2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım malesef var öyleleri.banada diyen oluyo pantolon niye giyiyosun bebeği sıkar.elbise al falan.boşver napalım onlarda eskiden öyle görmüşler..ev tipi ana kucağı baya kullanışlı diolar biberon emzik falan bende almadım emzik vermeyi düşünmüyorum.biberonda erken diye düşünüyorum.oyuncak falan bencede erken sonra alınır..banyo filesi minder gibi olandan alabilirsin ben biraz daha incesini aldım..bebek arasının içine annem dikti örtüsünü içine elyaf koyduk azcık çok ii oldu..

kızlar benim burnum acayip tıkalı yaa.niye oldu durduk yere anlamadım..bebişe aldığım buhar makinesini çıkarıp bir denicem işe yarar umarım..

Yarar canim, kullan. Biz son bir haftadir evde deli gibi camasir kuruttugumuz icin calistirmiyoruz aleti.
Nem olcen aletten almistik arzumun, camasir kuruturken %54 lere falan geliyor, normalde %40 in altina dusmemek iyi.

İnsanin elinden dikis gelen bir annesinin olmasi ne guzel.
Ben de sevi bebede galiba havlu gibi olanlardan gormustum galiba, ama tam hatirlamiyorum.
Banyo filesi, minderi iyi hos da kiz bebeklerin enfeksiyon kapma riskini artiriyormus.
O yuzden emin olamadim, kayinvalide de alalim alalim diyor.
Aa bir de sunger gibi birsey almak lazim galiba. Gerci tulbentle yikayin diyorlar ama bulundurulabilir.

evet canım öyle bir anne şartsende hazır al hazırlarda çok güzel.bizde kumaş vardı hem değerlendirdik iyi oldu..evet kızlarda öyle bişey varmış.ama eldede zor olmazmı canım ya..ben sünger aldım ama annem ben onunla yıkayamam bez tülbent kullanırım dio.bakalım hangisi iyi olursa deneriz<..

canım bu arada sen buhar makinelerinden anlıyomusun şimdi çalıştırdım nem yüzde 63 gösteriyo normalmi..

:21oleY supper bişi oldu bugun cok sewinçliyim
dun bahsetmiştim sabah bi kalktım bacaklarımın arkası cok feciydi diye hemen dr gittik varis fln diye ilaç verdi bi dunya konusma yaptı ewe geldik.
bugun baktım biraz azalmıslar bide belimde ve kalcamda da aynı renklenmelerden vardı tamda lastik yerine denk gelen yerler..
hmmm dedik kocişle bigun önce cok gezdim ve giydigim hamile kotu oturdugum zaman beni cok kasmıstı ..gezmeye arkadasın arabayla gitmiştik arkaya binmiştim ve hiç konforlu değildi arabada 2 büklüm oturmustum resmen(alçak ve basık arabaları hiç sewmiyorum bu arada)..
bugun dus aldım bi guzel masaj fln yaptım o bölgelere veeeee sonuçççç muhtesem
kısacası vücudumda kan dolasamamıs ve resmen kan oturmus işin tuhaf yanı bunu dr anlamadı bide varis için ilaç yazdı
bidahaki kontrolumde dr a bi mucize oldu ve butun varislerim 2 gunde gecti demeyi düsünüyorum

Iyi aksamlar annisler
Sabah 4 e dogru eve geldik anca 5 e dogru uyumusumdur.Sabahda 10da kalktim ama hala yol yorgunlugu vardi.
Kahvalti ,mutfak alisverisi derken saat oldu 1.Sonra yattim uyudum mis gibi 17de kalktim,sag kalcam cok agriyordu.Hala gecmemisti.Yuruyunce filan agriyor,merdivenlerden inince dahada kotu.Ama duramadim camasir yikadim.Daha yeni bitti.
Isvecden arkadasim bebisime bir suru ciciler verdi Ilk yikanan camasirlari

Kocisde evde yok.Birseyler atistirayim bende

Canim dikkat ediyorum da sen surekli temizlik yapip kendini yoruyorsun, arada bir rahat biraksana kendini

Canim dikkat ediyorum da sen surekli temizlik yapip kendini yoruyorsun, arada bir rahat biraksana kendini

Birakamiyorum ki.Yapabilsem keske.
Esim arada bi tel edip yokluyor Firca atiyor ama bir enerji var.
Bir bakiyorum cok tembelim,bir bakiyorum fikir fikir.

Birde panik yaptim sanirsam.1 subatdan beri evdeyim. Simdi 23 nisanda okulumun 2.semesteri basliyor.Baslamadan temizligimi bitireyim diyorum.Kaynamam gelcek TR den hazirana.Tekrar dip temizlik yapmayim diyorum

Kizlar unnadodan bu sling' i aldim, jokerde 130 mus, unnadoda 100.
Bu arada jokerde lansinoh gogus ucu kremi 20 tl, henuz almamis olan varsa degerlendirsin

Eklentiler

• $10996_160511_8882.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 32

Okul dedigin universite mi, ne zaman bitiyor?
Seneye de devam edecek misin? Bu arada ne uzerine egitim aliyorsun?

benim bebiş artık kıpırdadığında karnım çok acıyor ya normalmi bu acaba..önceden acımazdı hiç.şimdi sanki karnımı yırtacak gibi...

Kizlar unnadodan bu sling' i aldim, jokerde 130 mus, unnadoda 100.
Bu arada jokerde lansinoh gogus ucu kremi 20 tl, henuz almamis olan varsa degerlendirsin

güzelmiş canım güle güle kullan..bu arada bu lansinohu bugün kullanmaya başladımda ben krem gibi bişey sanıyodum sıktığımda baya sert olduğunu gördüm.benimki bozukmu yoksa sizinkilerde öylemi..

Okul dedigin universite mi, ne zaman bitiyor?
Seneye de devam edecek misin? Bu arada ne uzerine egitim aliyorsun?

Evet üniversite.Daha 3 senem var
Devam etmeyi düsünüyorum ama duruma göre ara vermem gerekebilir.
Türceksini bilmiyorum:26: Ingilizcesi ,Science in Biomedical lab. Bitirince okulu patoloji bölümünde olmayi düsünüyorum.Belki böyle daha basit anlasilir türkcesi?

selam kizlar daha yeni girdim eve ama bayag yoruldum sabah bruncha gittik esimle yesilkoye, sonra sahilde yuruduk, kendime birkac parca elbise almak istiyodum hep bebege bakmaktan kendimi cok noslamistim giyim alma konusunda atakoy a plus avrupa yakasindaki en nezih alisveris merkezlerinden biri ayni zamanda bayag sakin tam bana gore burda kivanc tatlitugu gordum ekrandaki kadar yakisikli degildi ve bir deri bir kemik resmen yaninda 3 tane kiz vardi alisverisim bitti aksam yemegi yedik ve yeni girebildik eve ama mahvoldum resmen. bu arada nehirefe benimde karnim son bir haftada cok aciyo sanki minciklamislar gibi ve bayag sertlesti.

demekki olan bişey...her hareketi acıtmıyor ama bazen ne yapıyosa artık çok canım acıyo...

kıvanç mıııııı hastasıyımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…