- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.321
tünaydııınnn herkesleree
sanada tnaydn cnımmmmm
sevgili anne adayları ve bebişler hepinize günaydın hatta tünaydın ancak cevap yazabildim.
biz yoğun bir haftasonu yaşadık cumartesi günü Ayşe Öner'in seminerine katıldık dağarcığımızda çok güzel bilgiler topladık ben bu kadının 1 ay kursuna gitsem normal doğuma göbek atarak girerdim sanırımsemir bitimde koçtaş'tan kızım odasının storunu aldım saat 6'dan sonra eve geçtim ve her hafta olduğu gibi temizlik faslımız vardı saat 21:30'da bitti temizliğim ama bende bitmişim..
Dünde ikea'ya gittik ve odamızı aldık çok şükür eksiklerimiz bitti bizim ufak tefek şeyler kaldı onlarıda önümüzdeki haftalarda tamalıycaz inş. şimdi odamızı kurcaz ve yerleştircez doğum iznimi önümüzdeki hafta hak ediyorum ama malesef +5 hafta daha çalışmak istiyorum kısmetse onun için kızım için çalışmaya devam , ya kızlar ama öğrendimki doğum paramı ücretli doğum iznim bittikten sonra alıcakmışım buda beni çok üzdü çünkü benim ödediğim kredim var bu durumda eşim zorlanıcak diye üzülüyorum Allah yardım eder inş. elbet bi kapı açılacaktır..
nilobella cicileriniz hayırlı olsun güzel günlerde giysin bebişin..
edaack canım doğum günün kutlu olsun bence eşin süpriz yapıcak sana.
Nehirefe burun tıkanıklığın için okyanus suyunu kullanabilirsin iyi gelicektir.
akillibidik ve hmonglu arabalarınız hayırlı olsun asfaltı eritirsiniz inş. bebiştolarla
Cnm 32. haftada doktorundan çalışabilir raporu alıp SSK ya teslim etmen gerekiyor, kullanmadığın 5 hafta doğumdan sonrasına aktarılması için bu şartmış. ben bu işlemleri bu cuma yapmayı planlıyorum, haber veririm. ayrıca doğuma kadar olan ücret kısmını doğumdan hemen sonra alabiliyorsun diye duymuştum...
Cnm 32. haftada doktorundan çalışabilir raporu alıp SSK ya teslim etmen gerekiyor, kullanmadığın 5 hafta doğumdan sonrasına aktarılması için bu şartmış. ben bu işlemleri bu cuma yapmayı planlıyorum, haber veririm. ayrıca doğuma kadar olan ücret kısmını doğumdan hemen sonra alabiliyorsun diye duymuştum...
canım raporumu haftaya salı alıp teslim edicem..bakalım ücret konusunu cuma günü sgk'ya gidicem ordan ayrıntıları öğrenirim artık..
kızlar bu arada ben de aldım bebik arabasını.
Dün haşim işcan a gittik eşimle.
öyle bilindik bi marka almadık ama ardığım özellikler var arabada. Hem de kırmızı aldıkk
Eki Görüntüle 385976 Eki Görüntüle 385977
bir de park yatağımızı da aldık, o da bu
Eki Görüntüle 385979 Eki Görüntüle 385980
bunlar da alınınca ben biraz daha rahatladım
benim de salı günü 32. Hafta bitiyor ama bebek normalden daha iiri olduğu için büyük ihtimalla daha erken sezeryanla alınacak ben de bu yüzden daha erken gitmek istiyorum...
