- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.221
günaydın annişlerr ve bebişlerr sizlere bi sorum olucak çatlaklar için önerebileceginiz neler var lierac krem cok iyi diyolar birde badem yagı e vitamin ampulu ve kakao yagı hangisi sizce?
canım lierac bende kullanıyorum şimdilik çatlak yok ama son haftalarda daha iyi anlaşılır işe yarayıp yaramadığı..e vitamini hamilelikte zararlıymış canım kullanmasan daha iyi..ben kakaolu vazelin bebe yağı lierac aklıma hangisi gelirse onu sürüyorum..
Bu arada supreme senin bebişin ağırlığını görünce benimki yanında tosun gibi kaldı 45gr minnak..bizim bebişler nede çok büyümüş öylehaftaya gideceğim kontrole 2kilo olmuşmudur acaba:)
günaydın canım..bu hafta biraz daha yorucu olacak yani senin için..ama neyseki son haftanmış allah kolaylık versin..doğum gününü eşin akşam kutlar belkide evde.hatırlamazsada alınma yoğunluktan unutmuştur..
günaydın hanımlaryataktan zor çıktık bugün ama oğlum beni yatırmamakta kararlıydı ist.hava kapalı,basık,yağmurlu bugün geçmez vallahi..şimdi güneşli günlerin ardında öğrencilerim de hasta olurlar,ii korunmam lazım.
günaydın annişlerr ve bebişlerr sizlere bi sorum olucak çatlaklar için önerebileceginiz neler var lierac krem cok iyi diyolar birde badem yagı e vitamin ampulu ve kakao yagı hangisi sizce?
cnm benım eger vucudun catlamaya musaıtse ne yapsan sursende na fıle ole delı gıbı sışmanlığım yok kılo aldım ama karnımdan baska bır yerımden deıl ama ne surduysem bastan berı hala suruorum çatladı popomla belım bacaklarım hiç bir ilaç kar etmedı morelını bozmuş olmayım ama catlıcagı varsa catlıo ne yapsanda ondan takma hiç sür yıne butun kremlerını bnm gıbı ama takma çatlasad bebiş için herşeye değerr
ya ben burda bebişin resmini gördüm dogmus da 4 aylık gibi düşündüm . Ben en son ultrasona girdigimde eşime resmini gösterdim bacagını kuyrugu sandı okadar minik kurtcuk gbi bişey =)))
Günaydın annişler ,
Nasılsınız bakalım bugün ?
benim biraz canım sıkkın
2 hafta önce bebiş tam doğum pozisyonundayken şimdi gittiğimizde yine makat pozisyonuna dönmüş.
32. haftaya kadar dönmezse ( yani son bir hafta ) dönme ihtimali çok çok azalıyor.bu durumda sezeryan yolları göründü
günaydın annişler ,
nasılsınız bakalım bugün ?
Benim biraz canım sıkkın
2 hafta önce bebiş tam doğum pozisyonundayken şimdi gittiğimizde yine makat pozisyonuna dönmüş.
32. Haftaya kadar dönmezse ( yani son bir hafta ) dönme ihtimali çok çok azalıyor.bu durumda sezeryan yolları göründü
bende istanbuldanım canım yeni bi grip türemiş buralarda hastanelerde boş yer kalmamıs ateş kusma yapıo ve bulasıcı dikkat et
sağol canım amin... Umarım hatırlar yoksa çok üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?