- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.361
benim de içimden geçen tarih 25 haziran.. normalde doğum tarihimiz 29 haziran
39+3 oluyoruz
artık içime mi doğuyor yoksa öyle istediğimden doğar gibi mi yapıyor bilinmez:26:
Benim icime dogan mayisin sonu ama asla sezaryen degil. Kizim cok surprizli gelmisti bir anda, oyle de kolay ve hizli bir dogum olacagini dusunuyorum.
ikizler burcu birine gııcıkmı oldunben de ikizler burcundan sıyrılıp boğa olsun istiyorum ama o zaman da 20 mayıstan önce doğması gerekiyor19 olsun razıyım yeter ki ikizler olmasın
Benim dogum gunum 28 haziran, gorumcenin 17 haziran, kayinvalidenin 24 haziran, kocamin olen dayisinin 12 haziran, bir kuzenimin 26 haziran, kucuklerden de var haziran dogumlular ama tam hatirlamiyorum.
Bizde haziranda dogum bir gelenek gibi. Bence yilin en guzel ayi
nilobella göğüs kalkanı aldın mı?
ayşe öner göğüs kalkanı kullnmayı önerdi ben almıycaktım ama kullanabilirsinz biriken sütleride kullanın dedi..
ikizler burcu birine gııcıkmı oldun
ben de artık haziran ayı için özel bir ay olduğunu düşünüyorum kızım doğacağı için muhtemelenbenm de 8 temmuz doğm günüm aslnda benm doğumum 8 temmuza geliyo geç dölleenme nedeni ile ben sezryn olcağm içn haziran ayında doğacak inşAllahh
tabi ki ben de öncelikle normal doğum olmasını isterim ama benim ki topan patlıcan olduğu için büyük ihtimalle sezeryan dedi doktorumuz!!!
babam ikizler burcu erkeğidir, ailesine düşkün değildir, özel günleri bilmez, tembihlersin eline yüzüne bulaştırır, para harcamasını da tutmasını da bilmez, çok merhametlidir bu yüzden kullanılır, özünde çok iyidir ama sinirlidir....
daha saymakla bitmez
bence bunların burcu ile bi ilgisi yokki :26:
Ben iki kutu avent aldim hem de
Alali da 2-3 ay oluyor, bir ara emzirme olayina cok takmistim kafayi, lansinoh meme ucu kremiX 2 adet, mustela spesific support bust gogus kremi (ayse oner onermisti) avent gogus ucu cikararici da almistim
ben burcu ile ilgili olduğunu düşünüyodum :)
zamanında gelsin de sağlıklı bi şekilde, hangi burç olursa olsun...
bnm bdt 22 haziran ama biraz geç gelir de 2 temmuz da falan doğar diye korkuyoruum.
çünkü geçtiğimiz 2 temmuz da babam vefat etmişti, o güne denk gelsin istemem
zamanında gelsin de sağlıklı bi şekilde, hangi burç olursa olsun...
bnm bdt 22 haziran ama biraz geç gelir de 2 temmuz da falan doğar diye korkuyoruum.
çünkü geçtiğimiz 2 temmuz da babam vefat etmişti, o güne denk gelsin istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?