- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.181
Bizim balkondaki cicekler sizlere omur.
Zaten bir sardunya ruzgarda asagi bahceye dusmus, icinde sumbuller vardi, onlar da gitti. Begonyalarim kisin kurumustu zaten.
Simdi biraz onlarla ilgilenmem lazim ama cok zoruma gidiyor.
Neyse biz bugun ogleden sonra sahile gittik kayinvalide ve buyukanneyle. Guneslendik, falan. Buyukanne hamile tisortumu hic sevmedi, ayip kzim boyle gezilmez bir jile al dediBen de bulursam alirim dedim ama bozuldum elestirdi diye
Nihayet kayinvalide kizima ciciler almis, cok cok begendim. Biraz ilgi gormek hosuma gitti. Cok cici idil baby elbiselerimiz oldu gezmelik
Bu arada sling mi alsak kanguru mu diye dusunuyoruz, bir eksigimiz o kaldi.
Ev tipi ana kucagi da almadik, ama araba koltugunu bir deniycez bakalim. İse yaramazsa aliriz.
Biberon, emzik, sut saklama zimbirtilarini almadik.
Oyuncak moyuncak hic yanindan bile gecmedik.
Bebek arabasinin icine takilan havlu gibi kiliflardan ariyorum, bulursam alicam.
Bir de emniyet kemerine takilan yumusak koruma gibi seyler var, o lazim mi bilemedim.
Banyo filesi ve kuvet ayagi henuz karar verilemedi.
Sapka ve suslu kulot eksigimiz var, hediye bekliyoruz
Bir de odasina koctastaki tekerlekli kutudan alicam ama pembesi yoktu.
Alt acma alincak ama park yatagin da var, simdilik almayabiliriz.
Perdeler haftaya siparis verilecek, kapitone cekmece iclerini kayinvalide halledicek ama perdeleri bekliyormus.
Durumumuz boyle, camasirlari mayista yikamaya karar verdim, odasinin isi tamamen bitsin, misler gibi koksun istiyorum.
Bugun ikeaya gidilemedi, hafta ici insallah
kızlar benim burnum acayip tıkalı yaa.niye oldu durduk yere anlamadım..bebişe aldığım buhar makinesini çıkarıp bir denicem işe yarar umarım..
canım malesef var öyleleri.banada diyen oluyo pantolon niye giyiyosun bebeği sıkar.elbise al falan.boşver napalım onlarda eskiden öyle görmüşler..ev tipi ana kucağı baya kullanışlı diolar biberon emzik falan bende almadım emzik vermeyi düşünmüyorum.biberonda erken diye düşünüyorum.oyuncak falan bencede erken sonra alınır..banyo filesi minder gibi olandan alabilirsin ben biraz daha incesini aldım..bebek arasının içine annem dikti örtüsünü içine elyaf koyduk azcık çok ii oldu..
İnsanin elinden dikis gelen bir annesinin olmasi ne guzel.
Ben de sevi bebede galiba havlu gibi olanlardan gormustum galiba, ama tam hatirlamiyorum.
Banyo filesi, minderi iyi hos da kiz bebeklerin enfeksiyon kapma riskini artiriyormus.
O yuzden emin olamadim, kayinvalide de alalim alalim diyor.
Aa bir de sunger gibi birsey almak lazim galiba. Gerci tulbentle yikayin diyorlar ama bulundurulabilir.
İnsanin elinden dikis gelen bir annesinin olmasi ne guzel.
Ben de sevi bebede galiba havlu gibi olanlardan gormustum galiba, ama tam hatirlamiyorum.
Banyo filesi, minderi iyi hos da kiz bebeklerin enfeksiyon kapma riskini artiriyormus.
O yuzden emin olamadim, kayinvalide de alalim alalim diyor.
Aa bir de sunger gibi birsey almak lazim galiba. Gerci tulbentle yikayin diyorlar ama bulundurulabilir.
canım bu arada sen buhar makinelerinden anlıyomusun şimdi çalıştırdım nem yüzde 63 gösteriyo normalmi..
Iyi aksamlar annisler
Sabah 4 e dogru eve geldik anca 5 e dogru uyumusumdur.Sabahda 10da kalktim ama hala yol yorgunlugu vardi.
Kahvalti ,mutfak alisverisi derken saat oldu 1.Sonra yattim uyudum mis gibi17de kalktim,sag kalcam cok agriyordu.Hala gecmemisti.Yuruyunce filan agriyor,merdivenlerden inince dahada kotu.Ama duramadim camasir yikadim.Daha yeni bitti.
Isvecden arkadasim bebisime bir suru ciciler verdiIlk yikanan camasirlari
Kocisde evde yok.Birseyler atistirayim bende
Canim dikkat ediyorum da sen surekli temizlik yapip kendini yoruyorsun, arada bir rahat biraksana kendini
Birakamiyorum ki.Yapabilsem keske.
Esim arada bi tel edip yokluyorFirca atiyor ama bir enerji var.
Bir bakiyorum cok tembelim,bir bakiyorum fikir fikir.
Birde panik yaptim sanirsam.1 subatdan beri evdeyim. Simdi 23 nisanda okulumun 2.semesteri basliyor.Baslamadan temizligimi bitireyim diyorum.Kaynamam gelcek TR den hazirana.Tekrar dip temizlik yapmayim diyorum
Kizlar unnadodan bu sling' i aldim, jokerde 130 mus, unnadoda 100.
Bu arada jokerde lansinoh gogus ucu kremi 20 tl, henuz almamis olan varsa degerlendirsin
güzelmiş canım güle güle kullan..bu arada bu lansinohu bugün kullanmaya başladımda ben krem gibi bişey sanıyodum sıktığımda baya sert olduğunu gördüm.benimki bozukmu yoksa sizinkilerde öylemi..
Okul dedigin universite mi, ne zaman bitiyor?
Seneye de devam edecek misin? Bu arada ne uzerine egitim aliyorsun?
selam kizlar daha yeni girdim eve ama bayag yoruldum sabah bruncha gittik esimle yesilkoye, sonra sahilde yuruduk, kendime birkac parca elbise almak istiyodum hep bebege bakmaktan kendimi cok noslamistim giyim alma konusunda atakoy a plus avrupa yakasindaki en nezih alisveris merkezlerinden biri ayni zamanda bayag sakin tam bana gore burda kivanc tatlitugu gordum ekrandaki kadar yakisikli degildi ve bir deri bir kemik resmen yaninda 3 tane kiz vardialisverisim bitti aksam yemegi yedik ve yeni girebildik eve ama mahvoldum resmen. bu arada nehirefe benimde karnim son bir haftada cok aciyo sanki minciklamislar gibi ve bayag sertlesti.
selam kizlar daha yeni girdim eve ama bayag yoruldum sabah bruncha gittik esimle yesilkoye, sonra sahilde yuruduk, kendime birkac parca elbise almak istiyodum hep bebege bakmaktan kendimi cok noslamistim giyim alma konusunda atakoy a plus avrupa yakasindaki en nezih alisveris merkezlerinden biri ayni zamanda bayag sakin tam bana gore burda kivanc tatlitugu gordum ekrandaki kadar yakisikli degildi ve bir deri bir kemik resmen yaninda 3 tane kiz vardialisverisim bitti aksam yemegi yedik ve yeni girebildik eve ama mahvoldum resmen. bu arada nehirefe benimde karnim son bir haftada cok aciyo sanki minciklamislar gibi ve bayag sertlesti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?