2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

inş. canım ya karnım da pek olmadı ben bide minyonm yani ondandır diom kendimce öle teselli veriom :) sabırsızlanıyorum bebişimi almayı allah herkese bu duyguyu tattırsın canım

dogum gunun kutlu olsun edack:124:
günaydınnnnn herkese

ün gece erken yattım 2 saat oldu kalkalı ama yinede uykum geldi.sizde de böyle mi uyudukça uyuyormusunuz??
agrılarım olmasa hep uyurum wala

gercekten guzel bi hareket ama direkt aklıma geLen sonra o evi kim temizlicek:26:

Agrılarım olmasa hep uyurum wala

Gercekten guzel bi hareket ama direkt aklıma gelen sonra o evi kim temizlicek:26:

canım keşke öyle bir harekette bulunsalar seve seve temizlerim ben o evi..ama olmayacağı için evde temiz duracak demektir

gercekten guzel bi hareket ama direkt aklıma geLen sonra o evi kim temizlicek:26:

doğum günün kutlu olsun eda yarında bnm yas günüm kaç yasına girdin sana en güsel hediye verilmiş zate allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

merhaba kızlar sizde de halsizlik oluyormu. bazen bende aşırı halsizlik oluyo sanki içim tükeniyormuş gibi hissediyorum. vitaminlerimide düzenli alıyorum ama neden böyle oluyor anlamış değilim..

benim de salı günü 32. hafta bitiyor ama bebek normalden daha iiri olduğu için büyük ihtimalla daha erken sezeryanla alınacak ben de bu yüzden daha erken gitmek istiyorum...

seninle doğum yapacağımız gün aynı ama senin bebiş haftasına göre ileride gözüküyorsa benim kızdan önce doğcak demekki :) hayırlısı olsun sağlıkla doğsunlarda gerisi önemli değil...

Valla bende de yollarima gul doksun romantizmi hic yok.
Bana rayban wayfarer turuncu ya da pembe cerceveli bir gozluk alsin, iki renkli olanlarindan
Altin taki falan da istemiyorum, bebek varken takip takistiramam, cizerim cocugu allah korusun.

Biz romantik degiliz galiba, tamamen materyalist bir ciftiz
Ben de ona babalar gununde ya gozluk ya saat, ya da birkenstock terlik alicam mesela
Bir hediye paketi yaptiririm o kadar, not bile yazmam
Ozel gunlerde cicek istemem, onu icinden gelirse siradan bir gunde getirsin. Adet yerini bulsun diye cicek almasin, zaten hep kazikliyorlar zavalli kocami

seninle doğum yapacağımız gün aynı ama senin bebiş haftasına göre ileride gözüküyorsa benim kızdan önce doğcak demekki :) hayırlısı olsun sağlıkla doğsunlarda gerisi önemli değil...
Bdt' si 12 haziran gorunen cok kisi var. Bakalim nasil olacak? Cok merak ediyorum ilk kim milli olacak?

haklısın canım güzel taktikmiş seneye itinayla uygulanacaktır

çok sağol canım , teşekkür ederim.
canım sıkma canını bebek rızkıyla gelir derler inşallah rahatlarsınız, biz eşimle ikimizde çalışıyoruz ama hala para arttığı yok valla ayrıca çoğumuz çocuğu 6 aylık olmadan bırakıcaz napalaım hayat zor, kendini de bebeğini de üzme gayet normal şeyler yaşadıkların, Allah yardımcımız olur hepimizin inşallah.
sağol canım umarım öyle olur.

ah ahhh öyle bi ilçedeyiz ki akşam ne yapacağımız belli yemek tv uyku belli etmedim bakalım hatırlıycakmı diye bi dahaki sefere akıllanırım artık inşallah...

sağol canım teşekkür ederim

doğum günün kutlu olsun eda yarında bnm yas günüm kaç yasına girdin sana en güsel hediye verilmiş zate allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

sağol canım senin de şimdiden klutlu olsun, 27 ye girdim yaşlandım artık haklısın en güzel hediye karnımızda gelmeyi bekliyo, Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…