aha bide şöle bişi var düğününüzde ilk kucağınıza erkek bebek yada çocuk aldıysanız oğlunuz ilk kız bebek aldıysanız kızınız olurmuş ama bunun doğruluğunu bilmiyorum :)
aha bide şöle bişi var düğününüzde ilk kucağınıza erkek bebek yada çocuk aldıysanız oğlunuz ilk kız bebek aldıysanız kızınız olurmuş ama bunun doğruluğunu bilmiyorum :)
ee ben düğünde hiç bebek almadım kucağıma
bende yenı geldım aranızaa arkadaslar 7. haftadayım bende siteyı tesadufen buldum umarımm heycanlarımızı bırlıkte yasarızz
slm kızlar ılk dr kontrolumu olmus bulunuyorum
dr herseyımın yolunda oldugunu soyledı kesem 18mm ve haftana gore guzel dedı 15 gun sonra gel hem bebegını hem kalp atısını duyalım dedı
dr herseyımın yolunda oldugunu soyledı kesem 18mm ve haftana gore guzel dedı 15 gun sonra gel hem bebegını hem kalp atısını duyalım dedı
haha bende görürüz bunu, ben erkek yeğenimi almıştım ilk :) Aman valla kız veya erkek olsun önemli değil, sağlıklı eli ayağı düzgün olsun inşAllah...
benimde erkek yiğenimi vermişlerdi kucağıma.valla ben 5 yıldır bugünü bekliyorum o yüzden kız yada erkek olması çok önemli değil.yeterki sağlıklı,eli ayağı düzgün ve hayırlı olsun.fatih ürek olmasın yeter yani.ben dayanabilirsem öğrenmek istemiyorum zaten doğuma kadar cinsiyetini.
canım d.tarihini new zaman ki kontrolünde dedi bana doğum t. Ilgili bişi demedi daha aynen şu ilk 3 ay bi geçse oh be diycem yemekte yiyemiyom ya uykum var ve çok halsizlik oluyo
aa olur mu ben cinsiyetini öğrenmesem çatlarım :) 5 yıldır bugünü bekliyorum derken 5 senedir çocuk sahibi olamadınız mı?
Canim kahverengi lekelenmenin kötü bir anlami yoktur genelde ama sen tabi gene doktoruna danis canim.
selam canım.... bendeki belirtileri kısaca yazayım,sık idrara çıkma hatta gece bu yüzden uyuyamama; son 3-4 gündür aşırı mide bulantısı özellikle sabahları) bel ağrısı bazen de karın ve kasık ağrısı...Merhaba Kizlar; ben de burayi yeni gordum. Benimde 01.09 sat. Bursa. Benimde tum belirtilerim gitti, gene hafta uyku-agrilarim vs vardi ama suan cok iyiyim. O yuzden endise etmeye basladim. Sizin ne durumda belirtiler?
selam canım.... bendeki belirtileri kısaca yazayım,sık idrara çıkma hatta gece bu yüzden uyuyamama; son 3-4 gündür aşırı mide bulantısı özellikle sabahları) bel ağrısı bazen de karın ve kasık ağrısı...
kızlaar nasılsınız?? nasıl gidiyo hamişlik inşallah fire vermeden hepimiz bebişimizi kucagımıza alırız... bişi sorucam yolculuk konusunda bilgisi olan varmı?? bayramda 2 aylık filan olucaz inşallah,10 saatlik araba yolculuğu bizi olumsuz etkilermi acaba?? dr a sorucam c.tesi ama o güne kadar çatarım öğrenemezsem
Biz bekliyoruz, Allah'ın izniyle 8. haftamızı atlatalım ondan sonra söyleyeceğiz... Ay böyle içinde tutmak da ne zor, biriyle konuşurken söylememek için zor tutuyorum kendimi :) bu arada doğum tercihim Allah izin verirse Normal doğum... Ayyy inşAllah o günleri görelim, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza :)
sağol canım
sende içini ferah tut,en azından keseyi mutlaka görürsünüz,alttan bakacağı için belki bebek bile görünür.
canım msn e girmiyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?