2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

merhabalr tekrardannn :)
bende sınavı olup geldim 2 ders süper bi ders kötü geçdi süper salladım :) inşallah doğru şıları tutrmusumdr
herkese mutlu haftasonları kendnize ve minnaklarnza cici bakın :)

:) maaşallah bebeğine
az kaldı canım ya iki ay sonra inş. biticek şikayetler değişmeye başlayacak

kizlar annem bana bambu besik almis ondan habersiz abimde park yatak:)) simdi ben napicam odasina karyola henuz almadim park yatagi odasina koyup 6 aydan sonra onda yatirsam nasil olur?

COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK uzun bir aradan sonra merhaba haziran anneleri nasilsiniz?

Arada bir girip yazilarinizi okuyordum ama cok uzun zamandir elim basima deymedigi icin hic birsey yazamadim.

MasaALLAH herkez iyi. Gecen hafta bizde kontrolle gittik hersey yolunda cok sukur ama bebisim ters duruyor yani henuz kafasi asagida degil.

Doktor bunun simdilik bir sorun olmadigini ama eger iki hafta icinde donmezse yerinin kalmiyacagini soyledi.

O yuzden bir kac gundur moralim bozuk. Ins doner bebegim...

hosgeldin canim sorunlar hep oluyo gebelikte, sorunsuz gebelik olmaz diyo benim doktorum ama insallah minislerimizi yormadan geciririz bu surecleri sende sıkma canini doner bebegin Allahin izniyle

kizlar annem bana bambu besik almis ondan habersiz abimde park yatak:)) simdi ben napicam odasina karyola henuz almadim park yatagi odasina koyup 6 aydan sonra onda yatirsam nasil olur?

ya aslında bambu beşikler çok sevimi duruyor ama uzun süreli kullanılmıyormuş sanırım(
bnce de şimdilik kendi odana bambuyu koy, bebek odasına park yatak. park yatakta yatar 2-3 yaşına kadar zaten.
sonra da normal bazalı bi genç odası alırsın, ya da dolabı falan aldıysan şimdi o zmn sadece baza alırsın

canım ikisinden birini geri iade etme imkanın yokmu onun yerine başka bişey alırdın sonuçta ikiside yatak odasında kullanılabilecek bir beşik tabi bambu beşiğe göre park yatak daha avantajlı bence onda daha uzun yatabiliyor bebekler.imkanın varsa bambuyu vermeyi düşün ama yoksada ilk 6ay bambuda ondan sonrada park yatakta yatırırsın bende park yatak kullanacağım gittiği yere kadar sonra bazaya geçircem oğlumu inşallah...

hosgeldin canim sorunlar hep oluyo gebelikte, sorunsuz gebelik olmaz diyo benim doktorum ama insallah minislerimizi yormadan geciririz bu surecleri sende sıkma canini doner bebegin Allahin izniyle

hbk cnm tsk ederim, doktorun dogru soyluyor cok sukur halimize boyle ufak tefek seyler her zaman oluyor ALLAH kotusunden korusun. SAg saglim alaliml hele bebislerimizi kucagimiza insaALLAH onemli olan bu.

selamlar herkese
hepinize güzel bir haftasonu diliyorum (hoş yarısını bitirdik bile ama )
ben acayip yorgunum
sabah kalkıp temizlik yaptık eşimle
bir de izine ayrıldıktan sonra yapmak üzere sürekli ertelediğim gardolap düzenleme işi vardı
çok şükür elim değdi de kışlıkları çıkardım hepsini yıkadım
önce balkona asıp havalandırıp tekrar odaya astım
6 makina çamaşır asmış oldum
yazlıkları çıkardım
hoş şu an hiçbirine girebilecek durumda değilim ama
doğumdan sonra en azından birazına girebilmeyi ümit ediyorum
ardından da ikeaya gittik
hiçbir ihtiyaç kalmadı derken ıvır zıvırla 165 tl ödedik yine
aldıkça alıyorsun bu nasıl bişeyse ya anlamadım
oğluşuma şunlardan aldık

kizlar kusura bakmayin gec yazdim kocis geldi yemek almis oturup yedik simdi cikti tekrar magazaya gitti
odasinda gomme dolap var canim krem mebran gusel bir dolap 1 sene o

Son düzenleme:

maaşallah kısmetli, bebekmiş :)

canım çok güzeller hayırlıolsun

offf çok sıkılıyorummm

kizlar kusura bakmayin gec yazdim kocis geldi yemek almis oturup yedik simdi cikti tekrar magazaya gitti
odasinda gomme dolap var canim krem mebran gusel bir dolap 1 sene olmadi yaptirali perdelerini yaptirdim yatak olabilen pembe lila bir koltuk aldim karyolasi va oda boyama isi kalmisti sadece ama yatak olayi boyle olunca karyoladan vazgecicem mecburen hmonglu dedigin gibi yaparim ikinci cocugu kisa sure sonra dusundugum icin oraya gusel oyun parkli bir ranza yaptiririm:) bu arada besigi iade edemem degisim olur kervandan almis annem bebisime uygun bisey yok orda

Herkese merhabalar,uzun bir aradan sonra topige yazabilme firsati buldum sadece takip edebiliyordum.
Bebek alisverisleri odalari tamamlanmis bicok arkadasin Rabbim yavrulariyla mutlu huzurlu kullanabilmeyi nasip etsin ins.
Bu arada,Masallah 2012 haziran anneleri 2012. sayfaya ulasmis gelecekte daha nice guzel haberlerle nice 2012 sayfalara ins.

bende çok sıkılıyorum bugün yapmadğım iş kalmadı ama geçmiyor sanki zaman durmuş gibi bu hafta sonu bu hafta sonu kociş yok ee akrabalarda yok..
topiktede h.sonu sessizliği hakim....
ahhhh

bnm kociş belki gelir yarım saate.
of bu adamın işinden gücünden bıktım ya, en güzel zamanlarımızı böyle ayrı geçiriyoruz sinir oluyorum

ders çalışmayı da bıraktım
zaten bu sattten sonra yumurta kapıyıa dayanmış değil açmış artık nerdeyse
çok fazla bişi değişmez

şikayet yokkkben bi başlarsam şimdi ağlamaya..ben sadece 1 ayımı geçirdim kocamla hamileliğimde...tabi sende haklısın çok sinir bir durum buama yapacak bişey yokbende pek karmaşık duygular içerisindeyimcanım bencede çalışma artık bırak kafan dinlensin biraz...

ay sen burda mıydın
sen varken bnmkinin lafı olmaz da ne biliyim öyle doldum da yazdım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…