- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.081
evet canım kalabalık olsun hep yaa kimse olmayınca topikte kendimi çok y alnz hissedyrm zaten ewde yalnzımMaşallah topik kalabalıklaşmış..66gün kalmış bebişime..2ay diyelim biz şunageçermi 2 ay...dün bir komşu geldi bize anneme bebeği iyi besleyememiş küçük diomuş ((sinir oldum ne biliyosun dimi..benim oğlum halbuki 10gün büyük çıkıyo kiloda boyda ve diğer tüm ölçümlerde..zayıfsada zayıf napim yani sağlıklı olsun yeterki....
ben bella b nin pişik öneleyici kremini aldım, fiyatı mustela ayarında.
bana da aldığım eczanede en iyisi bu, mükemmel, hep sür hiç pişik olmaz dediler.
ondan aldım. yoksa onu da mustela alıcaktımm
ya bi de ben de şöyle bişey var sizde de var mı sormak isterim.
ben eskisine nazaran daha çok terliyorum sanki.
duştan çıkıyorum daha giyinmeden ter boşalıyor
o halde de kremlenmel yağlanmak çok kötüü
ay ne çok biliyo bunlar. dıştan bakınca anlamış mı çocuk ne alemde.
sz dr a gitmeyin bundan sonra, 2 haftada bi o teyzeye kontrole
selammmmm cümleten..ne güzel bir hava var dışarıda ama kocam iştee ve bu saate kadar 1 kere bile aramadı nasılsın diye???
selammmmm cümleten..ne güzel bir hava var dışarıda ama kocam iştee ve bu saate kadar 1 kere bile aramadı nasılsın diye???
slm canım evet dışarda güsel hava var benim de kocam aramadı bizde temizlik yaptık kızımla sonra dinlenirken biz onu aradık baya yorulmuşum ya uyku da çökü belimde çok ağrıyo siz ne ediyosunuz annişler
bende ölesine bir temizlik yaptım üstten üstten..1-2 gün idare eder beni..
slm kızlar ben 25 haftalık hamıleyım sehzademe ve kac aylık oluyor ben hesap yapamıyorum da D
canım 7 ayına giriyosun canım alllah analı babalı büyütsün benim de kızım gelcek teysesi
sanada canım teskrler cvpbın ıcın allahım uzun omur versın ben asılama yontemı ıle hamıle kaldım ılk gebelıgım ve ılk asılammda tutu teyzesı
canım 7 ayına giriyosun canım alllah analı babalı büyütsün benim de kızım gelcek teysesi
sanada canım teskrler cvpbın ıcın allahım uzun omur versın ben asılama yontemı ıle hamıle kaldım ılk gebelıgım ve ılk asılammda tutu teyzesı
oyyy masallah canım ne mutlu size hepimiz bi nefeste kurtulalım canım benimde ilk hamileliğim az kaldı benim de bende 8 aya girdim bende tam 55 günümüz kaldı teysesi
oyyy masallah canım ne mutlu size hepimiz bi nefeste kurtulalım canım benimde ilk hamileliğim az kaldı benim de bende 8 aya girdim bende tam 55 günümüz kaldı teysesi
senın benden az kalmıs canım ya tek nefeste saglıkla kucagına alırsın insallah melegını ama benım olusum erken gelmek ıstıyor be teyzesı erken dogum rıskım var8
senın benden az kalmıs canım ya tek nefeste saglıkla kucagına alırsın insallah melegını ama benım olusum erken gelmek ıstıyor be teyzesı erken dogum rıskım var8
amin allah razı olsun canım belki düzelir bilmessin ki kafana bunu takma bence erken diyolar vakitlice geliyo kendini oraya odaklama
ay gerçekten o çocuklar duymasında ki emine nasıl bi yardımcı kadındır öyle, her eve lazım cinsten.
sabah kalkarlar emine gelmiş ve kahvaltı hazır.
bütün gün elinde bez bi yerleri süpürür siler.
akşam gelirler yemekler hem de kaç çeşit hazır.
richie rich teki irona gibi kadın valla.
sLm kızlar ya bikaç gundur yazamadım okuyabildim sadce..
bugun uyandım üzerimi değiştirirken ayna karsısında bacaklarımı farkettim arka tarafı rengarenk olmustu bişi mi bulastı fln dedım yok degil.. bildigin damarlar bacagıma tablo yapmıshemen panikle gittik dr a.. dr da dedi bu hemen olmus olamaz diye ama bi hafta oncesine kadar yoktu hiçbişey.. neyse cok yorulma ayakta öyle sabit uzun süre kalma cok rahatsız ederse haber ver dedi bi ilaç yazdı bide varis çorabı kullanabilirsin ama bu sıcaklarda zor olur muhtemelen hamilelikten sonra azalıp tamamen kaybolabilir de biraz kalabilir de dedi tamamen görsel birşey dedi. bebek damarlara baskı yaptıkça olan bişeymiş.. bunu biliyodum okuyodum dewamlı gebelikle ilgili sorunları ama bi anda olunca insan panikliyo gercekten. bide dun cok gezdim dolaştım hemen arkasından böle bişeyle karsılasıncada cok sasırdım.. böyle durumla karsılasan varmı? neler yapıosunuz?
gunun guzel kısmı prensimi gördüm büyümüş 2 haftada koca adam olmusdr 2kg olmus dedi bi ara gözlerini actı ama tam poz yakalayamadı kıpır kıpırdı ogluşum.. benden böle kızlar gercekten bacaklarımın goruntusu berbat ya gecmesse diye kafaya takmıs durumdayım.. tansiyonda bi çıkıo bi inio tansiyon aletide aldık dewamlı saglık ocagına yada hastaneye gidip ölcturmek zorunda kalıyoduk iyi oldu yani.. şikayet etmek istemiyorum ama bu hamilelik benide bi takıntılı yaptı ya.. tek tesellim cok sükür bebegim iyi ..
öyle ama işte millete göre zayıf bebek demek annesi bakamamış aç bırakmış demek.bir bebeği annesinden daha fazla kim düşünebilirki..hangi anne aç bırakır zayıf olsun diye..elimizden geleni yapıyoruz ...valla bizim ailenin 2 yaşındaki ikizlerinden küçük doğan 2000 gr doğdu ve maşallah canavar gibi
hatta büyük doğan sık sık grip olur, maşallah ona hiçbişey olmaz
kilolu bebek demek hastalıklara en yatkın bebek demekmiş halbuki
ben bella b nin pişik öneleyici kremini aldım, fiyatı mustela ayarında.
Bana da aldığım eczanede en iyisi bu, mükemmel, hep sür hiç pişik olmaz dediler.
Ondan aldım. Yoksa onu da mustela alıcaktımm
ya bi de ben de şöyle bişey var sizde de var mı sormak isterim.
Ben eskisine nazaran daha çok terliyorum sanki.
Duştan çıkıyorum daha giyinmeden ter boşalıyor
O halde de kremlenmel yağlanmak çok kötüü
Ay ne çok biliyo bunlar. Dıştan bakınca anlamış mı çocuk ne alemde.
Sz dr a gitmeyin bundan sonra, 2 haftada bi o teyzeye kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?