- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.101
sLm kızlar ya bikaç gundur yazamadım okuyabildim sadce..
bugun uyandım üzerimi değiştirirken ayna karsısında bacaklarımı farkettim arka tarafı rengarenk olmustu bişi mi bulastı fln dedım yok degil.. bildigin damarlar bacagıma tablo yapmıshemen panikle gittik dr a.. dr da dedi bu hemen olmus olamaz diye ama bi hafta oncesine kadar yoktu hiçbişey.. neyse cok yorulma ayakta öyle sabit uzun süre kalma cok rahatsız ederse haber ver dedi bi ilaç yazdı bide varis çorabı kullanabilirsin ama bu sıcaklarda zor olur muhtemelen hamilelikten sonra azalıp tamamen kaybolabilir de biraz kalabilir de dedi tamamen görsel birşey dedi. bebek damarlara baskı yaptıkça olan bişeymiş.. bunu biliyodum okuyodum dewamlı gebelikle ilgili sorunları ama bi anda olunca insan panikliyo gercekten. bide dun cok gezdim dolaştım hemen arkasından böle bişeyle karsılasıncada cok sasırdım.. böyle durumla karsılasan varmı? neler yapıosunuz?
gunun guzel kısmı prensimi gördüm büyümüş 2 haftada koca adam olmusdr 2kg olmus dedi bi ara gözlerini actı ama tam poz yakalayamadı kıpır kıpırdı ogluşum.. benden böle kızlar gercekten bacaklarımın goruntusu berbat ya gecmesse diye kafaya takmıs durumdayım.. tansiyonda bi çıkıo bi inio tansiyon aletide aldık dewamlı saglık ocagına yada hastaneye gidip ölcturmek zorunda kalıyoduk iyi oldu yani.. şikayet etmek istemiyorum ama bu hamilelik benide bi takıntılı yaptı ya.. tek tesellim cok sükür bebegim iyi ..
COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK uzun bir aradan sonra merhaba haziran anneleri nasilsiniz?
Arada bir girip yazilarinizi okuyordum ama cok uzun zamandir elim basima deymedigi icin hic birsey yazamadim.
MasaALLAH herkez iyi. Gecen hafta bizde kontrolle gittik hersey yolunda cok sukur ama bebisim ters duruyor yani henuz kafasi asagida degil.
Doktor bunun simdilik bir sorun olmadigini ama eger iki hafta icinde donmezse yerinin kalmiyacagini soyledi.
O yuzden bir kac gundur moralim bozuk. Ins doner bebegim...
kizlar annem bana bambu besik almis ondan habersiz abimde park yatak:)) simdi ben napicam odasina karyola henuz almadim park yatagi odasina koyup 6 aydan sonra onda yatirsam nasil olur?
kizlar annem bana bambu besik almis ondan habersiz abimde park yatak:)) simdi ben napicam odasina karyola henuz almadim park yatagi odasina koyup 6 aydan sonra onda yatirsam nasil olur?
hosgeldin canim sorunlar hep oluyo gebelikte, sorunsuz gebelik olmaz diyo benim doktorum ama insallah minislerimizi yormadan geciririz bu surecleri sende sıkma canini doner bebegin Allahin izniyle
canım ikisinden birini geri iade etme imkanın yokmu onun yerine başka bişey alırdın sonuçta ikiside yatak odasında kullanılabilecek bir beşik tabi bambu beşiğe göre park yatak daha avantajlı bence onda daha uzun yatabiliyor bebekler.imkanın varsa bambuyu vermeyi düşün ama yoksada ilk 6ay bambuda ondan sonrada park yatakta yatırırsın bende park yatak kullanacağım gittiği yere kadar sonra bazaya geçircem oğlumu inşallah...
ya aslında bambu beşikler çok sevimi duruyor ama uzun süreli kullanılmıyormuş sanırım(
bnce de şimdilik kendi odana bambuyu koy, bebek odasına park yatak. park yatakta yatar 2-3 yaşına kadar zaten.
sonra da normal bazalı bi genç odası alırsın, ya da dolabı falan aldıysan şimdi o zmn sadece baza alırsın
selamlar herkese
hepinize güzel bir haftasonu diliyorum (hoş yarısını bitirdik bile ama)
ben acayip yorgunum
sabah kalkıp temizlik yaptık eşimle
bir de izine ayrıldıktan sonra yapmak üzere sürekli ertelediğim gardolap düzenleme işi vardı
çok şükür elim değdi de kışlıkları çıkardım hepsini yıkadım
önce balkona asıp havalandırıp tekrar odaya astım
6 makina çamaşır asmış oldum
yazlıkları çıkardım
hoş şu an hiçbirine girebilecek durumda değilim ama
doğumdan sonra en azından birazına girebilmeyi ümit ediyorum
ardından da ikeaya gittik
hiçbir ihtiyaç kalmadı derken ıvır zıvırla 165 tl ödedik yine
aldıkça alıyorsun bu nasıl bişeyse ya anlamadım
oğluşuma şunlardan aldık
Eki Görüntüle 385226 Eki Görüntüle 385228 Eki Görüntüle 385229 Eki Görüntüle 385230 Eki Görüntüle 385231 Eki Görüntüle 385232 Eki Görüntüle 385233
offf çok sıkılıyorummm
canım ikisinden birini geri iade etme imkanın yokmu onun yerine başka bişey alırdın sonuçta ikiside yatak odasında kullanılabilecek bir beşik tabi bambu beşiğe göre park yatak daha avantajlı bence onda daha uzun yatabiliyor bebekler.imkanın varsa bambuyu vermeyi düşün ama yoksada ilk 6ay bambuda ondan sonrada park yatakta yatırırsın bende park yatak kullanacağım gittiği yere kadar sonra bazaya geçircem oğlumu inşallah...
ya aslında bambu beşikler çok sevimi duruyor ama uzun süreli kullanılmıyormuş sanırım(
bnce de şimdilik kendi odana bambuyu koy, bebek odasına park yatak. park yatakta yatar 2-3 yaşına kadar zaten.
sonra da normal bazalı bi genç odası alırsın, ya da dolabı falan aldıysan şimdi o zmn sadece baza alırsın
offf çok sıkılıyorummm
maaşallah kısmetli, bebekmis
bende çok sıkılıyorum bugün yapmadğım iş kalmadı ama geçmiyor sanki zaman durmuş gibi bu hafta sonu bu hafta sonu kociş yok ee akrabalarda yok..
topiktede h.sonu sessizliği hakim....
ahhhh
bnm kociş belki gelir yarım saate.
of bu adamın işinden gücünden bıktım ya, en güzel zamanlarımızı böyle ayrı geçiriyoruz sinir oluyorum
ders çalışmayı da bıraktım
zaten bu sattten sonra yumurta kapıyıa dayanmış değil açmış artık nerdeyse
çok fazla bişi değişmez
şikayet yokkkben bi başlarsam şimdi ağlamaya ..ben sadece 1 ayımı geçirdim kocamla hamileliğimde... tabi sende haklısın çok sinir bir durum bu ama yapacak bişey yok bende pek karmaşık duygular içerisindeyim canım bencede çalışma artık bırak kafan dinlensin biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?