2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Kizlar gece uykulariniz nasil?dinlenmis bir sekilde kalkabiliyomusunuz?bidee geceleri bi taraftan bi tarafa donerken ne durumdasiniz,rahatca donebiliyomusunuz?
Ben cok agirlastim uykularim delik desik,ne sekilde yatarsam yatayim bebis memnun kalmiyo butun gece tepiklio,ben bir tek gobusten kilo aldim tasimak cok zorlasti ve donmekte oyle benim gibi olanlar var mi?

ay sen burda mıydın
sen varken bnmkinin lafı olmaz da ne biliyim öyle doldum da yazdım işte

yaz canım yazhaklısın bendende kötüleri vardır onlarda görseler bana derler belki sen hiç olmazsa 1 ay görmüşsün diye:)ben senin gibi olsam yine şikayet ederdim bitmez şikayetler..sürekli yanımızda olsalar o zamanda hiç gitmio derdik heralde

bende kocama cok uzuluyorum kendi isi ama boylesi daha zor bircok yeri ayni anda idare etmeye calisiyo personellerden daha fazla yoruluyo sabah 5 bucukta cikiyo evden en erken geldigi saat aksam 9 Allahtan butun magazalarda kamera var evden izliyorum onu o sekilde hasret gideriyorum yoksa yuzunu unutucam adamin ozel bir pazar gunumuz var o da dinlensek mi gezsek mi bi tempoyla geciyo kizimada artik kameralardan izletirim babasini cocuk gordugu zaman yabancilamasin

gece uykularım berbat..karnımın içinde sanki bir balık sabaha kadar yüzüp duruyorgece boyu bir o tarafa bir o tarafa dönüyorum..dönmekte zorlaştı tabi..sırt üstü yatmayı özledim ama yatamıyorum..bende aynen göbekten aldım sivri bir göbek oldu bende:)gören erkek diyor.yanları boşmuşdönmek yatmak kalkmak herşey çok zor artık benim içinde

ya ben geceleri çok rahat uyuyabiliyorum, doğru pozisyonu bulmam yeterli.
üstelik hiç wc ye falan da kalkmıyorum.
ama dönerken zorlanma oluyo tabi, oturduğum yerden bile zor kalkıyorum.
ama gece dönmelerim uyandırmıyo beni ki ben çok deli yatarım normaldede.
acaba ben heryerden kilo aldım diye vücudum dengeliyo mu kendini

bende kocama kameramı taksam napsam:)yeri sabit olmadığı için ben direk kendisine takim

aynen bnmkinin de kendi işi, sabah 9 dan akşam 11 lere kadar dışarlarda...ama personeller 7 dedi mi çıkıyo.
bi de bnmki anadolu yakasından avrupa yakasına geçiyo ..
kamera güzel fikirmiş, bnde mi koydurtsam.
ben de diyorum ki ona korkma ben oğluma senin resimlerini göstercem, bak yavrum bu senin baban dicem diyorumm

bende sendenim canim benimde sasece gobis buyudu belime vuruyo benim agirligi gece rahat donemiyorum tuvaletim geliyo ve kasiklarimdaki dehset agriyla uyaniyorum normal artik oyle olmasi 8 ayin icindeyim ben

insallah oyledir canim hepimizin bebisleri kismetleriyle gelsinler insallah
utopya aldiklarin cok sirin can sagligiyla iyi gunlerde kullansin bebisin.

amin canım

konu değilde çıkmış sorulaa öyle bir göz at istersen

ahhh ah..
benim dadlu kızım geceleri içerde kıpırdayası geliyor birincisi onu dinlemekten uyuyamıyorum birde göbüşe destek yastık bacaklara destek yastık iki yastık başımın altında kociş uzaklarda kalıyor
birde kendimi o kadar destekledikten sonra dönmekde işkence bir tarafa döndünkten sonra br daha diz destek yastıklarıı

bende kocama kameramı taksam napsam:)yeri sabit olmadığı için ben direk kendisine takim

seninkine 3G kamera baglatmak lazim canim

bence kamera fotodan daha etkili olabilir soyle kocise baglatsin:) bizim guvenlik amacli 3 magazadada var ben kanal gezer gibi hepsinde tek tek geziniyorum bi de tvye baglattim interneti dizi izler gibi bakiyorum cok komik oluyo bizim evde baska kanal izlemek yok

