2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Selam kizlar, ya uzun zamandir kendimde dikkat ettigim bi nokta var sizlere de sormak istiyorum kizlar. Benim karnim buyumeye basladigindan beri aynada gobegime baktigimda sol tarafimin sag tarafima gore daha sis oldugunu farkediyorum yani onden gobegime baktigimda yamukluk var sol saga gore daha cikik ve sis duruyo. Sizde boyle bisey dikkatinizi cektimi hic?
Aynada kontrol edip bana soyleyebilirmisiniz?gelicek hafta dr randevum var artik sormaya karar verdim. Sizce neden olabilir gece yatarken de genel de hep sol tarafima yatiyorum ondan olabilir mi acaba?

demekki olan bişey...her hareketi acıtmıyor ama bazen ne yapıyosa artık çok canım acıyo...

benimde ayni sekilde bazen geriyo kendini o zaman alt tarafa vuruyo kasiklarim dehset aciyo ve benim bebis yeni huy cikardi gunde en az 1 kez hickirik tutuyo cok komik ama uzuluyorum yoruluyodur diye

kıvanç mıııııı hastasıyımmmmmm

bende severim kendisini midpointe geldi oturdular bizde ona yakin bir masadaydik bayag bir kestim kendisini esimde bozuldu tabi ama napiim tatli cocuk Allah icin

valla canım bendede oluyor bazen ama sürekli olan bişey değil.bebiş solda olduğunda sol şişiyo sağdayken sağ şişiyo.ama günlerce bi tarafımda öyle belli bir şişlik olmuyor..zaten o kısım şiştiği an orda kıpırdıyo oğluşum bende seviyorum elliyorum içerilere kaçıyor

Senin dedidigin bende oluyor cnm. Bebis bir tarafa toplaniyo resmen o kisim sisiyo ve sertlesiyo,ama bu benim dedigim hep boyle ayyy yamuldum resmen yaaa:))bakalim dr ne diycek gerci ne sorsam kadina hersey normal diyo ama:))

benimde sol taraf biraz daha sis duruyo o normal bisey bebek poposunu nereye yaslamissa orasi daha sis duruyo, ama yinede doktoruna sor istersen

benimde sol taraf biraz daha sis duruyo o normal bisey bebek poposunu nereye yaslamissa orasi daha sis duruyo, ama yinede doktoruna sor istersen

Ilk zamanlar bende oyle dusunmustum cnm ama sonra dvmli oyle oldugunu gorunce ee bu cocuk hic mi yer degistirmiyo diye dusundum. Hatta burda bi kac arkadasa sordum evt sol daha sis duruyo dedi arkadaslarda. Bu hamilelikler insani sekilden sekle sokuyo valla neyse bebisin keyfi yerinde olsun da napalim artik gecici bisey katlanicaz.

Himm anladim, peki bebege kim bakacak sen okuldayken? Bir de sen genc annelerdensin galiba?
Zor bir bolum, ben son senedir diye dusunmustum. Umarim bitirebilirsin.

Kizlar benim de tirnaklar acayip zayifladi, surekli kiriliyor, ayrica dalgalar cizgiler falan olustu.
Bebis ne var ne yoksa vitamin mineral namina sömürüyor.

canım ya bazen bendede oluyor ama uzun süreli bir durumsa mutlaka doktora söyle

benim bebiş artık kıpırdadığında karnım çok acıyor ya normalmi bu acaba..önceden acımazdı hiç.şimdi sanki karnımı yırtacak gibi...

ayy benimde öyle yaaa ağrı var birde alta baskı yapıyor kafasıda aağıda zaten kafasını üstünde zıplıyor sanki bana doktor bundan sora olr böyle dedi

ben hareket ederken falan da ağrdğını söyledim onada n ormal dedi

kızlar ya bir şey dicembenim bugün çok sancım var uzun uzun sürüyooooo uzun derken dakikalarca
bazen 5 bazen 10 bazende 15 dk falan
böyleee belimden gire bir ağrı adet olacağmz zaman hissetğimiz türden
ara ara asılmalarda ouyor ama kasılma seyrek
sancı uzun
tırsıyom valla...

Kizlar benim de tirnaklar acayip zayifladi, surekli kiriliyor, ayrica dalgalar cizgiler falan olustu.
Bebis ne var ne yoksa vitamin mineral namina sömürüyor.

Canim burda milk shake tarzinda icecekler var. Icinde vitaminler,mineraller,omega3,protein ne ararsan var cok ta lezzetli bende onlara basladim. Bayagi faydasi var Turkiye de varmi bilmiyorum bi arastir istersen. Benimkinin markasi Ensure.

