.fatih ürek olmasın yeter yani.ben dayanabilirsem öğrenmek istemiyorum zaten doğuma kadar cinsiyetini.

slm kızlar ılk dr kontrolumu olmus bulunuyorum
dr herseyımın yolunda oldugunu soyledı kesem 18mm ve haftana gore guzel dedı 15 gun sonra gel hem bebegını hem kalp atısını duyalım dedı

bende yenı geldım aranızaa arkadaslar 7. haftadayım bende siteyı tesadufen buldum umarımm heycanlarımızı bırlıkte yasarızz

dr herseyımın yolunda oldugunu soyledı kesem 18mm ve haftana gore guzel dedı 15 gun sonra gel hem bebegını hem kalp atısını duyalım dedı

adına sevindim cnm darısı da başımıza artık.ne kadarda bir kontrole gidicez biz şimdi?

adına sevindim cnm darısı da başımıza artık.ne kadarda bir kontrole gidicez biz şimdi?

haha bende görürüz bunu, ben erkek yeğenimi almıştım ilk :) Aman valla kız veya erkek olsun önemli değil, sağlıklı eli ayağı düzgün olsun inşAllah...

tabii cnm önemli olan sağlıklı eli ayağı düzgün bir bebek olması.benim eşim çok yaramazmış inşallah onun gibi yaramaz olmaz.bide bişi sorucam 2li 3lü testleri devlet hastaneleri yapıyor mu?

aa olur mu ben cinsiyetini öğrenmesem çatlarım :) 5 yıldır bugünü bekliyorum derken 5 senedir çocuk sahibi olamadınız mı?

canım d.tarihini new zaman ki kontrolünde dedi bana doğum t. Ilgili bişi demedi daha aynen şu ilk 3 ay bi geçse oh be diycem yemekte yiyemiyom ya uykum var ve çok halsizlik oluyo

Merhaba Kizlar; ben de burayi yeni gordum. Benimde 01.09 sat. Bursa. Benimde tum belirtilerim gitti, gene hafta uyku-agrilarim vs vardi ama suan cok iyiyim. O yuzden endise etmeye basladim. Sizin ne durumda belirtiler?

aa olur mu ben cinsiyetini öğrenmesem çatlarım :) 5 yıldır bugünü bekliyorum derken 5 senedir çocuk sahibi olamadınız mı?

bende çatlamadan bekleyebilirsem süpriz olsun istiyorum.evet canım 5 yıldır uğraşıyoduk bebek için,kısmet inşallah bunu nasib eder Allah'ım

aaa ne kadar güzel,hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarsın inşallah canım.ben de ayın 19'unda gidicem ilk kontrolüme,o gün bende senin gibi 5+5 oluyorum,inşallah bende görürüm keseyi.

birde aklıma çok takıldı kızlar ya ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım kan testimi 15.gün yaptırdım değerim 386 çıktı,sizce 15.gün için düşükmü?:44:

hayırlı olsun canım :)
bende yarın gideceğim inşallah.gebelik kesesinden sonra ilk defa görebileceğim inşallah.çok heyecanlıyım,bu gece nasıl uyurum hiç bilmiyorum.biraz ağrım var ona biraz takıldım ama sizlere güzel haberleri vereceğim inşallah yarın :)

Canim kahverengi lekelenmenin kötü bir anlami yoktur genelde ama sen tabi gene doktoruna danis canim.

benimde var kahverengi lekelenmem.doktor ilaç verdi günde 3kere içiyorum 1haftadır.neredeyse geçti diyebilirim.doktor dinlenmem gerektiğini söyledi.1hafta boyunca dinlendim ilaçlar dışında.geçmiş olsun.doktoruna danış ama panik olma :)

Merhaba Kizlar; ben de burayi yeni gordum. Benimde 01.09 sat. Bursa. Benimde tum belirtilerim gitti, gene hafta uyku-agrilarim vs vardi ama suan cok iyiyim. O yuzden endise etmeye basladim. Sizin ne durumda belirtiler?
selam canım.... bendeki belirtileri kısaca yazayım,sık idrara çıkma hatta gece bu yüzden uyuyamama; son 3-4 gündür aşırı mide bulantısı özellikle sabahları) bel ağrısı bazen de karın ve kasık ağrısı...

kızlaar nasılsınız?? nasıl gidiyo hamişlik inşallah fire vermeden hepimiz bebişimizi kucagımıza alırız... bişi sorucam yolculuk konusunda bilgisi olan varmı?? bayramda 2 aylık filan olucaz inşallah,10 saatlik araba yolculuğu bizi olumsuz etkilermi acaba?? dr a sorucam c.tesi ama o güne kadar çatarım öğrenemezsem

kızlarr bende 4 haftalık hamıleyım :)) sanırım bnde hazıranda dogurcam Allah kısmet ederse tahmınım dogru dımı kızlarrrr

cnm bende su ıcsem hemen ıdrara cıkıorum gece ıkı kez uyanıyorum..bıde cok sık uykum gelıor ve kasıklarım agrıyor...ama mıde bulantım hıc yok..

ben sımdıden söledım valla :)) cunku ılk bebısım olcek ıns..suan ınanamıorum karnımda bebıs mı var dıorum ?
doktor cuma gunu tekrar beklıor..daha kucuk dıyemı acaba?

sağol canım

sende içini ferah tut,en azından keseyi mutlaka görürsünüz,alttan bakacağı için belki bebek bile görünür.

banada ılk göbışten baktı göremedı alttan bakıcaz dedı kucucuk bı kese görduk 4 haftalık dedı haftaya gel dedı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…