- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.241
o daha kocaman olur canım insan nasıl büyüdüğünü anlamıyor bile..hatırlıyorumda eşime bizim bebiş şimdi 1margarin gibi diodumküçücüktü seninkide kocaman bir bebiş olur inşallah..
Dün e-bebek'e gittik
bebek arabalarını aldık çok şükür..
3 alternatif vardı orbit-concord neo ve chicco i move
chicco i move çok hantal, kalas gibi bir araba
orbiti çok beğendim ama 2 takım alacağımız için toplam 4.600 tl fatura çıktı
sonuç olarak sürüşü ve katlaması çok rahat olan concord neo'da karar kıldık ve aldık
prima ilk hediyem henüz gelmemişti bana ben de primaya küsmüştümAma e-bebekte ikiz beklediğimizi duyan kasa görevlisi
ilk hediyem kutularından büyük bi poşete doldurdu koydu arabaya
Evde bi baktık 7 tane kutu vardı poşetin içinde
5 tanesinin içinde tupper mama kabı 2 tanenin içinde de wenice pijama varmış
Dün e-bebek'e gittik
sonuç olarak sürüşü ve katlaması çok rahat olan concord neo'da karar kıldık ve aldık
prima ilk hediyem henüz gelmemişti bana ben de primaya küsmüştümAma e-bebekte ikiz beklediğimizi duyan kasa görevlisi
Dün e-bebek'e gittik
günaydın arkadaşlar nasılsınız?
kızlar cuma günü doktor randevumuz vardı size yazamadım sağlıklıymış paşam
32. haftda gittik artık 2 haftada bir çağırcakmış bir dahaki muayene 20 nisan 34. hafta
sonra da 36. haftada gel dedi çatı kontrolü yapıcaz dedi:18::18::18:
sonra sezeryan mı normalmi karar vericez dedi
dönmüş bebiş doğum pozisyonunu almış zaten ben anlamıştım kasıklarımda ki o tekmeler yani baskılar geçti artık rahat yürüyorum
32. haftadan sonra döner 37 ye kadar vakti var dedi doktor endişelenmeye gerek yok kızlar
paşam 1900gr olmuş boyuda 42cm olmuş
edacıknice mutlu yıllara adamlarda kafa kalmadı tatlım hem heyecanlı hem tedirginler paracıklarıda gidiyorr
ama hatırlar ya sen sıkma canını çekirdek ailenle mutlu mesut bi ömür diliyorum
Dün e-bebek'e gittik
oh oh ohhh
maşallah
kapmışsınız hediye paketlerini
küs değilsindir artık
eheheheheheheheh
hayırlı olsun arabacıkları miniklerin
iyi günlerde kullansınlar inşallaaaahhh
e-bebekteki görevli sizi sevmiş anlaşılan ya da 2 tane araba alıp o kadar para verince vereyim dedi.
hadi gözünüz aydın uzun araştırma sonrası en güzeline karar vermişsin güle güle sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim
küsme işi iyimiş ya sen sonuç 7 kutu
küçük bıdıklar güle güle kullansınlar canım
Dogru yolu bulmussunuz kuzum, bizimki de concord neo. Ben kullananlara hep soruyorum, herkes memnun.
Evde actik kutusunu baktik, cok pratik. Gule gule kullanin, iki bebek daha buyutursunuz bu arabayla
günaydın sana da..
hiç bozma moralini ben de geçen amcamlarda bebekler dönmedi diyordum ama yengem kızına hamileyken bir gece tır tır tır döndü ve o gecenin sabahında doğuma gittim dedi.
benimkilerle çok alakası yok çünkü iki taneler ama senin için bir kriter olabilir.. yani son dakikaya kadar dönme ihtimali var
günaydın canım.sıkma canını belki tekrar döner bebiş.yerinde hiç durmuyolarki.ben hiç bilmiyorum döndümü dönmedimi.dr bana dönmüş yada ters falan diye açıklama yapmıyor hiç benimde aklıma gelip sormadım..ama haftaya gitcem o zaman sorim bende merak ettim..ama benimki sanmıyorumki dönmüş olsun dönse bile tekrar yer değiştiriyodur hiç durmuyo çünkü.bi oramda bi oramda
Amin canım yaa inşallah döner , hastaneden çıktım , gözyaşımı tutamadım sonrada üzüldüm pişman oldum, Allah'a bin şükür sağlığı yerinde ben iyiyim herşey iyiyken buna gözyaşı dökmek nankörlük olur dedim...
hiç sanmıyorum canım ya ama umarım dediğin gibi olur...umarım senin eşin hatırlar evlilik yıldönümü bu canım unutulur muedaack kesin süpriz yapıcak bence bnm eşimde akşamına surprız yapr hep akşama kadar sesi çıkmaz sonra patlatır tabı bu aralar alış verişti masraftı düşünmekten unutursa bişi diemem bnmde evlilik yıl dönümüm bakalım hatırlıcakmı bu ayın 25 =))))
unutursa güzel bi tavır bekliyo zaten kendisini, zaten ondan sonra anneler gününü unutamaz heraldeinşallah hatırlar canım.benimkide hatırlamamıştı geçen sene son anda akşam zorla hatırlatıldıama kesinlikle yoğunluktan unutuluyodur.benimki doğum günü akşamı göreve gitti adam bide benim doğum gününümü düşünsün ama yinede tavrımı yapmıştım tabi..bu senede valla anneler günümü kutlasın diye bekliyorum bakalım kutlayacakmı
maşallah bebeğine canım Allah nazarlardan korusungünaydın arkadaşlar nasılsınız?
kızlar cuma günü doktor randevumuz vardı size yazamadım sağlıklıymış paşam
32. haftda gittik artık 2 haftada bir çağırcakmış bir dahaki muayene 20 nisan 34. hafta
sonra da 36. haftada gel dedi çatı kontrolü yapıcaz dedi:18::18::18:
sonra sezeryan mı normalmi karar vericez dedi
dönmüş bebiş doğum pozisyonunu almış zaten ben anlamıştım kasıklarımda ki o tekmeler yani baskılar geçti artık rahat yürüyorum
32. haftadan sonra döner 37 ye kadar vakti var dedi doktor endişelenmeye gerek yok kızlar
paşam 1900gr olmuş boyuda 42cm olmuş
edacıknice mutlu yıllara adamlarda kafa kalmadı tatlım hem heyecanlı hem tedirginler paracıklarıda gidiyorr
ama hatırlar ya sen sıkma canını çekirdek ailenle mutlu mesut bi ömür diliyorum
çok ama çok teşekkür ederim canım...ne kusuru olurmu hiç Allah hepimize yavrularımızla sağlıklı ömürler nasip etsin...edacık doğum gunun kutlu olsun cnm bak ben bıle bıldıgım halde kutlamadım kusura bakma kafa kalmadı bende artık allah eşinle mınık yavrunla sevdıklerınle bır omur boyu mutlu mesut etsın uzun ömürler versin cnmm herşey gönlünce olsun
edaack doğum günün kutlu olsun canım. kocalar böyle işte arada unutabiliyolar. ama akşama daha çok var. bence bekle biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?