2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Cnm 32. haftada doktorundan çalışabilir raporu alıp SSK ya teslim etmen gerekiyor, kullanmadığın 5 hafta doğumdan sonrasına aktarılması için bu şartmış. ben bu işlemleri bu cuma yapmayı planlıyorum, haber veririm. ayrıca doğuma kadar olan ücret kısmını doğumdan hemen sonra alabiliyorsun diye duymuştum...

canım raporumu haftaya salı alıp teslim edicem..bakalım ücret konusunu cuma günü sgk'ya gidicem ordan ayrıntıları öğrenirim artık..

kızlar bebişlerinizin odasına kapı süsü alan var mı bnce gerek yok ama halamız alalım dio oda çok phalı ya

canım raporumu haftaya salı alıp teslim edicem..bakalım ücret konusunu cuma günü sgk'ya gidicem ordan ayrıntıları öğrenirim artık..

benim de salı günü 32. hafta bitiyor ama bebek normalden daha iiri olduğu için büyük ihtimalla daha erken sezeryanla alınacak ben de bu yüzden daha erken gitmek istiyorum...

benim de salı günü 32. Hafta bitiyor ama bebek normalden daha iiri olduğu için büyük ihtimalla daha erken sezeryanla alınacak ben de bu yüzden daha erken gitmek istiyorum...

iri derken ne kadarki bebiş canım..benimde önden gidio ama sezeryan istemem ya normal doğuramıyozmu

ewt ben şu tüllü ve içinde bebekli olanlardan istiyorum ama bizde bu görevi teyzesi üstlendi, o yapıcak bana bişi bırakmıcak

bu arada yıllarca önce yaklaşık 6 yıl olmuştur kuzenim doğum yaptığında kocası bütün ewi güllerle doldurmuştu, hastaneden ewe gelirken de arabadan ewe kadar yollarına sermişti!!!!

ben de ben de ben de istiyorum!!! kocişe nasıl belli etsem acaba?

teşekkür ederim canım :) ben hepsi bianda taşınsın diyordum ama annem olaya el koydu ve senin dediğin gibi önce mutfak eşyaları gidecek onları yerleştircez ertesi günde diger eşyalarımız gelcek artık çok çabuk yoruluyorum inşallah çabucak biter yerleşme işi

slm herkese tünaydın annişler nslsnz bakalım

allahma şükür ben iyiyim ama her zamanki gibi bebek içn endişeleirm var yeni hepimizin endişeleri var bunlarda normal aslında :)

güzel meleğimin karnımı şekilden şekle sokan tepişlerini gülerek izliyorum

ve her gün ALLAHIMA şükrediyorum bu guyguları yaşattğı için sonuçta yüzlerce binlerce kasdın var anne olabilmek için nelere katlanıyor ne tadaviler yaşıyor şuanda biz o duyguya sahip olmak üzereyiz
allahım hayırlı onurlu şefkatli allah korkusu olan ve vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inşallah

amin canım ii düşün ii olsun bende bazen öle iom bunca nsan doğum yapmış bn mi yapamıycam diye kendimi avutuyom bazen doğum korkutuyo beni sonra toparlanıom az kaldı şaka maka bakalım 16 da görcem kıımı teysesi sanki kilo almamışım gibi gelio inş. o ii olsunda ben kilo almıyım şu ana kadar 6 kilo almışım hrkes ii diyoda inş. öledir ne biim bazen kafm ona takılıo allah herşeyn hayrlısını versin herkese

bnm kocişe bunu öldürtsen yaptıramazsın.
bana doğumgünüme ve evlilik yıldönümünde çiçek alır bitek.
onu da çiçekçide ya gazeteye sardırır, ya da büyük poşete koydurur yolda gelirken elinde kimse görmesin diye

e-gebelik ten takip ediyorum ben geçen hafta 42 cm ve 1400 kg olması gerekirdi ama benimki 42 cm ve 1961 kg!!!

belki sonlara doğru kilo alımı düşer bizimkilerin.benimde 28.haftamda 1.400kiloydu.10gün öndeydi.haftaya gideceğim 32.haftam oluyor bakalım kaç kilo olduk.

kızlar bebişlerinizin odasına kapı süsü alan var mı bnce gerek yok ama halamız alalım dio oda çok phalı ya

ben aldım canım daha doğrusu annanemiz almış :)
gerçi daha beşiği almadık ama kapı süsümüz var

ben dış kapımıza takmayı düşünüyorum onu zaten apt.mızın dış kapısı hep kitli merdivenlerimzde hep temiz ben oraya takmayı düşünyrm
bebek odası yapmayacağım belki yapsam oraya takardım hem iç kapılarımız da uygun değil zaten onun için..

belki sonlara doğru kilo alımı düşer bizimkilerin.benimde 28.haftamda 1.400kiloydu.10gün öndeydi.haftaya gideceğim 32.haftam oluyor bakalım kaç kilo olduk.

zaten seninle doğum tarihlerimiz aynı ikimizinki de önden gidiyor yine aynı tarihlerde doğum yapıcas demekki:)

ne varsa utanacak işte..bende sanmam yollarıma eve gül sersingerçi ben doğum sonrası kaynanamlarda olacağım orayada hiç yapmazhadi gülü geçtim altın bir bileklikte işimi görür hani

bende dış kapıya takmayı düşünüyorum :) arkadaşım dış kapıya takmıştı hem çok güzel görünüyordu hem de bu evde yeni doğmuş bir bebiş var mesajı veriyor odasının kapısına da adının yazdığı keçe kapıs süsleri görmüştüm ondan yaptırmayı düşünüyorum

ya ben hiç almayalım diom oNLAR Alalım do bakalım hevesini de kırmak istemim bi dio kendim yapcam bi alcam kend bilir ona bıraktım bende kendi odamızda tutacam oda ayırmadım da kaynanam ayarlarız oda dio bakalım

e-gebelik ten takip ediyorum ben geçen hafta 42 cm ve 1400 kg olması gerekirdi ama benimki 42 cm ve 1961 kg!!!
canım ya orada ortalamadeğerler veiliyo en azıyla en fazlasının ortalaması benimkızda bazen 100gr falan oyuor oraya göree..

ewet galiba çok az kaldı artık 2 ay da bekleyebliriz bir ayda belkide haftalar sonra aırız hç belli olmaz artık allahım ayırlsını nasip etsin
canım bende çok kilo alanlardanım çok alsan bu seferde başka türlü endişelerin olurdu emin ol kendimden biliyorum bebekler sağlıklı olsun yeterki kilo konusunda kafanı hiç takma şanslısın bile kilolar bebeğe gitmiş baksana :) hemde ters gidenbir durum olsa dr seni u yarırdı demekki herşey yolunda

ayy aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…