2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın annişlerr ve bebişlerr sizlere bi sorum olucak çatlaklar için önerebileceginiz neler var lierac krem cok iyi diyolar birde badem yagı e vitamin ampulu ve kakao yagı hangisi sizce?

Günaydın herkeslere.dünden beri burnum tıkalı zor nefes alıyorum buhar makinesini çalıştırdım baya düzelmişti şimdi biraz daha var.tekrar açtım bakalım..

günaydın annişlerr ve bebişlerr sizlere bi sorum olucak çatlaklar için önerebileceginiz neler var lierac krem cok iyi diyolar birde badem yagı e vitamin ampulu ve kakao yagı hangisi sizce?

canım lierac bende kullanıyorum şimdilik çatlak yok ama son haftalarda daha iyi anlaşılır işe yarayıp yaramadığı..e vitamini hamilelikte zararlıymış canım kullanmasan daha iyi..ben kakaolu vazelin bebe yağı lierac aklıma hangisi gelirse onu sürüyorum..

Bu arada supreme senin bebişin ağırlığını görünce benimki yanında tosun gibi kaldı 45gr minnak..bizim bebişler nede çok büyümüş öylehaftaya gideceğim kontrole 2kilo olmuşmudur acaba:)

sagol canım ben ekim annesi olucam inş catlak olmasın diye size bi sorim dedim Allah hepinizi problemsiz saglıklı bir sekilde bebişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin

günaydın hanımlaryataktan zor çıktık bugün ama oğlum beni yatırmamakta kararlıydıist.hava kapalı,basık,yağmurlubugün geçmez vallahi..şimdi güneşli günlerin ardında öğrencilerim de hasta olurlar,ii korunmam lazım.

Bu arada supreme senin bebişin ağırlığını görünce benimki yanında tosun gibi kaldı 45gr minnak..bizim bebişler nede çok büyümüş öylehaftaya gideceğim kontrole 2kilo olmuşmudur acaba:)

ya ben burda bebişin resmini gördüm dogmus da 4 aylık gibi düşündüm . ben en son ultrasona girdigimde eşime resmini gösterdim bacagını kuyrugu sandı okadar minik kurtcuk gbi bişey =)))

sağol canım amin... umarım hatırlar yoksa çok üzülürüm

bende istanbuldanım canım yeni bi grip türemiş buralarda hastanelerde boş yer kalmamıs ateş kusma yapıo ve bulasıcı dikkat et

cnm benım eger vucudun catlamaya musaıtse ne yapsan sursende na fıle ole delı gıbı sışmanlığım yok kılo aldım ama karnımdan baska bır yerımden deıl ama ne surduysem bastan berı hala suruorum çatladı popomla belım bacaklarım hiç bir ilaç kar etmedı morelını bozmuş olmayım ama catlıcagı varsa catlıo ne yapsanda ondan takma hiç sür yıne butun kremlerını bnm gıbı ama takma çatlasad bebiş için herşeye değerr

günaydınnnnn herkese

ün gece erken yattım 2 saat oldu kalkalı ama yinede uykum geldi.sizde de böyle mi uyudukça uyuyormusunuz??

Günaydın annişler ,

Nasılsınız bakalım bugün ?

benim biraz canım sıkkın
2 hafta önce bebiş tam doğum pozisyonundayken şimdi gittiğimizde yine makat pozisyonuna dönmüş.
32. haftaya kadar dönmezse ( yani son bir hafta ) dönme ihtimali çok çok azalıyor.bu durumda sezeryan yolları göründü

eyvahhh bende bu şans varket kesin catlar ben kremleri sürünim elimden geleni yapimde yinede catlarsa bebişime deger baktıkca onu hatırlarım artık

ya ben burda bebişin resmini gördüm dogmus da 4 aylık gibi düşündüm . Ben en son ultrasona girdigimde eşime resmini gösterdim bacagını kuyrugu sandı okadar minik kurtcuk gbi bişey =)))

o daha kocaman olur canım insan nasıl büyüdüğünü anlamıyor bile..hatırlıyorumda eşime bizim bebiş şimdi 1margarin gibi diodumküçücüktü seninkide kocaman bir bebiş olur inşallah..

günaydın sana da..
hiç bozma moralini ben de geçen amcamlarda bebekler dönmedi diyordum ama yengem kızına hamileyken bir gece tır tır tır döndü ve o gecenin sabahında doğuma gittim dedi.
benimkilerle çok alakası yok çünkü iki taneler ama senin için bir kriter olabilir.. yani son dakikaya kadar dönme ihtimali var

günaydın canım.sıkma canını belki tekrar döner bebiş.yerinde hiç durmuyolarki.ben hiç bilmiyorum döndümü dönmedimi.dr bana dönmüş yada ters falan diye açıklama yapmıyor hiç benimde aklıma gelip sormadım..ama haftaya gitcem o zaman sorim bende merak ettim..ama benimki sanmıyorumki dönmüş olsun dönse bile tekrar yer değiştiriyodur hiç durmuyo çünkü.bi oramda bi oramda

edaack kesin süpriz yapıcak bence bnm eşimde akşamına surprız yapr hep akşama kadar sesi çıkmaz sonra patlatır tabı bu aralar alış verişti masraftı düşünmekten unutursa bişi diemem bnmde evlilik yıl dönümüm bakalım hatırlıcakmı bu ayın 25 =))))

günaydın topiğimizin tatlı anneleri ve de bebekleri!!!

1 haftalık tatilimiz bitti , nasıl geçer derken bugün yine iş başındayız ama inanın işyerimi özlemişim... 4 ay boyunca neler olacak bakalım????

sağol canım amin... Umarım hatırlar yoksa çok üzülürüm

inşallah hatırlar canım.benimkide hatırlamamıştı geçen sene son anda akşam zorla hatırlatıldıama kesinlikle yoğunluktan unutuluyodur.benimki doğum günü akşamı göreve gitti adam bide benim doğum gününümü düşünsünama yinede tavrımı yapmıştım tabi..bu senede valla anneler günümü kutlasın diye bekliyorum bakalım kutlayacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…