- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.341
canım ya orada ortalamadeğerler veiliyo en azıyla en fazlasının ortalaması benimkızda bazen 100gr falan oyuor oraya göree..
ewet galiba çok az kaldı artık 2 ay da bekleyebliriz bir ayda belkide haftalar sonra aırız hç belli olmaz artık allahım ayırlsını nasip etsin
canım bende çok kilo alanlardanım çok alsan bu seferde başka türlü endişelerin olurdu emin ol kendimden biliyorumbebekler sağlıklı olsun yeterki kilo konusunda kafanı hiç takma şanslısın bile kilolar bebeğe gitmiş baksana :) hemde ters gidenbir durum olsa dr seni u yarırdı demekki herşey yolunda
ayy aynı
inş. canım ya karnım da pek olmadı ben bide minyonm yani ondandır diom kendimce öle teselli veriom :) sabırsızlanıyorum bebişimi almayı allah herkese bu duyguyu tattırsın canım
ben burdayım ama azcık uyusam iyi olur.
dün gece öksürmekten uyuyamadım hiç
dogum gunun kutlu olsun edackgünaydın kızlar nasılsınız? ya benim mide yanmaları başladı sanırım bebeişin saçları çıkıyosiz de ne var ne yok umarım yolundadır herşey, okulda son haftam bu hafta ve kışın kar yüzünden tatil olan günleri telafi etmek amacıyla 2 ders fazla yapılmaya başlanıyo bugün tüm ilçede şansıma bakın baya yorucu olcak bu hafta anlaşılani
ayrıca bugün benim doğum günüm ve eşim hala kutlamadı sanırım unuttu
agrılarım olmasa hep uyurum walagünaydınnnnn herkese
ün gece erken yattım 2 saat oldu kalkalı ama yinede uykum geldi.sizde de böyle mi uyudukça uyuyormusunuz??
ewt ben şu tüllü ve içinde bebekli olanlardan istiyorum ama bizde bu görevi teyzesi üstlendi, o yapıcak bana bişi bırakmıcak
bu arada yıllarca önce yaklaşık 6 yıl olmuştur kuzenim doğum yaptığında kocası bütün ewi güllerle doldurmuştu, hastaneden ewe gelirken de arabadan ewe kadar yollarına sermişti!!!!
ben de ben de ben de istiyorum!!! kocişe nasıl belli etsem acaba?
dogum gunun kutlu olsun edack:124:
Agrılarım olmasa hep uyurum wala
Gercekten guzel bi hareket ama direkt aklıma gelen sonra o evi kim temizlicek:26:
agrılarım olmasa hep uyurum wala
gercekten guzel bi hareket ama direkt aklıma geLen sonra o evi kim temizlicek:26:
benim de salı günü 32. hafta bitiyor ama bebek normalden daha iiri olduğu için büyük ihtimalla daha erken sezeryanla alınacak ben de bu yüzden daha erken gitmek istiyorum...
gercekten guzel bi hareket ama direkt aklıma geLen sonra o evi kim temizlicek:26:
Bdt' si 12 haziran gorunen cok kisi var. Bakalim nasil olacak? Cok merak ediyorum ilk kim milli olacak?seninle doğum yapacağımız gün aynı ama senin bebiş haftasına göre ileride gözüküyorsa benim kızdan önce doğcak demekki :) hayırlısı olsun sağlıkla doğsunlarda gerisi önemli değil...
Eddack, canim cok tesekkurler daha guzelleri sizin olsun insallah.
Sen bu kocani fazla takma kafana, ben mesela benimkinin huyunu bildigimden onceden baslarim soylemeye su gun dogumgunum napsak diye.
Kendime de guzel bir hediye alirim aksama gosteririm, canim cok dusuncelisin bana bu hediyeyi aldin diyeisimi sansa birakmam yani, kocam romantizmden falan pek anlamaz, tarihleri hic aklinda tutamaz. Gecen sene evlilik yildonumumuzde karsida meshur bir restorana rez yaptirmis, bana soylemedi. Halbuki oranin iki yeri ver biri dandik richmond otelin ustunde, bilenler bilir, berbat bir yemek yedik manzaramiz da kotuydu.
