- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.121
ay sen burda mıydın
sen varken bnmkinin lafı olmaz da ne biliyim öyle doldum da yazdım işte
bnm kociş belki gelir yarım saate.
of bu adamın işinden gücünden bıktım ya, en güzel zamanlarımızı böyle ayrı geçiriyoruz sinir oluyorum
ders çalışmayı da bıraktım
zaten bu sattten sonra yumurta kapıyıa dayanmış değil açmış artık nerdeyse
çok fazla bişi değişmez
Kizlar gece uykulariniz nasil?dinlenmis bir sekilde kalkabiliyomusunuz?bidee geceleri bi taraftan bi tarafa donerken ne durumdasiniz,rahatca donebiliyomusunuz?
Ben cok agirlastim uykularim delik desik,ne sekilde yatarsam yatayim bebis memnun kalmiyo butun gece tepiklio,ben bir tek gobusten kilo aldim tasimak cok zorlasti ve donmekte oyle benim gibi olanlar var mi?
Kizlar gece uykulariniz nasil?dinlenmis bir sekilde kalkabiliyomusunuz?bidee geceleri bi taraftan bi tarafa donerken ne durumdasiniz,rahatca donebiliyomusunuz?
Ben cok agirlastim uykularim delik desik,ne sekilde yatarsam yatayim bebis memnun kalmiyo butun gece tepiklio,ben bir tek gobusten kilo aldim tasimak cok zorlasti ve donmekte oyle benim gibi olanlar var mi?
bende kocama cok uzuluyorum kendi isi ama boylesi daha zor bircok yeri ayni anda idare etmeye calisiyo personellerden daha fazla yoruluyo sabah 5 bucukta cikiyo evden en erken geldigi saat aksam 9Allahtan butun magazalarda kamera var evden izliyorum onu o sekilde hasret gideriyorum yoksa yuzunu unutucam adamin ozel bir pazar gunumuz var o da dinlensek mi gezsek mi bi tempoyla geciyo kizimada artik kameralardan izletirim babasini cocuk gordugu zaman yabancilamasin
bende kocama cok uzuluyorum kendi isi ama boylesi daha zor bircok yeri ayni anda idare etmeye calisiyo personellerden daha fazla yoruluyo sabah 5 bucukta cikiyo evden en erken geldigi saat aksam 9Allahtan butun magazalarda kamera var evden izliyorum onu o sekilde hasret gideriyorum yoksa yuzunu unutucam adamin ozel bir pazar gunumuz var o da dinlensek mi gezsek mi bi tempoyla geciyo kizimada artik kameralardan izletirim babasini cocuk gordugu zaman yabancilamasin
insallah oyledir canim hepimizin bebisleri kismetleriyle gelsinler insallah
utopya aldiklarin cok sirin can sagligiyla iyi gunlerde kullansin bebisin.
bnm kociş belki gelir yarım saate.
of bu adamın işinden gücünden bıktım ya, en güzel zamanlarımızı böyle ayrı geçiriyoruz sinir oluyorum
ders çalışmayı da bıraktım
zaten bu sattten sonra yumurta kapıyıa dayanmış değil açmış artık nerdeyse
çok fazla bişi değişmez
bende kocama kameramı taksam napsam:)yeri sabit olmadığı için ben direk kendisine takim
aynen bnmkinin de kendi işi, sabah 9 dan akşam 11 lere kadar dışarlarda...ama personeller 7 dedi mi çıkıyo.
bi de bnmki anadolu yakasından avrupa yakasına geçiyo ..
kamera güzel fikirmiş, bnde mi koydurtsam.
ben de diyorum ki ona korkma ben oğluma senin resimlerini göstercem, bak yavrum bu senin baban dicem diyorumm
iyi akşamlar kızlar...
eşim maç özeti izlerken ben de size bakayım dedim...
oğluşumu görmemize 2 gün kaldıözledim yavrumu...kaç kg. oldu boyu kaç cm...merak ediyorum iyice...
bebekler anne ve babanın kilosuna yakın doğarlarmış ya korkuyorum...ben 2.800 doğmuşum((
gece uykularım berbat..karnımın içinde sanki bir balık sabaha kadar yüzüp duruyorgece boyu bir o tarafa bir o tarafa dönüyorum..dönmekte zorlaştı tabi..sırt üstü yatmayı özledim ama yatamıyorum..bende aynen göbekten aldım sivri bir göbek oldu bende:)gören erkek diyor.yanları boşmuş dönmek yatmak kalkmak herşey çok zor artık benim içinde
iyi akşamlar kızlar...
eşim maç özeti izlerken ben de size bakayım dedim...
oğluşumu görmemize 2 gün kaldıözledim yavrumu...kaç kg. oldu boyu kaç cm...merak ediyorum iyice...
bebekler anne ve babanın kilosuna yakın doğarlarmış ya korkuyorum...ben 2.800 doğmuşum((
ya kızlarrrrrr bişi sorup çıkıcam çok yoruldum bugun
şekerim yüksek çıktı dıet yaptırıolar ya peki azda olsa çikolata yiyemem mi ya ölcem artık bnm gıbı olanınız varmı şekerı çıkıpta yıyenn
ya kızlarrrrrr bişi sorup çıkıcam çok yoruldum bugun
şekerim yüksek çıktı dıet yaptırıolar ya peki azda olsa çikolata yiyemem mi ya ölcem artık bnm gıbı olanınız varmı şekerı çıkıpta yıyenn
bende sendenim canim benimde sasece gobis buyudu belime vuruyo benim agirligi gece rahat donemiyorum tuvaletim geliyo ve kasiklarimdaki dehset agriyla uyaniyorum normal artik oyle olmasi 8 ayin icindeyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?