- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.201
demekki olan bişey...her hareketi acıtmıyor ama bazen ne yapıyosa artık çok canım acıyo...
kıvanç mııııııhastasıyımmmmmm
Selam kizlar, ya uzun zamandir kendimde dikkat ettigim bi nokta var sizlere de sormak istiyorum kizlar. Benim karnim buyumeye basladigindan beri aynada gobegime baktigimda sol tarafimin sag tarafima gore daha sis oldugunu farkediyorum yani onden gobegime baktigimda yamukluk var sol saga gore daha cikik ve sis duruyo. Sizde boyle bisey dikkatinizi cektimi hic?
Aynada kontrol edip bana soyleyebilirmisiniz?gelicek hafta dr randevum var artik sormaya karar verdim. Sizce neden olabilir gece yatarken de genel de hep sol tarafima yatiyorum ondan olabilir mi acaba?
valla canım bendede oluyor bazen ama sürekli olan bişey değil.bebiş solda olduğunda sol şişiyo sağdayken sağ şişiyo.ama günlerce bi tarafımda öyle belli bir şişlik olmuyor..zaten o kısım şiştiği an orda kıpırdıyo oğluşum bende seviyorum elliyorum içerilere kaçıyor
Selam kizlar, ya uzun zamandir kendimde dikkat ettigim bi nokta var sizlere de sormak istiyorum kizlar. Benim karnim buyumeye basladigindan beri aynada gobegime baktigimda sol tarafimin sag tarafima gore daha sis oldugunu farkediyorum yani onden gobegime baktigimda yamukluk var sol saga gore daha cikik ve sis duruyo. Sizde boyle bisey dikkatinizi cektimi hic?
Aynada kontrol edip bana soyleyebilirmisiniz?gelicek hafta dr randevum var artik sormaya karar verdim. Sizce neden olabilir gece yatarken de genel de hep sol tarafima yatiyorum ondan olabilir mi acaba?
benimde sol taraf biraz daha sis duruyo o normal bisey bebek poposunu nereye yaslamissa orasi daha sis duruyo, ama yinede doktoruna sor istersen
Evet üniversite.Daha 3 senem var
Devam etmeyi düsünüyorum ama duruma göre ara vermem gerekebilir.
Türceksini bilmiyorum:26: Ingilizcesi ,Science in Biomedical lab. Bitirince okulu patoloji bölümünde olmayi düsünüyorum.Belki böyle daha basit anlasilir türkcesi?
benim bebiş artık kıpırdadığında karnım çok acıyor ya normalmi bu acaba..önceden acımazdı hiç.şimdi sanki karnımı yırtacak gibi...
Kizlar benim de tirnaklar acayip zayifladi, surekli kiriliyor, ayrica dalgalar cizgiler falan olustu.
Bebis ne var ne yoksa vitamin mineral namina sömürüyor.
Canim burda milk shake tarzinda icecekler var. Icinde vitaminler,mineraller,omega3,protein ne ararsan var cok ta lezzetli bende onlara basladim. Bayagi faydasi var Turkiye de varmi bilmiyorum bi arastir istersen. Benimkinin markasi Ensure.
Himm anladim, peki bebege kim bakacak sen okuldayken? Bir de sen genc annelerdensin galiba?
Zor bir bolum, ben son senedir diye dusunmustum. Umarim bitirebilirsin.
canım ya bazen bendede oluyor ama uzun süreli bir durumsa mutlaka doktora söyle
kızlar ya bir şey dicembenim bugün çok sancım var uzun uzun sürüyooooo uzun derken dakikalarca
bazen 5 bazen 10 bazende 15 dk falan
böyleee belimden gire bir ağrı adet olacağmz zaman hissetğimiz türden
ara ara asılmalarda ouyor ama kasılma seyrek
Gidicem gelicek hafta dr'a bu sefer mutlaka sorucam bakalim ne diycek.
Sende cok kafana takma cnm bu agrilar sancilar normal bende de oluyo ki senin hamilelik 31. Haftasinda cok normal yani. Vucut artik kendini doguma hazirliyo. Rabbim bebislerimizi sag salim elimize aldirsin ins.
Demir, kalsiyum, magnezyum kullaniyorum zaten, doktra sormadan yeni bir vitamin eklemek istemiyorum. Cok halsiz hissettigim gunler elevit diye bir hamile vitamini var ondan aliyorum. Ensure ' u bir arastiralim bakalim.
Bu arada cok uykum geldi, kocamin calismasinin bitmesini bekliyorum. Nolurdu sanki erken yatsa, karga bokunu yemeden uyaniyorum zaten.
Yaz tatilinden itibaren tekrar 1 eylülde basliyor.Okulum un ders saatleri iyi aslinda.Haftada 1 gün bos. Gec gidip erken cikiyoruz okuldan.Suana kadar en gec 15 de bitti ders( daha 6ay gittim okula,sonra kisa bir ara verdim)..
Esim 16 a kadar evde.Simdiki plan esimin oglumuz ile ilgilenmesi ben okulda iken.Ilerleyen aylarda duruma göre ben yine ara vermek zorunda kalabilirim..
Okadar genc degilim.25 olacagim mayis da:26:
Süt u cok iciyormusun?Benim tirnaklarimda güclendi.Ve cabuk uzuyor.Ama hic bu kadar guclu olmamisti tirnaklarim.
Doktorum bana da sadece hamilelik vitamini ve omega3 verdi bunun disinda extra kalsiyum,magnezyum ve demir vermedi kan tahlillerim normal ciktigi icin gerek gormedi burda zaten ne kadar az ilac o kadar iyi mantigi var doktorlarda. Bu benim dedigimde ilac gibi bisey degil biraz daha enerjik olabilmek icin guclenmek icin takviye icecek ayrica zararsiz bisey.
Bu arada sende de uyku sorunu var okuyorum yazdiklarini cnm. bende ayni durumdayim uykusuzluk insani daha da halsiz birakiyo butun gun kolumu kaldircak halim olmuyo benimde. Allah yardimcimiz olsun ins.
günaydın kızlar nasılsınız? Ya benim mide yanmaları başladı sanırım bebeişin saçları çıkıyoSiz de ne var ne yok umarım yolundadır herşey, okulda son haftam bu hafta ve kışın kar yüzünden tatil olan günleri telafi etmek amacıyla 2 ders fazla yapılmaya başlanıyo bugün tüm ilçede şansıma bakın Baya yorucu olcak bu hafta anlaşılani
ayrıca bugün benim doğum günüm ve eşim hala kutlamadı sanırım unuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?