2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bende öyle olmadı..

arabaları aldık ya
ben kendimi bi boş boş gibi hissediyorum
Allahtan daha alacağımız çoooook şey var onları düşündükçe mutlu oluyorum, kırık mıyım neyim

ben eksikleri düşündükçe sıkılıyorum. alsam da rahatlasam bi. onları alınca da illa ki bi eksik bulcam zaten ıvır zıvır.

Hmonglu, hayirli olsun canim arabaniz, yataginiz.
Araba bizim concord'a benziyor, bizimki de kirmizi

biz de kıza içi bej olanını oğlana da graphite (gri) olanını aldık
yalnız bej olanın ana kucağını kargo ile gönderecekler ne zaman gelir dedim çarşamba dediler
seni örnek gösterdim bebek fuarından bir arkadaşım almıştı sizden çok beklettiniz öyle olmasın dedim

güle güle kullan canım. eksikleri tamamladıkça rahatlıyor insan.

ay evet yaa, aldıkça rahatlıyorum aldıkça rahatlıyorum.
ben düğün alışverişinde de böyle olmuştum. ama sonra boşluğa düşüyo insan

Cok ciciler.Güle güle giysin bebisin

Günaydin. Ayrica kolay gelsin Biz 2hafta once yikadik halilarimizi

Hayirli olsun Güle güle kullanin

çok saol cnm bnmmm..

canım ikisi de çok güzelmiş.ben de park yatak bakmak için haşim işcan geçtine gideyim diyorum.park yatak güzelmiş sakıncası yoksa fiyatını sçyleyebilir misin?fikir sahibi olmuş olurum.

cnm bnm aldığımın ölçüsü 100x60. küçük boy aldık yani. fiyatı 200 dediler, kociş 190 a aldı.
nası pazarlık ama kaç yerde sorduk daha da aşağı inmediler ama.
titreşimi, müziği falan var.
o üsttekini oyun halısı gibi kullanıyomuşsun ama kullancağımı sanmam pek.
sallanıyo da. markası da mossimoricco gibi bişeydi sanırım

Hmonglu, hayirli olsun canim arabaniz, yataginiz.
Araba bizim concord'a benziyor, bizimki de kirmizi

teşekkür ederim. bizim oğluşa kırmızı aldık ama maivisini siyahını istemedim ne biliim.
bu renk daha güzel canlı canlı.
hem kırmızı unisex bi renk bence.
modeli ona benziyor evet.
markası da johnsons mı neydi öle bişi

Sizinki oyle olmaz, bizim aldigimiz donemde bunlarin depo sayimi, malin ithalati falan vardi. Normalde ordan ne siparis versem 1 gunde geliyor, sasiriyorum yani

Canim biz de bebisin cinsiyetini bilmeden almistik kirmiziyi, daha belli degildi
Ben de kirmizinin enerjisini severim, kiz erkek farketmez.
Slingimizi pembe alicaktim ama, kocam belki renginden dolayi tasimaz diye fistik yesili aldim

ne güzel badanalar boyalar başlamış halılar yıkanmış ayyy daha biz ne temizliğe başladık ne de alışverişeee:26:

önümüzdeki 2 hafta hem temizliği hem alışverişi halledicez annemde eşimde çalışıyo yardım edecek kimse de yok iş başa düştü
havalarda acayip sıcak ya yaz geldi işler bitmedi

hmonglualdıkların çok güzel güle güle kullanın canım

Canim biz de bebisin cinsiyetini bilmeden almistik kirmiziyi, daha belli degildi
Ben de kirmizinin enerjisini severim, kiz erkek farketmez.
Slingimizi pembe alicaktim ama, kocam belki renginden dolayi tasimaz diye fistik yesili aldim

slingin rengi harika..ama ben hala kanguru mu sling mi mei tai mi boba mı karar vermiş değilim
ikinci bebek arabası vakası geliyor

herkese günaydınlar İnşallah hep birlikte güzek haftalar geçiririz.

doğum günün kutlu olsun canım.

kızlar çok teşekkür ederim hepinize beni çok mutlu ettiniz

Dun cok cici hediyeler aldik, buyrun bakalim begenecek misiniz?