Bir de fenerbahce sampiyon oldu o gun, 45 dakikalik yolu 3 saatte gelebildik, yolda sinir krizi gecirdik taraftar coskusundan. Yani demem o ki, kocalarin surprizi hayalkirikligi olur genelde, isi sansa birakmamakta fayda var
Bdt' si 12 haziran gorunen cok kisi var. Bakalim nasil olacak? Cok merak ediyorum ilk kim milli olacak?
benim içime doğuyor mayısın son haftası sezeryan???
herkese merhabalarr,
nilobella ve hmanoglu cicişleriniz pek güzel sağlıkla kullanın inş.
edack nice yıllaraaa
bende dün bebişimin odasını yerleştirdim ama yıkamadım henüz bi tülümüz kaldı
canım sıkma canını bebek rızkıyla gelir derler inşallah rahatlarsınız, biz eşimle ikimizde çalışıyoruz ama hala para arttığı yok valla ayrıca çoğumuz çocuğu 6 aylık olmadan bırakıcaz napalaım hayat zor, kendini de bebeğini de üzme gayet normal şeyler yaşadıkların, Allah yardımcımız olur hepimizin inşallah.kızlar şimdi eşim aradı kredı kartı taksıttı derken bu ay nasıl oldusa para kalmadı elimize böle şeler slenırmı bılmm ama doktor param bıle kalmadı eşimle şok yaşadık resmen okadar morelım bozukkı ağlamaktan mıdem agrıdı doğuma az kaldı doğum parası bıle atamadık kenarıya ay sınırlerım çok bozuldu hep cepten yıyoz bı para artıramadık ya eşim1100 alıo ben çaşlışmıorum
böle gıderse çoçuk doğunca hiç yetmicek ben 5 6 aylıkken çoçugu bırakıp çalışmam lazım belkıde dahada erken hiç bukadar zorlanmamıştıkk
sağol canım umarım öyle olur.sevgili anne adayları ve bebişler hepinize günaydın hatta tünaydın ancak cevap yazabildim.
biz yoğun bir haftasonu yaşadık cumartesi günü Ayşe Öner'in seminerine katıldık dağarcığımızda çok güzel bilgiler topladık ben bu kadının 1 ay kursuna gitsem normal doğuma göbek atarak girerdim sanırımsemir bitimde koçtaş'tan kızım odasının storunu aldım saat 6'dan sonra eve geçtim ve her hafta olduğu gibi temizlik faslımız vardı saat 21:30'da bitti temizliğim ama bende bitmişim..
Dünde ikea'ya gittik ve odamızı aldık çok şükür eksiklerimiz bitti bizim ufak tefek şeyler kaldı onlarıda önümüzdeki haftalarda tamalıycaz inş. şimdi odamızı kurcaz ve yerleştircez doğum iznimi önümüzdeki hafta hak ediyorum ama malesef +5 hafta daha çalışmak istiyorum kısmetse onun için kızım için çalışmaya devam , ya kızlar ama öğrendimki doğum paramı ücretli doğum iznim bittikten sonra alıcakmışım buda beni çok üzdü çünkü benim ödediğim kredim var bu durumda eşim zorlanıcak diye üzülüyorum Allah yardım eder inş. elbet bi kapı açılacaktır..
nilobella cicileriniz hayırlı olsun güzel günlerde giysin bebişin..
edaack canım doğum günün kutlu olsun bence eşin süpriz yapıcak sana.
Nehirefe burun tıkanıklığın için okyanus suyunu kullanabilirsin iyi gelicektir.
akillibidik ve hmonglu arabalarınız hayırlı olsun asfaltı eritirsiniz inş. bebiştolarla
ah ahhh öyle bi ilçedeyiz ki akşam ne yapacağımız belli yemek tv uykuEdacım ben olsam akşama ne yapıyoruz, aslında ben şurda şunu beğenmiştim, ya da yemeğe şurdakine götürürsün di mi diyerek muhakkak belli ederim, benimkinin unutmasına imkan yok :))) biraz fenayımdır böyle konularda şimdiden bana doğumda takacağın takıyı beğendim dedim, ordan düşün artık sen!!!
doğum günün kutlu olsun eda yarında bnm yas günüm kaç yasına girdin sana en güsel hediye verilmiş zate allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
benim içime doğuyor mayısın son haftası sezeryan???
Bdt' si 12 haziran gorunen cok kisi var. Bakalim nasil olacak? Cok merak ediyorum ilk kim milli olacak?
benim de içimden geçen tarih 25 haziran.. normalde doğum tarihimiz 29 haziran
39+3 oluyoruz
artık içime mi doğuyor yoksa öyle istediğimden doğar gibi mi yapıyor bilinmez:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?