iyi akşamlar kızlar...
eşim maç özeti izlerken ben de size bakayım dedim...
oğluşumu görmemize 2 gün kaldı özledim yavrumu...kaç kg. oldu boyu kaç cm...merak ediyorum iyice...
bebekler anne ve babanın kilosuna yakın doğarlarmış ya korkuyorum...ben 2.800 doğmuşum ((

ya kızlarrrrrr bişi sorup çıkıcam çok yoruldum bugun
şekerim yüksek çıktı dıet yaptırıolar ya peki azda olsa çikolata yiyemem mi ya ölcem artık bnm gıbı olanınız varmı şekerı çıkıpta yıyenn

senınle gunlerımız aynı bakalım önce hangımız doğuracak:)) benım tarıh bellı 6 hazıran.

Ayni durumdayiz desene geceleri rahat uyuyamadigim icin sabahta erken kalkamiyorumAllah yardimcimiz olsun en zor donemdeyiz,sag salim bitirmeyi nasip etsin Rabbim ins. Bir tek gobekten kilo alinca vucut tasiyamiyo heralde denge bozuluo:))

Hmonglu
ya ben geceleri çok rahat uyuyabiliyorum, doğru pozisyonu bulmam yeterli.
üstelik hiç wc ye falan da kalkmıyorum.
ama dönerken zorlanma oluyo tabi, oturduğum yerden bile zor kalkıyorum.
ama gece dönmelerim uyandırmıyo beni ki ben çok deli yatarım normaldede.
acaba ben heryerden kilo aldım diye vücudum dengeliyo mu kendini

Amannn masalllah diyelim nazar degmesin cnm. Wc ye bende kalkmiyorum ama butun gece o dogru pozisyonuda bulamiyorum heralde o yuzden uyku ile uyaniklik arasi gibi bi halde oluyorumEsim butun gece off pufflarima kalkiyo yazik noldu bisey mi var sancin mi var diye soruyo:))
Bence heryerden alinca vucut dengesini daha rahat sagliyo,bizde yaglari kollara bacaklara yaymanin yolunumu bulsakki:))

hadi bakalim canim hayirli haberlerle gelirsin insallah az kalmis kuzunu gormeye bende persembe gunu gorucem nasipse. bu arada anneyle babaya benzeyecekse bebisin kilosu ben yanarim cunku ben 4 kilo 700 gram dogmusum, babamiz minik dogmus 2800gram. ama doktorum bana iri bebek dedi buyuk ihtimal danasida anasina cekecek:)

bitter ye canım
az yersen bişey olmaz bence
arkadaşı ablasında çıkmıştı o yiyordu arada
tatlı pastalar falan da yiyordu arada

gece genelde ben de güzel uyuyamıyorum
ama nedeni çok fazla rüya görmem
geneli de kabus gibi
sık dönme ihtiyacı hissediyorum
sırt üstü yatmak istiyorum vs
bu da güzel uyumamı engelliyor

canim benim bilgim yok ama diet cikolatar var onlardan yesen bisey olmaz sanirim yine de doktoruna bi danis derim ben

ilkcim sağ ol tatlım evet az kaldı...geçse bu gece ve pazar da gelse pazartesi 15:20...ben de kuzumu görsem :)))
hayırlısı olsun bakalım kuzularımız sağlıklı olsunlarda bir şekilde zayıfta olurlarsa icabına bakarız...

bende sendenim canim benimde sasece gobis buyudu belime vuruyo benim agirligi gece rahat donemiyorum tuvaletim geliyo ve kasiklarimdaki dehset agriyla uyaniyorum normal artik oyle olmasi 8 ayin icindeyim ben

Uykusuzluga hazirliyo heralde Rabbim bizleri, tuvalet problemim olmuyo cok sukur o yonden rahatim bide oglum uyusa
ikimizde dinlenmis olarak kalkicaz ama o mesaiye simdiden basladi:))

Ahhhhh ah
benim dadlu kızım geceleri içerde kıpırdayası geliyor birincisi onu dinlemekten uyuyamıyorum birde göbüşe destek yastık bacaklara destek yastık iki yastık başımın altında kociş uzaklarda kalıyor

Ya cnm bisey sorcam bana da soyluyolar yastik koy diye ise yariyormu yastik?ben biraz gobegin ustune dogru yatiyorum heralde bebis bundan dolayi rahat edemiyo yastik ise yariyosa bende koyayim bari,zaten gelicek aydan itibaren emzirme koltuguma terfi edicem gibi gozukuyo cunku o yataktan daha rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…