canım hayırlı olsun yeni eviniz bilirim taşınmanın ne kadar zor olduğunu geçen yıl taşıdım bende evimi iş hiç bitmiyor Allah yardımcın olsun..sana tavsiyem öncelikle mutfak eşyanı taşıt ve büyük eşyalar gelmeden mutfağını yerleştir büyük eşyan gelincede yatak odasından başlıyosun ve çok çabuk bitiyor :) tecrübe konuşuyor ona göre
slm herkese tünaydın annişler nslsnz bakalım
iri derken ne kadarki bebiş canım..benimde önden gidio ama sezeryan istemem ya normal doğuramıyozmu
allahma şükür ben iyiyim ama her zamanki gibi bebek içn endişeleirm var yeni hepimizin endişeleri var bunlarda normal aslında :)
güzel meleğimin karnımı şekilden şekle sokan tepişlerini gülerek izliyorum
ve her gün ALLAHIMA şükrediyorum bu guyguları yaşattğı için sonuçta yüzlerce binlerce kasdın var anne olabilmek için nelere katlanıyor ne tadaviler yaşıyor şuanda biz o duyguya sahip olmak üzereyiz
allahım hayırlı onurlu şefkatli allah korkusu olan ve vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inşallah
ewt ben şu tüllü ve içinde bebekli olanlardan istiyorum ama bizde bu görevi teyzesi üstlendi, o yapıcak bana bişi bırakmıcak
bu arada yıllarca önce yaklaşık 6 yıl olmuştur kuzenim doğum yaptığında kocası bütün ewi güllerle doldurmuştu, hastaneden ewe gelirken de arabadan ewe kadar yollarına sermişti!!!!
ben de ben de ben de istiyorum!!! kocişe nasıl belli etsem acaba?
e-gebelik ten takip ediyorum ben geçen hafta 42 cm ve 1400 kg olması gerekirdi ama benimki 42 cm ve 1961 kg!!!
kızlar bebişlerinizin odasına kapı süsü alan var mı bnce gerek yok ama halamız alalım dio oda çok phalı ya
belki sonlara doğru kilo alımı düşer bizimkilerin.benimde 28.haftamda 1.400kiloydu.10gün öndeydi.haftaya gideceğim 32.haftam oluyor bakalım kaç kilo olduk.
Bnm kocişe bunu öldürtsen yaptıramazsın.
Bana doğumgünüme ve evlilik yıldönümünde çiçek alır bitek.
Onu da çiçekçide ya gazeteye sardırır, ya da büyük poşete koydurur yolda gelirken elinde kimse görmesin diye
ben aldım canım daha doğrusu annanemiz almış :)
gerçi daha beşiği almadık ama kapı süsümüz var
ben dış kapımıza takmayı düşünüyorum onu zaten apt.mızın dış kapısı hep kitli merdivenlerimzde hep temiz ben oraya takmayı düşünyrm
bebek odası yapmayacağım belki yapsam oraya takardım hem iç kapılarımız da uygun değil zaten onun için..
bende dış kapıya takmayı düşünüyorum :) arkadaşım dış kapıya takmıştı hem çok güzel görünüyordu hem de bu evde yeni doğmuş bir bebiş var mesajı veriyorodasının kapısına da adının yazdığı keçe kapıs süsleri görmüştüm ondan yaptırmayı düşünüyorum
canım ya orada ortalamadeğerler veiliyo en azıyla en fazlasının ortalaması benimkızda bazen 100gr falan oyuor oraya göree..e-gebelik ten takip ediyorum ben geçen hafta 42 cm ve 1400 kg olması gerekirdi ama benimki 42 cm ve 1961 kg!!!
amin canım ii düşün ii olsun bende bazen öle iom bunca nsan doğum yapmış bn mi yapamıycam diye kendimi avutuyom bazen doğum korkutuyo beni sonra toparlanıom az kaldı şaka maka bakalım 16 da görcem kıımı teysesi sanki kilo almamışım gibi gelio inş. o ii olsunda ben kilo almıyım şu ana kadar 6 kilo almışım hrkes ii diyoda inş. öledir ne biim bazen kafm ona takılıo allah herşeyn hayrlısını versin herkese
bnm kocişe bunu öldürtsen yaptıramazsın.
bana doğumgünüme ve evlilik yıldönümünde çiçek alır bitek.
onu da çiçekçide ya gazeteye sardırır, ya da büyük poşete koydurur yolda gelirken elinde kimse görmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?