- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.301
Canim devlet hastanelerinde zaten hic para vermiyorsun, neyi dert ediyorsun anlamadim.
Ben de doktor kontrollerini salliyorum hep, iyiyim diye. Cok muhim seyler degil, bunlar bir sekilde dogacak minik. Dert etme
Benim annem 5 aya kadar gitmis ozel doktora, sonra doktoru dusuk tehliken var diyip bir ton ilac verince bir daha ugramamis, cunku gayet iyi hissediyormus kendini. Beni de 20 dk da dogurmus, sancisi, suyunun gelmesi falan toplam 20 dk. Hastaneler o zamana hijyenik degil diye yatmamis bile, hemen eve gelmisler
Calisma olayina gelince, benim butun arkadaslarim kayinvalideye, ablaya falan birakip ise donduler. Hatta bir kismi cocugun ziriltisindan cok bunaldigi icin haftasonlari pzt olsa da ose gidip kafami dinlesem modunda
Sen aglama, uzulme, sagligin disinda hic birseyi takma kafana
Kan hapini ac karnina aliyorsan sorun yok, portakalda da c vitamini var bir zarari olmaz.
Ama cilek yeme, daha mevsimi degil cok hormonlular su anda. En erken mayis basi yiyebilirsin, mevsiminden once birsey yememeye gayret edin kizlar.
günaydın annecikler :) ev tasıma telasına düştüm uzun zamandır topiğe bakamadımevi buldum boyası badanası hallodu en sonunda cuma da tasıncam insallah ama cok yorucu bir işmiş ev taşımak onu anladım.eksikler birer birer tamamlanmış güle güle kullansın pıtırcıklar
bence insanın gittikçe gidesi geliyor doktora.. ben genelde 4 haftada bir gidiyordum ilk defa bu ay 5 hafta olacak
normalde 4. hafta başından itibaren sabırsızlanmaya 1 gün öne çekebilme çabalarına girerdim bu ay aa perşembe gideceğiz dimi falan diyorum
tabi bunda onları geçen aylara nazaran daha güçlü hissetmenin de payı var
onar tekmeledikçe iyiyiz mesajı verdikçe hamdolsun içim rahat oluyo
ama bu kontrol çok önemli benim için rahim ağzına ve nst ile sancılara bakılacak..Allah korusun erken doğum riski var mı ona bakılacak
ona göre de ciğer geliştirici iğne olacak mıyım yoksa olmayacak mıyım o belli olacak:26:
dualarınızı şimdiden bekliyorum:18:
günaydın annecikler :) ev tasıma telasına düştüm uzun zamandır topiğe bakamadımevi buldum boyası badanası hallodu en sonunda cuma da tasıncam insallah ama cok yorucu bir işmiş ev taşımak onu anladım.eksikler birer birer tamamlanmış güle güle kullansın pıtırcıklar
Tatlim aklina kotu seyler getirme. Zaten ters giden birsey olsa hissedersin bence, igne falan da olmayacaksin gor bak.
Ben de su nst isine gicik oluyorum, beni geriyor boyle seyler. Evde oturup dogum zamnini beklemek istiyorum.
Yok kasilman mi var, yok bebek kac gram olmus, aman suyun az mi cok mu, basasagi donmus mu, ne gerek var kurcalamaya, birakalim kendi haline.
Benim kizim nasil cikacagini bilir, karnim da kocaman oldu kizim buyumus iste tamam
hayırlı olsun canım
güle güle oturun çekirdek ailenizle
Hayirli ugurlu olsun, tebdili mekanda hayir vardir derler.
Ne guzel yeni ev, yeni hayat
bir de dün nerdeyse minnakımın ayağını dışardan gördüm
Arabada giderken birden göbeğimin sağ üst kısmından bi çıkıntı çıktı ve zorladı orayı resmenElimi koyduğumda oaraya hisettim yani.
Ama bu hareket canımı acıttıi resmen ay deyip zıplattı beni yerimden.
