2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

çoook teşekkür ederiz
böylece hatmimiz hayırlısıyla tamamlanmış oldu
Allah kabul etsn
hepimizin bebişleri sağlıkla dünyaya gelsin inşallahh

yeni hatim konusunda da çoğunluk ne diyorsa o

çok saol simuzer arkadaşım, Allah kabul etsin inşşş..

eğer olucaksa ben yine katılırım hatime

Allah kabul etsin, ağzınıza yüreğinize sağlık

Amin canlarım inş.Ben ayrı bi hatime başladım kendim ama çoğunluk yeni bi hatim isterse ben de katılırım.

amin allah kabul etsin.

ben de dun emzırme sutyenı aldım hem de dantelli ilk defa gördum öyle.hep şu iğrenç penyelerden var.haytta gıymem normalde öyel bişey.dantellı görunce atladım valla.

benım de cuma akşamı çocuklarla beraber 12 kışı yemeğe mısafirim var.ne yemek yapıcam bılmıorum valla.allahtan kadın var yanımda.o gun gec gel gec gıt dedım:) yoksa hem çocuk hem karnımda bebek hem yemek canım çıkardı valla.aradım kımsede kızım sen 7 aylık hamılesın zahmet etme demedı

Amin canlarım inş.Ben ayrı bi hatime başladım kendim ama çoğunluk yeni bi hatim isterse ben de katılırım.

ben de kendim okuyorum evde
4 cüz kaldı onu bitireyim diye gözüne bakıyorum
ama son zamanlarda nedense çok zor geliyor okumak
başlanacak olursa ama yine de 1 cüz okumak isterim

resmi varsa gösterir misin?
ben de chezelle diye bir markadan şunu aldım
bugün geldi hoşuma gitti

Son düzenleme:

Bizim de pazara misafirimiz var, kahvaltiya.
Senin kadinin elinden guzel yemek cikiyorsa ne mutlu sana. Ben hamileligin ilk zamanlari yemek yapamadim, ac bilac yattim evde. Kadin temizlige geldigi birgun acidi dur sana yemek pisireyim dedi. O kadar kotu oldu ki, hepsi cope gitti. Kocam da yiyemedi.

Amiinn Allah kabul etsinn, ağzına sağlıkk..

zaten hastayım bugün üstüne bi de sırtım ağrıyor

Ah o sırt ağrıları bezdirdi beni de,doğum öncesi iznimin 5 haftasını kullanmayıp doğumdan sonraya aktaracaktım ama sırt ağrılarım yüzünden dayanamıyorum artık çalışmaya,o yüzden 32.haftamda izne ayrılacağım.Hayırlısıyla bebişlerimizi bi kucağımıza alsak...

gerçekten bi kucağımıza alsak hayırlısıyla...
gerçi o zmn da korkutuyo beni.
ne biliim şimdi aşlıştım bi eşim bi ben, onun sorumluluğu gelicek üstüme.
baş edebilecek miyim, başarabilecek miyim çok kafamı kurcalıyo.
üstelik bebk için karar vermeden önce çok da düşünmüştüm bunları. kendimi hazır hissediyordum, hani plansız değildi bizim çocuk işi.
ama şimdi düşündükçe korkuyorum.
:26::26::26:

slm kızlar bir gelemedim bugün...
pazar günü sabah 06:30 da uyandık...kız kardeşime gidecektik...çalışınca o gün gidemedik biz de dedik eminönüne gidelim...ama evden çıkmamız saat 14:00 buldu...16.00 da eminönündeydik...güzel ve keyifli bir gün geçirdik...sandallardaki balık ekmek sefamızdan sonra yürüyerek gülhaneye geçtik foto vs derken 19.30 ettik saati :)))oradan annemlere geçtik...pasta falan almışlar iyi oldu ağzım tatlandı yorgunduk ya fazla da oturamadık döndük eve ama uyumam yine 01:00 buldu...sabahta çok zor uyandım...okuldan sonra eve geldim kocem evdeydi gece vardiyasına dönecek bugün diye...menemen yapmıştı onu yedik,sonrasın da hazırlandık ve çıktık...randevumuz vardı 15.20'de,hastane biraz yoğundu bugün bir de tabut gördük (( kendimi kötü hissettim...neyseki toparlandım...
kontrolden sonra çıktık hemen eve döndük çünkü hava pek kötüydü...eve geldikten sonra da bir gün öncenin de yorgunluğu vardı o sebeple uyuduk...
1,5 saat önce kalktım iyi geldi,sizlere yazayım dedim...
oğluşum çok iyi maşallah 30 haftamız bitiyor...bebeğim doğum şeklini almış çok şükür...1800 gr. 39 cm dedi...gerçi makina biraz fazla gösteriyormuş kilosunu ama olsun normal boyutlarda diye düşünüyorum :)))2 hafta sonra yeniden gideceğiz artık kontroller sıklaştı,daha çok göreceğiz yavrumu

artık hormonlarım tavan yaptı sanırım hani bu kadar olur yani...normalde hiç etkilenmeyeceğiniz bir şeydir belki ama içinizde bir minnak olunca böyle olmuyormuş...
bir çocuk sevdim diye bir dizi var ya kızlar...adamla kız boşandı,kız ailesinin yanına döndü çocuğunu da alıp...uyuyan çocuk uyandı babayla uyuyacağım dedi...tabi adam yok ne olacak.......o sırada kızın tlf.u çaldı adam aradı uyumadı mı dedi kız nereden anladın deyince ver bana dedi.....çocukla konuştu falan...ve ben nasıl ağlamak yarabbim...
şokkkkk yani...iyiki evde eşim yok yani...rahat rahat koyverdim kendimi bu hamilelik çok enteresan bir şeymiş...

Son düzenleme:
sevgili hamiş arkadaşlar..geri sayım artık başladı.
bebişim olacağı için çook mutluyumm..
yalnızz doğumu düşündükçe karnıma ağrılar giriyor.
bu neden le hiç normal düşünmüyorum zaten de
sezeryanda bile eminim çok paniklicemmmm..
Rabbim yardımcımız olsun...

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız? tv de hiç bişey yok nette de fazla vakit geçirmek istemiyorum ama başka türlü zaman geçmiyo

cok sewindim senn adına

Bu kadar mı aynı olur düşünceLer!! daha bu sabah kocişe aynı seylerden bahsettim..

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız? tv de hiç bişey yok nette de fazla vakit geçirmek istemiyorum ama başka türlü zaman geçmiyo

İİ AKŞAMLAR allaha şükür iyiyiz yalnız dedğin gibi tvde bir şey yok,nette de yapacak bir şey yok..sen nasılsın bebiş nasıl ?benimkinin uyku vakti birazdan uyanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…