2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bence insanın gittikçe gidesi geliyor doktora.. ben genelde 4 haftada bir gidiyordum ilk defa bu ay 5 hafta olacak
normalde 4. hafta başından itibaren sabırsızlanmaya 1 gün öne çekebilme çabalarına girerdim bu ay aa perşembe gideceğiz dimi falan diyorum

tabi bunda onları geçen aylara nazaran daha güçlü hissetmenin de payı var
onar tekmeledikçe iyiyiz mesajı verdikçe hamdolsun içim rahat oluyo

ama bu kontrol çok önemli benim için rahim ağzına ve nst ile sancılara bakılacak..Allah korusun erken doğum riski var mı ona bakılacak
ona göre de ciğer geliştirici iğne olacak mıyım yoksa olmayacak mıyım o belli olacak:26:

dualarınızı şimdiden bekliyorum:18:

Kan hapini ac karnina aliyorsan sorun yok, portakalda da c vitamini var bir zarari olmaz.
Ama cilek yeme, daha mevsimi degil cok hormonlular su anda. En erken mayis basi yiyebilirsin, mevsiminden once birsey yememeye gayret edin kizlar.

çok katılıyorum..benim yerime aşeren eşim geçen almış çilek, zorla 1 tane yedirdi bana kokusu burnuma geldi diye
ama onu bile yemek istemedim..

Son düzenleme:
günaydın annecikler :) ev tasıma telasına düştüm uzun zamandır topiğe bakamadım evi buldum boyası badanası hallodu en sonunda cuma da tasıncam insallah ama cok yorucu bir işmiş ev taşımak onu anladım.eksikler birer birer tamamlanmış güle güle kullansın pıtırcıklar

hayırlı olsun canım
güle güle oturun çekirdek ailenizle

Tatlim aklina kotu seyler getirme. Zaten ters giden birsey olsa hissedersin bence, igne falan da olmayacaksin gor bak.
Ben de su nst isine gicik oluyorum, beni geriyor boyle seyler. Evde oturup dogum zamnini beklemek istiyorum.
Yok kasilman mi var, yok bebek kac gram olmus, aman suyun az mi cok mu, basasagi donmus mu, ne gerek var kurcalamaya, birakalim kendi haline.
Benim kizim nasil cikacagini bilir, karnim da kocaman oldu kizim buyumus iste tamam

Hayirli ugurlu olsun, tebdili mekanda hayir vardir derler.
Ne guzel yeni ev, yeni hayat

Kızlar günaydın,

Uzun zamandır foruma bakamıyordum. İnş. herkes iyidir zira ben hastayım 2 gündür halsizlik ve burun akıntısı var.Kızımda 30. haftama girdiğimden midir nedir çok hareketli maşallah :)

Şimdi gidip biraz dinleneyim kendinize iyi bakın kızlar...

canım senin için haklısın ama biz çoğul olduğumuz için çok şükür şimdilik bir risk olmasa da riskli gruba giriyoruz
normalde kayıtsız şartsız vuruyor doktorlar o iğneyi ama benim doktorum bi sorun çıkmazsa vurmayacak..
çünkü o iğne de her ilaç gibi bi yerden yapıyor bi yerden bozuyor..rahimde kasılma yapıyormuş. sorun yoksa niye risk alalım diyor
Allahın dilediği olur, hayırlısı olsun

bu erkekler çok komik ya geçende eşimle geziyoduk.bebişte sürekli karnımı ittiriyor.bende elim karnımda geziom.sonra sert bi şeklde itince of demişim noldu sancınmı var diobunlar bizi hemen doğurtacak böyle giderse..bizden daha çok korkuyolar..

hayırlı olsun canım ewiniz dikkat et ama sende kendine..

