- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #20.421
çoook teşekkür ederiz
böylece hatmimiz hayırlısıyla tamamlanmış oldu
Allah kabul etsn
hepimizin bebişleri sağlıkla dünyaya gelsin inşallahh
yeni hatim konusunda da çoğunluk ne diyorsa o
çok saol simuzer arkadaşım, Allah kabul etsin inşşş..
eğer olucaksa ben yine katılırım hatime
Allah kabul etsin, ağzınıza yüreğinize sağlık
Kızlar HATİM DUAMIZI yaptım,bilgilendireyim dedim,kursta yaptım,bisürü teyze de aminleriyle ortak oldular dualarımıza,bizlere de bol bol dua ettiler,kolay doğum yapalım,yavrularımızı sağlıcakla kucaklarımıza alalım diye:)
Yeniden bi hatim başlayalım mı nedersiniz?.
Amin canlarım inş.Ben ayrı bi hatime başladım kendim ama çoğunluk yeni bi hatim isterse ben de katılırım.
ben de dun emzırme sutyenı aldım hem de dantelliilk defa gördum öyle.hep şu iğrenç penyelerden var.haytta gıymem normalde öyel bişey.dantellı görunce atladım valla.
benım de cuma akşamı çocuklarla beraber 12 kışı yemeğe mısafirim var.ne yemek yapıcam bılmıorum valla.allahtan kadın var yanımda.o gun gec gel gec gıt dedım:) yoksa hem çocuk hem karnımda bebek hem yemek canım çıkardı valla.aradım kımsede kızım sen 7 aylık hamılesın zahmet etme demedı
ben de dun emzırme sutyenı aldım hem de dantelliilk defa gördum öyle.hep şu iğrenç penyelerden var.haytta gıymem normalde öyel bişey.dantellı görunce atladım valla.
benım de cuma akşamı çocuklarla beraber 12 kışı yemeğe mısafirim var.ne yemek yapıcam bılmıorum valla.allahtan kadın var yanımda.o gun gec gel gec gıt dedım:) yoksa hem çocuk hem karnımda bebek hem yemek canım çıkardı valla.aradım kımsede kızım sen 7 aylık hamılesın zahmet etme demedı
Kızlar HATİM DUAMIZI yaptım,bilgilendireyim dedim,kursta yaptım,bisürü teyze de aminleriyle ortak oldular dualarımıza,bizlere de bol bol dua ettiler,kolay doğum yapalım,yavrularımızı sağlıcakla kucaklarımıza alalım diye:)
Yeniden bi hatim başlayalım mı nedersiniz?.
zaten hastayım bugün üstüne bi de sırtım ağrıyor
çalışan hamişler 32 den 37 çalışabilir raporunu 32 bitince mi yoksa 32 içinde mi alıyoruz biliyomusunuz?
Ah o sırt ağrıları bezdirdi beni de,doğum öncesi iznimin 5 haftasını kullanmayıp doğumdan sonraya aktaracaktım ama sırt ağrılarım yüzünden dayanamıyorum artık çalışmaya,o yüzden 32.haftamda izne ayrılacağım.Hayırlısıyla bebişlerimizi bi kucağımıza alsak...
cok sewindim senn adınakKIZLAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR DOKTORUMU ARADIM HASTANE DEİŞİKLİĞİ YAPIOMUŞŞ ÖZELDEYDİ ŞİMDİ DEVLET HASTANESİNE GEÇİO HAFTAYA YANİ DĞUM PARASI ÖDEMEKTEN KURTULDUM ŞİMDİ YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
gerçekten bi kucağımıza alsak hayırlısıyla...
gerçi o zmn da korkutuyo beni.
ne biliim şimdi aşlıştım bi eşim bi ben, onun sorumluluğu gelicek üstüme.
baş edebilecek miyim, başarabilecek miyim çok kafamı kurcalıyo.
üstelik bebk için karar vermeden önce çok da düşünmüştüm bunları. kendimi hazır hissediyordum, hani plansız değildi bizim çocuk işi.
ama şimdi düşündükçe korkuyorum.
:26::26::26:
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız? tv de hiç bişey yok nette de fazla vakit geçirmek istemiyorum ama başka türlü zaman geçmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?