nilobella ve humanoglu aldıklarınız çok güzel gülke güle kullanın beişlerinizle...

herkese merhabalarr,

nilobella ve hmanoglu cicişleriniz pek güzel sağlıkla kullanın inş.
edack nice yıllaraaa

bende dün bebişimin odasını yerleştirdim ama yıkamadım henüz bi tülümüz kaldı

kızlar şimdi eşim aradı kredı kartı taksıttı derken bu ay nasıl oldusa para kalmadı elimize böle şeler slenırmı bılmm ama doktor param bıle kalmadı eşimle şok yaşadık resmen okadar morelım bozukkı ağlamaktan mıdem agrıdı doğuma az kaldı doğum parası bıle atamadık kenarıya ay sınırlerım çok bozuldu hep cepten yıyoz bı para artıramadık ya eşim1100 alıo ben çaşlışmıorum
böle gıderse çoçuk doğunca hiç yetmicek ben 5 6 aylıkken çoçugu bırakıp çalışmam lazım belkıde dahada erken hiç bukadar zorlanmamıştıkk

Eddack, canim cok tesekkurler daha guzelleri sizin olsun insallah.

Sen bu kocani fazla takma kafana, ben mesela benimkinin huyunu bildigimden onceden baslarim soylemeye su gun dogumgunum napsak diye.
Kendime de guzel bir hediye alirim aksama gosteririm, canim cok dusuncelisin bana bu hediyeyi aldin diye isimi sansa birakmam yani, kocam romantizmden falan pek anlamaz, tarihleri hic aklinda tutamaz. Gecen sene evlilik yildonumumuzde karsida meshur bir restorana rez yaptirmis, bana soylemedi. Halbuki oranin iki yeri ver biri dandik richmond otelin ustunde, bilenler bilir, berbat bir yemek yedik manzaramiz da kotuydu.
Bir de fenerbahce sampiyon oldu o gun, 45 dakikalik yolu 3 saatte gelebildik, yolda sinir krizi gecirdik taraftar coskusundan. Yani demem o ki, kocalarin surprizi hayalkirikligi olur genelde, isi sansa birakmamakta fayda var

Canim devlet hastanelerinde zaten hic para vermiyorsun, neyi dert ediyorsun anlamadim.
Ben de doktor kontrollerini salliyorum hep, iyiyim diye. Cok muhim seyler degil, bunlar bir sekilde dogacak minik. Dert etme
Benim annem 5 aya kadar gitmis ozel doktora, sonra doktoru dusuk tehliken var diyip bir ton ilac verince bir daha ugramamis, cunku gayet iyi hissediyormus kendini. Beni de 20 dk da dogurmus, sancisi, suyunun gelmesi falan toplam 20 dk. Hastaneler o zamana hijyenik degil diye yatmamis bile, hemen eve gelmisler

Calisma olayina gelince, benim butun arkadaslarim kayinvalideye, ablaya falan birakip ise donduler. Hatta bir kismi cocugun ziriltisindan cok bunaldigi icin haftasonlari pzt olsa da ose gidip kafami dinlesem modunda

Sen aglama, uzulme, sagligin disinda hic birseyi takma kafana

belki sürpriz yapacaktır canım
hemen üzülme..

Kızlar babalar günü haziranın 3.haftasıydı dimi....eğer öyleyse 17haziran oluyor.oğlum biraz geç gelirse babalar gününde doğar belkien güzel hediye olurdu..
çok güzellll

ohh ne güzel canım çok sewindim bak bebeişlerin kısmetinde varmış döndü dolaştı geldi hediyeler

Dun cok cici hediyeler aldik, buyrun bakalim begenecek misiniz?

çok cicilerrr bende çok beğendim güzel günerde giyinsin inşallah

hayırlı olsun canım bebeğim iyi günlerde kullansın inşallah
güzeller :)))

ya kızlar ben yarım saat önce acıktım diye kan hapımı aldım, şimdi portakal çilek yesem etkiler mi?

Kan hapini ac karnina aliyorsan sorun yok, portakalda da c vitamini var bir zarari olmaz.
Ama cilek yeme, daha mevsimi degil cok hormonlular su anda. En erken mayis basi yiyebilirsin, mevsiminden once birsey yememeye gayret edin kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…