Kociş de diyo ki noldu sancın mı başladı
bence insanın gittikçe gidesi geliyor doktora.. ben genelde 4 haftada bir gidiyordum ilk defa bu ay 5 hafta olacak
normalde 4. hafta başından itibaren sabırsızlanmaya 1 gün öne çekebilme çabalarına girerdim bu ay aa perşembe gideceğiz dimi falan diyorum
tabi bunda onları geçen aylara nazaran daha güçlü hissetmenin de payı var
onar tekmeledikçe iyiyiz mesajı verdikçe hamdolsun içim rahat oluyo
ama bu kontrol çok önemli benim için rahim ağzına ve nst ile sancılara bakılacak..Allah korusun erken doğum riski var mı ona bakılacak
ona göre de ciğer geliştirici iğne olacak mıyım yoksa olmayacak mıyım o belli olacak:26:
dualarınızı şimdiden bekliyorum:18:
..
ayyy benim koca da tam tersi ah uh diyince ilgileniyor onda bir problem yokdabu erkekler çok komik ya geçende eşimle geziyoduk.bebişte sürekli karnımı ittiriyor.bende elim karnımda geziom.sonra sert bi şeklde itince of demişim noldu sancınmı var dio bunlar bizi hemen doğurtacak böyle giderse..bizden daha çok korkuyolar..
allahım yardımcın olsun canım inş. herşey yoluna girecek umarım iyi düşün herzaman...canım senin için haklısın ama biz çoğul olduğumuz için çok şükür şimdilik bir risk olmasa da riskli gruba giriyoruz
normalde kayıtsız şartsız vuruyor doktorlar o iğneyi ama benim doktorum bi sorun çıkmazsa vurmayacak..
çünkü o iğne de her ilaç gibi bi yerden yapıyor bi yerden bozuyor..rahimde kasılma yapıyormuş. sorun yoksa niye risk alalım diyor
Allahın dilediği olur, hayırlısı olsun
hiç sanmıyorum canım ya ama umarım dediğin gibi olur...umarım senin eşin hatırlar evlilik yıldönümü bu canım unutulur mu
unutursa güzel bi tavır bekliyo zaten kendisini, zaten ondan sonra anneler gününü unutamaz heralde
maşallah bebeğine canım Allah nazarlardan korusunçok teşekkür ederim canım benim haklısın kafa kalmadı onda da bende de bakalım hatırlıycakmı ama
çok ama çok teşekkür ederim canım...ne kusuru olurmu hiç Allah hepimize yavrularımızla sağlıklı ömürler nasip etsin...
bekliyoruz canım napalıım yapıcak bişey yok, çok çok teşekkür ederim...
Dun cok cici hediyeler aldik, buyrun bakalim begenecek misiniz?
kızlar bu arada ben de aldım bebik arabasını.
dün haşim işcan a gittik eşimle.
öyle bilindik bi marka almadık ama ardığım özellikler var arabada. hem de kırmızı aldıkk
Eki Görüntüle 385976 Eki Görüntüle 385977
bir de park yatağımızı da aldık, o da bu
Eki Görüntüle 385979 Eki Görüntüle 385980
bunlar da alınınca ben biraz daha rahatladım
cnm insan kendin, biraz daha hazır hissediyor ve rahatlıyor eşyalar alınınca güzel günlerde kullanın inş
canım öncelikle hiç korkma zaten bu zamana kadar geldik artık drumuzun uygun gördğü bir zamnda bebekler gelecek erken olursa falan diyede endişelenme
benim akrabamda mayıs sonu annesi olacaktı ama dün bebişlerini kucaklarına almış bile ikiz kızları oldu ikizler iri oldğu için artık taşıyamamaya başlamış dr artık alalım demiş herkes sağlıklı herkes mutlu yani
er yada geç doğumumuz oacak korkarak değil sevinçle bekleyeceğimiz bir olay aslında
yeterki meleklerimiz sağlıklı olsun caım dularımız zaten hep senle hepimizin duaları birbirimize inşallah hepimiz alacağız o tepikcileri kucağmzaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?