Canim burda milk shake tarzinda icecekler var. Icinde vitaminler,mineraller,omega3,protein ne ararsan var cok ta lezzetli bende onlara basladim. Bayagi faydasi var Turkiye de varmi bilmiyorum bi arastir istersen. Benimkinin markasi Ensure.

Demir, kalsiyum, magnezyum kullaniyorum zaten, doktra sormadan yeni bir vitamin eklemek istemiyorum. Cok halsiz hissettigim gunler elevit diye bir hamile vitamini var ondan aliyorum. Ensure ' u bir arastiralim bakalim.
Bu arada cok uykum geldi, kocamin calismasinin bitmesini bekliyorum. Nolurdu sanki erken yatsa, karga bokunu yemeden uyaniyorum zaten.

Ben bayildim anneler, hepinize iyi geceler. Kizim ataga kalkti uyku lafini duyunca, izin verirse uyuycaz insallah!
Karnimda meksika dalgasi yapiyor velet.

Himm anladim, peki bebege kim bakacak sen okuldayken? Bir de sen genc annelerdensin galiba?
Zor bir bolum, ben son senedir diye dusunmustum. Umarim bitirebilirsin.

Yaz tatilinden itibaren tekrar 1 eylülde basliyor.Okulum un ders saatleri iyi aslinda.Haftada 1 gün bos. Gec gidip erken cikiyoruz okuldan.Suana kadar en gec 15 de bitti ders( daha 6ay gittim okula,sonra kisa bir ara verdim)..

Esim 16 a kadar evde.Simdiki plan esimin oglumuz ile ilgilenmesi ben okulda iken.Ilerleyen aylarda duruma göre ben yine ara vermek zorunda kalabilirim..
Okadar genc degilim.25 olacagim mayis da:26:

Süt u cok iciyormusun?Benim tirnaklarimda güclendi.Ve cabuk uzuyor.Ama hic bu kadar guclu olmamisti tirnaklarim.

Doktorum bana da sadece hamilelik vitamini ve omega3 verdi bunun disinda extra kalsiyum,magnezyum ve demir vermedi kan tahlillerim normal ciktigi icin gerek gormedi burda zaten ne kadar az ilac o kadar iyi mantigi var doktorlarda. Bu benim dedigimde ilac gibi bisey degil biraz daha enerjik olabilmek icin guclenmek icin takviye icecek ayrica zararsiz bisey.
Bu arada sende de uyku sorunu var okuyorum yazdiklarini cnm. bende ayni durumdayim uykusuzluk insani daha da halsiz birakiyo butun gun kolumu kaldircak halim olmuyo benimde. Allah yardimcimiz olsun ins.

günaydın kızlar nasılsınız? ya benim mide yanmaları başladı sanırım bebeişin saçları çıkıyo siz de ne var ne yok umarım yolundadır herşey, okulda son haftam bu hafta ve kışın kar yüzünden tatil olan günleri telafi etmek amacıyla 2 ders fazla yapılmaya başlanıyo bugün tüm ilçede şansıma bakın baya yorucu olcak bu hafta anlaşılani
ayrıca bugün benim doğum günüm ve eşim hala kutlamadı sanırım unuttu

Canim umarim planiniz ise yarar, okulunu bitirmeni cok isterim.
Ben sut, yogurt falan cok yiyorum ama burdaki besinlerin vitamin degeri yok maalesef, sardalye baliginda iyi kalsiyum varmis ama kocamin baligia alerjisi var yapamiyorum evde. Kasar peyniri yiyorum ama bence o da yalan. Kalsiyum tabletleri kullaniyorum, simdiye kadar pek etkili olamadi.

Evet uyku sorunum var, enerji acigini deli gibi yiyerek kapatmaya calisiyorum
Bu arada dun gece iyi uyudum, cok mutluym. Hava kapali belki tekrar uyurum

Hepinize gunaydin ve guzel bir hafta diliyorum

günaydııınnnnn
güzel bir hafta olsun anniştolar ve bebikleri : ))
Bursada karanlık, soğuk ve de yağmurlu bir gün ile başladık yeni haftaya
yaz gibi geçen haftasonundan sonraaa

günaydın canım..bu hafta biraz daha yorucu olacak yani senin için..ama neyseki son haftanmış allah kolaylık versin..doğum gününü eşin akşam kutlar belkide evde.hatırlamazsada alınma yoğunluktan unutmuştur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…