2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

evet canım kalabalık olsun hep yaa kimse olmayınca topikte kendimi çok y alnz hissedyrm zaten ewde yalnzım ((
annem hamilelik dönemimi bile göremedi (
ay sen ona ne bakıyorsun hayatım yaaa kadının gözleri supermenmi öyle tarayıcı ışıkla bakıpda içinimi görüyo göbüşününnnn çok bilmiş insanlara aldırmaaaaa
hem küçük olsun ne var sağlıklı olsunda

supermen gibi tarayıcı ışıklı gözleri varmış galiba
evet canım bende sanki daha çok terliyorum

kızlar yürüyüş yapıp geldim benn artık kendime bir çeki düzen verdimmm dr.dan geldikten sonra çok güzel besleniyorum güzel derken az ve öz aburcuburu 4 gündür hiç yemedimmm:92:

bu ay kilo almamayı başarırsam normale dönmeye başlar kilo alımım sanırım çok fena gaza geldim yaaa

selammmmm cümleten..ne güzel bir hava var dışarıda ama kocam iştee ve bu saate kadar 1 kere bile aramadı nasılsın diye???

selammmmm cümleten..ne güzel bir hava var dışarıda ama kocam iştee ve bu saate kadar 1 kere bile aramadı nasılsın diye???

slm canım evet dışarda güsel hava var benim de kocam aramadı bizde temizlik yaptık kızımla sonra dinlenirken biz onu aradık baya yorulmuşum ya uyku da çökü belimde çok ağrıyo siz ne ediyosunuz annişler

bende ölesine bir temizlik yaptım üstten üstten..1-2 gün idare eder beni..

evet hava mükemmel.
ama ben sabah sınavdan çıkınca yürüyüşümü yaptım geldim.
göztepe kampüsten benzinciye kadar yürüdüm, o bana yeter bu günlük. çünkü yarın ki,i sınavlara çalışcam daha

cardelenss sen ara cnm, ne diye bekliyosun onun aramasını

bana da çarşamba temizlikçi gelcek inşş. o yüzden pek bişiey yapmicam o güne kadar. duvarları sildircem bu sefer inşşş

ya off yaaaa ders çalışmak istemiyorummmm
bir an önce temzilikçinin gelip duvarlarımı silmesini, sonrada evi temzileyip gitmesini ve bu arada bnm hiiiç yorulmamamı istiyorum.
gidip oğluma park yatağını, bebek arabasını, ev tipi anakucağını alıp rahatlamak istiyorumm.
kocamın işte değil yanımda olmasını istiyorum
onunla kırrlarda bayırlarda, deniz kenarında yürümek istiyorumm
sonra kocamannn bir big mc menü yemek
ya da dürüm kokoreç yemek istiyorum..
arkasından da en az 5 top dondurma istiyorum.

ne varrr çok şey mi istiyorum bi hamiş olarak

slm kızlar nasılsınız? hürremin tekrarını izliyodum açık kalmış sayfa, herşey yolundadır inşallah. ben biraz temizlik yaptım sağolsun eşimde yardım etti şimdi tembellik yapıyoruz az kaldı izne ayrılmama gerçi istesem bu hafta aytrılabiliyorum ama 1 hafta daha çalışcam bari aldığım ek ders bi işe yarasın, dreamsea canım senin kayınvalide beni çok sinir ediyo haberi olsun ne o öyle her işe karışmalar falan hummanoglu
[/HR

sana da başarılar canım, bu arada isteklerin gayet normal ahh ahhh özelliklede hiç yorulmadan evin temizlenmesi kısmı, şu çocuklar duymasındaki emineden istiyorum eşimden en güzel doğum hediyesi olur heralde...

ay gerçekten o çocuklar duymasında ki emine nasıl bi yardımcı kadındır öyle, her eve lazım cinsten.
sabah kalkarlar emine gelmiş ve kahvaltı hazır.
bütün gün elinde bez bi yerleri süpürür siler.
akşam gelirler yemekler hem de kaç çeşit hazır.

richie rich teki irona gibi kadın valla.

sLm kızlar ya bikaç gundur yazamadım okuyabildim sadce..
bugun uyandım üzerimi değiştirirken ayna karsısında bacaklarımı farkettim arka tarafı rengarenk olmustu bişi mi bulastı fln dedım yok degil.. bildigin damarlar bacagıma tablo yapmıs hemen panikle gittik dr a.. dr da dedi bu hemen olmus olamaz diye ama bi hafta oncesine kadar yoktu hiçbişey.. neyse cok yorulma ayakta öyle sabit uzun süre kalma cok rahatsız ederse haber ver dedi bi ilaç yazdı bide varis çorabı kullanabilirsin ama bu sıcaklarda zor olur muhtemelen hamilelikten sonra azalıp tamamen kaybolabilir de biraz kalabilir de dedi tamamen görsel birşey dedi. bebek damarlara baskı yaptıkça olan bişeymiş.. bunu biliyodum okuyodum dewamlı gebelikle ilgili sorunları ama bi anda olunca insan panikliyo gercekten. bide dun cok gezdim dolaştım hemen arkasından böle bişeyle karsılasıncada cok sasırdım.. böyle durumla karsılasan varmı? neler yapıosunuz?
gunun guzel kısmı prensimi gördüm büyümüş 2 haftada koca adam olmus dr 2kg olmus dedi bi ara gözlerini actı ama tam poz yakalayamadı kıpır kıpırdı ogluşum.. benden böle kızlar gercekten bacaklarımın goruntusu berbat ya gecmesse diye kafaya takmıs durumdayım.. tansiyonda bi çıkıo bi inio tansiyon aletide aldık dewamlı saglık ocagına yada hastaneye gidip ölcturmek zorunda kalıyoduk iyi oldu yani.. şikayet etmek istemiyorum ama bu hamilelik benide bi takıntılı yaptı ya.. tek tesellim cok sükür bebegim iyi ..

hiç sorma canım biondan istiyorum bi de öyle bir geçer zamankideki süleymandan her eve lazım valla

maşallah bebeğine canım son kontrolde benimde 2 kg olmuştu bakalım haftaya görcez yine umarım iyidir. sen de çok takma kafana herşeyi canım ya bak tansiyon probleminde varmış akışına bırak fazla evham yapma inşallah sağsalim atlatıcaz bugünleri zaten şurada ne kaldı ki...

öyle ama işte millete göre zayıf bebek demek annesi bakamamış aç bırakmış demek.bir bebeği annesinden daha fazla kim düşünebilirki..hangi anne aç bırakır zayıf olsun diye..elimizden geleni yapıyoruz ...

evet bencede canım..dıştan bakınca bakıyor aşırı bir göbek yok çocuk küçük diyor işte..

merhabalr tekrardannn :)
bende sınavı olup geldim 2 ders süper bi ders kötü geçdi süper salladım :) inşallah doğru şıları tutrmusumdr
herkese mutlu haftasonları kendnize ve minnaklarnza cici bakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…