2012 Haziran Annelerinin Muhteşem Göbişleri :))

göbişimin en saf ve temiz hali.. henüz hiç bişiyle dolmamış görünen şey sırf bebiş

evet kızlar bu da benim 15+0 göbeğim

Eklentiler

• $5339038_img-0433.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
sen hiç konuşmaaa baya var göbişinn

var cok şükür canım ama akşamları :))gündüz artık olmuyo o kadar resmini çekip kocaya gösterdim nasıl küçülüyo bu kadar diyo Ama ben gündüzde olsubn istiyorumm psikopat hamilee :) bak resim küçültme olsa koyarın sabah cektiğim göbişimi ama bende program yok word excell falan

fazla çıkmamış ben 17 haftadayım göbişim çıktı böyle sivri gidiyo erkek diyolar genelde ama şimdi tarama testi yapılcak o zaman öğrenirim bilke içinizde varmı bu testi yaptıran..ben kararsızımda

Hep takip ediyordum ama biz biraz küçüktük.şimdi birazcık büyüdük ve resmimizi koymak istedik.bu arada resimde 12+5 akşam göbeği :))

Maşallah size ne de güzel olmuş çok şeker

oo daha fazla çıkmamış sanki çok fit görünüyorsun.O da ayrı bir güzellik :) Zaman geçtikçe nasılsa şişcez yeterince dimi ama
saol hayatım o senin güzelliğin aynen valla keyfini çıkaralımmm:)

aha bu gerçek hamile göbişli möbişli

yok bebem sendede yok biz aksam hamile oldugu belli olanlardanız

çok tatlı görünüyon yaaaa evet akşam birazcık daha çıkıyo göbiş.Sabah bekar takılalım o zamannn akşama dizimizi kırıp oturalım hihihihiihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…