- 9 Temmuz 2011
- 400
- 99
- 318
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.381
:103: sen fitili ateşle bi olr neden olmasın çaktırmadan sinyal gönder..canım keşke öyle bir harekette bulunsalar seve seve temizlerim ben o evi..ama olmayacağı için evde temiz duracak demektir
merhaba kızlar sizde de halsizlik oluyormu. bazen bende aşırı halsizlik oluyo sanki içim tükeniyormuş gibi hissediyorum. vitaminlerimide düzenli alıyorum ama neden böyle oluyor anlamış değilim..
zamanında gelsin de sağlıklı bi şekilde, hangi burç olursa olsun...
bnm bdt 22 haziran ama biraz geç gelir de 2 temmuz da falan doğar diye korkuyoruum.
çünkü geçtiğimiz 2 temmuz da babam vefat etmişti, o güne denk gelsin istemem
nilobella göğüs kalkanı aldın mı?
ayşe öner göğüs kalkanı kullnmayı önerdi ben almıycaktım ama kullanabilirsinz biriken sütleride kullanın dedi..
hoşgeldin bizler iyiyiz sen ve bebişin nasıl?
benm babamda ikizler burcu çok merhametli eli bol tutumu yok ama çok ince ruhlu bi insan karakter olarak ise mükemmell biri. canm babamm
:)) evet bende duymuştum antibiyotik etkisi oluyormuş ilk zamanki sütün..ama ben almadım daha işe başlamaya yakın alırım yada çok lazım olursa doğumdan sonrada alırım..göğüs kalkanını çamaşırla göğüs temas etmesin diye öneriyorlar , hiç eksik bitmiyor..ben aldım evde denedim hatta ama dışarda kullanılacak bişey değil
füze gibi çıkıyo
içinde biriken sütler steril oluyo mu ki
bir de dün e-bebekte göğüs pompasını gösteren kadın ilk 2 hafta sürekli emzirin emzirmediğiniz zaman sütü sağın ve buzluğa atın dedi
ilk 2 haftaki süt çok faydalı bağışıklık açısından o yüzden mümkün mertebe çok süt çıkarmaya çalışın dedi..kendi yüzüne de sürebilirsin dedi en doğal ve etkili leke açıcıdır kendisi dedi
ben de iki bebekten kalacak bi de ben yüzüme sürecem sonra da kalanı buzluğa atacam öyle mi..hey yavrum heyyyy dedim
biz de iyiyiz canım gün sayıyoruz işte...
kKIZLAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR DOKTORUMU ARADIM HASTANE DEİŞİKLİĞİ YAPIOMUŞŞ ÖZELDEYDİ ŞİMDİ DEVLET HASTANESİNE GEÇİO HAFTAYA YANİ DĞUM PARASI ÖDEMEKTEN KURTULDUM ŞİMDİ YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
kKIZLAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR DOKTORUMU ARADIM HASTANE DEİŞİKLİĞİ YAPIOMUŞŞ ÖZELDEYDİ ŞİMDİ DEVLET HASTANESİNE GEÇİO HAFTAYA YANİ DĞUM PARASI ÖDEMEKTEN KURTULDUM ŞİMDİ YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
:)) evet bende duymuştum antibiyotik etkisi oluyormuş ilk zamanki sütün..ama ben almadım daha işe başlamaya yakın alırım yada çok lazım olursa doğumdan sonrada alırım..göğüs kalkanını çamaşırla göğüs temas etmesin diye öneriyorlar , hiç eksik bitmiyor..
bencede canım senin 2 bebikten süt artırman biraz zor olur , kuzucuklar doysunda buzluğada atmayı ver bizim fazla olanlardan kargolarız artık sana
hayırlısıyla inş. o günlerde kalıcak sezeryanmı olacak senin ??
:103: sen fitili ateşle bi olr neden olmasın çaktırmadan sinyal gönder..
wala bende anlamadım oturdugum yerden kalkmak (wc için su içmek için fln) zor gelio.. hep uykulu bi mod.. herhalde normaldir canm ya:26:
bu arada hastaneler gelen SSK farklarının zammından haberiniz var mı?
İzmir özel gazi hast de normal doğum 400 TL den 1.200 TL ye çıkmış benim özel sağlık sigortam var ama olmayanlar için müthiş fark var.
Dun cok cici hediyeler aldik, buyrun bakalim begenecek misiniz?
izsn sende bende izmirdenim kurtuldum özele verceğim paradan doktorum eşrefpaşa devlet hastanesine geçmiş bnde oraya gecıorum
Minilya gozun aydin canim, saglikli olmasi yeterli su boy pos olayina fazla takilmayin gozunuzu seveyim.
Doktorlar net bir olcum yapamiyor, hata payi en az %10!!!
mrb,benim hamileliğim seninkinden biraz önde,ama bebeklerimiz neredeyse aynı kiloda 1.620 gr,dı c.tesi günü. dr banada sınırda oldugunu söyledi, beslenmeme dikkat etmemi yada minyon bir bebek olacagını söyledi. kuru incir kuru kayısı önerdi bana da. sen ekstra birşey yapıyormusun? yada böyle bir durumla karsılasan başka birileri varmı aramızda, onlar neler yapıyor,ne önerirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?