canım öncelikle hiç korkma zaten bu zamana kadar geldik artık drumuzun uygun gördğü bir zamnda bebekler gelecek erken olursa falan diyede endişelenme
benim akrabamda mayıs sonu annesi olacaktı ama dün bebişlerini kucaklarına almış bile ikiz kızları oldu ikizler iri oldğu için artık taşıyamamaya başlamış dr artık alalım demiş herkes sağlıklı herkes mutlu yani
er yada geç doğumumuz oacak korkarak değil sevinçle bekleyeceğimiz bir olay aslında
yeterki meleklerimiz sağlıklı olsun caım dularımız zaten hep senle hepimizin duaları birbirimize inşallah hepimiz alacağız o tepikcileri kucağmzaaa

sevgili anne adayları ve bebişler hepinize günaydın hatta tünaydın ancak cevap yazabildim.
biz yoğun bir haftasonu yaşadık cumartesi günü Ayşe Öner'in seminerine katıldık dağarcığımızda çok güzel bilgiler topladık ben bu kadının 1 ay kursuna gitsem normal doğuma göbek atarak girerdim sanırım semir bitimde koçtaş'tan kızım odasının storunu aldım saat 6'dan sonra eve geçtim ve her hafta olduğu gibi temizlik faslımız vardı saat 21:30'da bitti temizliğim ama bende bitmişim..
Dünde ikea'ya gittik ve odamızı aldık çok şükür eksiklerimiz bitti bizim ufak tefek şeyler kaldı onlarıda önümüzdeki haftalarda tamalıycaz inş. şimdi odamızı kurcaz ve yerleştircez doğum iznimi önümüzdeki hafta hak ediyorum ama malesef +5 hafta daha çalışmak istiyorum kısmetse onun için kızım için çalışmaya devam , ya kızlar ama öğrendimki doğum paramı ücretli doğum iznim bittikten sonra alıcakmışım buda beni çok üzdü çünkü benim ödediğim kredim var bu durumda eşim zorlanıcak diye üzülüyorum Allah yardım eder inş. elbet bi kapı açılacaktır..
nilobella cicileriniz hayırlı olsun güzel günlerde giysin bebişin..
edaack canım doğum günün kutlu olsun bence eşin süpriz yapıcak sana.
Nehirefe burun tıkanıklığın için okyanus suyunu kullanabilirsin iyi gelicektir.
akillibidik ve hmonglu arabalarınız hayırlı olsun asfaltı eritirsiniz inş. bebiştolarla

ayyy benim koca da tam tersi ah uh diyince ilgileniyor onda bir problem yokda
ben endişelendğimde erkenmi olacak acaba normal doğum yapamassam hadi falan diye endişerimi belirttğimde
bişi olmazzz bişi olmazz diyo hep ya beni sakinleştirmek için yada ne bilim ona çok kolay geliyor bir gün oturttacam onu doğumu izleticem görsün anyayı konyayı
benimki hiç korkmmuyor açıkcası bazen üzülüyorum niye bu kadar soğuk kanlı diye ama bu da lazım ben çok telaşlıyım çünkü bir tanede böyle soğuk kanlı bir lazım demekki...( bu tür doğum vs. gibi durumlar için)

allahım yardımcın olsun canım inş. herşey yoluna girecek umarım iyi düşün herzaman...

canım hayırlı olsun yeni eviniz bilirim taşınmanın ne kadar zor olduğunu geçen yıl taşıdım bende evimi iş hiç bitmiyor Allah yardımcın olsun..sana tavsiyem öncelikle mutfak eşyanı taşıt ve büyük eşyalar gelmeden mutfağını yerleştir büyük eşyan gelincede yatak odasından başlıyosun ve çok çabuk bitiyor :) tecrübe konuşuyor ona göre

Edacım ben olsam akşama ne yapıyoruz, aslında ben şurda şunu beğenmiştim, ya da yemeğe şurdakine götürürsün di mi diyerek muhakkak belli ederim, benimkinin unutmasına imkan yok :))) biraz fenayımdır böyle konularda şimdiden bana doğumda takacağın takıyı beğendim dedim, ordan düşün artık sen!!!

cnm insan kendin, biraz daha hazır hissediyor ve rahatlıyor eşyalar alınınca güzel günlerde kullanın inş

herşeyin hayırlısı
güzel duaların için de kocaman amiiiinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…